mars 2011

Hjemme og vondt!

Som dere kanskje fikk med dere, så fortalte jeg igår om den harde treningsøkta i gymmen igår! Vel, den har f...meg tært på også! Jeg har så sinnsykt vondt i kroppen, det er helt forferdelig! Skal si at trening er farlig for de utrente altså! Haha, vel jeg vet iværtfall at jeg har brukt kroppen til noe!

Idag holdt jeg meg hjemme pågrunn av dette, så det har gått på sengeligging og gossip girl + litt grey's! Nå skal det kokes litt egg - for det er jo så sinnsykt godt og sundt! Så ligger jeg og chiller til en film: Paris, Texas - ikke helt min type, foreløbig..

 

Har du sett Paris, Texas?

 

 

 

 

Ned i vekt og mål!

Hei alle sammen!

Tenkte jeg enkelt og greit skulle fortelle at jeg har gått ned, rundt midja/hofta! Jeg har spist knekkebrød, med makrell i tomat eller leverpostei + kun salat eller frukt den siste uken ca. og har da klart å nå dette målet!

Jeg prøve russebuksen min igår for første gang på noen dager, og trodde ærlig talt ikke at jeg hadde nådd noe mål. Men jo! Det hadde jeg! Russeboksa som knapt gikk på sist gang jeg prøvde den for en uke siden - bare, går nå akkurat perfekt på! Jeg er såsinnsykt happy! Grove knekkebrød kan gjøre under!

NeiNei til Candy, JA til fiber! 
Dette skal jeg da fortsette med i enda en stund, kanskje jeg kommer langt med det? :) HIHI!
Nå sitter jeg å ser på bingobanden og koser meg, mens jeg har vondt i føttene og er rett og slett gelè etter treninga idag! Wish me luck!

 


//justdoitgirl.blogg.no - ©
 

Rest in Peace Wenche Foss!


Norges store TV diva døde idag 93 år gammel. Wenche Foss døde med sine nærmeste rundt seg. Hun hadde i Desember fortalt at hun var klar for å dø, og tok ikke dette å være gammel særlig tungt.
Hun var både skuespiller, både på skjermen og på teater oppsettet. Aftenposten skrev i 1935 at hun hadde: «smukke betingelser for scenen - både talestemme og sangstemme av en avgjort tiltalende beskaffenhet, et godt sceneytre, en fri og naturlig fremtreden, en god diksjon.» 
Foss var også kjent for stemmen til tekannen i den norske skjønnheten og udyret - som også var den første stemmen hun spilte for.

 

Hadde du noe forhold til Wenche Foss? 

Abort - Rett eller galt?

Jeg sitter nå og har religion og etikk. Vi har en oppgave der vi skal skrive om en etisk konflikt, dette da rundt religioner. Jeg tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om dette, for å få vite om du synes det er rett eller galt?
Jeg har da  valgt å legge ut ett innlegg med dette, for å innlede til å legge ut oppgaven min - da den er ferdig. Har ikke begynt på den, men kommer til å dele den med dere. Hva synes du om abort?Rett eller galt?

 

Forberedelse av middag!

Har fortsatt besøk av buddie Patrick ! Så til middag har vi spleisa på taco! Jeg lager som vanlig min sunne variant. Så da har vi invistert i Kylling køttdeig, Cottage Cheese og guttene tortillas. Jeg skal la være å spise tortillas, ettersom de er usunn - men taco er jo godt slik som det er uten uansett!

Kommer med bildene av den fantastiske cottage cheese-blandinga jeg nettopp har lagd. La i litt limesaft, paprika og purre + Citronmelisse ! Kommer til å bli fantastisk middag! :) ♥

 
Plakat Design

Jeg som er PR-leder i BMK, har nå designet en plakat på etterspørsel fra lederen i klubben! Denne er for kveldene som skal være på Mandager, let me know what you think!

 
Lørdag!

Ja, det er litt for tidlig for min del og stå opp klokken 10.00 på en Lørdag, men slik ble det. Jeg søvna av til Mumien på TV'en igår, og imellom tiden ble Pål også trøtt - så da ble det at vi gikk å la oss. Ett stk. Patrick søvna av på sofaen vår også. Så idag sitter de og spiller ett spill kalt Splatterhouse, ja det er ganske nasty. 
Jeg derimot skal sette meg ned og arbeide på en Mandags-kveld med BMK - plakat ! Det er vel på tide å få den gjort! Laurdagsarbeid er kempe kekt!

 The weekend!

Nå sitter  jeg og Pål på sofaen, vi skal snart se Despicable me - en film jeg har sett før, men elsker. Dette er en film jeg anbefaler til alle sammen som elsker animasjons filmer, som en kan le av! Så sett deg ned å se den! Super film! :) It's so fjuffy I diiiie.
Ellers så blir det i byen i helga, Pål sin mamma skulle til Lofoten - så ble ikke noen Steigentur :( Jaja, vi få kose oss her alene da!  ♥ Hva skal du i helga?

Hjemme hos mamma

Jeg, Pål og Patrick tok oss en snabbis hjemover til mamma :) Ja, det er 22 mil, men Patrick skulle hente kortmappa si på Halsa, som han glemte der i forige uka. Det er godt å være en snartur hjemme, selv om mamma ikke er hjemme selv engang. Ligger bare og koser oss på sofaen mens vi venter på å må kjøre! :)

Hva har du gjort idag?

 // foto: Pappa

Rise and Shiiine!

Hei alle morgenfugler. Haha.

Ja, jeg er ikke direkte en morgenfugl idag. Jeg er så sinnsykt trøtt og støl i hele kroppen! Sånn går det når en er utrent! Så nå har jeg arbeidet med maleriet i visuelle kunstfag, og jeg er så lei av det. Jaja, det funker. Mamma ringte meg også idag! Hun lyste opp dagen min å sa jeg får litt over 5000,- igjen på skatten! Så sinnsykt deilig.
De pengene blir sikkert lagt av til skolegang uansett da( ? ).

- Ellers så gleder jeg meg dritmye til å flytte til Tønsberg! Så hvis dere fortsatt har noe informasjon om stedet, som jeg ikke vet - let me know! :)

 
Spørr meg noe?

Hei igjen alle sammen !

 

Tenkte jeg skulle enda engang, prøve for siste gang å legge inn en spørrerunde her på bloggen min. Jeg kommer da til å svare via. vlog. Altså video. Sist gang fikk jeg kun spørsmål ho kun ei,.. så det ble ikke noe av. Men ettersom jeg har fått flere lesere nå than ever, so come on! Dere kan spørre meg om alt! Selv om jeg blir å fjerne alt for personlige spørsmål! Bring it.

 
Får du noe igjen på skatten?

Hei igjen alle sammen!

Alle sammen her ute på nettet legger ut at de får igjen på skatten og slikt, jeg har enda ikke fått sjekka mitt, men er skikkelig spent! :D I fjor fikk jeg 3000,-, hadde ikke skada med litt mer i år! :) Får du noe igjen på skatten?


To stk. funnet død på Grønøya

Jeg kommer fra Ågskardet som er en plass i Meløy kommune. Naboplassen til Ågskardet er Grønøya, det er iværtfall ganske nært. Idag leste jeg i avisa at det er funne to stykker død i fjæra på Grønøya. Jeg lurer sterkt på hvem disse er, og hvorfor ikke politiet kommer ut med mer informasjon, slik at folk rundt får vite hvem det er! 
Håper de kommer med mer informasjon snart! De skriver foresten at det er to eldre menn, så er ikke sikker på om jeg kjenner dem!

 


//an.no

 

Vinn gratis web-hotell eller Design!

Som noen av dere kanskje vet, så holder jeg en konkurranse for facebook-siden min. Du kan lese om den her!

Gå inn på Facebook-siden min og vær med! Husk at dere må invitere folk til siden og da skrive hvor mange dere har invitert, for å være med i trekningen! :)

 

Nå kan du vinne design til hva som helst, eller ett web-hotell som er sponset av Data Olsen(200,- i verdi!) Han leier ut web-hotel, og har da sponset meg med dette til konkurransen min. Web-hotellet varer i ett år, og du kan da putte hva du vil inn på din egen hjemmeside! :) Kjekt?
Summering: Vinn design eller ett år gratis web-hotell!

Det du må gjøre er da: Del og Inviter vennene dine til siden min (ikke arrangementet), så legger du inn en kommentar på statusen på xFrostbite Design - facebook, der du forteller hvor mange du har invitert ( Dette er da for at jeg skal vite at du har gjort det!)

Trekkes Søndag 17. April!

- Lykke til!

Info videre om web-hotellet:

http://www.dataolsen.com/i ndex.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=80

http://www.dataolsen.com/whmcs/cart.php

 
Foto: The taste of lifeSunn middag - WokWrap !

Ja du leste riktig. Wok inni en tortillas var faktisk utrolig godt, og dette er noe jeg vil anbefale alle sammen og prøve. Jeg dro på butikken for å se om jeg fant meg noe sunt til middag, og jeg hadde hvete tortillas i tankene. Det var faktisk hvete tortillasen som ødela maten, for de smakte på en måte som grovt brød, så om du ikke er på diett eller noe - spis bare vanlige. :)

Steg 1: Skjer opp så mye kylling du vil ha i ganske små biter, legg dette da i en varm stekepanne med olje. Ikke stek kyllingen for hard, med mindre du liker det da. Krydre den gjerne med hvilket som helst krydder som du liker, får opp litt piffen på maten. Jeg brukte: Beauty Spice, Paprika pulver og en smule grillkrydder.

Steg 2: Da du har brunet ferdig kyllingen, legg da i alt andre du vil ha. I mitt tilfelle brukte jeg bambusskudd, paprika og en halv tomat. Wok da dette i pannen til alt er passe stekt.


Steg 3: På slutten hadde jeg i Sweet Chili Sauce, noe som passer utrolig godt i wok-retter, så blir det ekstra godt om du har det i litt på slutten, da synker det inn i maten.

Steg 4: Ha så i 2 spise skjeer Cottage Cheese, så blander du til det har smeltet!

Steg 5: Server oppe på varmede tortillas, hvete om du skal være sunn! Så kan du gjerne krydre med litt ekstra chilli sauce! :) Utrolig godt!

 
Tur til flymuseet!

