mars 2012

En smule sliten sjel.

Igår ble det en del hopping and shait på Steel Panther konserten! Var utrolig rått show! Men så ble jeg en smule skuffa over at de ikke spilte "The Shocker". Men en kan jo ikke få i pose og sekk. Dessuten var vel planen å spille mest mulig fra "Balls Out" albumet, og ikke så mye fra det andre. Men ja.. Utrolig rå gitarspilling, sceneshow og humor! Ble også en del flashing, og noen damer på scena! Mens jeg sto fint planta (ikke 100% på bakken) nedi blandt publikum å sang for full guffe! Var utrolig rått! 
Så ble det jo en tur på Tilt etterpå. En pub som lå rett rundt hjørnet fra Rockefeller! Utrolig koselig plass igrunn, så hadde de lot's of beer to choose!  Så ble vel to pils der, så hjem! Ett stk. sliten rocker!

Imorgen blir det reising i noen timer før jeg er fremme hos min kjære farmor i Herrljunga i Sverige! Blir utrolig koselig å møte henne igjen! Sist jeg møtte henne var i fjor sommer. Så nå blir det farmormys igjen! Vi skal vel en tur til Borås også, ikke det at jeg vet 100% hva som skjer der, men blir sikkert kos! ♥

Rock out!
Gleder meg!

HeiHopp!
Idag er det nydelig vær, men jeg fikk en litt crappy start på dagen. Våkna av kramper i magen, har ingen aning om hva det var. Sikkert det at jeg har spist kun poteter de siste 5 dagene. Stekte poteter. Blir litt mye stivelse og mannskit som en drar nedpå. Grunnen til dette er enkelt: Jeg er fattiglus. En fyr stoppa meg på gata idag å spurte meg etter 10 kr. Jeg måtte inderlig svare: Det har jeg ikke! Det er jo sant da, selv om jeg aldri blir å gå så langt ned på stigen at jeg går ut å tigger på gata. Er nok ikke slik jeg er.
Vel. Så dro jeg på skolen da, når jeg kom hjem satt jeg meg å lese bloggen til mitt kjære søskenbarn Erika ♥ Vi satt å snakka en stund i telefonen igår, er alltid like koselig! Vi har jo så mye å snakke om nå som vi ikke er i nærheten av hverandre. Men det jeg også vil frem til at hun er gravid! Bebisen kommer den 6. Juli! Erika kalte meg Tante Ida igår, da ble jeg lykkelig. ♥ Endelig har jeg en bebis i familien jeg kan kose med! :D Må bare komme meg litt oftere på besøk til Sogn og Fjordane! Ta å sjekk ut bloggen til Erika da :) Hun skriver så mye koselig!

Ellers blir det Steel Panther idag! Blir awesome! 
Rock out!


fineste ♥
 

Rocka Gatemote?

Heisann!

Idag tok jeg meg en tur langs gatene til Oslo. Skulle egentlig på noe messe for Deakin University, den skolen jeg har planer om å gå på siste året mitt. Men fant ikke frem! Har fått noe feilinformasjon. Så da gikk jeg hjem, brukte 20,- på boller. Så da var en nede på 20,- igjen. Hmhm. Livet er hardt som student! Vel..  På tur tilbake til hybelen, så blei jeg stoppa i Queensrÿche på full peising av TV8, som intervjua meg angående gatemote. Følte meg litt idiotisk, med tanke på at jeg er litt småforkjøla.. Så litt snufs osv måtte til. Så huska jeg ikke om jeg uttalte "Queensrÿche" ordentlig heller. Idiot liksom.


Vel, idag.. så gikk jeg kledd slik:


rock on!

Ellers.. tok jeg, Katarina og Richard en tur rundt i Oslo. Gikk først på Operaen, videre til Gamle Byen så tilbake igjen! :) Var skikkelig koselig i finværet! Imorgen blir det Steel Panther konsert med godtfolk! Woop!

Rock out! 


Gi meg no dritt..

.. så jeg kan føle. Synger forøvrig Åsmund Lande i Oslo Ess. Jeg føler det litt sånn idag. Føler meg en smule nedpå idag, vet ikke hvorfor det er.. Mest sannsynlig fordi jeg er blakk, igjen. Og fordi at vi har en oppgave som skal inn i neste uke som jeg ikke føler jeg får til helt. Frokosten min idag var 2 stekte egg. Kveldsmaten min igår var 4 kornsblanding og melk. Kanskje en grunn til jeg føler meg down.. Kjøleskapet er tomt som faen nå, ikke det at jeg har noe mer i kjøkkenskapet heller.. litt rest av potetgull fra i høst. . ? Anyone?

Ja.. Nei, det skjer jo mye positivt også. Verdens beste mamma har bursdag idag ♥ Så kommer hun til Oslo imorgen. Hun skal på noe konferanseting, så jeg får ikke møtt henne så mye. Så skal jeg en snartur til Danmark (faktisk) Lørdag-Søndag. Med danskebåten, så jeg vet ikke hvordan det fungerer.. Hvis en kan gå av i Danmark, eller hvis det bare er fyll og fanteri en natt.. Så tilbake igjen. Vel, jeg kjenner iværtfall jeg skulle hatt 100,- eller noe til billig øl! For det er jo Steel Panther, på Rockefeller nå på Tirsdag som kommer! Gahd! Gleder meg! : ) Men samtidig. Ja. 
Nei! Først og fremst, mamma og helga ♥ Stay positive!

 

Walking around in shorts.

Well. Nå er jeg jo kanskje "Kjent" for å gå rundt i litt lite klær ute på Oslo's gater. Men jeg synes ikke det er kaldt, så hvorfor skal jeg ikke gå rundt i f.eks: Vest? Vel. Jeg har ikke kommet  langt enda at jeg har begynt å gå i shorts ute.. Men hvorfor ikke gå rundt i det inne? Kjenner jeg gleder meg til sommeren!

Sjekk ut dette bandet btw. \,,/ Watchworks

 
Turkis Cateye!

Satt å leste på bloggen til Linda, så hadde hun en Turkis Cateye-tutorial, og jeg var bored. Jeg sitter jo hjemme syk. Så tenkte, jeg skal prøve noe nytt. Jeg, med min stil, ville nok aldri gått slik ute. Men bare på grunn av det! Det er jo råkult! :) Skulle ønska jeg hadde slik stil noenganger. Men slik ble det på første forsøk da! : ) My Turkis Cateye! Takk til Linda!

Tutorialen ligger her.

 
hits