Førstegangstjeneste, starter imorgen.

17.03.2014 // kl.13:05 // Førstegangstjenesten // Ingen kommentarer

Hei hå alle sammen!

 

Imorgen tar jeg toget til gardermoen, for så å fly videre med fly til Sola/Stavanger. Der ifra skal jeg ta buss til Madla. Hvor jeg der igjen skal starte med førstegangstjenesten min. Det eneste jeg har smått nerver for nå er at jeg enten har glemt noe. Har en følelse at jeg har glemt igjen ett eller annet, men samtidig har jeg lest over pakkelista et par ganger nå, så kan jo ikke være noe problem.. Tenker jeg?

Gleder meg allerede til å møte disse jeg skal være på rekrutten sammen med. Gleder meg til å se hvordan ting er der borte.. Har nok lavere forhåpninger enn det jeg trenger, så da blir jeg vel bare overraska positivt når jeg først kommer dit. 

Skal bli spennende å se hvor jeg havner tilslutt etter 8 uker med rekrutt! Men gleder meg allerede til påskeferien, da har kjærsten noe lurt på lager til meg. Så får litt dårlig samvittighet overfor mamma som blei lei seg når jeg dro hjemmenfra, at jeg ikke kommer hjem i påska. Men vi har jo for det meste fri i helgene, så skal nok greie å trø meg hjem ei eller to helger. :-) 

Har du vært i rekrutten?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits