februar 2013

Chocolate Cupcakes!

Da starta jeg dagen med å bake sjokolade muffins! :-) De ble utrolig gode. La oppi noen biter av Bergene melk med karamell i, så da ble de enda mer smaskens! Dette ble servert på Harry Hoovers-øvning ikveld, så nå er alle fornøyde! Sjokoladetoppingen er av melis, kakao og smør.. Pluss at jeg hadde noen skvetter kaffe i.

Cheers!

Ny øyenskygge!

Der kom pakken min fra E.L.F. også! :-D Ettersom at jeg ikke har en mac som fungerer, så blir det mobilblogging her ifra!

Mer sminkebestilling!

Jeg er like ille på å bestille sminke som de fleste andre er til klær å sko. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke heller kan ha det problemet, å heller bestille ett par fine sko til en tusenlapp, enn å bestille øyenskygge til 100,-! Haha! Vet ikke om det er bra eller dårlig.. Blir vel sittende naken snart iført sminke. Vel, jeg har gjort det igjen. Bladde meg innom E.L.F. Cosmetics (Eyes, lips, face) og kom over en skjønnhet som var helt nydelig. Elsker øyenskyggepalletter med masse spreke farger. Så var det jo litt nøytrale farger.

Betalte for denne skjønnheten kun 7.90 Pund.. Noe som tillsvarer ca. 60-70 NOK. Så kom det 35,- i frakt, noe som er nesten billigere enn å bestille noe herifra Norge. Gleder meg til denne kommer!

I tillegg er jeg lykkelig fordi at jeg har fått mye mer jobb i neste mnd. Noe som betyr at vi kanskje kan begynne å se på leilighet på Gjøvik, for real!
Ferdig med jobbhelg..

Jeg elsker virkelig den nye jobben min, men noenganger blir vel alle sliten.. (?) Jo, jeg tror ikke det finnes mange superpersoner der ute som kan jobbe dag og natt. Men jeg har i værtfall jobba hele helga, kveldstid. Har kost med masse, selvom fredagen var den værste dagen. Men sånn er det. Så lenge en trives gjør det vel heller ikke noe. Har i værtfall aldri trivdes så godt i en jobb før! :) Wohay!

Om en time eller to skal jeg ned til verkstedet til svigerfar for å bytte om på dekka på bilen. Framhjulene er så slitte at jeg ikke får feste noested! Så vi skal kryssbytte dekka. I tillegg skal vi kike på bremseklossene, hvaslags typer jeg må kjøpe.. For de begynner og å bli slitt. Hmhm. Praktisk å selge bilen sin akkurat i det at ting begynner å falle fra hverandre.. ? Haha, nei.. Det går nok fint. Hadde ikke direkte regna med at det kom til å være billig å kjøpe bil heller.

Hva har du gjort i helga?

 

Cheers!
Pakke: Makeup Mekka

Etter en liten ventetid, så kom endelig pakken min! Hadde slådd litt til på 40,- salget deres. Så da ble det øyeskygge, lebestift og vippelim! Ble litt overaska over hvor små skyggene var, men de er jo ikke kalt mini for ingenting. Så er vel fornøyd!

Nå skal jeg komme meg til å prøve alt!

Cheers!

Halvferdige krøller..

Så da sitter jeg her i stua med halvferdig krøllet hår etter at typen angrep dassen rett foran trynet mitt mens jeg sto å krølla håret. Kan bare si det så enkelt, at jeg vil ikke være med på hva han nå enn gjør der inne, så da ble jeg sittende i stua å vente på å få komme inn til krølltanga igjen..

Jeg ble sånn passe irritert, for jeg ville ha litt tid på badet.. Mens menn alltid skal ha førsteprioritet allikavel fordi at de må gjøre sitt dobbelt så mange ganger som vi kvinnfolk må gjøre vårt. Velvel! Han er vel snart ferdig, så da får jeg krølle ferdig!

Happy Valentines!
Konsertåret sålangt!

Har enda ikke vært på noen konserter som jeg kommer på.. Men det skal bli noe av, det kan jeg love dere! Først og fremst skal jeg på Sweden Rock, som har en hel haug av fantastiske band jeg gleder meg til å se! I tillegg skal jeg på CrashDïet, Oslo 23. Februar. Det gledes! Det er nok bare en av de fåtallene av konserter jeg skal på. Vil på Getaway festival i Gävle og.. men, for mye av det gode..? Neesj, never!


Kundeservice som en liker!

Hver dag siden fredagen har jeg løpt ned til postkassa i håp om å finne en pakke fra Makeup Mekka. Men til min skuffelse. Jeg er som ett barn på julaften når det kommer til pakker, så jeg har måttet vente dag etter dag. Men, det jeg skulle si var: Etter å ha logget inn på Makeup Mekka for å se om hvor lang leveransetid de har til vanlig, så kom jeg meg innom ordrene mine. Der sto det at ordrene var "slettet". Så da begynte jeg å lure om dette kun betydde at ordrene var sendt, eller om de hadde sletta dem uten å gitt beskjed til meg.

Det eneste jeg kom på å gjøre da var å sende inn et kontaktskjema via. hjemmesiden deres. Fikk kjapt svar, noe jeg setter stor pris på! Spesielt med tanke på at klokken var etter 15.30, da de fleste "kontaktpersoner" bruker å være hjemme fra jobb. Det første som skjedde var at jeg fikk beskjed om at ordrene var bekreftet. Etterpå fikk jeg en trivelig mail fra MM som lød slik:

Så lenge at hun holder det hun lover om at pakkene kommer til å være her iløpet av denne uka, så er jeg fornøyd! Dessuten setter jeg alltid pris på når personer bak slike nettsteder sender ":)" til meg. Det virker så mye triveligere!

Er dette god service igjennom ditt syn?

Addicted!

De to siste nettene har jeg såvidt kommet meg til sengs fort nok fordi jeg har blitt liggende å se på "Swtiched at birth". En Tv-serie. Jeg er uansett ensom, fordi at Hansi arbeider nattevakt litt fremover.. Så har jeg ikke jobb før til helga, så litt feil døgnrytme skader vel ikke? Føler meg bare litt sløv som sovner klokken 05.00, og ikke står opp før klokken 15.00. Haha! Men sånn er det vel bare. Får se å få orden på sakene snart, å spare godsakene av TV-serier til senere.

Cheers!
Slurp

Nydelig fredag!

Har nettopp kommet inn fra en liten tur i gågata sammen med kjæresten.
Så har vi fått stelt i sammen de siste delene av husarbeidet, og nå er jeg så heldig
at Hansi har tatt seg av matlagingen idag! ♥
Så om ikke så alt for lenge skal vi spise ovsgratinert laks, drikke litt god
øl kjøpt på polet. Nøgne Ø: IPA, for min del.

Så har jeg også fått kjøpt inn ny mascara, var helt tom for den forige.
Dessuten tåler jeg ikke så mye sminke, så satser på IsaDora denne gangen,
ettersom at de skal være flinke til å teste produktene sine mot
slike ting.

Ellers så skal jeg til Gjøvik imorgen, på innflytningsfest sammen med
en ny kollega av meg. Tror det kan bli utrolig gøy!
Har ikke vært ute på den måten på Gjøvik før, så
da får jeg jo testa litt publiv før jeg evt. flytter dit.

Her er foresten alt jeg venter på som skal komme
i posten om en stund! Har vært litt flink
jente å handla litt sminke.

Er vel i grunn kun sminke jeg liker å handle og.
Forutenom øl.


//Primitai - Line of Fire og Through the gates of hell//Duo, vippelim - Makeup Mekka (99,-)


3 pack, "Dewy Darlings" - Lipsticks. - Makeup Mekka (40,-)


12 pcs Smokey Eye & Party mini Eyeshadows - Makeup Mekka (40,-)


Pyrex Mushroom Plug - Crazy Factory (70,- m/frakt)

 


Lås-problem på bilen

Etter å ha fått Hansi til å hjelpe meg med å rense bilen inne og ute igårkveld, så fikk jeg problemer med låsen idag. Dugget fra høytrykkspyleren hadde satt seg inni låsen, og fryst fast. Etter at temperaturen hadde sunket ett kraftig nivå, så ble alt låst.

Selvfølgelig hadde jeg låse-olja liggende inni bilen. Heldigvis var det ikke langt til nærmeste bensinstasjon hvor jeg fikk kjøpt både låstiner og ny låse-olje! Holdt bare med låstineren, så nå er Honda Civicen min åpen igjen! Takk for det!

Cheers!

Skal snu bildet da jeg kommer hjem.

Sjåføren Ida

Akkurat nå sitter jeg på øvning sammen mes Hansi og bandet hans: Harry Hoovers. De covrer Vazelina-sanger. Er igrunn ganske gøy å være med, men blir liksom litt ensomt å være den eneste i publikumet. Menmen! Ingen som tvinger meg til å kjøre.. Er bare at det er litt lite fristende å sitte hjemme alene enn å være med hit.

Dessuten fikk jeg handla inn Breaking bad season 2 og Mad Men season 1 idag! Sistnevnte til kun 99,-! Så, verdt det!

Sorry for at mobilblogging blir så kjip. Er jo begrensa hva en kan gjøre med en mobil.. Enda. Fikk foresten bestilt meg litt mer sminke fra Makeup Mekka idag.. Men det tar vi senere!

Cheers!

P.s: Følg meg på instagram: xfrostbite

Bestilt: DUO vippelim

Bestilte meg jo falske øyevipper via. Ebay for ikke så lenge siden. Siden den tid så har de kun ligget på kommoden, siden jeg ikke har lim. Men nå som jeg har litt penger tok jeg meg råd til å bestille DUO vippelim. Alle sier at det er det beste, så jeg brukte Makeup Mekka for å bestille fra. Da fikk jeg en positiv overraskelse, at en får med en liten søt bonusgave da en bestiller der, 3 små øyenskygger. Elsker slike små ting! Så det tar jeg kun med meg positivt videre!

Har du prøvd Duo vippelim?


Siste bestilling

Dette er ikke noe typisk "jente-bestilling".. Slik som dere kanskje tenker når dere får pakke i posten, altså klær eller sminke. Nei, jeg er ikke veldig flink å handle slikt til megselv, selv om jeg kanskje burde bli flinkere.. Så lite klær har jeg nemlig. Men! Igår fikk jeg litt penger, så jeg hadde tenkt litt på at jeg ville støtte ett band som ikke er så stort, men jeg liker. Så jeg bestilte CD'ene til primitai. Ett band jeg har hørt på i ca. over ett år. Hele det siste albumet deres synes jeg er fantastisk, så hvorfor ikke ha det i hylla?

Gledes til det er i postkassa mi! For idag så kom strømregninga. Men: Det som er ekstra gøy med å bestille fra ikke så store band, er at du får litt "personlig" brev tilbake oftest. Jeg skrev f.eks. på veggen til dem  på facebook at jeg hadde bestilt, og håper at pengene kommer til nytte. Så avsluttet jeg med: "Primitai to Norway!". Så fikk jeg til svar: "I am up for that!". Noe som er dritgøy! Hvis de kommer til Norge, så skal jeg spre budskapet videre! :) Tehe.
I tillegg fikk jeg en liten melding på mail om at de hadde sendt albumene. I first class mail. En vet også at mailene er litt personlige ettersom at de ikke har en automatisk mailserver som sendes, så det er også litt gøy.

Men nok fjas!

Cheers!
Long time no see! (?)

Ble akkurat ferdig med å se The Ring sammen med Hansi, er evigheter siden sist jeg så den. Men, den var ikke så skummel som jeg huska. Da vi var ferdige med den, så snakka jeg med Camilla på facebook. Hun spurte meg om hvor lenge vi har tenkt å bo på Lillehammer, så sa jeg slik det var: Vi har tenkt å flytte til Gjøvik pga. jobben, men det er jo bare 45 min. unna. Da fortalte hun at hun har søkt seg inn på Valle Vgs. Som ligger på Lena. Altså: Enda nærmere Gjøvik enn Lillehammer. Så det passer jo utmerket! Håper virkelig hun kommer inn der, for da blir det Party Hallais, fardin e nais! Dessuten trenger jeg flere av mine gode venner her nærmere meg! Ser ikke nok av Camilla. Så kan kanskje Hansi bli litt mer sosial å bli kjent med typen hennes, som også er "søring". haha!

Så diskuterer vi litt sydentur, men må få inn litt penger i kassa først! Nå skal jeg og Hansi se 2 Broke Girls, så vi snakkes!

Cheers!
Tatovering på jobb; Greit/Ugreit?

Jeg tenkte jeg skulle ta opp et tema som jeg synes er ganske viktig. Og det er dette med tatovering på arbeidsplassen. Jeg selv, som kom til intervju på stillingen servitør, spurte om hvordan akkurat Egon var på dette punktet. Og de sa: "Så lenge det ikke synes så veldig, så gjør det ikke noe spesielt..". Så da spurte de da også om jeg hadde noe veldig synlig, men det har jeg da ikke.. ettersom at min er på overarmen, og vi bruker langermede skjorter hele tiden. Men: På mange steder, så er det kjent for at en ikke skal ha tatoveringer eller piercing.. Er dette greit?

Jeg skjønner at mange som ikke er "vant til kulturen", kan synes at dette er litt ekkelt.. Men skal en virkelig ikke begynne å tilpasse seg det snart? Jeg selv har en kompis som har en liten tatovering bak øret/nakken, som han må sminke bort hver gang han skal på jobb, fordi han arbeider som flyvert. Dette synes jeg er litt drøyt, at det skal være såpass strengt! De fleste av befolkningen har jo tatoveringer den dag i dag, så når skal galskapen ta slutt?

Jeg vet i værtfall at noen har startet aksjoner mot det, på facebook (såklart)! Den siden jeg liker heter iværtfall "Tattoo acceptance in the workplace" (trykk på linken), og jeg synes det er fint. Det er fint at noen har fått opp øynene mot dette som jeg synes er bare tull.. Hvorfor skal liksom en som har tatoveringer få styggere blikk enn andre? Jo, jeg skjønner tegninga at det ser litt mer badass ut, men det er vel kanskje en av grunnene til at noen tar dem i det minste? Uansett, de fleste som ser mer badass ut, er oftest myke og fine på innsiden, slik som alle andre..

Eller er jeg helt på feilspor her?

Noen eksempler på flotte folk:
ALLE BILDER HENTA FRA LINK

Siste tur til NAV!

Dette er noe jeg gleder meg til.. Greit å få 7000,- hos NAV for å overleve hver mnd. er greit sånnsett, men jeg har ventet så utrolig lenge nå på å få meg jobb, så skal bli godt å få tatt siste turen. I tillegg skal jeg levere oppsigelse hos Adecco, hvor jeg har kun fått ett oppdrag, selvom de jeg arbeida hos skulle skryte mye av  meg. For tidligere hadde de kun fått folk som ikke var interresert i å arbeide dit, så de var utrolig fornøyde med meg, som i tillegg hadde jobba på kjøkken før. Menmen! Alt tar til sin ende, så jeg må nok slå litt på stortromma idag.

I tillegg har mobilen min (Samsung G2) begynt å kødde seg til, så blir en tur på Telekiosken før jeg kjører videre til Gjøvik. Idag begynner vakta mi klokken 15.00! Så da kan jeg muligens dra litt tidligere idag enn de andre dagene.

Foresten! Er det noen som kjenner noen som leier ut leilighet på Gjøvik, så si gjerne ifra! Vi er to stk. som søker leilighet, så hadde vært fint å fått i boks snarest mulig!
hits