Tenkte jeg skulle komme med en oppdatering hva vi gjorde iløpet av dagen! ;) Vi dro til luftfartsmuseet her i Bodø sammen med klassen, slik som jeg sa i forige innlegg. Vi tok kun noen bilder før vi gikk inn, og jeg tar meg den friheta å legge dem ut! Har dere noen innvendinger, så sier dere ifra, så fjerner jeg dem! :)

 


Haha, Katarina og Maria er badass!


Se så søt de va!


De måtte jo trykke på knappene..

 

Da vi senere var ferdig på museet, dro vi tilbake til skola for å ha gym. Da spilte vi basketball da, og jeg fikk en albue hardt i hofta. Hadde vært greit å fått ett lite sorry fra han som gjorde det da, men det gikk vel greit slik? Gymtimen gjorde meg iværtfall sykt sliten, og jeg har gangsperre i lårene etter idag og gårdagen. Så, jeg vet at jeg ikke er i ordentlig form. Men gøy var det uansett! :) Se hvor sinnsykt rød jeg var!

 
No Sugar in the morning

Idag sto jeg opp og spiste min første cottage cheese - frokost! Det er så sinnsykt godt :) Og sunt! Til lunsj har jeg lagd meg gulrøtter med dipp, laged av Creme Fraice! Håper denne slankingen fortsetter å gå bra! Nå skal vi strax på flymuseet med klassen :) kan bli koselig!

 

Hva skal du gjøre idag?
Ikke glem konkurransen min!

Hei igjen alle sammen!

Tenkte bare jeg måtte påminne dere om konkurransen min som dere kan lese om her! Er viktig å få nok påmeldte, slik at jeg i det hele tatt orker å ha noen konkurranse! : ) Så kom igjen folkens!

Premien er hvilket som helst design som du selv ønsker!

ComeOnComeOn!

Noen som vet av noen slanke-plan nettsteder?

Dere vet slike steder der en kan legge inn hva en skal spise for hver dag, samtidig som å legge inn treningsøkter og slikt? Jeg vet kun av slikt som koster masse penger. Så tenkte jeg kunne høre med dere da, om dere muligens visste av noen? Jeg tenker at det er mye lettere å holde styr på alt dette, og bli flinkere til å være flink i å holde meg til "dietten" med en slik plan. So, can you help me?

 

Har du noen andre tips når det kommer til slanking?

 link //  mat i skolen

 


Bilder av russeklærne

Må først og fremst si: Sorry for spammingen av blogg innlegg, men jeg har vært helt oppi bloggen min de 2 siste dagene, og jeg trives så godt med det.

Her kommer bildene jeg sa jeg skulle legge ut! :)

 

Russeboksa m. detaljene:Ø.V: Hele russebuksen, Ø.H: Detalj bakpå buksebenet
Nede: Detalj frempå buksebenet.
Som dere ser, er den en smule for trang, så er på slankeoppdrag med dette!

Russebuksen bake & Genser nr. 1 bak:


Bakpå genseren står det: Russ 2011 & Late night events

 

Hettegenseren bake:


Er ett flagg fremme på brystet også.

 

Refleks-strykebokstaver!
 

Synes?

Konkurranse!

Hei alle lesere! :)

Vet det er mange der ute som er intressert i headere og slikt. Så jeg tenkte jeg kunne legge inn en konkurranse på facebook-siden min. Så da kan du gå inn der og melde deg på!  Vinneren får velge hva som helst av design! Bare å gå inn her!

Hvis du har blogg, så skriv gjerne ett innlegg om det også! :))

 

Lykke til!

 
This is the 1.st day for the rest of my life

Jadda! Vi fikk russeklærne idag, og det var så vidt at buksa ikke gikk på. Men vettduva! Jeg nekter å sende den tilbake, i bytte mot en ny - det finnes nemmlig ikke fler av den sorten! Så, jeg har vært ute og jogget - ned til butikken. Og gjett enda en ting! Jeg kjøpte ingenting usunt! Jeg handlet Cottage Cheese, Cremè fraiche, gulrot, epler .. that's it! Så nå skal jeg virkelig skjerpe meg - rumpa begynner å bli en smule for stor. Men nei, jeg skal ikke bli noe spiseforstyrret eller bulimi eller, ja du vet. Blir ren diett og trening. : ) Wish me luck!

Bildene av russeklærne kommer senere! Det var awesome! ♥

 


Ja, jeg vet! Fantastisk? Sant!

En liten sprut, det var nok!

Ja, jeg har vært det. Jeg trodde aldri at det kom til å skje med meg. Men, joda - det gjorde det.

Med flere måneder av tett nese, så begynt jeg få vondt i ørene. På disse månedene hadde jeg brukt nesesprayen hver dag. Ja, jeg vet man skal slutte etter kun 10 dager, men legen min henviste meg jo til å fortsette! Jeg føler meg jo som den drug-addicten her jeg sitter å skriver, men hvorfor det egentlig? Det er jo bare nesespray.
Men jo, det er faktisk slik - en kan bli avhengig av den minste ting. Her er folk her ute som har spiseforstyrrelser, som er avhengig av mat. Noen må bare spise hele tida de! Andre, noe som er litt mer vanlig da; å være nikotinavhengig. Jeg kan jo ramse opp alle de avnhengighetstypene jeg vet om! Here it goes: Nikotinavhendig, matavhengig, smertestillendeavhengig, nesesprayavhengig, World of Warcraft-avhengig, Casinoavhengig, data-avhengig, shoppingavhengig og you name it! Det er så sinnsykt mye en kan bli avhengig av - og her sitter jeg da, med nesesprayen min. 
Herregud tenkte jeg da mamma sa jeg skulle slutte med den! For det var jo min feil at jeg var tett i nesa hvis jeg brukte den så mye. Men det var jo så enkelt liksom! En liten sprut i hullene så var de åpne! Men neida, det var faktisk vanskeligere enn det hørtes ut som. Natta kom og jeg skulle legge meg, med null nesespray. Det føltes som noen hadde tråkka på hode mitt! Tenk faktisk hva en liten sprutflakse kan gjøre! Den kan faktisk få deg avhengig. Offh, jeg føler meg elendig. Men her er det bare å holde ut! For nesespray, det blir det ikke på meg igjen!

 


//google.com

Sponsetblogg.no

Har registrert meg på sponsetblogg.no
Jeg har tidligere bare tenkt på dette med å skaffe meg sponsorer, og tenkte jeg kunne prøve. Så i dag registrerte jeg meg hos http://sponsetblogg.no. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.
Har du registrert deg på http://sponsetblogg .no ?

Dagens outfit - med dårlig kamera

Hei igjen!

Tenkte bare jeg skulle slenge med ett dagens outfit ettersom at jeg ikke skulle ha IT allikavel. Så jeg er en smule boored. Det er foresten ett gammelt web-camera, så ikke klag. For jeg vet faktisk! :)
En annen ting jeg vet er at jeg ikke kler meg slik som alle andre gjør. Jeg sier ikke at alle går i fansye klær, men jeg har bare vanlige klær som ser sånn greit ut før jeg stikker ut av huset - i tillegg er det komfy!


Dårlig kvalitet, right?

 

Hva skal du gjøre idag? :)

 

 

Rise and shine!

Idag sto jeg opp med rette foten av senga! Tror jeg iværtfall. Kom meg på skola til rett tid, og har med meg tacolasagne-rester til lunsj. Russeklærne er kommet idag, så jeg får hente dem i 12.00 tida! Gleder meg! ♥ Så nå har jeg da hatt Formkultur, men bare en time - så straks bærer det til IT. 

Jeg tok meg pittelitt tid til å ordne meg på håret idag, håper bare det holder seg der. : ) Hvordan var din morgen?

 Trynet mitt er vel like skeivt som vanlig? Haha! :)

Dagens middag - Taco Lasagne!

Etter å ha vært framfor pc'en siden jeg kom hjem fra skolen idag, bestemte jeg meg for at det var tid for å gå på butikken. Broren min orka ikke kjøre, for han har problemer med bilen - igjen. Så da begynte jeg, Pål og Rickard å trakse ned på butikken. Da vi var kommet en kvartdel av veien opp igjennom bakken tilbake igjen, fant vi ut at vi hadde glemt ost. Lasagne uten Ost? Nei. Så det ble til at Pål gikk tilbake igjen, mens jeg og Rickard gikk i forveien.

Da jeg kom hjem begynte jeg å brune kjøttdeigen, da jeg leste på pakken fant jeg ut av at vi trengte hakkede tomater, hermetiske såklart. Så da maste jeg om han orka prøve å starte bilen, i det hele tatt prøve. Untatt lykke. Så det endte da opp med at jeg hakket mine egne tomater - de som egentlig skulle være i salaten. Offh! Jaja, middagen ble da god!

Taco Lasagne var faktisk noe jeg fant ut var utrolig godt, bedre enn det høres ut! Så dette anbefales virkelig. Se på det herlige siste bildet! Om du liker Vitløksbaguetter, så er dette ett must.

 

Anbefales virkelig!

 

Til dessert kjøpte Rickard noe jeg aldri har sett før: Melkesjokolade-pudding, med smak av karamell! Blir sinnsykt mye nytt på en kveld! ♣ Hihi! I'll give you repport on the last one!

 
Headere

Hvis dere lurer på hvor dere kan bestille headere fra meg, så gjør dere dette her. Det koster da 150,- for en header, du bestemmer selv om du vil ha den alt etter om du er fornøyd med den! :) Jeg har før hatt mange fornøyde kunder, og dere kan se de headerene jeg har designet på denne siden.Klikk på bildet

Photoshop tips 1 - Hvordan å bruke Actions

Actions er en del av Photoshop som er sinnsykt enkelt, og kan også bli utrolig bra resultat utav! I dette innlegget tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan å bruke Actions. Noe som kan ta seg veldig bra ut på bildene dine du bruker på bloggen din. Herved kan du da bytte bort photofiltre o.l. om du vil det, og heller ta i bruk litt mer proffesionelt!

Først må du laste ned:
(Ps: Du kan også laste ned andre pakker du har lyst å prøve.) 

50 Photoshop actions   ←
Trykk på denne


Husk at resultatet blir annerledes alt etter hvordan bilde,
det er bare å prøve seg frem!

 

Steg 1:

 Finn den nedlasta fila di, og dobbeltklikk på den. Fila ser slik ut!

 

Steg 2:

 Klikk på denne pila. Så kommer det opp en liste som ser slik ut:

 

Steg 3:


Pil 1: Her velger du den du vil prøve først, de forskjellige nr. er forskjellige typer actions.
Disse avgjør hvilket resultat du får. Det gjør lyset på bildet ditt også!
Pil 2: Trykk på den playknappen som er nederst på lista. Denne gjør slik at selve actions-en
"spilles av" og blir tatt i bruk.

På STEG 3: HVIS DET KOMMER OPP MASSE VINDUER, MÅ DERE KRYSSE AV I RUTA SOM ER RETT FREMFOR ACTIONSEN DERE VELGER. DENNE AVGJØR OM DET SKAL KOMME OPP STEG FOR STEG ELLER BARE GJØRE ALT MED EN GANG!

 


Ferdig resultat! Enkelt, ikke sant?!

Spørr gjerne hvis det er noe dere lurer på !

The listener

Har du sett serien the Listener? Jeg begynte å se på den i fjor, men ble fri for episoder. Sist igår fant jeg ut at den hadde begynt igjen! Serien handler om Toby, en ambulansesjåfør som har blitt født med en gave; Å lese tanker. Gjennom serien hjelper han folk han redder via yrket sitt, med de problemene de samtidig gjennomgår. Han leker på en måte litt politi. tihi.

Samtidig som han skal løse alle disse sakene, oppstår det problemer underveis - der folk begynner å lure på hvordan han vet alt dette. Under "reisen" med Toby, lurer han også på hva som skjedde med han i barndommen hannes - der hans minne er ganske vagt.  Jeg skal ikke spoile mer om du har lyst å se på den selv! Jeg anbefaler den iværtfall!

 I fare om å gjøre typen min sjalu, så sier jeg: Han har dritfine øyne! :]

Russeklærne kommer imorra!

De andre har fått noe av sine klær idag, men disse er selvfølgelig fra Russ.no. Ja, så da må jeg vente enda en dag på russesiden.no bestillingen min. Det er litt gøy å se de andre få klærne og prøve dem da. Hihi. Marthe sitt russekort var dritbra! Sjekke!

 
Mamma har fått seg blogg

Jeg tenkte jeg kunne "reklamere" for min mors blogg. Ikke det at jeg tror alle sammen blir å lese den, men det kan da være artig og se!? Jeg har ordnet designet hennes, slik at det ser sånn passelig i orden ut. Hun har en gård, derfor er det dyr på headeren. Og hun ville ha den grønn ! Så here you go!
Her kan du se på bloggen.

 
Hjemme


Ett bilde jeg tok på hågen hjemme!

Jeg rykker stadig fremover.

Haha. Føler meg en smule teit når jeg skriver dette. Er en smule nervøs for å virke overlegen da jeg skriver det; men jeg har rykket sinnsykt langt fremover på toppen her i Bodø! Ja, jeg tok print screen, og tro det eller ei; Jeg har rykket godt over halvveien!
 

Når det kommer til en annen ting, så blir jeg jævla irritert på russestyret her på skolen. Nei, jeg referer ikke til enkeltpersoner og slikt. Men når de tar til seg ansvar, og ikke klarer å fullføre dette kravet om at de skal f.eks. være på kontoret sitt til den og den tida - da blir jeg irritert. Step up and take som responsibility!
Når de har tatt til seg ansvaret, så kan de vel ta og holde det? - Men Nei!

 

Snart kveld!

- Okei, hvis en skal hentyde til fakta, så er det nok allerede kveld. Men det jeg skulle frem til var for min del at jeg skal legge meg snart! Har to storebrødre inni stua som sitter å gamer, og det gjør det ikke lettere for Pål å slutte heller. De har sittet hele dagen framfor PC skjermen og gamet WoW. Men det er enda en stund til at jeg kan ta han for avhengighet.

Nå har jeg ropt han inn for å se på How I met your mother. En serie som vi alltid har sett ilag. Vi har en avtale at denne serien får vi ikke lov å se uten hverandre, det er liksom vår lille ting. ♦  Etter den episoden er det muligens en episode med Gossip Girl og se, før jeg skal sove. : ] Livet er herlig på en Søndag!
Imorra skal jeg på skolen første gang etter vinterferien! Og da skal russeklærne mine være der! Synes det tok sinnsykt lang tid for russeklærne fra russesiden.no kom! Husk det alle dere som er russ til neste år. Ta heller å bestill rett hjem eller fra russ.no. Hmpf.

 

Ser du noen av disse seriene?

 

Good Night!

Topplista!

Jeg ligger på topplista i Bodø kommune. Greit, jeg ligger langt nede, men det er da bedre enn ingenting! Right?
Takket være dere ligger jeg her på 92. plass. Og hvis dere fortsetter å være intressert i bloggen min, så kommer det til å gå bedre for meg. :) Thank you! ♥

 
Ny header - Zindellas.blogg.no

Jeg har da designet en header til Zindellas.blogg.no. Hun ville ha den babyrosa og hvit, noe jeg prøvde å få til! Håper hun liker den!

 Hva synes du?


Mitt 1. ordentlige bilde

Mitt første bilde ble tatt med mitt første digitalkamera. Kvaliteten var egentlig ikke så bra, men bildet generelt ble ganske bra! Det var faktisk ett naturbilde, ettersom jeg ikke hadde begynt med portretter da.

 
Er fortsatt ganske stolt av dette bildet, er jo pent da! (?) Synes?

Kontakt meg

Her har du de forskjellige måtene og kontakte meg på, både uformelle spørsmål og formelle spørsmål blir tatt imot her:

 

E-mail: xfrostbite@live.no
Tlf: 41742244

 

Evt. Design spørsmål blir tatt imot på: xFrostbite Design

For for dårlig.

Ja, en sier jo det at når man starter å drikke at "Jeg blir aaaaldri dårlig". Nei, men slik er det jo ikke. Jeg blir faktisk ikke dårlig om jeg drikker kun øl. Men når det kommer til spriten, så er det egentlig kun å holde seg unna. Der kommer de dagene at ett og ett menneske finner ut at, en skal ikke drikke for å bli full. Hvis en skal drikke, så er det for å være sammen med kompiser, og chille litt. Ikke sjangle ut av stua og spy i hagen.

Når det kommer til dette, fikk jeg i meg 3 for mye  tequila shots på Fredagskvelden - noe som ikke gikk bra. Jeg ble helt for jævlig i formen å stakk ut for å få meg litt luft, noe som endte i oppkast. Som egentlig var like greit, for da slapp jeg det da jeg våkna dagen etterpå. Noe jeg forsåvidt ikke gjorde heller, for vi satt våken hele natta. Haha. Men det jeg skal frem til er: Tenk deg om før du tar de shotsene.


utvalget

 


Men så kom det jo til morgenen på Lørdagen, da vi skulle ta en buss klokken 06.20. Dette gikk jo helt greit, selv om Patrick fant ut han hadde mista kortmappa si. Så da ble bussen betalt av Rickard så han kom seg til Inndyr. Ellers gikk resten av reisa ut på å sove, noe vi ikke fikk gjort på natta. Da vi kom til Skaugvoll stakk Pat av og Susanne og Øystein kom på! Meget hyggelig ! Men jeg sovna videre. Høhø. 
Da vi kom til Tverlandet kom Katarina på, og vi surfa ilag nedover til byen. Da sa vi bajbaj til dem og vi stakk for å lete etter mat. Noe som vi fant ut var umulig klokken 10.00 på en Lørdags morgen. Yes, det ble Burger King. ><

Da vi kom hjem la vi oss for å sove. Før jeg sto opp i 16.00 tida for å dusje, så bestilte vi pizzabakeren. nomnom! Så da heiv jeg i meg maten, og stakk ut døra for å nå 17.15 bussen til Ilstad. Her ble det litt ekstra øl sjallabais før jeg stakk videre til Tverlandet for å henge sammen med Katarina, Susanne og Øystein! Koseleg! Jeg overnatta der, så det ble litt enklere å komme seg hjem på morran enn på natta.

 naisnais!

Jeg fikk kjolen!

Jeg fikk kjolen jeg hadde ønsket meg fra vila! Jeg glemte å skrive om det, men jeg fikk den av Pål. ♥ Den hvite søte kjolen fra Vila Sweden, som de selger i glasshuset. Og gjett om jeg skal bruke den ikveld! Selv om det kanskje ikke helt er en pub-kjole : ] Men den er så søt!♥ Kunne ikke takke Pål nok. ♥

 Stoffet er foresten himmelsk! :)

 


Ikveld blir det party hallais fardin er nais på Halsa! Da skal vi drikke ca. 50% av det de eier å har på vinmonopolet. Jeg har klart å få med meg ei flaske sambucca! NAM! 
En annen ting er at visdomstanna mi holder på å vokse ut, og det irriterer meg så sykt. Jaja, det går da over. :)

Likte du kjolen?

Nytt design - Once and for all!

Nå har jeg oppdatert designet enda engang. Pål har vært ute å spilt WOW i ca. hele dag sammen med broren min, så jeg har slått i hjel litt tid med å oppdatere designet! Beholdt fargene og slikt, men det ble litt mer orden i det! :)

Hva synes du?

 


Ny header!

Ja, da har jeg lastet opp en ny header. Denne gangen ble den litt mer enkel og pen. Hva synes du?
Har også lastet opp nytt bilde på facebooken !

 
 

Kva synast du?

Photoshoot - 17.03.2011

Nå har jeg og Pål vært ute og tatt noen bilder, så tenkte jeg kunne legge ut to av de bildene jeg har fikset så langt! Synes de ble pene! Dessuten har min kjære Pål 20 års dag idag! Og på Fredag blir det fest!

 

Husk alle bildene er tatt av meg og derfor er det min opphavsrett på dem! Blir noe stjelt, blir det politianmeldt!

©Ida Andersen

NYTT DESIGN!

Ja, i det forige innlegget skrev jeg at det skulle bli oppdatert der, men jeg tenkte - Neeei! Jeg kan jo lage nytt uansett - så why not! ♥ Jeg har planer om å lage meg en ny header senere, kanskje imorra. Ser litt ut som ett troll på bildet. Hihi! Men ja, det kommer ny header. Men trives med fargevalget.

 

Hva synes du? ♥

 
Nytt design is coming up!

Dette innlegget kommer til å bli redigert senere, der jeg legger ut info om designet. Det skal være noe i bearse eller brun farge mot hvitt da. Så skal bli ganske enkelt og fint design ser jeg for meg! More to come!

Kjole fra Vila

Jeg har vært innom Vila sikker 30 ganger nå bare for å se på denne kjolen. Jeg har vist den til ca. alle sammen jeg har gått forbi der med, og jeg elsker den. Kjolen kommer også i svart, men jeg synes den var mer yndig i hvit. Hva synes du om kjolen?
Den koster rundt 500,-!

 


 

 

Foresten må jeg bare si hvor utrolig dårlig skuespillerne i Hotell Cæsar har blitt. Det går i reprise på TV nå, og jeg synes det suger. Offh. Jeg kunne vært bedre skuespiller enn det der! Too shame!

Krøllet i håret!

Hei alle sammen igjen!

Tenkte det var på tide å mate folket med ett nytt innlegg her på bloggen, ettersom jeg har vært litt treg i det siste - så er det vel på tide. Igår dro jeg til Halsa for å ta permanent! Krøllene ble litt mindre enn forventet, men fortsatt ble jeg fornøyd! Håret virker nermest som det har krympet en smule, for det har på en måte blitt kortere.

Har som sagt hatt permanent før, men de bølgene som var da var en del større. Hehe. Men greit å få prøvd noe nytt! Har desverre ikke med meg speilrefleksen hjem hit til Åg, så det ble digitalakamera bilder. Bedre enn ingenting iværtfall!Mamma har en formening om at det kommer til å dette ut etter en dusj, vi satser ikke på det! Da tror jeg Isabelle min kjære svigersøster blir skuffa!


Idag ellers har jeg hjelpa pappa å rydda og vaska stua. Så har jeg lagd Gresk Mousakka til meg og familien. Vi fikk da også Erika til middagsgjest! :) Til dessert ble det pistasjis med stivnet sjokoladesaus på! ♥
Ellers har jeg søkt på den jobben mamma har mast på meg om å søke. Orker ikke jobbe ombord på kjøkkenet denne sommeren! Sorry guys, know you gonna miss me. (kremt). Nei, det blir nok landbillettør i sommer. Håper bare jeg får meg jobb. Så har Pål søkt på samme stillingen. Hvis jeg ikke får meg jobb, så vet jeg ikke hvordan jeg skal få betalt meg skolen og hybelen. Nei. Vi får se da. Så hvis noen vet av  noen som trenger folk enten i Bodø, Meløy eller Tønsberg - Let me knoooow!


 

En annen ting btw. Er at jeg er drit lei av at jeg er potte tett i nesen. Det går jo i hele hodet mitt. Jeg har herved idag sluttet på nesesprayen, men vil ha den tilbake. Blir jo iværtfall sånn høvelig åpnet av den. Men nei, jeg kan ikke fortsette på den - da blir jeg avhengig og immun mot den. Ouch. Får vente til etter ferien for å dra til legen min og få skjekka bihulene mine.

 

- Til helga blir det liv! Isabelle og Pål har bursdag. Pål den 17. og Isabelle den 19. Vi skal dra til Halsa og drikke. Både inne og ute. Høhø. Rickard har lagt inn storbestilling på polet. Både Whiskey, Tequila, Galliano, Sambucca osv. Omg. Jaja, leven skal det være! Pål blir jo bare 20 en gang! Sant? :P

 

Ellers så får dere bare håpe at jeg kan blogge noe mer, med tanke på det dårlige nettet vi har her hjemme. >< Blir helt raslaus av det jeg! ♦ Sneiks!

Weekend på Mo!

 

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om helga mi, hvor jeg lærte mye om hvordan en kan bruke pscykologi i debatt og tale. Det var sinnsykt mye lærerikt i det Trond Birkedal fortalte oss, og han var utrolig flink! Han satt oss også inn i en av de beste presidentene i USA - Ronald Reagan, og jeg har en ny helt. Ja, Trond (som var kurslederen vår og FRP's ordfører kandidat i Stavanger) er også "helt på tuppa" etter Reagan, noe jeg fant ut ikke var så rart!

Jeg har endelig lært meg mer om politikken, og hvorfor det er slik i FRP. Så neste gang noen kommer og kallermeg rasist pga. at jeg stemmer FRP, så tenk om igjen, for jeg vet faktisk hvorfor det er akkurat slik. Jeg kommer foresten til å skrive ett eget innlegg om dette i den følgende mnd. har jeg tenkt meg til. Kanskje det er flere som begynner å skjønne dette da - at FRP ikke er rastister.) Men på Lørdagen, så var jeg iværtfall helt i ekstase for hvor mye jeg har lært meg på en dag! Det er helt sinnsykt. Jeg vet nå 100% at jeg elsker politikken jeg har valgt å gå for, og jeg er overbevvist at flere kan gjøre det, bare de skjønner poenget.

Jeg kan nå skrive fra dag til dag hva det var jeg gjorde i helga.

Fredag:

På Fredag kom jeg til Mo i Rana ca. klokken 20.15. Jeg ble kjørt hjemover til Erika som bor på Gruben på Rana. Her chillet vi og drakk pils, helt til vi kjørte nedover til Ramona (en uteplass) der jeg måtte vente enda lengre, ettersom jeg glemte ID. Da Joakim (kjæresten til Erika) kom med det, så kunne jeg endelig få komme inn! Det var sykt mye folk der inne, og jeg kan garantere alle sammen som leser dette, at Mo i Rana har mye bedre uteliv enn det Bodø har. Vi har kun lille stygge Rock, mens der har de ett Helv****** stort diskotek! Greit, de kunne spilt litt mer - bedre musikk.. Men det er jo noe en må bli vant med her i Norge , dårlig musikk. 
Det som var litt ... okei, veldig ekkelt. Var faktisk noen utlendinger, kurdere av en eller annen sort som kom og begynte å tafse på meg. Da Erika gikk for å kjefte han opp, gjemte han seg bak kompisene sine som sto der å sa "Vi slår ikke jenter" - nei, men jeg skulle ha gitt han en ørefik!

Lørdag:

Jeg sto opp i 09.00 tida for å ta bussen som gikk 09.30. Jeg klarte faktisk å finne meg frem. Mens jeg venta på at rådhuset skulle åpne, så gikk jeg på bigbite og kjøpte meg en dagens texmex. mmm. Da jeg hadde spist, dro jeg oppover til rådhuset. Der åpna lederen for FpU - Rana opp for meg, og jeg begynte å hilse på folk! De var ganske glade altså for å få se folk fra Bodø komme nedover. Høhø. :) 
På denne dagen var det jeg snakket om at jeg var helt i ekstase for å ha lært meg så sinnsykt mye. Vi lærte om f.eks hvordan en kan bruke hersketeknikker - selv om det er ganske .. feigt og stygt gjort? Ble også fortalt hvordan en skal kunne få en slik stemning når en holder tale, slik at folk følger mere med. Ja, jeg lærte meg så sinnsykt mye! Lærte også forskjellen på hvem som virkelig er rasister her i politikken. Og hva som har gått galt, ettersom at FRP er de som har fått denne bemerkelsen.

På kvelden møttes vi på Abelone for å få servert dagen middag, Biff med fløtegratinerte poteter og bearnèsaus! NOM! Fikk foresten før på dagen reinskavgryte til lunsj. hihi.

Søndag/ Idag:

Sto opp i ca. samme tid som på Lørdag, for å komme meg nedover. Det som er, er at Mo i Rana sitt busstilbud -suger. Mildt sagt. Det går absolutt ingen busser i Mo på Søndager, så en må enten gå, eller kun holde seg hjemme. Så det som var, var at jeg måtte ringe en som skulle på møtet og be han om å komme å hente meg. Bra at vi har så snille folk i politikken vår! :) 
Så da vi kom nedover, fikk vi en framføring fra Trond Birkedal om hvem Ronald Reagan var. Han er en av de beste presidentene USA noengang har hatt, og vi fikk se en god del youtube klipp der han debatterte og holdt taler. Sinnsykt bra mann! Fikk også en innføring i hvordan det å kutte ned skattene kunne hjelpe USA - slik som Reagan gjorde. Det er det FRP vil få til her i Norge.  
Etter å ha sagt hadet og takk for meg, dro jeg nedover til busstasjonen for å hente en kattepus. Denne skulle jeg ta med meg på bussreisen hjemover til ei som bor på Engavågen, mamma som spurte om jeg kunne gjøre det. Katten va utrolig søt! Hun maste litt først, men da jeg koste litt med henne, så gikk det over og hun sovna. :) 

Så begynte bussreisen hjemover og jeg kom med til Kilboghamn i tide, der jeg venta på ferga ei lita stund. Så kom jeg ombord på ferga og chilla mens jeg spiste en hamburger tallerken. :) Da jeg kom frem henta mamma meg, og vi diskuterte at jeg kanskje skal jobbe litt i vinterferien. Jaja, greit å tjene seg litt ekstra penger! :)

Bilder fra helga:


På tur til middagen!

Kattepusen jeg tok med på bussen!

Imorgen skal jeg å få permanent av Isabelle! Hun skal øve seg til fagprøven! ;D Så jeg gleder meg! :) Jeg blir å se bra ut med litt ekstra volum i håret for en gang skyld! :)
Snakket med Pål for ikke så lenge siden, og han er så festsyk. Han fyller jo 20 år på Onsdagen, og vil feire. Hiih. Ja, jeg forstår det veldig godt, men han kunne ikke la det ligge. Så kom jeg over da at Isabelle skal feire sin bursdag på Fredag, noe som passe utmerket! For da kan de jo slå dem sammen! :) puuurfekt!
Hva har du gjort i helga?  :)

 

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være.

Slik som læreren min har sagt engang, at vi endelig er ferdig med videregående.. og det er bare å glede seg til at vi er ferdige her og virkelig får begynt på livet! Det er det jeg gleder meg til, å virkelig få startet livet. Bli voksen og få tid til å vokse opp - Men samtidig ikke. Jeg vil ikke være den som sitter når jeg er 30 og tenker; hvorfor gjorde jeg ikke noe mer med livet?. Nei, jeg skal få gjort mye. Jeg vil ha en bra og fullstendig CV med mye kurs og jobber + skole da. Så jeg regner med jeg blir å gå litt skole. Så skal jeg starte noe eget, og få en familie litt senere. Ja, jeg gleder meg til å virkelig få starte livet. This is the start of an new life!, når vi er ferdig på skolen her da. !

 
Today's the day!

Idag har jeg holdt meg underholdt på skolen med å male. Jeg ble så sinnsykt sliten i hodet av det etter en stund at det er sykt, jeg kunne ikke tenke på annet enn maling og at fargene var feil der og der.. Ja, jeg snakker generelt overalt! Jeg satt på bussen og irriterte meg over den stygge gule fargen som var der. Ayla ba meg telle ned fra 10, og det fungerte faktisk.. ble så sinnsykt sliten av all tenkinga. Hoh! Er slitsomt å gå formgivning.

Etter skolen dro jeg nedover til byen sammen med Ayla. Jeg skulle på Fordomsfritt Bodø møte idag sammen med resten av de politiske ungdomspartiene. Så jeg hengte først sammen med Ayla, hun var så snill og kjøpte ett kyllinglår til meg ♥ She saved me. Jeg var fri for penger, og strøm på mobilen - rett og slett invalid. Ja, det føles faktisk slik ut når en er uten både det ene og det andre. Dessuten hadde Pål dratt fra meg igjen, han skulle på utplassering på hurtigruta. Jeg kommer til å savne han! Men han kommer jo tilbake, og da har vi vinterferien sammen!

Imorra drar jeg til Mo for å møte Erika, så skal jeg på kurset på Lørdag! Jeg gleder meg så sykt! Det blir faktisk godt å ta tog i ca. 3 timer også. Blir litt godt å slappe av, dessuten er det lenge siden jeg har tatt tog. Høhø. Men så skal jeg få prøve utelivet i Mo i Rana! Har jeg aldri trodd faktisk! Men jeg gleder meg! ;D


På møtet fant vi ut at vi trengte en logo til å ha på t-skjorter osv. Så jeg satt igang med en gang og lagde denne, ble helt grei! :) Hva synes du?
Nå har jeg gjort leksene ferdige, så nå skal jeg bare chille litt til Gossip Girl! ♥ Skulle egentlig fått lagt inn musikk på ipoden min og, men begynner nesten å drite i det. høhø. Kan heller se på Gossip Girl eller Grey's!

Nighty!

Dag 8 - En tid når du likte livet ditt.

Vel! ! Jeg har lite fravær på skolen. Videregående er snart ferdig, og jeg skal flytte! Kunne ikke vært mer lykkelig! :) I tillegg blir jeg boende ganske nært Svergie, noe som vil si at jeg kan besøke farmor og farfar + slekta mi der nede oftere! :) Så det kan bli bra. En ting jeg kommer til å savne er familien min og vennene mine her oppe, men jeg skal jo hjem så ofte som mulig. ♥ Så ja, jeg liker livet mitt nå!

 
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer

Tre parfymer? Okei. Håper det er lov å velge både gutt og jente parfyme da.

1. Hugo boss XX


Denne har jeg selv, er ganske dyr for at det er så lite i den. Men jeg elsker den.

 

2. Elizabeth Arden - Pretty


Denne er faktisk Ayla sin, og hun lukter så godt når hun bruker den. Den var faktisk så god at noen stjal den på en fest hun hadde. Sucks tho'.

 

3. Bruno Banini - Pure man (manneparfyme)

Grunnen til at jeg elsker denne er fordi at Pål fikk den i julegave av min mor. Den lukter himmelsk da, så det er jo ikke så rart. Bruno Banani er utrolig flink med parfymer. Kvinne og menn luktene er utrolig gode!


Photoshoot & Edward Cullen!

Først vil jeg bare si at bildene er tatt av Katarina Freding som hun skal bruke til sin portofolie da hun skal søke på skole. Ingen har rett til å ta bildene uten tillatelse! Bildene er derimot redigert en smule av meg.

 

Kommer mer bilder imorra.


 

Bilder av Ayla. Samme regler gjelder her. ;)Så kommer ett av samme bilde, bare jeg har redigert det litt.Hva synes du?

 


Vi gikk jo og tullet med dette glitteret lenge, og kom frem til at vi skulle lage ett bilde av Edward Cullen. Ettersom det så ut som vi hadde blitt voldtatt av han xD So here it is.

 
SPØRRERUNDE!

Kom igjen folkens! Jeg ville så gjerne ha en spørrerunde, men det er ingen som kommer og spørr meg ting. Så dette var f. boring. Jeg er ikke direkte en av de som "løper" rundt på bloggene til folk for å reklamere, mener derimot dette er teit..Men jeg har vel inget valg! ; [ Gi meg noen spørsmål, ellers så spammer jeg bloggene deres!

Spørr meg hva som helst, men husk at useriøse spørsmål ikke vil bli besvart.


 

Jeg lagde foresten en web-design ting i IT-en igår.. Men jeg hadde ikke begynt på prøven engang. Så ble ikke så veldig vakkert. Høhø. Jeg kan legge den ut, men ikke kommenter at den er stygg - For jeg vet det.
Men husk at jeg også hadde kun 09.05 - 11.30 og gjøre den ferdig + html dritten.


klikk på bildet for å forstørre det.

 

Jeg vurderer foresten å lage ett nytt design til siden min, for jeg kan det. Og jeg har ikke direkte mye jobb og gjøre nå for tida. Så, skal jeg?

Togbilletter & Mamma sin bursdag!

Hei alle lesere! ;D

Tenkte jeg skulle fortelle at jeg nå har fått bestilt togbilletter til Fredag! :) Toget går klokken 17.30, og destinasjonen er Mo i Rana! ♥ Jeg skal besøke mitt kjære søskenbarn, Erika! Så skal jeg på ett kurs på Lørdag og Søndag! Erika har planer om å dra meg med på  byen, noe jeg ikke sier nei til såklart! Må bare prøve å samle inn litt penger først. Høhø. 
Kurset har foresten med FrP og Trond Birkendal og gjøre, og jeg gleder meg til å møte mange nye folk! Dessuten blir det gøy å henge ut med Erika som jeg ikke møter så ofte! :)

En annen ting er at Pål drar på Torsdag, nå. Så da har jeg jo noe og oppholde meg med!:) Dessuten er det jo vinterferie etterpå, og jeg tenkte jeg skulle hjem til mamma, så kommer Pål rullende etter.

 


Hmmhmm. Etter skolen idag møtte jeg mamma! Hun har bursdag idag på kvinnedagen. Så gratulerer med dagen mamsi! ♥ Senere nå på kvelden kom pappa, og de skulle og spise på festmiddag sammen med bondelaget, av alle ting. Pappa kjøpte mamma noen søte øredobber i gave : ] Det er så søtt. Tiihihi

 Ooooja!

Dagens outfit!

Nå skal jeg gjøre noe jeg verken har gjort før, eller vanligvis aldri gjør generelt. Jeg skal legge ut dagens outfit bilder. Jeg er ikke som alle andre når det kommer til klesstilen, jeg bruker vanligvis litt mer "vanlige" klær. Slik som dongeri og en vanlig t-skjorte. Slik som her. :)

Og bildene er egentlig tatt på tull, derfor er de slik som de er. Høhø.

Twisteeed.

 

Sko: Bianco ( I guess)
Bukse: Kappahl
Klokke: Ice watch - Thune 
Skjorte: Carlings.

Sko til redesign!

Heisann alle sammen!

Tenkte jeg skulle fortelle om en oppgave vi har på skolen :) Vi skal nemlig redesigne ett par sko, og jeg valgte da ett par jeg fant i søppla en gang. De passer meg akkurat ikke, men blir nok aldri å bruke de uansett. Hehe, hva synes du om disse skoene?

 Hot/Not?

Fant misshandlede - døde rever i søppla. Kan kalles horribelt!

Jeg leste nettopp en artikkel på vg.no. Her er det snakk om at folk som skulle tømme søppla på hytteområder har funnet døde rever i søppelboksen. Det var ikke snakk om bare èn heller.

Han mannen som fant disse, har selv vært med å jaget, og var vant til å se døde dyr. Men han sa også at disse dyrene ikke hadde blitt behandlet ordentlig. Disse revene hadde nemlig tråkket i slike revefeller, eller fotfeller som de også kalles.. Så har de da blitt dradd opp i trærne for å henge der, da begynner de og skrike. Da de begynner å skrike, kommer de som har lagt ut disse fellene for å skyte dem. Dette er helt sykt. I disse sekkene var det altså 7-8 rever, fordelt i forskjellige søppelposer.

Det er muligens greit med revejakt, så lenge en gjør det på en ordenlig måte. Slik ser jeg på det med all slags jakt. Men dette er sykt! Jeg hadde håpet folk her i Norge kunne lært seg noe om hva smerte er,  ikke bare for mennesker, men også dyr. Sinnsykt folk.

 

www.vg.no

Barbapapa

For dere som har lest om meg, så fortalte jeg at jeg har vokst opp i fire år i Sverige. I Sverige vokste vi opp med annen kultur enn det dere nordmenn gjorde, som f.eks. barne-Tv. Greit vi hadde jo også Løvenes konge, og alle de typiske disney filmene, men i Sverige hadde vi også noe som kaltes for Barbapapa. En serie som jeg elsket da jeg var lita. Jeg vet ikke om den fantes her i Norge? :) Har du sett den før? Klikk her for å se den.

 


Visste du foresten at Barbapapa er Fransk og står for "sukkerspinn"? Eller gammel manns skjegg?.

Har du noen serier som du husker fra du var liten/lita?

Sendt inn svarlappen til skolen!

Heisann alle dere som leser.

Tenkte jeg skulle fortelle at idag sendte jeg inn svarlappen på skolen i Tønsberg, idèfagskolen. Så da blir det Tønsberg på megtil neste år! :) Kjenner jeg gleder meg allerede. Det eneste jeg er litt bekymret for er at den er ganske dyr, det blir sånn 94 000,- til bare skolen +  at jeg skal ha en plass å bo. Men nå har jeg satt meg ned å tenkt på dette at om jeg arbeider mye i sommer, så sparer jeg opp en del. Pluss at Lånekassen gir meg ca. hele greia. Så dette skal gå bra! Mamma er så snill og betaler oppstartsavgiften på 1500,-, så de trenger jeg ikke være bekymret for.

Jeg satt jo å venter på svar fra Noroff, i Trondheim eller Oslo, men får ikke svar før om en stund sa de da jeg ringte, og klarte ikke sitte å vente kun på dem. Desverre. Det hadde jo vært greit om svarfristen på idèfagskolen ikke var på kun 5. dager, men slik var det altså. Så da sendte jeg bare inn idag, så får jeg heller ta noroff en annen gang!

Da blir det mediedesign til neste år! ♦ wiiio!

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv

Jo det er jo verdt å prøve seg på den iværtfall. Denne utfordringen kan bli litt mer komplisert enn de andre, ettersom jeg ikke direkte vet hva som er intressant.

But let's try.

1. Sist jeg målte meg var jeg 1.75cm over bakken
2. Jeg har tre  brødre, men også en som ikke lever.
3. Jeg får utrolig fort dårlig samvittighet.
4. Jeg  har aldri brukt stoff, har ingen planer om å prøve heller.
5. Jeg drikker til godt selskap.
6. Jeg har fobi mot sluker og hull jeg ikke vet hva som er nedi.
7. Jeg blir utrolig fort redd hvis jeg blir sperret under en dyne.
8. Jeg er Skandinavisk - Norsk, Svensk og Dansk.
9. Jeg er med i det Norske liberalistiske parti, FpU/FrP
10. Jeg tåler ikke nikkel, eller andre falske materialer.
11. Jeg er ikke veldig motebevisst.
12. Jeg tåler ikke det som kalles fjortisser/bimboer. ?
13. Jeg hater oppmerksomhetsyke folk.
14. Jeg har mer tro på tradisjoner enn religion.
15. Jeg er en smule serieavhengig.
16.  Jeg elsker å dra på konserter.
17. Jeg er en livsnyter, til de grader.
18. Jeg vil vinne i lotto en dag, har en følelse av at jeg kan klare det.
19. I motsetning til andre jenter, bruker jeg kanskje max. 10 min. på badet.
20. Jeg kan sjele med øynene på kommando.
21. Jeg kan lage "skummel stemme", som de kaller det.
22. Jeg synes det er vanskelig å få seg jobb, som 18. åring.
23. Jeg er nyttårsbarn.
24. Min favorittårstid er sommeren.
25. Jeg er ikke flink til å være støttende, føler meg ubekvem ved å gi klemmer til venner etc.
26. Jeg har underbitt. Skal operere dette da jeg blir  ca. 30.
27. Jeg er plaget  med noe utslett, vet ikke hva det er.
28. Jeg plages med å vite når jeg og Pål 100% sikkert ble ilag.
29. Jeg elsker shopping, selv om jeg ikke er flink til det.
30. Jeg er  ganske flink i Photoshop. :]

Om meg

 

Jeg heter Ida Emilia Josefin Andersen, og er født 31.12.1992. Foreldrene mine er Grethe og Jimmy Andersen og har vært gift i 20 år.

Jeg ble født siste dag i året på NÄL i Trollhättan sør i Sverige. Jeg vokste opp i fire år i Upphärad sammen med mine 2 storebrødre og 1 lillebror. Hadde også mitt kjære søskenbarn tilstede, og vi lekte sammen ca. hver dag.
Da jeg ble 4 år gammel, bestemte mamma og pappa seg for å flytte til Nord-Norge, der mamma har vokst opp - Ågskardet i Meløy.
Jeg fikk en dagmamma som var naboen min, hos henne møtte jeg noen nye lekekamerater. Dette var til jeg begynte på Åg skole som nesten 6 åring. Der møtte jeg enda flere lekekamerater og gikk da på denne skolen til 6.klassen. Da ble jeg flyttet over til Tjongsfjord barn og ungd.skole til 7. klassen. Jeg ble flyttet over ett år før tida pga. at det var fritt for jenter i den klassen jeg gikk i. Men i 7. klassen møtte jeg bla. flere venner, men ble for det meste god venn med yngre elever. Ble aldri helt satt inn i min egen klasse.

Da det kom til 10. klassen, skulle vi være oransjeruss for å avslutte vårt 10. år på skolen. Da fikk jeg kyssesyka og ble fortalt at ingen kunne slå  meg i magen, for da kunne jeg dø. Såpass tenkt jeg. Men det ordnet seg. Da det kom til å søke på videregående skolen valgte jeg å ha Medier og kommunikasjon som 1. valg, noe jeg ikke kom inn på. Jeg kom inn på Studiespesialiserende m/ formgivning, noe som vil si på en måte allmenn med kunst og håndtverk. Denne linja passer ganske bra for meg med tanke på at det er litt avlastning fra alt det teoretiske. Men skulle jo helst ha kommet inn på Medier og kommunikasjon, noe som da ikke skjedde. Det skulle vært slik at de fleste skoler ikke ser på karakterene, men kreativiteten og hva du kan innenfor faget.Da jeg begynte i 1. klassen på vgs, var jeg en av de mest sortkledde jentene som gikk i band t-skjorter, dette var da til jeg møtte min kjære Pål-Cato. Han skulle begynne å være med på shopping og handle for meg, noe som ente opp i ett nytt fargerikt klesplagg for hver gang - tror dette er en av grunnene til at mamma liker han så godt.  
I slutten av 1. klassen var det jeg møtte han, det var våren 2009. Og vi har nå vært ilag hele tiden siden. ♥

Nå er det da slutten av 3. året mitt, og vi skal videre i verden. Det blir da nemlig videre sør i landet til Tønsberg, og det skal bli så godt. :) Kommer jo selvfølgelig til å savne både forskjellige folk, som mamma og pappa, men også venner. Men jeg skal gå på idèfagskolen i Tønsberg, der jeg håper på å få lært meg nye ting til å enten starte mitt eget mediedesigner byrå. :) Kanskje jeg møter flere på turen som vil være med? En vet aldri.

Når det kommer til Pål, skal han gå 2 år som lærling som maskinist på en ferge. Vi satser på en måte at han finner seg noe i nærheten. ♥ Så si ifra om du vet av noen ferger i Tønsberg området.

Nå, noen bilder av meg oppigjennom tidene - p.s. har ikke noen babybilder enda.Litt nyere bilder.
 

Portretter

Her er noen av portrettene mine hittils:

 


Ayla Marhaug - 2010 © Ida Andersen

 


 Ayla Marhaug - 2010 © Ida Andersen

 

Kommer mer fortløpende.

 

Plutselig krøll i håret!?

Joda, jeg har avtalt med svigersøstra mi som skal ta fagprøven at jeg skal være den hun tar permanent på! Jag har hatt det engang før, og savner det nå. Da jeg før hadde det, ble jeg ganske lei av det - Men nå savner jeg håret mitt slik som det var noe sykt. Så nå har jeg en (billig) sjanse til å gjøre det igjen! Endelig!

Jeg må foresten bare kaste inn en fortelling som jeg overgikk å høre da jeg satt å spiste på bigbite. Det er utrolig hvor dumme og blonde jenter kan være. Det satt to jenter og diskuterte presis dette med permanent. Og ei hadde lyst på det, men var ikke sikker - ettersom det var permanent. Det hun da skulle frem til var at det aldri vokste ut igjen - noe som det gjør. De satt da å ramset opp så mye dumme ting, at jeg nesten satt å lo mens jeg spiste min stakkars baguett. Offh. Og jeg  må bare svare til alle de som tror det: Dere får ikke korketrekkere av permanent, det er nemlig umulig. Men slik så jeg da ut i konfirmasjonen min, da mamma hadde betalt 3000,- for å krølle håret mitt. ♥

 
Skjebnen, maybe it's not ment to be?

Alle sammen har jo hørt noen si, "Kanskje det ikke er ment at vi skal være sammen?". Men hvordan i all verden kan noen vite noe slikt, hvordan kan folk vite at det er noe som kalles for skjebne?

Jeg for min del tror ikke på noe som kalles skjebne, eller også brukt som Faith i england. Nei, jeg tror ting som skjer, skjer fordi det skjer rett og slett. Er det egentlig mange folk der ute som tror på skjebnen? Jeg mener det er slik at tingene kommer og går, og det er ikke noen plan som er satt av for oss at det og det skal skje klokken 15.43 den dagen f.eks. om dere skjønner? Jeg synes det høres litt for sprøtt ut.

Dessuten blir det litt for random at folk skal begynne å tro på slike ting, bare for å ha en unnskyldning. Der er ikke noen skjebne i min verden. Men hvordan blir det da med kjærligheta? For jeg tror på en måte på sjelevenner, at det er noen folk som er ment for hverandre. Er det mulig å ha to forskjellige meninger? Sjelevenner, uten skjebne?

Tror du på skjebnen?

 
Dag 5- En del av livet ditt du ikke savner

Da er det tid for dagens bloggutfordring igjen! :) Denne var litt mer vanskelig, men tror nok jeg har en tid jeg ikke savner, slik som alle andre.

Jeg savner ikke den tida fra barneskolen til ungdomsskolen. Ja, der finnes tider jeg savner, men selve perioden er ikke noe for meg. Jeg husker f.eks. da vi gikk på barneskolen, så var vi kun 4 jenter. Men noen hadde bestemt seg for at alle fire ikke kunne gå ilag, der kunne kun være 3 på gruppa. Så det ble alltid noen som ble gående alene. Jeg og Erika ble oftest sammen ilag, og jeg husker jeg løpte etter henne en dag etter skolen for å si unnskyld for noe. Jeg husket hele barneskolen som en gossip girl episode. Det var ny "leder" i gruppa hver dag, og den som ble hengende utfor ble baksnakket - ren mobbing. Det er litt sykt at en ikke tenker over det, men det var faktisk slik det var.

En annen tid i samme perioden var da jeg begynte i 7-ende klassen. Jeg ble for det meste sittende alene i klassen, mens guttene spente ben på meg. De voksne sa jo alltid at " Han er sikkert bare forelska i deg", men det er bare det at: "He's just not that in to you". Noe som var helt greit for min del. I tillegg hadde vi fotballen, der treneren vår delte opp  de som var gode og de som var dårlige. Jeg husker en kamp jeg ble sittende på benken en hel kamp, mens dattera hans og ei anna ei var på banen hele jævla tida. Dette kalles altså, "bra ballspill". Herregud. Paranoide folk. Jeg er så glad denne tida er over. Jeg er snart ferdig med hele greia her oppe, og skal videre. Ja, jeg savner ikke denne tida. :) Som du kanskje skjønner?

I am finally grown up, and can now see who is the best friends!

 
How would you feel..

.. if you knew I stood behind your back, talking just as much shit about you, like you do about me. 
Ja, jeg vet når jeg møter mange folk rett fremfor nesen min - så spiller de ofte "Glad". Jeg vet at du er falsk og at det er bare oppspill hele greia, men en biter det i seg og driter i det og smiler fint tilbake. Jeg er så lei av all denne falskheta, og at dere "liker" meg, når jeg vet dere egentlig ikke tåler trynet av meg - selv av noen grunner jeg ikke vet om.

Ja, dere liker ikke alle folkene jeg henger sammen med heller - men det driter jeg i. Hehe. Ja, jeg tenkte bare jeg skulle legge ut ett slikt innlegg, ettersom jeg er dritt lei baksnakking. Jeg synes det er idiotisk med mennesker som deg, som snakker dritt om slekta mi til meg, når jeg vet du egentlig ikke liker trynet på meg engang. Ja, rett og slett idiotisk. Jeg legger ut ett slitk innlegg for jeg vet hvor mange på hjemplassen min som egentlig ikke liker meg, men liksom går og smiler til meg fordeom. Men derimot når de er med vennene sine, da ser du the real ugly truth. Ja, jeg gleder meg så sinnsykt til å komme meg bort herfra, og se skaffe meg ordentlige venner. Ja, jeg trives i Bodø og vennene mine der - men hjemme på bygda derimot, der lever de faktisk i en "lille boble". Hihi, teit å si det - og ja, dere får lov å bli provosert, men ta en titt utenfor deg selv å aksepter det, for slik er det faktisk. Dere velger hvem dere vil være sammen med, og ikke. Og jeg er en av dem dere ikke egentlig vil være sammen med, og jeg vet det. Så shit the brick and keep talkin' shit - om det er slik du vil leve. Gled deg til du blir eldre å ser deg selv da du er "ung" slik som nå - og alt du husker er at du gikk bak ryggen på folk. Yes, real fun!How do you feel? Yes, like shit.
Ja, dere får bli så provosert dere bare vil. Jeg orker ikke å ha noe med dere å gjøre anyways. :) Bye ♥


 

Har dere det slik på hjembygda? At noen deler seg opp og ikke liker deg?

Fjøsarbeid i stedet for treningstudio!

Det må jeg si! Jeg har ikke følt at jeg har brukt kroppen mer enn når jeg er i en fjøs og mater sauene! Jeg har vært med mamma nå siden igår i morgen og kveldfjøsen, og en bruker kroppen sinnsykt mye! Regner med en bruker alle musklene da en er i fjøsen og mater dyrene. Samtidig er det utrolig godt å komme seg ut av  huset, og mate de sultne dyrene.
Ja, jeg må innrømme jeg ikke er den sprekeste - Men ingenting kan slå ordentlig god gammeldags treningsøkt i fjøsen! Jeg har vondt på plasser i musklene jeg ikke har kjent før. Hehe, Give it a shot! ♣

 Snart er det foresten lamming! ;D

 

Til kvelds skal jeg lage taco til meg og mamma ♥ Muligens til lillebror også, om han dukker opp da såklart. Blir litt sein middag, men det får da gå! :) Det er jo lørdag ftw. Nå skal jeg sofasurfe med litt Gossip Girl!

Sneiks

My type of art - not yours

Jeg vil bare fortelle litt grunnleggende om hva det er jeg holder på med - og hva som irriterer meg når jeg holder på med det. 
Først og fremst kan jeg bare si at jeg hater når folk setter seg ned ved siden av meg og rett og slett gnager om hvordan jeg skal gjøre det i photoshop. Ja, når jeg holder på, så er det faen med jeg som holder på, ikke du. Nei, desverre. Hvis det er du som skal gjøre det, så kan du få skaffe deg photoshop på din egen PC og se hvor bra du gjør det selv. Det er greit med litt innspill, men ikke sitt å si hele forbanna tida hva jeg skal gjøre! 
Så, når det er sagt - så vil jeg gjerne fortelle litt om hva jeg bruker photoshop til, og hvordan jeg skal utvikle dette videre til min karriere.

Da jeg arbeider i photoshop, så lager jeg enten design til sider slik som blogg, eller rett og slett web-designs når det kommer til IT-fagene vi har på skolen. Jeg har også startet mitt eget litt "design-byrå" som jeg muligens kommer til å bygge videre da jeg får litt mer erfaring innen skolegang. En av mine drømmer er nemlig å starte mitt eget ordenlige byrå, slik at jeg kan designe mye ting til millioner av kroner. Om dere bare hadde visst hvor sykt mye design-byråer tjener på å designe logoer! Det er helt sykt! - Så en dag vil jeg at dette skal bli meg. 
Jeg skal jo selvfølgelig også få med meg flere flinke designere på mitt lag, som vil det samme som meg! Hadde vært drit kult. ;)

Bruker du photoshop?

 


Klikk on it and like - and then share ♥ you'll make me happy

Dag 4- Ditt syn på religion

Mitt syn på religion? Jo, det er enkelt - jeg tror ikke. Jeg tror faktisk mere på det spirituelle og at det faktisk finnes mer der ute enn det vi faktisk ser. Jeg har en følelse av at sjelene går igjen, og følger etter de som de elsket i livet. Jeg tror også at det er slik at sjelene kan enten være ond energi eller god energi. Ja, det tror jeg.

Når det kommer til religion, så har jeg egentlig aldrig trodd på det. Jeg husker da jeg var lita og var redd, da kunne jeg prøve meg på å be eller noe -  men samtidig tenkte jeg at det egentlig ikke fantes noe der ute - slik som en gud. Jeg mener også at mange folk som bruker energien sin på dette med kristendommen og slikt, muligens bruker litt for mye tid på det. Og jeg synes iværtfall det er idioisk med folk som velger å tro, når de først føler for det. For meg så er det slik, enten så tror du, eller så tror du ikke. Og for min del, så får de som tror bare gjøre det - Men ikke bland meg inn i det, for da blir jeg bare irritert. Og get over it, jeg kommer nok aldri til å "konvertere" til deres religion uansett.
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Først vil jeg bare være så snill og be dere som er her inne å titter å like siden min. På denne siden, kan dere bestille header-design og annet design. Jeg kan også designe blogger osv. ;) Så sjekk it out please!

http://www.facebook.com/#!/pages/XFrostbite-Design/169387373101321


Over til utfordringen: Mitt syn på narkotika og alkohol? Jo, jeg drikker jo selv - i godt selskap. Og hvis jeg har råd. Men jeg vet alltid hvordan jeg skal kontrollere meg, og vet hvor streken går. Selv har jeg erfaring med folk rundt meg som har gått over den streken, der det desverre blir for mye. Men jeg vet også at det er utrolig lett og få ett problem, når du først har det. For oss som ikke er inne i den fasen, hvor vi må drikke mye hele tida - og generelt alltid ha alkohol, så er det veldig lett å kalle de som har dette problemet for idioter. Men nei, det er nok ikke så lett som vi skal ha det til å bare legge det unna. Vi må bare akseptere de som har ett problem, akkurat som vi aksepterer snus og tobakk som en ting.

Men over til meg. Jeg tar meg ofte noen pils sammen med venner. Okei, jeg skal ikke si ofte. Men når jeg har litt penger til det, og vet av en bra sammenkomst, så synes jeg det er greit. Men ja, jeg vet hvor streken går. Jeg drikker kun noen ganger just for fun - og ja, det er fun.


google.com

Når det kommer til narkotika og stoff derimot -  så synes jeg det er ekkelt. Men så er det jo også dette og over til at de har ett problem, der de ikke klarer å komme seg ut av det. Men fortsatt synes jeg det er utrolig idiotisk for folk som ikke klarer å si det enkle ordet nei. Det er så utrolig enkelt, og du hadde klart å holde deg unna dette problemet for resten av livet. Men nei, jeg er ikke på noe stoff selv, og har aldri tenkt å prøve det heller. Når jeg snakker narkotika, er det alt fra Hasj til LSD. Nei, jeg blir aldri å prøve det.

Headere jeg har designet!

Hei alle sammen!

Idag har jeg vært kjempe produktiv! Så da tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg der jeg legger ut alle headere jeg har lagd idag! Noen har jeg tjent penger på, andre ikke. Så sjekk dem!

 


www.youngcreativity.blogg.no


Alle vet hvem hun er - Enda ikke tatt i bruk  thowww.miie.org


www.spakkel.blogg.no

 

Der har vært flere, men jeg har mistet dem i minnet eller noe - Men kommer garantert flere! ;)

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Jo, mamma kommer sikkert ikke til å like at jeg skriver dette.. Men jeg vil nok ikke bo her oppi Nord slik som jeg gjør nå. Men en vet jo aldri. Jeg vil bo litt lengre sør, nært en by.. Men samtidig ikke helt inne i en by. Jeg vil bo på en plass som ligner litt på Tverlandet - der får en litt ro samtidig som ikke hele den stressede by-opplevelsen. 
Jeg tror nok jeg blir å bo i nærheten av Oslo eller Trondheim, hører Trondheim er skikkelig fin by. Men ærlig talt så vet en jo aldrig.

En annen ting jeg vil gjøre er å åpne noe eget. Hva det skal være har jeg ikke bestemt meg 100% for enda, det blir enten noe med Mediedesign, restaurant og bar eller en kles/sminke-butikk. Dette er en drøm for meg, men da må jeg sette meg mer inn i dette å kunne starte eget først, for det høres litt skummelt.

Jeg vil jo også være sammen med Pål da, og om 10 år, så har vi nok muligens barn. :)Ett bilde jeg lagde bare random! © Ida.

Tjene penger på bloggen med reklame?

Heisann!

Er du en av de som ønsker å tjene penger på bloggen din via å reklamere for klær og slikt? Meld deg på her. Følg deretter nybegynnerguiden, så finner du ut derfra! ;DHøg statistikk - få kommentarer ?

Hei alle blogglesere!

Jeg tenkte jeg skulle stille ett spørsmål som generelt går igjen og igjen. Vet ikke om det er kun min blogg, men hvorfor skjer dette? Statistikken min er generelt ganske høy, men selv får jeg lite kommentarer. Skriver jeg om for lite intressant? Hvorfor skjer egentlig dette? 
Hvis du kan svare meg på dette, så vær så snill - kommenter. ?

 


?

Virus i hodet

Ja, jeg har ett virus som går rundt i hodet mitt og gjør det jævlig. Og som det er med alt annet virus, så går det ikke å kurere.. Kun ved å bruke litt tid på det, så kan det gå bort. Viruset gjør det slik at nesen min blir tett, og når nesen min er tett hele tiden - så blir øregangene mine tette. Nei, jeg har ikke betennelse i ørene.. men de er tette - noe som gjør vondt. 
Så kuren min nå er å ta vare på meg selv, bruke nesespray (selv om jeg har brukt det over 10 dager i strekk), slappe av osv. Yeei ! Japp, sånn går det. Lurer på hvordan jeg har fått dette viruset.. ?

 

 

Mitt favorittprodukt - så langt!

Tenkte jeg skulle fortelle om mitt favorittprodukt innen sminke og skjønnhet som jeg bruker ganske ofte! Grunnen er at jeg er med i en konkurranse hos ei som heter Malin. Det er nemmlig øyenskyggen fra mac. Dette er fordi at den setter seg så sinnsykt bra på øyelokket, spesielt med børste. Den er også sinnsykt enkel å forme, uten at det blir noen hakk eller noe slikt. Grunnen til dette er vel nok at den er sånn halvporøs og ikke helt tørr, slik at den blir lett å bruke. Jeg elsker foresten fargen også!
Kjøpte den på Mac-store i Oslo da jeg var der i November! Prøv den du også.


Husk å bruk børste til øyenskyggen, da blir alt mye bedre! ♥

Syk & Betennelse - Anbefaling av en blogg!

Heisann dere som leser dette :)

Idag våknet jeg og har sinnsykt ondt i ørene, tipper det er ett tegn på ørebetennelse. En annen ting var jo selvølgelig at jeg har vondt i halsen - so with other words; Life is Great!
Jeg ble altså sengeliggende i dag, men smertene i ørene er ikke til å holde ut. Derfor tenkte jeg å ta meg en tur til legen min, men selvfølgelig stengte telefontida deres klokka 11.00. Herregud hva slags idiotisk legekontor er det liksom? Så da skal jeg prøve meg på legevakta idag istede. De har da iværtfall åpent til enhver tid - imot at en der må vente i 3 timer før en får komme inn. Så yaii! Screamin' of happiness.

 - Over til en annen ting, så vil jeg reklamere litt for bloggen til mitt søskenbarn. Hun har åpnet en kreativitets blogg som du kan sjekke her. Hun er utrolig flink til å finne på masse søte småting med krukker, kopper og malerier så klart! Så ta en titt da vel! :) Skal foresten hjelpe henne med headerdesignet senere idag !

http://youngcreativity.blogg.no/ -

Følg meg på bloglovin' !

Heisann!

 

Skulle bare medele med dere at jeg har skaffet meg bloglovin', slik at jeg muligens kanskje kunne ha fått meg noen flere lesere? Muligens følgere? I tillegg er det mye enklere å holde styr på alle disse bloggene du følger med på, slik at du alltid har de der. Yes! Thank you for listening! ♥

 

bloglovin

♥ ?

Idag! & How to make pancakes!

Hei alle sammen!

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt kort om hva jeg har gjort idag! :)
Først var jeg jo på skolen som vanlig, og som de fleste andre. Yes, normal. Men etter skolen i halv ett tida, dro jeg ned til blodbanken. For de som ikke har fått det med seg, så har jeg skrevet meg opp for å gi blod. Idag var min første time! Og jeg tok kun en blodprøve. Det gikk bra, jeg synes ikke det er så veldig vondt sånn egentlig.. bare skvetter litt med det første.

Etter dette, så gikk jeg og Pål nedover til byen.. Da fant vi ut at vi skulle ha pannekaker til middag! nam. Så vi gikk innom -Nyland Import- Her i Bodø for å se om de hadde lønnesirup. Ja, det hadde de. Men det er ganske dyrt :/ Så jeg hadde ikke råd denne gangen. Jaja, det får bli en annen gang. 74,- for ei flaske. Føler du for å spandere, så rop ut.

Da jeg kom hjem satt jeg igang med matlagninga! Pannekaker er foresten ett bra tips for hybelboere som har tight economy. Mel koster jo ca. 14,- posen og melk er jo 15,- det og. Egg er jo ikke så dyrt. Så alt i alt blir det nok ganske billig - med mindre du skal ha flesk til. Noe jeg derimot synes er stygt.- Er nok ikke den beste oppskrifta dere har sett, men synes den ble søt ♥

 


 

Over til noe annet!
Jeg har fått tilbud på skoleplass i Tønsberg! Så nå er det bare å 100% bestemme seg! :) Den koster jo en smule, men jeg har så skikkelig lyst.
Linja jeg har søkt på er multimediedesign, ei linje som passer perfekt for meg. Jeg som elsker å lage logoer, og slikt.

Har foresten lagd en header til Ronja! Den ble seende slik ut:


Synes?

Signaturlinje!

Tenkte jeg skulle ordne det slik at jeg får meg en signaturlinje under hvert innlegg osv, så slipper jeg å legge den inn selv. :) Har ikke orket  noe stort liksom, så den ble ganske simpel :) Her er den:

 Synes den ble litt søt. ;)

 

Har foresten fiklet litt frem og tilbake på bloggen sånn ellers. Hva synes dere? :)

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

 

Yes, denne er ganske grei ♥


Jeg har en kjæreste som jeg har hatt i 2 år. Han heter Pål-Cato Hansen og er 20 år den 17. Mars. 
Måten vi møttes på var ganske grei egentlig,. Pål gikk i klassen med søskenbarnet mitt Erika. ♥ Så skulle jeg da møte Erika en gang i Bodø by (dette var da jeg bodde hjemme på Ågskardet), så dro vi da til bowlinghallen for å møte på noen av hennes klassekamerater, og da var jo Pål en av dem. Han og bestekompisen Jonas var der, og på den tida hadde min  kjære afro og tannregulering : ] Hihi. Vel, jeg må jo si jeg ble ganske sjarmert av han da òg. 
Men jeg snakket ikke med Pål denne gangen, helt til ca. 1 år etterpå.. om ikke lengre. Rett før jeg møtte han 2. gangen, hadde jeg vært i ett langt og slitsomt forhold. Så denne gangen tok Erika han med seg på bursdagen min. Jeg husker at jeg hadde kalt han "Mr. Handsome" da jeg hadde sett han i glasshuset sammen med henne. Og hun lo. Dette var nok en av grunnene til at hun tok han med. ♥
Men kvelden jeg tilbringte sammen med han og mine 2 ekser, ble ikke like hyggelig. Som dere kanskje hadde skjønt. Erika tvang meg (så og si) opp på fanget hans. Fremfor en avsovna eks, og fremfor en skikkelig sjalu eks. Ja. Du skjønner tegninga. 
Det som skjedde var da at jeg ble sittende gråtende på fanget hans, og jeg blacka da til slutt ut. Ja, jeg ble nok sjenkt en del denne kvelden. Oo Men Pål fant det på en eller annen måte sjarmerende. ?

 

En uke hadde gått da jeg da bestemte meg for å sende brev på nettby for å si unnskyld for mitt humør. Jeg fikk positiv tilbake svar og vi begynte å snakke om alt fra musikk til div. andre ting. Guitar Hero var faktisk en del av det. Høhø.
På Søndagen da jeg koom hjem (til Bodø) Igjen, så hadde vi avtalt en slags date. Det ente opp med at jeg dro på besøk til han på en mandag. Vi såg en film og spilte litt Guitar Hero, så lagde han sin spesialitet - oversvømt i ost-grandis. Haha x] På hannes pizza hadde han jo såklart bearnè, som var hannes favoritt på den tida.

 

- Etter dette ble vi ilag den 28. Februar 2009, da jeg var oversvømt i forelskelse. Noe jeg er fortsatt hver dag. ♥ Vi har de beste stundene sammen, og har også skaffet oss en utrolig venne-krets. Snart skal jeg muligens flytte til Tønsberg, og jeg håper han kommer sammen med meg. ♥ Love you

 

Tar en bloggutfordring!

Nå skal jeg følge strømmen og ta meg en bloggutfordring jeg og. Denne er ikke helt lik de andre jeg har sett, så denne falt meg litt mer i smak enn mange andre. Så da begynner jeg idag da! 
Lista ser slik ut:

 

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Dag 3- Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4- Ditt syn på religion
Dag 5- En del av livet ditt du ikke savner

Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer
Dag 8 - En tid når du likte livet ditt.
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være.
Dag 10 - Favorittmusikk.

Dag 11 - Fortell om dine venner.
Dag 12 - Beskriv dagen i dag.
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke.
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - Noe som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noen du savner
Dag 29 - Mål før året er omme?

 

Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Har kommet inn på skole!

Jeg er nå snart ferdig med 3. året på vgs. og skal da videre i livet. :) Jeg har nå fått beskjed om skoleplass på idefagskolen i Tønsberg! :D Jeg er oppspilt akkurat nå at det er sykt. En av tingene jeg begynte å tenke på da, var studiepengene. Får jeg mye betalt av lånekassen til dette, eller må jeg ut med mye selv? Nei, vi får se da jeg kommer meg hjem for å se på den. ;)Så, har du søkt noen skole? ♥

Noen Designhjelp sider å anbefale?

Hei alle dere bloggere der ute! Jeg regner med dere som leser dette er med på blogg.no selv, eller bare er nysgjerrig på livet mitt og ville kike. :3 Høhø.

Men spørsmålet mitt er om dere har noen Design-hjelp sider og anbefale? Vil simpelt nok ha noen HTML koder jeg kan enkelt slenge inn her. Jeg orker ikke sette meg ned selv med egne koder nå, så om noen har noen sider, let me know? ♥

Thanks
Collection of pictures
Spørsmålrunde!

Heisann!

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg på å ha en spørrerundte, der du kan spørr meg spørsmål. Jeg har da tenkt å legge ut dette via. Youtube, eller noe slikt. En video blir det iværtfall.. Har alltid hatt lyst til å videoblogge, så nå vil jeg prøve dette, uten å domme meg ut. Nei, er jo ikke redd for det.. egentlig.

Men spørr meg så mye dere vil! Uansett! Useriøse spørsmål blir jo ikke da tatt med, selvfølgelig.. Så kun spør om ting som går an å ta seriøst. :) Vær så snill! ;)

 
Kreativitetens fullferdighet. .

Nå har jeg malt ferdig bildet mitt! Brukte 1 skoledags friminutter på bakgrunnen og teksturene der, så brukte jeg ca. 1 skoledags friminutter på blomstene osv. :) Ikke sikker på om jeg er 100% fornøyd, men det pynter da iværtfall litt på veggene! :) Satser på at folket liker det, så kunne satt pris på din tilbakemelding! ;)Ble det bra?

01.mar.2011

Jeg er med i en konkurranse her!

En kan vinne sminke! Håper jeg vinner for jeg elsker sminke.  Who does'nt? 
Så shoopshoop, kryss fingrene for meg.

 
 

hits