Konkurranser

Konkurranse - Vinn gavekort fra Glitter!

Mens jeg steller meg for å støvsuge å lage fiskeboller i karrisaus, så tenkt jeg like greit å starte en konkurranse! Jeg vant tilsammen 200kr i gavekort på Glitter via. Tina og Bettina konkurransen, som jeg vil dele med dere ettersom at jeg ikke tåler nikkel selv. Gavekortene er delt opp i 50,- på hvert ark, så tenkte å dele ut to vinnere som vinner 100kr hver!

Alt dere trenger å gjøre er det vanlige:

1. Skrive ett innlegg å dele at dere er med i en konkurranse, link til bloggen min.

2. Like facebookpagen min, klikk her.

3. Kommentere på dette innlegget, legg ved link til innlegget og skriv at du har likt siden min.

4. Vinnere trekkes den 28.09.12! Lykke til!

(Jeg blir å bruke random.com for å trekke ut to vinnere.)
Jeg vant Tina og Bettina billetter! - NÅ kan du hjelpe meg!

Heisann alle sammen!

Som noen av dere kanskje fikk med dere, så meldte jeg meg på en konkurranse hvor jeg kunne vinne to billetter til Tina og Bettina - the Movie. Så, jeg vant de to billettene og ett gavekort fra Glitter. Men nå kan dere hjelpe å stemme meg videre slik at jeg kan vinne en ny Samsung telefon! Håper dere kan hjelpe meg! Som takk skal jeg arrangere en konkurranse hvor jeg skal dele ut det gavekortet fra Glitter. Med tanke på at jeg ikke tåler nikkel og slikt selv, så er det jo uansett like greit!

Så, hjelper dere meg, hjelper jeg dere! :)

For å stemme på meg:
1. klikk her,
2. Trykk på hjertet ved siden av linken til meg

                                                            ↑


Tina og Bettina - Kino konkurranse!

Hei igjen alle sammen!

Noen av dere vet kanskje allerede hva Tina og Bettina er for noe, så nå skal jeg dele en konkurranse som dere også kan være med på. Se videoen under for mer informasjon!

Er mange kvelder jeg og mine (Katarina og Richard for det meste) har suttet å sedd på Tina og Bettinas videoblogg, og endelig er filmen her! I tillegg til at det er utrolig kult med en hel film med masse humor som en kan le høyt av, så kan du også vinne mye stæsj. Vil mest ha kinobillettene, men det ekstra snadderet er jo bare en bonus! :)

Meld dere på da! Klikk her for å komme til facebookpagen!


Meldte meg på en konkurranse!

Jeg har skikkelig lyst på ett parr Jeffrey Campbell Sko, så da jeg logget meg på blogg.no, så så jeg ei jente som har en konkurranse hvor du kan vinne ett par! Ta å meld dere på da også vel! :) Link til konkurransen:

Henriette Lillevik - Konkurranse

Wish me luck!

Meldte meg på modelljakt!

Heisann!

Nå har det seg slik at jeg, har former! Så da har jeg meldt meg på Kappahl sin modelljakt for XLNT-modeller. Ettersom at jeg har litt bredere rumpe enn andre personer, så tenkte jeg at dette kunne være gøy! Liker dessuten buksene til Kappahl best, når jeg handler bukser blir det der. Så da passer det jo enda bedre! De har supert utvalg av bukser! :)

Jeg setter stor pris på alle som går inn for å stemme på meg! Bare å trykk her, eller på bildet under! :) På forhånd takk!
Julebukk konkurranse!

Jeg går "julebukk" hos mix! Kan dere være så snill å klikke på linken for så å si ja? For hver 5. som gjør det får jeg en overraskelse i posten. Hihi

 

http://mix.no/konkurranse/?c=1544964441-1

Enda en konkurranse!

HeiHei alle sammen ! Kom over denne fantastiske konkurransen hvor du kan velge produkt du ønsker selv! Enten fra blush eller kondomeriet. Så jeg driver å plukker meg ut mer sminke fra NYX, som foresten har halv pris på blush! Awesome. Trenger jeg si hvor mye jeg elsker NYX?:)

Men det du trenger å gjøre står på siden hennes som du finner her:

Benediktesaeverud

Vinn M.a.c Mascara!

Som dere kanskje så i sist innlegg, så elsker jeg m.a.c-cosmetics produktene, så kom jeg over denne konkurransen hvor du kan vinne en mascara akkurat fra der! Så meld deg på her du og! !

La den beste vinne!

 
Jeg er med i enda en konkurranse!

Her er en stor konkurranse der du kan vinne en iphone 4 - uten binding! Vær med her på www.alexxxandra.blogg.no!

 

Lykke til!

Er med i en konkurranse!

Jeg er med i en svensk konkurranse! Ta å stem på meg her, gå inn og trykk "Rösta" på mitt bilde da. :) Takk for stemmen!Rösta på mitt bidrag i tävlingen Blåkläder Heroes!
 

Er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse her! Der kan du vinne 700kr gavekort fra BikBok! Er du med?

 

hits