Hei igjen!

21.10.2014 // kl.18:06 // Førstegangstjenesten // Ingen kommentarer

Hei alle sammen.

Nå er jeg hjemme på perm, og har tid til å sette inn et lite innlegg på bloggen. Det begynner å bli en stund siden sist, men det er nok pågrunn av litt annerledes prioritering av tid. Siden jeg kom inn til førstegangstjenesten, så har jeg omprioritert litt forskjellig når det kommer til å sitte foran pcen. Jeg sjekker facebook mye mindre nå enn før, og er generelt mye mindre på datamaskinen / mobilen.

Siden sist så har jeg blitt flytta til Gardermoen militære flystasjon. Der har jeg vært vakt i ca. halve perioden min siden jeg kom dit, og har nå nettopp blitt overflytta til Wing Ops-en ved basen. Det vil si de som har kontroll over hvilke fly som kommer inn til basen, hvem som flyr de forskjellige flya.. og litt slikt diverse. Vi er rett og slett en mini flygeleder. (De som jobber i tårnet ved flystasjonene).

Jeg har lært utrolig mye på kortest mulig tid. Har fått utrolig mye bra befal, som jeg trives kjempegodt sammen med. Nå er det bare å la tida fly litt, slik at jeg kan bli ferdig med mitt år i militæret og jeg kan begynne å jobbe. Jeg vil komme meg kjappest mulig i jobb slik at jeg og Eirik kan spare mest mulig penger sammen til et eget hus et sted. Dette er noe jeg gleder meg utrolig mye til!

Igjennom forsvaret har jeg nettopp fått tatt gratis teorikurs som maskinfører igjennom FOKUS (Forsvarets kompetanse- og utdanningssenter). Dette gjør det mest sannsynlig enklere for meg å få meg jobb når jeg er ferdig i forsvaret. Planen er å skaffe seg en fast jobb innen mars, og muligens søke om førtidsdimmisjon, slik at jeg får starta så fort som mulig.

Hvis det er noe dere som leser lurer på, så håper jeg dere spør. For jeg sitter her med en del erfaring innenfor forsvaret, og svarer gjerne fra mitt ståsted som jente i forsvaret.

Håper dere får en fin helg! For det skal jeg sammen med min kjære i nordland på perm. ♥


1403 - Tropp 1.3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits