mars 2013

Utpeist!

NÅ er jeg ufattelig sliten, men fornøyd! :-) Har nemlig henta sofaen til leiligheta, og fått kjørt resten av lasset til leiligheta. Så nå sover jeg nok siste natt hos svigers på en stund, for imorgen blir det utpakking og soving i nyleiligheta! Forhåpentligvis! :-D Sofaen passa foresten utmerket inn i leiligheten, og imorgen skal jeg hente ett skap med glasshyller og lys inni! Må jo ha noe å sette de fine glassene mine inni.

I tillegg er jeg utrolig etter en 7-timers lang vakt på jobb. Det var faktisk en del å gjøre.. Pluss at jeg i tillegg har flytta nå i noen dager, så da er kroppen godt brukt! Desverre kjentes det litt på ryggen etter en stund.. Men det går nok over etter en fin natts søvn! :-)

Imorgen blir det nemlig en tur på Skeikampen for å levere hengeren til svigers, før vi drar til Hunndalen for å pakke ut litt mer å hente ett fintfint skap! :-)

Cheers og God Natt!
Planer for dagen:

Idag skal vi først og fremst få levert fra oss nøklene fra den gamle leiligheta. For så muligens å få depositumet tilbake! :-D
Etter det, så skal vi hente en sofa som vi har fått kjøpe hos en kollega av meg som skal flytte. Den er rimelig fin, så er jeg spent på hvordan den kommer til å se ut hjemme i leiligheta. Blir en ganske travel dag, ettersom at jeg begynner på jobb klokken 15.00. Heldigvis skal alt gjøres på Gjøvik, så da er det nærmere dit enn fra Lillehammer!

Håper på å få tid til alt!


Cheers!


1 og ett halvt år siden, ca!

Vårt nye bosted!

Her kommer noen bilder av leiligheten vi driver å flytter inn i! Kun mobilbilder, men det holder! Glemte å ta bilde av garagen, men da veit dere det!

Gang mot soverom nr.1

Stue fra gangen

Kjøkkenet!

Soverom nr. 1 (utsikt mot garage)

Soverom 2. Blir nok musikk/gjeste-rom!

Helt OK bad! :-)

Pjuh! Endelig tilbake (For Now)

Hei alle sammen!

Beklager for mye nede-tid her på bloggen. Har som sagt ikke hatt verken nett eller PC på en stund, så nå er det godt å være tilbake til den normale hverdagen igjen! For nå ihvertfall.. Dere skjønner, jeg og Hansi driver å flytter hele lasset vårt til Hunndalen. Har kommet så langt at vi har fått tømt leiligheten, flyttet det til svigers foreløbig. Skal nemlig være ute av leiligheta den 31. April klokken 12.00. Så da blir det litt overnatting hos svigers mens de er på påskeferie for å få plass til alt! :-) Er jo helt OK, er koselig å få slappa av i ett stort hus alene og. Men imorgen er det tilbake til leiligheten å få den vaska, grundig. Er igrunn vant til å vaske ut leiligheter og hybler etter å ha bodd på ca. 8 forskjellige steder.. +-.

Men! Om noen dager er vi inne i en ny leilighet nærmere min jobb. Da skal jeg slippe å pendle på lenge! Nå må vi bare begynne å lete etter strømleverandør og TV/bredbånd-leverandør! Det blir så godt å bli ferdig, selv om alt er verdt det!

Cheers! :-)

 


1/4 av lasten! ca.!

Ny leilighet!

Har nesten glemt å fortelle dere det, er nok mest fordi at macen min er til reprasjon. Mobilblogg er ikke like fristende!

Over til saken: Vi har funnet ny leilighet nær jobben min! Stor leilighet, 2 soverom og med garage. I tillegg er der en kjeller som vi kan bruke til å plassere ting i! :-) Jeg gleder meg utrolig mye til å flytte. Bare håper vi har funnet noen som kan ta over den her hvor vi bor nå. Hvis ikke blir eet dyrt! Så hvis dere vet om noen som trenger leilighet på Lillehammer, rop ut! :-)

Wilton pastafarge i butikk!

Jeg har googla og lett i de fleste normale butikker som jeg hadde trodd skulle selge det. Wilton pastafarge er nemlig anbefalt å bruke i red velvet cake.. noe jeg har lyst å lage. Ettersom at jeg ikke har tid til å vente på en bestilling fra cacas, så måtte jeg finne det i butikk. Og jeg fant. . Ikke i en butikk jeg hadde forventa å finne det i, men der hadde de nemlig et helt cacas utvalg! :-) Butikken jeg fant det i var Jernia.. så hvis du leter etter pastafarge utenom nettbutikk, ta turen innom Jernia! :-)

hits