mars 2014

Førstegangstjeneste, starter imorgen.

Hei hå alle sammen!

 

Imorgen tar jeg toget til gardermoen, for så å fly videre med fly til Sola/Stavanger. Der ifra skal jeg ta buss til Madla. Hvor jeg der igjen skal starte med førstegangstjenesten min. Det eneste jeg har smått nerver for nå er at jeg enten har glemt noe. Har en følelse at jeg har glemt igjen ett eller annet, men samtidig har jeg lest over pakkelista et par ganger nå, så kan jo ikke være noe problem.. Tenker jeg?

Gleder meg allerede til å møte disse jeg skal være på rekrutten sammen med. Gleder meg til å se hvordan ting er der borte.. Har nok lavere forhåpninger enn det jeg trenger, så da blir jeg vel bare overraska positivt når jeg først kommer dit. 

Skal bli spennende å se hvor jeg havner tilslutt etter 8 uker med rekrutt! Men gleder meg allerede til påskeferien, da har kjærsten noe lurt på lager til meg. Så får litt dårlig samvittighet overfor mamma som blei lei seg når jeg dro hjemmenfra, at jeg ikke kommer hjem i påska. Men vi har jo for det meste fri i helgene, så skal nok greie å trø meg hjem ei eller to helger. :-) 

Har du vært i rekrutten?
Slapping i Kongsberg..

Hallo!

Igår kveld kom jeg frem til Kongsberg med buss sammen med kjæresten. Jeg og mamma har vært i sverige siden onsdags kveld, grunnet begravelse. Fikk jo og hilst litt rundt på annet slekt og venner i sør-sverige når vi først var ute å farta der. Så hadde vi fått ordna slik at kjæresten min, Eirik kom med buss på fredagskvelden, slik at han fikk være med å hilse litt på folket og reise litt med meg. Planen var at jeg og mamma skulle kjøre hjem idag (03.03.14), men ettersom at farfar skulle være med til nord-norge, så blei det dårligere plass i bilen enn antatt.. Dermed blei det spontant at jeg blei med Eirik hjemover igårkveld. Verken jeg eller han klager, da jeg på en måte hadde håpa på noe slikt uansett. ♥

Nå er det bare 15 dager igjen til jeg tar flyet retning Sola flyplass for å reise inn i militæret. :-) Gleder meg, men samtidig håper jeg på å få møtt kjæresten like ofte som det jeg gjør nå. :-) Men vi får se. Addicted to love.

Nå skal jeg straks sette igang med Chili con Carne her til han kommer hjem fra jobb. Gledes. :-D

Cheers! 

hits