Foto

Modellab-bilder

Hei !

Da er en fantastisk helg i Oslo, Horten og Kongsberg overstått. På fredag reiste jeg rett til Horten for å feire Halloween ilag med gamle venninner/venner som jeg ikke har møtt på ca. 2 år. Det var helt fantastisk. Fikk til og med meg kjæresten til Horten. Så han var dame, jeg var creepy klovn. :-D
Dagen etter måtte jeg og Eirik reise ganske kjapt inn til Oslo, for klokken 12.30 hadde vi en avtale sammen med svigermor, stebroren til Eirik sin frøken (Katrine), stesøstra til Eirik og fostersøstra til Eirik om fotoshoot hos Modellab på Edderkoppen!  
Eirik og guttene blei da ikke med på shooten, de dro mest rundt i Oslo imens damene hadde det gøy med makeup-artister og hele pakka! :-)
Etter bildene, så endte vi opp på Santinos, enda min favoritt-restaurang i Oslo! :-) Anbefales! Kjempegod pasta. Senere kjørte jeg da hjem med en fullpakka (mini)Golf.

Senere på kvelden hadde vi en avtale om å dra på 30-års feiring hos en kompis. Noe vi da gjorde. Var kjempekoselig, og mye trivelige folk. Men vi endte da med å dra hjem i passe tid da, noe som igrunn ikke gjorde noe. For dagen derpå igjen, så reiste vi rundt å skifta til vinterdekk, hilste på besteforeldre og foreldre.. før vi da reiste tilbake til Kongsberg, da var det jo allerede kveld. :) 

Så alt i alt en kjempeproduktiv helg! :D
Fire hærlige bilder!

 

Cheers!

Nye bilder!

Har nå kjeda meg etter at huset blei tomt idag, så da kom jeg på en idè til sminke og Selfie-shoot.. Så da endte det opp slik. Synes det blei ganske kult! :-)


Blei mye klisjing med sminke. Som foresten ikke smaker veldig godt.
Og ett stk. fake øyevipp!

 

Skål!


 

New picture

Av meg.. Bokstavelig talt. Ville ikke gjøre noe med bakgrunnen på dette, ettersom at jeg liker bakgrunnen og tingene som er med i den. Hehe. Hope you like it!
Slurp

Nytt profilbilde

Satt meg å redigerte ett nytt profilbilde.. So, here it goes!
Foto - Gazing

Ble sittende å bla igjennom noen bilder igår, så kom jeg over dette bildet. Så jeg bestemte meg for å fikse litt å på det, for å få meg litt mer shiny! Liker å lage glød inne i øynene, er det som er mest gøy med hele photoshop. Å utforske på ting med øynene! Men her er iværtfall det ferdige resultat!
Foto - Over the Horizon

Her er noen bilder jeg tok da jeg og Hansi var på operataket i Oslo. Det var en tid da han kom til meg at vi gikk på operataket hver kveld det var fint vær som en slags kosetur! :) Så en kveld tok jeg noen bilder og utforska litt med linjer, fokusering og slikt.. Så dette er da utfallet! Håper dere liker de!
Alle bildene er tatt og redigert av meg.Itsy Bitsy Spider

Noen bilder av en liten søt en jeg fant på husveggen! RImelig vanlige langbein-edderkopper om jeg ikke tar helt feil!


Foto: Iron Fist

Tok noen billder igår, så her er ett av de som ble bra.


Kitties in the sun!


Litt bilder av kveldsstunden min etter jobb! :) Nederst er Nhilo som spiller
Ant smasher! Fikk ikke noen bra bilder av kattungene før de gjemte seg
under altanen!

Foto - Noen bilder av Finnmarksvidda

Som dere kanskje vet så er jeg i Finnmarka på besøk! :) Drar hjem til Oslo imorgen, så er i Oslo i 18.00-tida! Men først tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra foto-turen til meg og onkel igår, ble noen fine bilder! Husk, stjeler du - så blir det politianmeldt!


 

Bilder fra idag.

Ja, nå begynner jeg å bli rimelig trøtt etter døgninga inatt. Dårlig idè. Haha. Vel, jeg skal holde ut! Idag ble det fotostudio sammen med en fotograf som ga oss tips angående fotografering i studio osv! Ble noen vellykkede bilder da! Men legger kun ut bilder av meg, ettersom jeg må ha samtykke av å legge ut av andre. Så. Here we go.

 litt derp.


enda mere derp.

 

Hvilket likte du best?

Noen nye bilder

Fant det ganske kjedelig på 1. juledag.. Som for meg er en pause mellom juleaften og 2. juledag da det er fest. Så da tok jeg megselv noen bilder som jeg redigerte! I am happy!

Synes?


Høstnatt bilder

darkness of november // OSLO


Wont go there alone in the dark // OSLO 11

Silhouette-bilder

Her er noen bilder Katarina tok av meg første helga jeg var i Oslo fulkomment. Satt på taket til Anker, og jeg bare.. du vet. Haha. Vel, synes bildene ble kule! :)) 

Hva synes du?

 


Studiobilde!

Idag var vi i fotostudio sammen med noen av klassen. Vi skal nemlig lage en "filmplakat" av oss selv, så noen av bildene ble jo faktisk bra! Her er det nye bildet mitt! Foresten, creds til Dag Gullik som tok bildet mitt! :))

 


I love curves! ♥

Foto - The golden touch!Synes?

Nytt bilde

Jeg tok meg ett nytt bilde idag, og likte veldig godt øynene på dette - derfor ble det presist dette bildet.


sorry, glemte ramme 

 


Synes? 

Fotoshoot - Swedentrip!

Takk til Ayla som sto modell for meg!

 

T w i l i g h t

03.06.11

Ble etterspurt som konsertfotograf!

Fikk mail fra en fyr om at jeg kunne være konsertfotograf her i Bodø, de hadde fått navnet mitt foreslått fra Bodø Metall Klubb. Men ettersom at jeg skal flytte til Trondheim, blir det der istedet. Dette tror jeg kan bli rått! Tjener ikke noe videre penger på det, men får jo konsert opplevelsene på nært hold! Kan være alt fra Metallica til Iron Maiden! Gleder meg så sinnsykt! 

Har du blitt etterspurt som konsertfotograf?

 


Ett eldgammelt bilde fra UKM en gang. Inge som er på bildet btw.


Burning Heaven


Ett bilde jeg tok hjemme høsten 2010


Selvfotografering - April 2011

Her er de bildene jeg tok av meg selv i det fine påskeværet! 

 
Dette er for tiden bare noen av bildene . Kan hende det kommer noen flere
poppende inn her. 

Coming up..

Nye Self-photoshoots - bilder idag! 

Tenkte ettersom det var så sinnsykt fint vær, så måtte jeg jo benytte sjansen! :)

Foto - MizukiEtt år gammelt bilde av den gamle katta vår  ♥ Rest in Peace Mizuki

Foto: The taste of lifeHjemme


Ett bilde jeg tok på hågen hjemme!

Mitt 1. ordentlige bilde

Mitt første bilde ble tatt med mitt første digitalkamera. Kvaliteten var egentlig ikke så bra, men bildet generelt ble ganske bra! Det var faktisk ett naturbilde, ettersom jeg ikke hadde begynt med portretter da.

 
Er fortsatt ganske stolt av dette bildet, er jo pent da! (?) Synes?

Photoshoot - 17.03.2011

Nå har jeg og Pål vært ute og tatt noen bilder, så tenkte jeg kunne legge ut to av de bildene jeg har fikset så langt! Synes de ble pene! Dessuten har min kjære Pål 20 års dag idag! Og på Fredag blir det fest!

 

Husk alle bildene er tatt av meg og derfor er det min opphavsrett på dem! Blir noe stjelt, blir det politianmeldt!

©Ida Andersen

Photoshoot & Edward Cullen!

Først vil jeg bare si at bildene er tatt av Katarina Freding som hun skal bruke til sin portofolie da hun skal søke på skole. Ingen har rett til å ta bildene uten tillatelse! Bildene er derimot redigert en smule av meg.

 

Kommer mer bilder imorra.


 

Bilder av Ayla. Samme regler gjelder her. ;)Så kommer ett av samme bilde, bare jeg har redigert det litt.Hva synes du?

 


Vi gikk jo og tullet med dette glitteret lenge, og kom frem til at vi skulle lage ett bilde av Edward Cullen. Ettersom det så ut som vi hadde blitt voldtatt av han xD So here it is.

 
Portretter

Her er noen av portrettene mine hittils:

 


Ayla Marhaug - 2010 © Ida Andersen

 


 Ayla Marhaug - 2010 © Ida Andersen

 

Kommer mer fortløpende.

 

hits