Ca. 1 måned igjen til termin

08.09.2015 // kl.18:50 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hei igjen!

Som vanlig er det lenge siden sist, da jeg pleier å ikke ha inspirasjon til å blogge noe særlig. Men sånn er det, da en har plenty av andre ting å måtte gjøre.

Jeg har jo startet på høgskolen her i Kongsberg, hvor jeg studerer Optometri, som da vil si at jeg skal bli optiker. Dette er ett treårig studie (Bachelor), men kan hende det blir fire år for min del, da jeg må ha med meg en baby ved siden av! Men jeg føler at jeg er klar for de fleste tøffe tider som kan oppstå, så jeg må bare prøve mitt beste på å komme meg igjennom det her.

Nå er det snart bare en måned igjen til min termin! 12. Oktober er datoen satt, men han kan komme før, og han kan komme etter. Jeg er så spent på hvordan den lille kommer til å se ut, hvilken hårfarge han har, hvem han ligner mest på av meg eller Eirik. Men mest av alt gleder jeg meg jo til å møte han, bli kjent med han og det å være mamma. Det skal nok bli en helt fantastisk opplevelse, som vi begge gleder oss mye til.

Sånn bortsett fra det, så er vi ferdige med oppussing av stua, hvor jeg har lært mye. Har fått så utrolig mye hjelp, og vi er så takknemmelige! Vi hadde nok ikke klart det uten all hjelpa, da det var mer jobb enn forventa. Men da vet vi det til neste gang. Neste prosjekt på huset nå blir å få malt barnerommet, og isolert på loftet. Har fått varmepumpe i gave, så da skal det bli godt og varmt til vinteren er her. Male barnerommet skal jeg for det meste gjøre selv. Det blir et lite prosjekt, bare for å få bort den fæle gulfargen før bebien kommer. Jeg har og tenkt å male noe mønster av noe slag, enten det blir bulldosere og andre maskiner, eller dinosaurer osv. Vi får nesten se hva det blir til, fint skal det iværtfall ende opp med å bli! :-)

Har dere hatt en fin sommer?Bilder av stua etter oppussinga. Mangler litt oppdatering av møbler, seksjoner og litt slikt, ellers er det bra.


Ludvig. En av pusene våre. <3

 

08.09.2015 kl.18:50 // Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits