Katt i Katteslagsmål!

28.07.2013 // kl.16:54 // Hverdag // 2 kommentarer

Min lille kattunge, Rita har vært i slagsmål med nabokatta idag.. Jeg måtte løpe ut for å stoppe dem da jeg hørte all hylinga fra kattungen min. Hun kom gående sakte til meg, småskeptisk og redd. Etterhvert fikk jeg tak i henne og hun mjaua da jeg løfta henne opp, samtidigi som  hun klamra seg fast i skjorta mi. Hun hadde avføring nedigjennom bakbena, som jeg fikk vaska vekk først. Noe som i seg selv ikke var lett, da hun ikke er veldig glad i å bade. Da hun hadde det verste vekk, holdt jeg henne bare inne i håndduken. Hun ville etterhvert løs-

Nå går hun bare rundt her forsiktig, jeg merker ikke noe til den ellers så hypre katta jeg hadde. Hun virker som hun ikke er helt tilbake fra noe som kan ha vært et sjokk. Hver gang jeg løfter henne mjauer hun fordi hun har vondt. Jeg har klemt litt rundt på henne, men det virker som hun har vondt både på ryggen og i ribbeina. Prøvde nettopp å gi henne våtmat, noe som er det beste hun vet.. Men hun ville ikke spise. Hun vil heller ikke ligge ner, fordi det mest sannsynlig gjør for vondt. Hun har heller enda ikke turt å hoppe opp på ting, selvom jeg ser at hun har lyst.

Ettersom at det er søndag, og veterinæren holder stengt, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Både min mor og en kompis (som har katter) sier at jeg skal gi det noen timer, kanskje dagen og se om det går bedre.. Men jeg er bekymra. Hun bare sitter opp å ser ut som hun vil sove, men ikke får til ettersom at hun ikke tør å legge seg.. : ( Ikke lett å være "mor" her altså.

Noen tips til hva det kan være/hva jeg kan gjøre? Katta hun slåss med var iværtfall dobbel størrelse..

 


 

 

28.07.2013 kl.16:54 // Hverdag // // 2 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

2 kommentarer

Natalie

28.07.2013 kl.19:06

Dyrlegen har vakt 24/7, så prøv å få tak i en og hør hva du burde gjøre :)

xfrostbite

06.08.2013 kl.22:59

Natalie: Har fått orden på det nå, heldigvis! :-)

Skriv en ny kommentar

hits