Hva som skjer om dagen

10.10.2013 // kl.14:18 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei! 

Sorry at jeg har blogga alt for lite.. Tror det står det som start i de 10 siste blogginnlegga jeg har gjort, så da vet dere det.. Jeg blogger ikke fast! Har noen perioder hvor det skjer, men er ikke ofte.

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva som skjer med meg om dagen:

Jeg trener fast, mest for å komme meg i form til de fysiske testene til fengselshøgskolen, men og: Hvis jeg ikke kommer inn på KRUS (fengselshøgskolen), så blir det militæret i mars, og da er det greit å være i god form. :)

I tillegg til å trene ofte, så har jeg fått jobb som vakt via. Safe Security AS her på Gjøvik, så har og da fått vekterkurs igjennom dem. Er storfornøgd! 

I det siste har jeg og begynt å tøye litt i ørene igjen. Har ikke tenkt å få så mongo-store tøyninger, for det er ikke helt min smak.. Men tenkte muligens 12.mm, slik at jeg akkurat får bestilt de fine plugsa, og gro det igjen hvis jeg endrer mening. Så har jeg tatt hull i nesa. :P Er noe jeg har ønska meg lenge.

Fikk foresten problem med det da jeg skulle ta den. Først var det ett stikk igjennom nesa, men så mista hun (piercern) piercingen ifra nesa.. Så måtte ta en andre gang. Og jeg som holdt på å besvime allerede første. Men andre gangen gikk det bedre. Da var piercingen i. Men: Piercingen var egentlig alt for kort, så kula datt ut dagen etter. Så da gikk jeg inn til Artfulink med ene fingern inni nesa for at den ikke skulle ramle ut, og fikk ny kule skrudd på.

Dagen etter: På en lørdags kveld, var jeg på jobb. Da fortalte jeg om akkurat det med at jeg mista kula til en kollega, så strøk jeg meg over nesa og fant ut at den var borte ENDA en gang. Og det var lørdags natt. Dagen etter var det søndag, dermed ikke åpent noe sted her på Gjøvik. Så da gikk jeg rundt med en øredobb oppned i nesa til mandags morgen. Og da jeg kom inn dit lo nesten han som er i sjappa der av meg.. Og sa: "ONCE AGAIN?". Jaaaja. Samme gamle leksa, men denne gangen hadde det grodd. Så i tillegg til å pine meg med piercingen nedi nesa og vri om og om, måtte han stikke en tredje gang. 

Etter det har kula satt fast... Og har gjort det siden. Snart ferdig grodd! :P Hahaa. Sorry for en lang historie om nesa mi. 

Nå er det snart fårikål her i huset! :) Nomnom! Elsker høsttider.


 Siste bestilling! :)

10.10.2013 kl.14:18 // Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits