Helse

Oppussing med ryggvondt!

De fleste som har vært gravide tror jeg vet hvor ubehagelig og vondt det kan være i bekkenet fra tid til annen. Idag har jeg merka blandt annet det at det ikke er like enkelt å drive med oppussinga når en har vondt nederst i ryggen.

Skulle liksom være flink å pusse ned den ene veggen vi skal ha tapet på, men viste seg å ikke være så veldig enkelt. Jeg fikk gjort ferdig ei stripe, kan du si.. men pussemaskina, men that's it. Håper min kjære kan hjelpe med resten når han kommer hjem ikveld. ♥

Har du hatt bekkenproblemer?

 


//source

Betennelse i armen..

.. eller noe lignende! Jeg hadde det til tett før jeg dro hjem og til jeg var en tur til kiropraktoren og knekte opp litt nakke og rygg. Så var det borte, helt til nå. Det kom vel tilbake ca. igår. Armen min er ett helvette. Jeg må sikkert fortsette å gå til kiropraktoren, for så å begynne å trene. Snakket litt med mamma om det ista, så det blir mest sannsynlig å kjøpe månedskort på en svømmehall. Svømming er god trening, og i tillegg elsker jeg jo å bade. Er ikke noe spesielt flink i direkte brystsvømming, det har jeg aldri vært heller. Men, noen runder skal jeg nok greie å ta. Da kan jeg jo kanskje til og med bli litt flinkere, for så å søke meg inn på politiskolen. Eller noe.

Hovedpunktet er jo å få armen min til å slutte å verke. Tror det er en slags betennelse i skuldra/armen.. i en eller annen muskel. Så skal iværtfall komme meg til kiropraktoren en tur til. KnekkKnekk!


Savner den søte hybelen min..

Psykisk utmattet av arbeidsledighet.

Jeg har drevet i snart 6 mnd. i letingen av jobb. Har nesten lyktes en gang, men det gikk i dass. Jeg føler meg til latter av mange.. men til skuff av andre.. og meg selv. Jeg hadde tenkt at, å flytte til Lillehammer for å finne seg jobb, kom til å gå som smurt. Men etter en liste full av steder hvor jeg har søkt, så sitter jeg igjen tom uten jobb. Før jeg dro på intensivkurset i Ørsta, så fikk jeg beskjed at "Jeg ringer deg opp i neste uke, så får du prøvejobbe for oss".. Men så kom jeg på at jeg skulle på kurset, så jeg sendte mail å beklaget at jeg hadde blitt så ivrig at jeg glemte meg. Det var greit, så sa han at "Vi snakkes senere". Jeg skal ikke henge ut stedet nå, men jeg blir så utrolig sliten. Nå sendte jeg mail for å høre enda engang denne mnd. om Han faktisk hadde en jobb til meg eller ikke. Denne gangen derimot fikk jeg i det minste ett ærlig svar. "Nei, men lykke til på søkingen videre". Så da sitter jeg igjen her å tenker.. "Hadde det hjulpet å ikke dradd til Ørsta?". "Hadde han jobb til meg i det hele og store?". Men nei, jeg orker ikke tenke på det engang.

Jeg blir faktisk så utmattet av dette styret med arbeidsledighet.. Hadde håpet på at NAV kom til å hjelpe meg når jeg søkte om sosialpenger.. Men de bare punger ut penger i mnd, og ingen hjelp å få. De har til og med ett arbeidssøkerkurs hvor du kan møte mennesker som har en tråd ut i arbeidslivet, men de ville helst: "Se at du prøver selv først". Jeg har jo for f*** prøvd siden jeg begynte på videregående i 2008! Gahd! Ett år med arbeid, skulle være noe som var gøy. Ikke bare sitte på ræva hjemme å føle at en svikter hele omgangskretsen sin. Ikke minst, svikter megselv. Jeg føler meg ikke verdt en dritt når ingen vil Ha meg.


Jeg legger meg langflat og prøver å få sove. Jævla dritt. (Bildet er hentet fra oblad.no)

Allergi eller ei?

I det siste har jeg hatt problemer osv. med tett nese og kløe. Har tatt allergi test engang da jeg gikk på videregående, men fikk aldri svar fra legen om jeg hadde noe allergi eller ei. Så jeg vet ikke om jeg har noe i det hele og store. Det jeg derimot tror jeg har allergi imot må være støv. Noe som er relativt vanlig, tror jeg? Men, må vel komme meg til legen når jeg får tida til det å ta blodprøve.

Har du allergi mot noe?//
retard

Brannsår av solbrenthet!

Etter å ha jobbet flere dager i strekk ute i sola som landbillettør, så ser trynet mitt ikke ut! Om akkurat en uke så skal jeg være i jobbintervju på Gjøvik, så da burde dette ha ordna seg. Mamma sier det ser ut som jeg har vært i krig! Ja, det svir iværtfall nok! Håper jeg greier å la være å pille på det! Er fanatisk med det !

Har du opplevd slik solbrenthet tidligere?

 
Solbrent, opphovna leppe!

Etter all sola som jeg får via. Jobb, så har leppa mi fått litt mye sol og for lite lyspyl! Har ikke nådd noe butikk før stengetid til å kjøpe det heller.. Men ja, leppa mi er opphovna.. Og for å si det sånn: Har ingen planer om å få de forstørra.. Og mer sikker er jeg nå. Leppa mi er ett eneste stort sår.

Usminka og fin! :)

Joggetur resulterer i Nesten ingen pust.

Jeg har nettopp vært ute og tatt meg en joggetur, noe jegikke gjør ofte! Så da jogget jeg ikke så veldig lenge, og ganske normal fart. Det er ganske kald luft ute, noe som gjorde at det begynte å stikke i halsen/lungene. Så jeg begynte å puste på utpust med munnen og innpust med nesen, så det ikke skulle gjøre så vondt. Etter en stund jogget jeg hjem og satte meg ned på trappa. Da ente det opp med at halsen min ble tettere og tettere jo mer jeg pusta, og det gjorde dritvondt i brystkassa først, men dette gikk da over sakte men sikkert.  

Så da sitter jeg her med tett hals og hoster, så lurer jeg på hvor inni h****** utrent jeg er, eller om det er noe annet som er galt med meg? Har du noen anelse?

 


rett etter trening, VAKKERT


 


Noen som vet av noen slanke-plan nettsteder?

Dere vet slike steder der en kan legge inn hva en skal spise for hver dag, samtidig som å legge inn treningsøkter og slikt? Jeg vet kun av slikt som koster masse penger. Så tenkte jeg kunne høre med dere da, om dere muligens visste av noen? Jeg tenker at det er mye lettere å holde styr på alt dette, og bli flinkere til å være flink i å holde meg til "dietten" med en slik plan. So, can you help me?

 

Har du noen andre tips når det kommer til slanking?

 link //  mat i skolen

 


En liten sprut, det var nok!

Ja, jeg har vært det. Jeg trodde aldri at det kom til å skje med meg. Men, joda - det gjorde det.

Med flere måneder av tett nese, så begynt jeg få vondt i ørene. På disse månedene hadde jeg brukt nesesprayen hver dag. Ja, jeg vet man skal slutte etter kun 10 dager, men legen min henviste meg jo til å fortsette! Jeg føler meg jo som den drug-addicten her jeg sitter å skriver, men hvorfor det egentlig? Det er jo bare nesespray.
Men jo, det er faktisk slik - en kan bli avhengig av den minste ting. Her er folk her ute som har spiseforstyrrelser, som er avhengig av mat. Noen må bare spise hele tida de! Andre, noe som er litt mer vanlig da; å være nikotinavhengig. Jeg kan jo ramse opp alle de avnhengighetstypene jeg vet om! Here it goes: Nikotinavhendig, matavhengig, smertestillendeavhengig, nesesprayavhengig, World of Warcraft-avhengig, Casinoavhengig, data-avhengig, shoppingavhengig og you name it! Det er så sinnsykt mye en kan bli avhengig av - og her sitter jeg da, med nesesprayen min. 
Herregud tenkte jeg da mamma sa jeg skulle slutte med den! For det var jo min feil at jeg var tett i nesa hvis jeg brukte den så mye. Men det var jo så enkelt liksom! En liten sprut i hullene så var de åpne! Men neida, det var faktisk vanskeligere enn det hørtes ut som. Natta kom og jeg skulle legge meg, med null nesespray. Det føltes som noen hadde tråkka på hode mitt! Tenk faktisk hva en liten sprutflakse kan gjøre! Den kan faktisk få deg avhengig. Offh, jeg føler meg elendig. Men her er det bare å holde ut! For nesespray, det blir det ikke på meg igjen!

 


//google.com

How would you feel..

.. if you knew I stood behind your back, talking just as much shit about you, like you do about me. 
Ja, jeg vet når jeg møter mange folk rett fremfor nesen min - så spiller de ofte "Glad". Jeg vet at du er falsk og at det er bare oppspill hele greia, men en biter det i seg og driter i det og smiler fint tilbake. Jeg er så lei av all denne falskheta, og at dere "liker" meg, når jeg vet dere egentlig ikke tåler trynet av meg - selv av noen grunner jeg ikke vet om.

Ja, dere liker ikke alle folkene jeg henger sammen med heller - men det driter jeg i. Hehe. Ja, jeg tenkte bare jeg skulle legge ut ett slikt innlegg, ettersom jeg er dritt lei baksnakking. Jeg synes det er idiotisk med mennesker som deg, som snakker dritt om slekta mi til meg, når jeg vet du egentlig ikke liker trynet på meg engang. Ja, rett og slett idiotisk. Jeg legger ut ett slitk innlegg for jeg vet hvor mange på hjemplassen min som egentlig ikke liker meg, men liksom går og smiler til meg fordeom. Men derimot når de er med vennene sine, da ser du the real ugly truth. Ja, jeg gleder meg så sinnsykt til å komme meg bort herfra, og se skaffe meg ordentlige venner. Ja, jeg trives i Bodø og vennene mine der - men hjemme på bygda derimot, der lever de faktisk i en "lille boble". Hihi, teit å si det - og ja, dere får lov å bli provosert, men ta en titt utenfor deg selv å aksepter det, for slik er det faktisk. Dere velger hvem dere vil være sammen med, og ikke. Og jeg er en av dem dere ikke egentlig vil være sammen med, og jeg vet det. Så shit the brick and keep talkin' shit - om det er slik du vil leve. Gled deg til du blir eldre å ser deg selv da du er "ung" slik som nå - og alt du husker er at du gikk bak ryggen på folk. Yes, real fun!How do you feel? Yes, like shit.
Ja, dere får bli så provosert dere bare vil. Jeg orker ikke å ha noe med dere å gjøre anyways. :) Bye ♥


 

Har dere det slik på hjembygda? At noen deler seg opp og ikke liker deg?

hits