januar 2011

Prøveeksamen & John Barry = død.

De fleste vet nok om filmene Agent 007 - også kjent som James Bond. John Barry var komponisten til disse filmene. Han var også komponist for filmen Danser med ulver som mange av oss har sett. Barry døde idag 77 år gammel. John har vunnet flere priser, bla. Grammy awards. Så med dette vil jeg si: R.i.p.


Back to me: Vi har idag begynt på forberedelse til tentamen i Visuelle Kunstfag. Det fungerte helt greit, fikk en sånn passe bra idè i hodet. Vi skal lage en slags Promoteringsmateriell for Bodø Kunstforening. I barokk stil. Så,  vet ikke hvor mye dette sier for dere, men helt grei oppgave. Jeg kan jo vise en slags smakebit om hva jeg har tegnet. Dette er da i Photoshop, så har jeg tegnet dette da:



Bare se for dere denne i tegnet/malet versjon. Ikke så crappy photoshopa som det er her x] Ja. Synes denne oppgaven passet meg ganske godt, ettersom det er slike ting jeg muligens kommer til å jobbe med i fremtida. Designe logoer og PR-ting. Visittkort and such. Tror du det blir bra?


Tenkte jeg kunne fortelle litt om helga mi i samme slengen:
Planen var å egentlig drikke hjemme hos meg, men så fikk jeg en invitasjon fra Camilla og Vinjar på Illstad. Dvs: Litt utenfor Tverlandet. Så, da dro vi dit da istede. Ikke alle bestemte seg for å bli med, så det ble meg, Ayla, Ørger, Mats, Vinjar, Camilla, Eirill, Mats (Ja, 2 mats), Steffen,.. whawha.. Føler jeg glemte noen. Jo! Ei Johanne var der og. Kjenner henne ikke noe spesielt, vet bare hun går i 2. klassen.  Hehe.
Men kvelden ente opp med mye god musikk, brae folk og deilig øl! Yaman. Pluss ett blåmerke inni handa og en kul på albuen! Yes! ;D Der har vi the grand finale. En annen rar ting Ayla fant på hun skulle gjøre var klokken 06.00 på morgenen å begynne å gå.. Hun gikk så langt som til Hopen.. Der ble hun plukket opp av en random dude som lurte på hva hun gjorde ute på den tiden av døgnet. Han kjørte henne hjem til Grønnåsen. x] Herregud.. Noen ganger så begynner jeg å lure på hva som skjer i hodet til folk x'D haha.


Har btw fått enda dårligere nyheter fra Pål. Han skulle være ute i Kystvakta til den 7-ende Februar. Nå har de bestemt seg for å være der ute lengre.. Med mindre det er Pål som kødder meg meg! Han skal dermed være ute helt til den 10-ende Februar. Kjenner jeg allerede begynner å bli lei av Kystvakta skiten. :( I want my boy. ♥ WellWell, just keep it going! But I'll still miss you hon'.

 

ByeBye ;*

Disturbed,..

Som noen av dere kanskje vet så er min kjære Pål-Cato ute i kystvakta. Jeg har ikke snakket med han på snart 2 døgn, og det frustrerer meg en smule. Og ja, jeg mener en smule. Jeg er ikke 100% avhengig av han, men jeg savner han så sykt nå.. at det hadde ikke skadet å få snakke - igjen, en smule med ham. 
Om to dager har jeg og Pål vært ilag i 2 hele år, og det er ikke sikkert vi har mulighet til å snakke sammen på dagen engang. Han kommer ikke hjem før den 7-ende Februar.. Jeg gleder meg så sinnsykt at dere aner ikke. Først synes jeg det var utrolig dårlig at det skulle bli akkurat denne datoen, men det var jo ikke noe han eller jeg kunne noe for. Men still, det er lov å savne han. Vi har ikke vært borte fra hverandre så lenge på evigheter! ♥ So babe, if you read this - I miss you soo much!

Love oh Love ♥

Så, når det kommer ellers til live mitt, så har jeg og Katarina Freding tenkt å prøve oss på lavkarbo and shit. Hva skulle det liksom skade? Det er jo syk god mat uansett. Det er kanskje ett problem ettersom at jeg er hybelboer og er ekstremt fattig nå for tiden. I tillegg er ikke broren min heime, og jeg kan ikke lene meg på han hele tiden jeg trenger mat? Nei, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Det eneste jeg har er pasta. Noe som er fyfy i lavkarbo.. omg. I am going to fail.


mmm


Jeg føler meg ikke helt i 100% idag. Har sovet på sofaen en time eller to nå, og er litt sånn.. Sloppy. hmm. Jau. Idag da jeg var på skolen, ble jeg ferdig meg Barney Stinson hodet mitt i Leire. Ja, jeg har ikke fortalt om det før. Men tingen er:
- Vi har en oppgave i Scenografi og Kostyme som heter hånddukke. Der fikk vi velge helt selv hvem vi skulle lage. Jeg valgte da Barney Stinson, kjent fra How I met your mother. 
Jeg ble idag ferdig med leire hodet, så delte jeg det i to ( ja, det var en del av oppgaven). Så er det bare å vente til neste gang da skal vi kaskjere det, som de kaller det. Da legger mann to lag avispapir med tapetklister på. Så skal vi legge silkepapir og noe annet på. Så blir det da hardt. Jeg gleder meg til å legge hår på han, for han er ikke like fin uten hår. Og du gjetter sikkert rett - han skal ha dress! Eller suit.

 

Så da blir det spennende å se om han faktisk blir lik. :) Jeg gleder meg litt.


En annen ting så hadde vi gym idag på slutten av dagen. Vi har gym sammen med en elektro klasse, med kun en jente. Så idag hadde vi volleyball med gutta! Det var skikkelig gøy! Jeg og Maria kom på lag sammen med to andre gutter, og vi tullet osv hele tida. Men det var nok garanter den artigste gymtimen ever.
Som de bruker å si; Man gjør det ikke gøyere enn man klarer selv. Eller noe slikt.

Så da sitter jeg her på sofaen igjen, etter dagen min. Har ikke anelse hva jeg skal gjøre. Jeg får vel snart koke nudler, er den andre siste tingen vi kun har. Hmm.. YesYes. Tv,  here I come.

I still miss you Pål ♥ tenk på deg hele tida.

 

♥ [xFrostbite]

Søkt skole!

Jeg er som noen kanskje vet en elev i 3. året på Studiespesialiserende med formgivning! Jeg trives godt her, men kan si at jeg snart endelig er ferdig på skolen her i kalde, stygge Bodø. Ops! Sorry. Not really.

Det har endelig kommet seg så langt at jeg kan si at jeg har søkt på skole. Jeg har søkt på 3 forskjellige linjer på Idèfagskolen ved Tønsberg, - som du btw kan lese om i forige innlegg. Jeg kan da si at jeg har søkt på Mediedesign, fotograf & Visual Merchandising. Er meget fornøyd med valgene mine, men har også vurdert en ting: Interiørfag. Noe som slo meg egentlig med en gang at det kunne være gøy, men samtidig ikke helt min greie. I dette faget designer du oppsett til f.eks klesbutikker eller andre ting, hva tror du om det? Jeg synes det kunne ha vært en smuuule spennende. Men fortsatt, andre typer design er litt mer min type ting. Jeg tror også jeg har en god mulighet til å komme meg inn, ettersom at jeg har egen erfaring på skal vi si... 5 år? Om kanskje ikke 6. Jeg begynte å fikse på bilder og slikt da jeg gikk i slutten av 8. klassen, noe som jeg fortsatt holder på med da. Så... Yes!

Jeg tror jeg også btw. skal søke på Høgskolen i Oslo. Der er en tekstil linje jeg vurderte å søke på. Må bare vente på karakterene mine, så skal jeg ordne det. Hehe. SøkeSøkeSøke overalt. Vil ha mange plasser å velge mellom! tihi.



Jeg tror det er mange flere enn meg der ute som lurer på hva i F. de skal bli! Så jeg har bare ett tips: Follow your dreams, and stay positive! Men seriøst! Søk på mange plasser, så du har valgmuligheter da det kommer til stykket. Jeg husker hvor mye det sugde for meg i 10. klassen. Jeg hadde så lyst å komme inn på Media, men hadde ikke nok bra karakterer. + at mange andre som egentlig aldri skulle ha vært der kom seg inn der istede. Så, don't ruin other dreams on your way. Men seriøst, jeg kom meg igjennom dette året! Så nå vil jeg bare begynne på noe jeg elsker å holde på meg! U follow me?

Dette innlegget ble kanskje litt usaklig for noen av dere, men for meg og kanskje noen andre er det viktig. Så.. Om du ikke liker det, drit i å lese det! :)

I have, the time of my life.

Idag har jeg vært på utdanninsmessa. Jeg og Ayla dro ilag, vi mista Eli på veien. Hehe. Vi fant mye intressangt! Jeg har funnet en skole jeg iværtfall skal søke på! Idèfagskolen. Den ligger i Tønsberg, en plass litt sør for Oslo. De hadde div. linjer innenfor design på PC osv. Jeg tenkte på enten Fotografi, 3D animasjon, Mediedesign eller Visual Merchandising. Jeg kan skrive litt om alle de div. fagene under her:


Fotografi: Fotografutdannelse passer for alle som liker å arbeide med bilder som kunstnerisk og eller kommunikativ uttrykksform.

3D animasjon: Det gir deg som allerede har kompetanse innenfor 3D mulughet for å fordype deg i animasjon og spesialeffekter for spillefilm. Avdelingen benytter programvaren Maya og har eget Motion Capture studio. 

Mediedesign: Den grafiske designeren har blitt interaktiv og må idag kunne mer enn bare å være god på design. Behoved for allsidige og praktiske orienterte designere et økende i et voksende arbeidsmarked. Webdesign, Grafisk Design, Film/Foto, Motion Graphics m.m.

Visual Merchandising: Du eksponerer kommunikasjon mellom produkt og forbruker. Du gjør varene tydelige og tilgjengelige for kunden. Målet er å ska

pe ett opplevelsesunivers som skal friste forbrukerne.

Så. Høres det ut som noe jeg kune gått? Ja! :) Så jeg blir nok å søke. Det er en privat skole, men det er ett av de beste årene man kan få sa en som gikk der. Og han sa at det er ikke som skole, for du gjør noe du elsker hele tiden. Og man har tillgang til skolens lokaler 119 timer pr. uke. Får mest mulig veilederstøtte hver uke. 
Det er ikke noen fare med det at skolen koster penger, for det støtter jo Lånekassen. Så det blir jo perfekt for meg. 
Tror in fact at jeg skal sette meg ned å søke nuh!

Om du vil lese mer, gå inn her.

 


Da vi var ferdig der, skulle vi en snartur på butikken. (Vi = Ida, Ayla og Silje Sveen. btw.) Da kom vi forbi pizzabakeren! MmmmM! De hadde sånn tilbud på en stor valgfri pizza med brus til 149 kr. Perfekt! Vi kjøpte en meksikaneren og en cola. Nomonmonomm. Alle ble sjalu. :3

Da vi kom tilbake til skolen, satt jeg og Ayla oss for å leke med cammen, hehe. Ble arti. Se:

 



Tilslutt: Buffen jeg fikk som "Overraskelse" fra forsvaretguttene. Han var koselig btw.

Orker desverre ikke skrive om helga og konserten. Just don't feel like it.

Syretechno! - Lookin' forward

Nå sitter jeg her på senga igjen og er klar til å følge opp med historier og stuff fra livet mitt. Jeg har ikke skrevet på ett par dager, meningen er vel at jeg skal skrive med en gang det kommer opp i hodet på meg, men det er bare noen ganger jeg ikke har tid eller er ute. So, here it goes.

Mens jeg sitter å blogger til dere og meg selv engang, så vil jeg dele musikken jeg hører på nå. Det er infected mushroom, og er passe syretechno, for oss som vil kalle det det. Det er ikke noen direkte sang med i det, men mye lyder som kan høres skikkelig sick ut med headset på. Men jeg synes dette kan bli litt deilig noen ganger. Greit jeg velger helst å høre på metal og 55escape for tida, men nå går det på syre. Hehe.
Det å legge inn video fra youtube funker ikke direkte nå, så jeg legger bare inn en link her, så får du velge om du vil høre mens jeg skriver. Jeg elsker sånn den delen mot slutten, sånn rundt 07.50 i sangen, så begynner det å komme en sånn svirrende lyd rundt hodet på deg, eller i høytallerne da. Love it.

Ettersom at videoen ikke fungerer,
så pynter jeg med ett bilde.


YesYes, nok musikk og infiserte sopper til nå. Jeg skal fortelle om helga! Denne helga er jo den såkalte Iskald konserten, der jeg skal være viktig og sitte i billettkassa! Nemlig. Så skal jeg passe på at alle gjør jobben sin. Så, blir spennende! I tillegg til Lørdagen, så skal jeg ut på Fredag igjen. Uuh, det blir nok på Rock for å se en liten x-factor konsert, som kun koster 100 kr, pluss drinkene da. Så, dette blir andre helga på rad ute, men med litt mere venner muligens? Katarina har gått med på å være med en tur ut allikavel! :D Skal bli awesome.

Så helg =  Ut på byen, Iskald og Pål drar på Kystvakta utplassering. Jeg kommer til å bli så alene. Oo Høres emo ut, men han skal være borte en stund, pluss at da blir jeg alene med Christer, haha. Kommer vi til og overleve? Christer er broren min, så dette kan bli spennende. Hmm.
Får bare passe på å dra på besøk, men blir det slemt? Får så lett dårlig samvittighet!

Slenger med ett bilde av meg selv jeg nettopp mekka ;€
See yah! xIda



winter light

Lavkarbo?

Det er mange folk der ute som har prøvd lavkarbo og har kommet seg i mål  med det! Jeg kom nettopp over en side som kan hjelpe dere som holder på med det. Jeg har vurdert å prøve det selv, men kom meg aldri frem til saken. Her er den siden jeg snakket om. Her finner du oppskrifter fra A-Å og du kan selv velge om du vil spise en lavkarbo bløtkake, eller noe annet ! Mye å velge mellom!

Jeg har ett spørsmål til dere som har prøvd det. Hvordan fikk du det til? Og gikk det bra, eller ga du det opp?
Jeg mener at hvis du først har begynt med det, så må du liksom fortsette hele tiden med det, for ellers kan du jo falle tilbake til den gropa der du va fra starten av. Det hjelper ikke å tenke: Hmm, jeg har vært flink idag, så en burger kan jo ikke skade?. Dette er en ting mange gjør. Jeg er nok en av dem. Jeg hadde tenkt meg ut at jeg skulle skrive en kostplan jeg skulle følge, noe som jeg fant ut ikke var lett hvis du er fattig student. Hmm. Nå må jeg bare begynne å lure på om jeg må vente til jeg får meg jobb? 
Ikke tenk, pussy. Eller du failer. Jeg vet det selv, men det er ikke direkte min feil. Ja, jeg har nok råd til frukt. Men jeg vil ikke være slik at jeg kun sitter å gnager på frukt i flere dager. Jeg vil ha en plan å følge, slik at jeg får litt ordenlig mat til en ordentlig tid. Null tull!



Ellers så får jeg nok stipendet mitt idag! Endelig! Jeg tenkte jeg skulle lage meg Tikka masala idag, eller noe. Det er så sykt godt! Så, har du penger har du lov. Så må jeg på Europris og kjøpe meg div. ting til leiligheta. Vi trenger bla. håndsåpe. omg. Vi har bodd der ei god stund nå, men ikke håndsåpe. Haha. Jaja, det ordner seg idag. Så vurderer jeg å kjøpe meg en baderomsmatte. Kan bli kjekt.

Til helga som kommer er det jo iskald konsert. Og da skal jeg sitte i billett luka. MEN dagen før, så skal vi feire Katarina. Og det blir mere byliv! :) Skal ut på rock sammen med henne og Susanne! Kan bli awesome! Katarina er blitt stor jente, og er hele 20 år snart! Gleder meg til jeg bli 20, for da skal vi ut på the real city!
Så da sees vi på Iskald konsert og muligens på rock på Fredag? :D

 

Ute på byen - My weekend

Denne helga har jeg gjort litt av hvert! På Fredagen så sluttet jeg på skolen halv to. Rett etter skolen dro jeg, Steffen og Ayla ut på plakatopphengningsoppdrag for BMK - Iskald konserten. Det var faktisk ganske trivelig. Følte virkelig at jeg fikk gjort noe ut av dagen! Samtidig som vi gikk å leverte rundt plakater både fra nord til sør, så ventet jeg spent på stipend meldingen. Men den fikk jeg jo selvfølelig ikke. Jeg synes akkurat det der er utrulig urettferdig! Jeg sente inn mitt brev før ei i klassen, men hun fikk pengene før meg! How sick is that? 
WellWell. Planen min om peppes og kino med katarina gikk ikke helt etter planen, det ble kun kino. Jeg skyller Katarina 136,- om jeg ikke husker feil! :) Så de skal hun få imorgen, da jeg får stipendet mitt. (etter det jeg tror iværtfall, så får jeg stipend.).
Vi dro iværtfall og så The Tourist sammen med Katarina og Ayla! Det var sinnsykt koselig. Jeg og Katarina satt å søyt over hvor utrolig søt Johnny Depp var i den filmen! Og Jeg synes Angelina Jolie og Johnny passer utrolig bra ilag! Tihi.

 


 

Samme dagen hadde jeg foresten fått låne 200 kr fra min kjære for å dra på vinmonopolet for å kjøpe mitt eget for første gang! :) Åh! Det er utrolig hvor skjelven man er uansett om man vet at man er gammel nok. Nesten som kroppen forventer at du plutselig har blitt yngre igjen. Weird. 
Men denne gangen fikk jeg kjøpt den Chardonnay vinen jeg hadde lengtet på å prøve ! Jeg synes den var god! Så lenge den var kald da. Det er jo mange som mener at vinen skal ha rom temp, men jeg mener heller at den skal være kald!

Så, om du skal prøve vin, så gå for denne! 120 Santa Rita. Den hedrer de 120 patriotene som ledet Chile til independence. How sweet ♥ Jeg synes den i værtfall var utrolig god. :)
Jeg kjøpte også en rosèvin, som jeg aldri har prøvd før, men det var utav den mest billige sorten, så jeg tror ikke jeg skal skryte så mye av den. Den var ikke så utrolig god. Oo Det var noe med en svart katt på. Kostet 84,- faktisk! Jeg hadde jo en 200,- lapp, så Chardonnay vinen til 104,-! Vin er faktisk ganske billig! :D

 


 

På Lørdagen iværtfall, så dro jeg, Pål og Ayla nedover til Andreas Åmo. Vi kaller han jo bare før Åmo. Men iværtfall! Planen var da å dra på Rock og drikke osv! Utrolig koselig! Møtte masse folk som enten har gått iklassen, eller går iklassen. Så noen jeg kun vet hvem er.. Som faktisk kom å hilset på meg! Tror hun ene heter Ida, som er ei venninne av Ingrid eller noe, men utrolig hyggelig jente! :)
Iværtfall, jeg skal på rock flere ganger, for den kvelden var jo bare winwin! Patrick bestemte seg for å ikke bli syk igjen, og joine oss foresten! Det synes jeg var utrolig bra! Selv om han mistet lua si som han fikk i julegave fra oss, og han ble utrolig trist pga. det! :( Så han fikk Pål sin istede. Hadde jeg valgt, så skulle vi jo kjøpt han en ny bedre gave eller noe. Men han virket til å bli fornøyd. :) 
Så! Idag våknet jeg opp utrolig redusert. Det var litt godt å bare ligge hjemme på sofaen i pysj osv, å bare chille helt. Pål dro til byen en snabbis for å kjøpe mat. Han kom tilbake med en baconcheese burger til meg og kebab til seg ♥ oh my sweety! :) Noen ganger er kjærester bare det beste jeg vet. Og jeg kunne aldri ha fått noe bedre en min Pål. I love him ! ♥


Copyright © all rights reserved!
Har lagd selv.
Ida Andersen.


So, how was your weekend?

Iskald konsert anyone?

Er det noen av dere som leser dette som er intressert i metal? Da mener jeg musikk-sjangeren metal! I så fall så kom på Iskald konserten! Vi i Bodø Metal Klubb skal arrangere release konserten til det nye albumet deres som kommer ut den 22. Januar. Vi gleder oss virkelig til å arrangere vårt mest største arrangemang hittils! Dette skal bli bra! Så om du er intressert, så kommer du! Det er fri aldersgrense, men 18 år i harrybaren med ølsalg. 
Jeg skal sitte i billettluka, så om du skal dit, så er det stor sjanse for at du møter meg.


Bildet av albumet: The sun I carried alone.
Full Copyright - Iskald ©

 

Når det kommer til dette, så skal jeg, Steffen, Pål-Cato og Ayla dra rundt om kring igjennom hele Bodø idag for å henge opp disse plakatene. Kan bli spennende å kjøre rundt bare for å henge opp alle! BMK burde være stolt av oss! ;D Bruker lots av fritida vår på dette.



Når det kommer til noe helt annet, så håper jeg på å få stipendet mitt idag, hvis ikke så går helga mi så og si til H. x] Jeg kommer til å hate Lånekassen om de ikke får fingeren ut av rumpen sin for å gi meg stipend. Jeg skal nemlig for min første gang på byen denne helga! Ble ikke forige helg grunnet dødsfall. Så denne gangen skal det bli! Jeg har bestemt meg for å kjøpe en flaske Chardanne (?), den er vel kjent fra serien Frustrerte Fruer som jeg sitter å ser på dag ut og inn. Bree Van De Kamp drikker den hele tida da hun er alkis. Så nå skal jeg prøve den, den må jo være legendary om den er med der.. Liksom? ; ]
Ellers i helga har jeg en plan for idag å dra å se på kino med Katarina, muligen Pål? Vi bestemte oss for å spise på peppes, så dra på kino. Det var en fin Fredagsting å gjøre! Vi bestemte oss at vi hadde skikkelig lyst å se The Tourist. En film som jeg tenkte med en gang har to av de beste skuespillerne samlet i en film! DET må jo bare bli legendary! :D Skuespillerne er nemlig Johnny Depp og Angelina Jolie! BLIR BRA!
Så jeg gleder meg til helga, om det bare er for lånekassen. :)




What Barney Stinson said.

Hva skal du i helga? :)

 

Fake eyelashes!

Jeg fikk mine første falske øyevipper til jul av Luna ! :) Jeg elsker dem allerede. Jeg fikk to par. Ett med noe sånn spesial glitter som jeg tror kan bli drit kult på bilder i studio and such. Og da disse som jeg har på bildet her.


Dette er altså meg. Det eneste som er redigert på bildet er føflekker osv, pluss teksten på bildet da. Jeg elsker disse vippene, for jeg fikk sånn store øyne med dem. :) 

♥ Hva synes du?

Jimmy Choo - I love yoouu

Hei alle sammen!

Jeg satt nettopp og bladde igjennom Jimmy Choo sin side siklende. Jeg fant en veske på salg jeg ønsker meg skikkelig mye. Den koster sånn 950,- kr, noe jeg ikke har råd til nå. Så om noen ønsker å gi meg en gave så spytt ut : ]



Synes den avr helt nydelig! Noe jeg er usikker på er størrelsen. For sånn som jeg ser så ser den ganske liten ut. Så ikke så nøye etter på siden etter beskrivelse, men den er i værtfall nydelig! Jeg får vel bare drømme


 

Jeg har vært hjemme idag med spysjuken. Hver gang jeg lå ned så ble jeg skikkelig kvalm. Så jeg kastet opp inatt og holdt meg hjemme idag. Men en ting er at jeg skal ned til byen i fire tida for å møte Turid og senere dra på møte med Bodø Metal Klubb klokken seks. Håper formen holder seg god for now on. 
Har du noen ting du vil klage på/komme med til møtet som jeg kan ta opp, så send meg en mail på: xfrostbite@live.no så skal jeg snakke med dem om det på møtet. :)


Hva har du gjort idag? ♥
Hva synes du om vesken?

Til Erika - Mimring

Alle sammen har noe de husker fra barndommen/ungdomstida. Jeg og Erika har mange ting som vi husker sammen. Mye jeg kan le av den dag idag. Og akkurat denne gangen kom jeg over en sang i klassen, som jeg husker jeg og Erika satt å nynnet på i ungd. tida. No promises!

Det er sikkert flere en meg som husker denne sangen fra 9-10 klassen? Jeg er lei av den nå allerede etter å ha hørt på den sikker 100 ganger om igjen :P Men jeg ville dele den med dere.. Og spørre Erika: husker du den?

Photoshop og Lightroom CS5! ENDELIG!

Heia alle sammen!

ENDELIG har jeg fått med de siste programmene av adobe. CS5! Photoshop og Lightroom er det eneste jeg egentlig trenger, foreløbig.. så jeg venter bare til jeg kan litt mere koding, så kanskje jeg kan starte med web-design også. :) Men nå skal jeg legge ut ett av bildene jeg har ordnet i lightroom!

Om du lurer så er lightroom ett programm der du kan stille inn bla. div innstillinger på bildene. Her har jeg lagt inn en innstilling som kalles: antique light. Altså.. ett slags gammeldags type på bildet. Jeg elsker å ha så mange valg til bildene mine! Jeg skal hjem å ta bilder etter skolen ^^ Men først skal jeg jo å levere en søknad. Men etterpå sier jeg dere!

 


 

Jeg sitter på skolen nå, og prøver ut disse programmene. Jeg må egentlig sy den genseren til Pål som er på det bildet der.. Han har fått ett hull under armen.. Hihi :] Så jeg tror jeg skal ordne det. Vi har egentlig IT, men lærern vår er tardass, så jeg orker ikke være der.. Hun har tatt fraværet, og vi får gå når vi vil.. så jeg sitter heller her.

Men byebye! Skal sy! ♥ Thanks for lookin' up on me!

The avengers - Kommer til å bli bra?!

Jeg kommer til å føle meg en smule nerdete for å si dette, og dele dette med dere.. Men jeg synes dette kan bli skikkelig bra og spennende!
De fleste av dere har sikkert sett Iron Man og x-Men! Derfor sier jeg dette med stor glede. Har dere fått med dere at The Avengers kommer ut på film?


Jo, slik er det altså! Robert Downey Jr. blir jo selvølgelig å spille Iron Man/Tony Stark! Noe som er det mest selvfølgelige da! Jeg gleder meg til hele greia skal komme på kino i 2012, og ser frem til at dette kommer til å bli en kjempesuksse! Synd at man må vente så lenge!
Vi har en plan i klassen allerede å kle oss ut som en av karakterene, når vi skal på premieren ofc! Vi skal være skikkelig nerdete. ♥Love u g33ks!

Katarina har allerede tatt Iron Man, og Svanhild Thor.. så jeg vurderer å bli "Black Widow"? Hva synes du? Har jo enda god tid igjen, enda over ett år igjen! ;o

Q: Er dette en film du tror du kan glede deg til?

Love ♥  -

Intressang blogg? Maybe not!

Som sikkert mange andre av dere der ute, så er jeg på skolen. Skolen er en plass der du skal lære, noe jeg ikke er videre intressert i når det kommer til Norsk. Vi har om Norsk språk lære, noe som består av Luther, kristendomm og blabla... sorry, men det er crap kjedelig. |- )
Hvordan er egentlig du når du har fag? Er du intressert, eller er det som hos meg.. At det har med om hva dere studerer, eller om du bare generelt må like det for å orke? For meg så er det akkurat det. Jeg liker ikke ting jeg ikke.. liker for å si det sånn. Norsk er ikke min greie. Jeg liker mer praktiske ting. Når det kommer til å skrive rapporter osv, så er det gørr kjedelig. Jeg sitter heller å titter igjennom bloggene til div. randoms ute på nett. Ja, jeg velger å kalle dere randoms. . Sorry om du blir fornermet, men jeg kjenner deg jo direkte ikke, gjør jeg vel?
De vennene mine jeg derimot sjekker bloggen til, er hovedsaklig Ayla og Erika. Noen ganger sjekker jeg Ronja også, som nettopp har fått en nydelig gutt! Erika derimot skriver om den nye dietten sin. Jeg synes derimot at man skal skrive om noe intressant, for at jeg skal orke å lese det. Hvis du kun forteller om hvor dårlig du har det, og at du kun satt i sofaen idag, da er det ikke særlig fun. For å si det sånn.

Jeg orker nemlig ikke sitte å høre på hvor forferdelig du har det. At du er forkjølet, eller at rotta di døde idag. Nei, da holder det kanskje med en gang.. Men ikke hele jævla tiden. Det blir for mye whine. Got it?
Skriv heller om ting som fasinerer deg, som du vil dele med andre. Om du fasinerer andre, så kanskje du får flere lesere da? Designet har jo også mye å si.. Har jeg funnet ut.

Og når det kommer til kommentarer, så ikke reklamer for din egen blogg! Da er det bedre at du skriver noe intessangt om det innlegget du leser, da kommer de mere garantert på besøk.. I forhold til om du skriver: "Hei, sjekk ut bloggen min da!". For det er bare lame. :)

 


 

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive noe om noe som fascinerer meg, eller jeg synes er spennende:
Som noen av dere kanskje vet, så stemmer jeg FRP. Jeg er akkurat blitt 18 og legger ikke sjul på hva jeg kommer til å stemme. Jeg vil legge ut ett innlegg her om ett knivdrap i Ås. Ja, det var en iraker med.. og hele greia skjedde på ett asylmottak. Nei, jeg er ikke rasist. Jeg har flere venner som er mørke, og de er kjempe greie! Men jeg mener at folk som innvandrer til Norge, skal ha noe her å gjøre. Jeg mener at folk som blir sittende fast på ett asylmottak, det blir helt feil. Det er dette Frp vil ordne opp i. De fleste av dere tror at "FRP-folk" er rasister og bare tenker på seg selv. Men derimot.. FRP er ett liberalistisk parti, noe som vil si frihet. Jeg håper folk skjønner hva jeg mener.. For vi er ikke rasister.. Vi vil bare ikke at folk som blir satt på ett asylmottak, blir der for alltid. Vi vil at de skal ha seg en jobb, så de faktisk kan tjene landet slik som alle andre mennesker.

 

Så, hva synes du?

Helg - Ikke som planlagt!

Hei alle sammen!

Denne helga var det meningen at jeg og Pål skulle være igjen i Bodø for å få dratt min første (lovlige) tur på byen. Men dette ble forandret fort da bestemora til Pål har begynt å bli skikkelig syk. Håper bare alt kommer til å gå bra.
Men akkurat nå er jeg hjemme på Ågskardet for å hente bank-brevet mitt. Jeg som er 18 må hente dette selv, med pass. Så jeg er kun hjemme idag og imorgen tidlig klokken 09.30 kommer båten som jeg skal ta. Da tar jeg den til Bodø og er der klokken 12.00, så skal jeg ta båten til Steigen som går klokken 17.15.


Men nå skal jeg vente i 1 time, før jeg skal ta ut kotellettene, så må jeg jo koke poteter osv. Håper dette går bra i tillegg :P xD. Ja, jeg er ganske flink å lage mat; Jeg har mine kilder!. Så dette skal nok egentlig ikke være noe problem xD

Katta som jeg tok med meg for litt over 1 uke siden, er blitt stor! I værtfall i forhold til det hun var! Nå er hun skikkelig Ragemonster og klikker på hendene mine. De ser ikke ut, og jeg har kun vært her i ca 1 time. Oo

 

WellWell. More updates to come! ♥

Skolestart!

Nå har jeg "endelig" startet skolen igjen for siste halvår! Det er dette året eksamene starter for fult, og russetida kommer løpende i samme slengen. Jeg får meg kanskje jobb, noe som innebærer penger.

Hvordan er det for din del? Tror du at du klarer å bestå ? Jeg har ett mål om å klare å stå! Greit i noen av fagene at karakteren ikke er helt bra, men det er nå i værtfall ikke stryk! Så nå satser jeg bare på å komme meg igjennom det siste halvåret, søke på mest mulig skoler og komme meg videre.
Akkurat det å komme seg videre med hva er litt vanskelig for min del. Det siste året har jeg funnet div. mange ting jeg har likt å holde på med, men er det virkelig noen muligheter å få seg jobb i alt av det? Jeg har tenkt å søke på Esmodmodelering skole i Oslo, får bare håpe på det beste. De virker skikkelig proffesjonelle! De har til og med hovedkontoret sitt i Paris. YesYes, wish me luck!
Jeg har iværtfall bestemt meg hvor jeg skal bo.. foreløbig. Det blir iværtfall ikke i Bodø! Om litt over ett halvt år finner du meg enten i Oslo, Trondheim eller kanskje en annen plass som Stavanger? Har også vurdert ett år i Sverige, der jeg kommer fra. Har muligens mulighet for å få en plass og bo + at jeg elsker Sverige. Jeg savner rett og slett å bo der, å være der. :) Kanskje det hadde vært noe?


Når alt kommer til alt, så er jeg jo faktisk bare 18 år gammel. Det virker som at jeg har hele mitt liv foran meg, noe jeg jo faktisk har.. Men når tida går så fort som den gjør, så må man bare utnytte tida!

Hvordan er egentlig ditt forhold til kjæresten din og hvor du skal studere i forhold til han egentlig? For min del så tenker jeg jo veldig mye på dette, og at jeg blir å savne han og blabla.. Men .. hihi. Det er jo min framtid. Jeg må legge opp utdanningen min opp etter meg selv, og heller tilpasse forholdet etter utdanningen. Kan ikke gå begge veien, for da sitter du plutselig igjen arbeidsløs og u-utdannet.
Hvilket forhold har du til dette?.




JobbJobb (?) / Gi Blod?

Nå har jeg nettopp fullført Historie oppgaven som jeg har tenkt å levere imorgen! Har skikkelig mye innleveringer denne uka, det er sykt i forhold til det vi bruker å ha! I tillegg til dette er det meste praksis + teoretisk. Noe som vil si at da vi har skapt noe, så må vi skrive rapport på det meste! OMFG.

 


 

I dag har jeg gått på Kiwien nedenfor oss, og hørt om de hadde behov for ekstra folk! Og gjett hva, det hadde dem. Han sa det var nesten krise faktisk! Noe jeg utrolig nok ble glad for å høre. Jeg skal stikke innom med CV'en min imorgen tidlig, så skal jeg se om jeg muligens får meg en jobb! Noe jeg sikter på å få! :D Det er enda en ting som er utrolig digg med å endelig bli 18! Mye lettere å få seg jobb! Så nå skal vi see :)


Enda bedre at jeg kan hjem og til jobb! :)

 


En siste ting: I det forige innlegget mitt sto det om at jeg vurderte å gi blod. Nå vurderer jeg det enda mer. Man får hjelpe mennesker ved å gi blod + at man får en slags premie? Jeg vet enda ikke hvilken blodtype jeg har, men det finner vel de ut. Jeg får se hva som skjer. En av de tingene jeg er mest redd for er å besvime eller bli helt svimmel. Men jeg tror det kan være spennende.
So wish me luck! ;D

Nighty ♥

 

Å Gi Blod!

Nå som jeg endelig har fylt 18 år gammel, så vurderer jeg å melde meg opp for å gi blod. Det eneste spørsmålet jeg har med å gjøre er om det å ha piercing i tungen kan ha noe med slimhinne-regelen med å ikke ha piercing i slimhinnene å gjøre? Dvs. At hvis jeg har hull i tungen, at jeg ikke har lov å gi blod? Hvis du har ett bra og begrunnet svar på dette, så kan du få lov til å svare. Jeg orker ikke noe slikt som: "Altså, tungen er jo slimhinne, så why ask?".. For det er ingen vits, det er liksom derfor jeg lurer på dette. Så om du virkelig har spurt en lege om dette, så kan du få svare.

 

Jeg synes det kan være en bra ting, å gi blod. Jeg vet ikke hvilken type jeg har, men for meg blir det noe av det samme som å være organdonor. Å gi bort noe til de som virkelig trenger det, det er en utrolig bra ting! Så om du vil være med meg i gjengen å gi blod, så meld dere på! Jeg venter på svar fra dem.. og om det faktisk stemmer at jeg ikke kan gi blod pga piercingen, så vurderer jeg å ta den ut. Den betyr ikke mye for meg.. hva synes du?


Nå er jula mi snart over.. Så jeg blir å dra til Bodø imorgen. Jeg har en lekse innlevering som skal leveres på første skoledag igjen.. Så work work! Mamma sin kattepus bebi har foresten begynt å bli syk. Mamma tror det kan være kattepest.. Jeg blir litt bekymret for henne. Hun kaster opp, har diare og er drit tynn. Hun nekter jo å spise og drikke fordi hun er syk.. :( Håper det går over. Skulle gjerne tatt henne med til Bodø på dyreklinikk, men jeg har ikke lov å ha dyr på hybelen.

Off, Vi får berre call it the night. ♥ 

hits