Anastasia Beverly Hills - Make up

03.02.2015 // kl.15:26 // Makeup/Sminke // Ingen kommentarerHei alle sammen!

Som vanlig må jeg beklage for å ikke skrive så ofte, men er ikke hele tida jeg kan prioritere det fremfor kjærlighet og forsvaret til Norge. 

Men idag har jeg for første gangen brukt litt (kanskje mye) penger på sminke, men jeg angrer ikke. Det er ikke så ofte jeg får muligheten til å prøve noe nytt og fantastisk før alle andre får, når det kommer til sminkeverden. Og dette er noe jeg har gleda meg lenge til å få lov til å prøve, nemlig: Anastasia Beverly Hills, Liquid Lipstick.

Denne lebestiften som virker til å være flytende før du får den på, nesten som en lipgloss, ender med å bli matt på leppene. Matt lebestift er noe jeg har sett frem til å prøve lenge, da jeg ikke er så flink å opprettholde lebestift når jeg først har den på. Og når den da kommer i flytende form, blir den nok enklere å påføre på f.eks. byen/konsert osv. I tillegg til at den virker fantastisk smart og bra, så har de ubeskrivelig mange fine farger. Er nok mest derfor jeg har vært nødt å legge i litt penger i det, da jeg igrunn ville ha nesten alle fargene som finnes i den. 

Anastasia Beverly Hills har tatt blandt annet instagram med storm. De fleste "store" makeupartiser i USA osv, har prøvd den og lagt ut bilder på instagram. De har blandt annet sine populære øyebrynskit på Kicks, Norge. 

En lebestift koster 150,- + frakt på 17,49 USD (eller noe lignende). Pågrunn av frakta bestemte jeg meg for å kjøpe alle i en sleng, å heller bite tenna sammen under betalinga av tollen. Det skal nok være verdt det. I stedet for å betale flere hundre kroner i frakt i stedet.. Hviiis dere skjønner.

, takket være approval fra min kjære, så kunne jeg gjøre dette med litt av lønninga mi. Men jeg har vært flink å spara penger til BSUen og, så da skal vel det være litt lov da? 

 

Håper dere finner Anastasia Beverly Hills på Instagram, og følger dem. De har en hel drøss med fine produkter som er blitt populære.

Ta gjerne og en titt på hjemmesiden deres Her. 

03.02.2015 kl.15:26 // Makeup/Sminke // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits