Hei Hå!

04.03.2016 // kl.22:51 // Hverdag // Ingen kommentarer

Hallå alle sammen! :-)

Lenge siden sist. Det er altså slik det blir med meg og denne bloggen. Til å være hjemmemamma og ha mammaperm, så får jeg ufattelig lite tid til å sitte på denne bloggen, men jeg har jo ikke direkte tenkt å bli rik på denne fine bloggen min heller. (Selv om det hadde vært veldig ålreit).

Akkurat nå sitter jeg i den steikanes gode Boston-sofaen vår, og føler meg relativt lubben. Har gått hjemme uten bukse siden idag formiddag da jeg kom hjem fra trilletur. Jeg har tilogmed fått mala over litt stygge ting på listverket her i stua idag, som jeg bare spontant gjorde da jeg kom hjem og "plutten" (Som vi kaller han) sovna i vogna si. Med en gang han sover, gjør jeg de tinga jeg ellers ikke får tid til. Noen ganger skulle jeg prioritert å sove litt, for det får jeg ikke alltids tid til ellers.. I det siste har han nemlig våkna rundt klokka 06.00 på mårran, slik som bebier ofte gjør.. Men jeg trodde jo vi levde drømmen, da han i starten våkna når jeg følte for å våkne. Men etterhvert så lærer han selv, at når sola dimrer på himmelen ( lang vekk ), så er det påtide å vekke mamma.

Så. Fra mammaprat til døllprat. Alt går greit her hos oss. Snart er det dåp, og jeg har storshoppa på ebay etter kakeutstyr. Jeg vil nemlig bake kaka selv, og bli pro, slik at den blir finfin. Jeg har googla inspirasjon, og prøvd å pynta. Grønn kake skal det bli, og den må bli fin. Så spørs om det ikke blir enda en øvelseskake snart. :-) Sånn går det når en skal være sta.

Nå skal jeg være kjip og legge meg, slik at jeg får litt søvn før han våkner (klokka seks?) imårra igjen :) Sånn er det jo, og da er det bare å stå opp. Sålenge jeg legger meg tidlig, så er jo ikke det noe problem.

 

cheers!

(Bildet er tatt 09.03.2012, ikke la deg lure!) 

 

 

04.03.2016 kl.22:51 // Hverdag // 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits