Skattepenger, regninger og ny PC

26.06.2013 // kl.23:25 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei hopp!

Beklager igjen for lite blogging, har bare ikke orka å oppdatere dere, er litt vel lite inspirert. Vel. Våkna opp idag til skattepenger på konto, dvs 11000,-, pluss at jeg da hadde 600,- i minus på konto siden jeg var i sverige å handla, så da var det da rundt 10000,- igjen! Men de kom godt med når en har regninger opp til knea og andre ting en skal handle. Jeg har jo f.eks vært til legen idag, har muligens en infeksjon en eller annen plass som gjør at jeg er syk. Dermed ble det sykemelding til over helga. Såå. Har jeg jo tenkt meg til tannlegen snart. Urk! Må en så må en!

I tillegg til det, så har vi bestilt oss en stationær PC for å ha i stua kobla opp på TVen! :-) En til både meg og Hansi, den bestilte vi foresten via. komplett.no, hørte at de er veldig pålitelige der. Ellers er vel så og si skattepenga vekk, desverre. Skal jo helst betale mamma litt tilbake for bilen og.. Så vi får se. Pjuh! Er ikke lett å holde styr på penga gitt..

Vel. Siden det har vi og fått oss en kattepus, hun er kjempenydelig. Vi tok henne med hjemmenfra mamma. Vi kaller henne Rita.. Ettersom at menneskenavn på katter er mest sjarmerende, mener jeg.

Så her sitter jeg i leiligheta med Hansi, pus på fanget. Hoster og harker. osv. Håper dere har en fin sommer! :-)

 

Cheers!

26.06.2013 kl.23:25 // Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits