januar 2012

Steel Panther Here I Come!

Idag var jeg  flink og kjøpte meg Steel Panther billett! Blir fette rått - som vi sier i Nordland! Dette er en konsert jeg ser skikkelig frem til. Tekstene deres er bare legendary, pluss at de faktisk kan spille! Vokalisten er rå, gitaren er nesten enda bedre og trommisen holder alt sammen! Bassen er jo som alltids plusset på det hele. Men sangtekstene deres er bare så mannsjåvistiske og fulle  av humor at det går ikke å la være å digge musikken! So just you be jealous! For jeg skal rocke! STEEL PANTHER HERE I COME

It's going to be GLAM.

 new picture

Mitt første design.

Ja, jeg har med noen andre nettsteder inni min side, men dette er kun til innlevering på skolen - ikke for å lastes på nett. Så, copyright folkens! Fortsatt min første, så ikke le.


startside/index.


"historie"


inspirasjon (link til strandafjellet)


"Evaluering" - ikke mye å skryte av. (Fra min side altså!)

 

Vet den er litt lame, men samtidig litt kul ? : ) 

Endring av navn ?

Nå har det seg sånn at mitt fulle navn er Ida Emilia Josefin Andersen. Ja, jeg vet.. Kjempesøtt! Vel! En annen ting er at jeg vil bytte etternavn til Meldgaard. Det er ett gammelt slektsnavn som jeg har fra Danmark. Så da vil mitt hele navn bli Ida Emilia Josefin Meldgaard. Dessuten er det mye mer originalt enn Andersen. 

Jeg vet enda ikke 100% som jeg har gjort denne søknaden rett, men om det skal gå galt, så sender de vel brev eller mail. De må vel uansett si ifra at, hei! Nå har du nytt navn! Tror du ikke?

Har du noen gang byttet navn?

 
Köld - Sòlstafir

Har begynt å bli virkelig satt inn i Sòlstafir. Ett islandsk band, som jeg bare digger. Musikken er "harmonisk" i mine øyrer! Hehe. Vel, dere som kanskje liker det litt mer hardt får høre da vel. Er ikke det hardeste, men er nok en del listepop-folk som leser dette regner jeg med . Så da er nok ikke dette for deg!

Love Sòlstafir! Som btw skal spille på infernofestivalen her i Oslo, men da er jeg nok hjemme for påskeferien! Sad but true.. En får ikke alt en ønsker seg her i livet, det er iværtfall sikkert. 

 

 

Like?

I choose not to believe, stop push it !

Jeg må vel selv innrømme at jeg aldri har vært noen type kristen, noen gang. Jeg er kristelig konfirmert, men mest for tradisjonene. Hadde jeg valgt den dag idag, så hadde jeg nok blitt borgerlig, eller ikke konfirmert i det hele og det store. Men, da en går i 9. klassen, så følger en strømmen.. for å si det sånn. 

Det jeg vil ha ut med dette blogginnlegget er at jeg, ikke er kristen. Jeg har ingenting imot kristne, eller de som velger å tro på det. Men, det jeg faktisk har noe imot, er disse som velger å "pushe" det på oss som velger å ikke tro. Jeg har 3 ganger møtt noen som har kommet bort til meg på gatene her i Oslo med brosjyrer å pep-talk om Gud og andre ting - noe som irriterer meg grenseløs. Jeg har full respekt for de som velger å tro, men jeg har ikke respekt for de som velger å pushe det på oss som ikke tror på dette.

Dere må gjerne bli provoserte, men jeg er så lei av dette som jeg trodde jeg var ferdig med i 10. klassen - at det velger å stalke meg bortigjennom gatene! Leave me alone!
At jeg velger å ikke tro på noe som jeg mener er bare vås, er mitt problem.. slutt å prøv å få meg med på noe jeg ikke står for. De som bestemmer seg for å bli kristne, regner jeg med går til kirka selv ? 

 


//Google
 

Web-Design

På skolen sitter vi å holder på med html- og css koding! Er ganske gøy når en får det til da.. Her er bare en smakbit over hvor langt jeg er kommet. Fortsatt mye igjen! Holder på å legge inn knappene nå ! Sååå får vi se! ;D


Skal være ett nettsted som inspirerer unge mennesker til å starte med html osv. Grei oppgave.. tror jeg. Bare må tenke litt gjennom innholdet ! Ikveld blir det fest!

Synes ?

Look at mah ring.. !

Tok meg en svipptur innom Gina Tricot etter skolen idag, hadde jo fortsatt gavekort hos de som jeg fikk i julegave! Så da ble det noen ringer. Kjøpte undertøy å, men orker ikke flappe opp speilrefleksen. Hihi. Så nøy dere med ringene! Var en 4 pak, men fikk ikke plass til den gigantiske skallen!

 rock!


M.A.C Lebestift!

Så skjedde det slik at mineral blushen min fra m.a.c. ble ødelagt. Så da gikk jeg tilbake til butikken å bytta den inn til ett gavekort. De var nemlig utsolgte for den blushen jeg hadde - så da fikk jeg ett gavekort. Men så bestemte jeg meg for at jeg heller ville ha en mørkerød lebestift. Så visste det seg at de hadde en kampanje på en pakke både med lebestift, neglelakk og lipgloss! + En veske - men den ga jeg til Katarina! 

Fin ?


 

Upcoming.. Tatoveringen er ferdig!

Idag var jeg siste tur i tattoo-stolen hos Nick Morte! Han er så fantastisk dyktig, så er det jo alltid like koselig å være der! Trives kjempegodt i "hannes hender" ! Var ikke 100% klar over hva han skulle fikse idag, synes den var fin sånn som den var fra før, men den er enda mye bedre nå! Så Idag ble det litt mer skyggelegging, fargelegging og bakgrunn! Highlights også såklart! Er så utrolig fornøyd at jeg vet ikke hvordan ord jeg skal bruke engang! Har så lyst å gi han en klem, men vet ikke om det blir så godtatt! Haha, vel! Han overlever sikkert! Skal tilbake til han å bli tatt bilder av! Og ja, det er kjempedyrt ! Så langt har jeg betalt 10 000,- ! Men for en så bra pris, så får du kvalitet! Det er selv om til den enkelte om du vil betale lite for crap på kroppen, eller mye for direkte kunst. Vel! Her er bilde av siste plastikken ! Kaller det for plastic fantastic  jeg! Når det er grodd ferdig om ett par dager kommer enda ett bedre bilde! ;D Gled dere.


plastic fantastic.

Og ett random bilde av meg.

 
Picture Picture on the wallKlar for ett andreår i Oslo.. men først

Vi sitter på skolen akkurat nå å har pause. Vi har nettopp vært i stolene i sånn 4.30 timer! Og er klar for 1.30 til! Er greit å lære seg koding og html - for real! Helt fra starten av!

Jeg har også sagt ja til å ta andreåret her på noroff i Oslo til neste år! Tredjeåret (slik at jeg får bachelor) blir nok isåfall kanskje i Australia? Jeg har ikke tenkt helt over det enda, men frister skikkelig mye! Vel! Jeg har under 20,- igjen på konto. Får inn 46 000,- på konto kanskje idag, men en regning på 49 000 ,- skal betales. Lol, lånekassen failer igjen. Vel! Får gjøre det beste ut av det! Jeg har det bra. 

Sitter å vurderer Trondheim rock! Hadde vært bra! Har møtt en fyr som bor der som virker awesome! Han lover party og rock'n roll! ;) Inget skumt.

Så anbefaler jeg på slutten denne sangen av In Flames.. Ropes.


Var ikke så lett, som jeg hadde trodd.

Da jeg fikk låst opp hybelen, så fikk jeg se så mange spor etter pål og meg ilag. Det var utrolig vanskelig. Alle minnene som er plantet rundt meg vet jeg liksom ikke hva jeg skal gjøre med. Jeg vil ikke pakke de bort, men det er vondt å se på. ; /

Updates - Klar for Oslo!

HeiHei alle sammen!

Er nå klar for hjemoverreise mot Oslo igjen etter (rundt 2 uker) hjemme her på Ågskardet i Meløy. Det har skjedd en del siden da, noen ting velger jeg å holde for meg selv. Men kan si det kort. Etter nesten 3 år i ett forhold, er jeg blitt singel. Grunnen vil jeg ikke legge ut her, det får folk heller spørre om hvorfor personlig til meg - så får jeg bestemme meg om jeg vil svare eller ikke!

Vel, Katarina kommer å møter meg på flyplassen, så langt må jeg bare komme meg til kaiet for å ta hurtigbåten til Bodø hvor flere deilige mennesker møter meg! ♥ Godt nytt år alle sammen!

 


SEXY, OK ?

Design til blogg - Blogstep

Har nettopp satt meg ferdig med designet til Pål! Han har startet sin første blogg, å var vel så og si i nøden til hjelp med designet sitt. Blogg.no sine ferdige design er ikke noe vakkert fra starten av, og Pål stakkars plagdes litt selv.. Så da hoppet jeg i rustningen og opp på den hvite hesten. Er fornøyd med designet, men nå vil jeg vite hva dere synes!

 

LINK TIL BLOGGEN
What's up ?

Jeg trenger selskap! Har hatt masse besøk nå i to dager, men i dag dro de i 18.00 tida. I tillegg så har det skjedd andre ting så jeg er ekstra alene! Bare rop ut om det er noen der ute som trenger noen å snakke med på daglig basis, for det trenger jeg! :)

Bay ♥

 


Dragget in 2 pieces :xxx:

 


hits