Dagene som har gått.

12.08.2013 // kl.14:28 // Hverdag // Ingen kommentarer

 

Hallo alle sammen!

Som dere nok vet så er det ikke allverden med oppdatering ute å går her. Men tenkte å skrive litt om hva som har skjedd de siste dagene.

Går for øyeblikket og er sykemeldt, har en betennelse i musklene i ribbeina, så er hjemmeværende å knasker på medisiner. Vel, det begynner vel sakte men sikkert å gå over. Sist idag var jeg og på EU-kontroll med bilen min, den ble godkjent, til min store glede! Kun noen lys som måtte skiftes, men ellers alt i finfin stand.

Imorgen kommer mamma og pappa på besøk for første gang siden jeg flytta hit til Gjøvik. Det skal bli utrolig koselig. Så skal de få hilse på svigers for første gang, kan bli spennende. :-) Etter at de har vært her i noen dager ekstra, så skal vi dra til Danmark på slektstreff. Har ikke møtt så mye av slekta mi fra Danmark enda, så kan bli gøy. Har faktisk heller ikke vært i Danmark tidligere, så kan jo bli enda bedre. Hehe.

Enda en ting som jeg gleder meg utrolig mye til er å være gudmor til Elvin, gutten til halvtanta mi: Rebecka. Han skal døpes 1. September i Sverige, og da skal jeg reise nedover dit for å være med. Wih! :-D

Det er det som foreløbig er verdt å dele med dere. :-)

 

Cheers!

 

12.08.2013 kl.14:28 // Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits