Å holde barnet ute fra sosiale medier

02.11.2015 // kl.20:46 // Hverdag // 2 kommentarer

Hei alle sammen!

Nå har det som vanlig skjedd mye siden sist. Vi har fått en liten gutt, Torgrim. Han kom til verden 16. Oktober, og alt gikk fint. Jeg har valgt det å avslutte studiene, for å få mest mulig tid sammen med han hjemme. Dette er en beslutning jeg har kunnet ta fordi at jeg igrunn fra starten av har vært usikker på om optiker har vært noen drøm for meg i det hele tatt. Så har jeg veid opp de forskjellige fordelene og ulempene mot hverandre, diskutert litt med Eirik og mamma. Jeg fikk støtte i det å avslutte utdanningen. Dette er en utrolig stor lettelse for meg, for nå kan jeg fokusere på en ting: Det å være mamma.

Det har gått litt over to uker med lillegutt, og vi storkoser oss. Det jeg tenkte å skrive litt om det at vi som foreldre har valgt å holde babyen vår ute av sosiale medier. Dette er kun fordi at vi mener at det er best for hans sin del senere i livet, om han får velge selv hva han vil ha ut på nett. Jeg tenkte å opplyse om dette her på bloggen min, for på facebook har vi valgt å ikke skrive eller dele noe. Jeg har kun sendt bilder internt til de absolutt nærmeste i slekta, noe jeg mener skal være nok. I tillegg kan de som vil gjerne komme å hilse på, og bli kjent ordentlig med oss. ♥

Det er en ting jeg har synes vært ekstra vanskelig med dette, og det er det at mine foreldre og brødre (spesielt) bor så langt unna. Jeg har sendt bilder til dem, men det er litt ekstra det at for eksempel morfar ville dele et bilde av barnebarnet sitt, men måtte slette det. Dette er da fordi at hvis en legger ut et bilde, så kan jo plutselig mange andre og dele. Utrolig tungvindt og tungt at det skal være slik, men jeg tror, og håper at de fleste forstår og respekterer det valget vi har tatt. Det å holde vår lille ute av sosiale media er et valg vi har tatt sammen, og det igrunn lenge før vi visste at jeg var gravid og. Jeg føler iværtfall at det er rett valg, for Torgrim sin del. Og håper ikke mange blir utrolig skuffa over dette. For jeg har og får utrolig lett dårlig samvittighet rundt igrunn alt, men og spesielt det her. Men jeg vet at de fleste forstår.


Meg og min aller beste samboer.♥

Jeg kan jo legge til iværtfall at alt går bra med oss. Jeg har allerede snart gått ned all vekta jeg har gått opp. 7kg på to uker. Har nok litt med ammingen og gjøre, sikkert litt det at hver gang jeg skal spise og, så våkner den lille for å spise. Men sånn er det. Jeg storkoser meg iværtfall som mamma, og det er mange lykkelige tårer i dette hjemmet om dagen. Jeg legger og bort mobilen mye mer enn før, for å få mest mulig kontakt med lillemann. Få med meg alle de små øyeblikkene.
Om ikke lenge kommer pappa en tur sørover på besøk, da skal Torgrim endelig få hilse på morfaren sin. Er han ekstra heldig kommer Bæsta (mormor) også. :)

 

 

02.11.2015 kl.20:46 // Hverdag // // 2 kommentarer // // Permalenke // Tips en venn

2 kommentarer

Juliafrika

02.11.2015 kl.20:59

Gratulerer så mye med vesle Torgrim!! Så koselig med en ny liten fossing :D

xfrostbite

02.11.2015 kl.21:08

Juliafrika: Tusen takk! :D Utrolig koselig! Mye trilling på Pyttesletta :)

Skriv en ny kommentar

hits