februar 2012

Foto - Noen bilder av Finnmarksvidda

Som dere kanskje vet så er jeg i Finnmarka på besøk! :) Drar hjem til Oslo imorgen, så er i Oslo i 18.00-tida! Men først tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra foto-turen til meg og onkel igår, ble noen fine bilder! Husk, stjeler du - så blir det politianmeldt!


 

Innkjøp fra Finland!

Vi tok oss en snartur over grensa idag! Og som vanlig, så må jeg prøve ut nye ting når jeg kommer til ett nytt land! Fikk kjøpt meg noen nye typer øl + noe weird candy! Blir en kos kveld!

 

Har du prøvd noe av dette før?


Lakris m/blåbær! Godt!

Meget spesielt :) Men godt


Gleda me :P


Bilde - Take the Blame

Alta flyplass -kos ! ♥

Start på Vinterferien!

Idag startet jeg dagen med å stå opp klokken 10.30, ryddet litt.. Prøvde å slite ræva opp fra senga fremfor macen for å starte pakkinga. Jo, det skjedde. Jeg var så og si 100% klar med pakkinga, før jeg skulle nå frisør-timen klokken 12.00 hos Rock Frisør! Jeg hadde fått anbefalt de av en rekke venner, så da stakk jeg selvfølgelig dit! :) Vel, med en gang jeg kom inn, så ble det rett i stolen! Jeg har lenge vurdert en tung lugg, så den ikke blir så pistrete. Og slik ble det! Hun hørte 100% på hva jeg sa, å kom med tips til videre også! Digg. Så slik ble jeg seende ut:


Like!

Så etter dette, var det bare hjem å finishe pakkinga.. For så å dra seg på flytoget! :) Tida gikk rimelig fort, helt til nå. Vel, jeg har jo så og si nettopp landet her i Alta, men er ikke kjent i det hele tatt. Planen er å reise videre klokken 23.59! Da skal vi videre til Vadsø, hvor onkelen min henter meg for å dra videre til Tana/Polmak! Så er det noen som leser dette som tilfeldigvis bor i nærheten, så rop ut! :) Tipper jeg får litt fritid! Skal være her oppe i kalde nord frem til 26. ! 

Nok om meg! Hva skal DU i vinterferien?

Fin Søndag!

Idag sto jeg opp automatisk 12.30 eller noe. Perfekt tid for min smak! Spesielt med tanke på at jeg pilsa igår, og at det er Søndag. Så jeg har starta dagen med å rydde litt, dra på butikken å vaske klær! :) Dessuten er været her sørpå nydelig idag, sol og skyfri himmel! Deilig. Så har jeg handla inn litt frukt, middag og div. andre ting. Dumme joker er å og si utsolgt for shampo og balsam - så det må jeg vente med til imorra. Fantastisk! Vel! Ellers har jeg alt på styr. Kjenner jeg har skikkelig hjemlengsel nå som det er morsdag. Har det ellers også, men følelsen blir liksom litt ekstra forsterket da det er morsdag, og du vet en annen plass du egentlig skulle vært. Såså.  Mamma får dra med seg pappa en gang å komme på besøk ? Neste uken ( vinterferien min) er jeg lovet meg selv bort til onkel i Finnmark! Skal bli utrolig bra! Har ikke møtt han eller tante på flere år! Hihi! Kos!
Dessuten, for dere som kanskje leste forige innlegg? Så fikk dere kanskje med dere  at jeg vant to billetter til Dropkick Murphys imorra.. Vel, det ble endra.. jeg har vunnet tilsammen 4 billetter! Dette er fra to forskjellige konkurranser! JA, jeg tror jeg har det en kaller "Gullhår i ræva". 

Hva gjør dere på en Søndag?


//
privat

Dropkick Murphys billetter!

Ja, jeg liker å skryte med det! Jeg vant to stk. billetter for Dropkick Murphys til denne Mandagen til Vulkan her i Oslo! Kjenner jeg gleder meg som ett barn! Billettene vant jeg via Platekompaniet! Herregud! Flaks? Ja, er nok det! Men jeg er sånn som orker å melde meg på konkurranser, fordi jeg vet det at det kan hende en er heldig - slik som meg idag! Åpna mailen min med en gang jeg kom hjem fra skolen, å der lå mailen som gratulerte meg med to billetter! Så da løp jeg nærmest ned til byporten for å hente billettene mine! Woho! Nå avventer jeg bare svar fra en kompis som muligens vil være med! :) Wihuu!

Skal du på Dropkick Murphys?

 
Legger meg tidlig !

Nå har jeg brukt dagen til mest mulig. Sto opp tidlig i 10.00 - tida etter noen få timer søvn. Sovna ikke før 04.00-tida inatt jeg ! Så nå må jeg legge meg tidlig. Skal opp i fotostudio imorra jeg ! Før jeg legger meg, må jeg bare pakke ned alt jeg skal ha med meg ! Gahd! Kjenner det skal bli godt med en lang vinterferie om en og en halv uke! : ) Da reiser jeg opp til fineste onkel i Finnmark! Da skal det pilses, knivmekkes og koses! ;D Hoho!

Natti !

 

glemte dere å vise zombiebildet mitt. ♥ løv
Jeg twittrer.

Twitter

Jeg har aldri egentlig likt twitter.. Har alltid bare gitt opp tanken på det, men nå skjønner jeg kanskje litt mer med det enn det jeg gjorde før.. Så nå er jeg back on track! Twitter er kult. Okei ? Haha. Vel, må bare finne greie nok ting å skrive om tho' ! Jeg har blandt annet fått svar fra bandet The Treatment om at de gleder seg til å hilse på meg når de kommer til Oslo! DET er kule saker det. Hør på en sang av de under her! Tenk dere det, de er kun 18 år gamle, men har tatt verden med "storm". Haha.
Klikk her for å høre min favoritt - den har ikke fått en ordenltig video enda.  (Obs, krever Spotify)

 

Syk - Always fun.

WellWell. Nå har jeg gått å brygget på noe i noen dager, og idag trodde jeg helt at det var over. Til slutten av skoledagen. Da ble jeg helt paff. Så da jeg kom hjem, la jeg meg i 2 timer. Våkna opp nå, fryser som en istapp. Vanligvis da jeg er syk, så blir jeg motsatt - altså varm. Da er det vanligvis så varmt at jeg hater alt som heter klær osv. Men nå er det motsatt. Uansett hvor mye jeg kler på meg, så fryser jeg. Jeg tenker på en dusj, men kommer ikke til å klare å overbevise meg om at det blir å funke.. Blir å fryse når jeg kler av meg også skal tørke meg. Daamn. Hvorfor er livet så vanskelig ? Kom å varm meg noen?
Bilder fra idag.

Ja, nå begynner jeg å bli rimelig trøtt etter døgninga inatt. Dårlig idè. Haha. Vel, jeg skal holde ut! Idag ble det fotostudio sammen med en fotograf som ga oss tips angående fotografering i studio osv! Ble noen vellykkede bilder da! Men legger kun ut bilder av meg, ettersom jeg må ha samtykke av å legge ut av andre. Så. Here we go.

 litt derp.


enda mere derp.

 

Hvilket likte du best?

Døgning (?)

Åjoda. Jeg vet ikke om det kan kalles døgning engang.. for jeg er faktisk ikke trøtt. Men er nok takket være min herlige kaffe. Mørk som få. Nei, herregud. Uten kaffen hadde jeg nok vært langflat i senga, men jeg klarer dette. Idèen om døgning kom bare randomly, men jeg synes det faktisk er digg. Nå er snart New Girl klar for titting, så da blir det New girl på macen! :D Ah, snart mer kaffe igjen. Digg.

Legger med ett siste finish bilde av tattisen, har ikke lagt ut det endelige resultatet enda - so here it is. 10 000 ,- ! Worth every NOK.


Nick Morte er linket på bildet.

 

Ha en fin dag videre!


 

hits