april 2012

Siste innspurt med skole!

Vel, så er jeg ikke russ i år.. Men jeg er egentlig meget takknemmelig for det! Greit, det var sikkert rimelig gøy der og da.. Men jeg er ikke i følelsen for å feste på den måten ett år igjen! Fikk nok i Berlin jeg! Nesten mer øldrikking der enn det var i russetida. Men ja.. var ikke det jeg skulle skrive om!

Som alle sikkert kjenner i kroppen, så begynner sommeren å nerme seg. Russetida er om under en uke. Eksamene begynner å ramle inn i gjennom vinduet før vi vet ordet av det. Vel.. Ettersom at jeg ikke går på videregående eller universitet, så slipper jeg disse eksamene,.. Men har dermed noe som kalles Mappevurdering. Denne mappevurderinga er en fair chance i å fikse opp på de siste oppgavene fra det siste halvåret/semesteret! Det vil da si hvis en har bestått alle oppgavene. Hvis ikke må en betale 500 kr for å gjøre den på nytt for å bestå. Skal du ha ny mappevurdering, koster den 1500,- ! Så. Ja,.. privatskole kan være kjipt på den måten.. Men samtidig ikke, for da står en virkelig på de første gangene for å bestå. Ikke droppe ut heller! Hvis dere skjønner! Men ja.. Jeg har bestått alle de obligartoriske oppgavene fra nyttår av, så da får jeg ta mappevurdering. Det vil da si at jeg må pusse på de jeg ikke er fornøyde med eller fikk dårlig karakter på sist, for å få enda bedre karakter denne gangen! :) Synes det er en fair chance!

Vel. Men de siste ukene her er kommet med stormskritt! Nettopp blitt ferdig med den siste obligatoriske delen nr. 10 som skal inn i morgen. Dere kan få se på den her. Er en digital portfølje for mine arbeid! Sleit litt med å få lagt inn det siste, men ja.. Det kommer vel etterhvert! Håper dere liker den sålangt da. :)

Så, da denne er levert inn. Er det rett på mappevurderinga. Å da den er gjort er det et prosjekt som skal inn senere. Da skal vi designe et websted for en bedrift Har allerede snakket med en fyr som skal starte noe som ligner på et artist-byrå! Skal ikke si hva det er enda, må være helt klappet og klart først! :) Men jeg gleder meg virkelig til å starte på det, selv om det sier mye arbeid! Må ikke glemme at jeg skal på Sweden Rock Festival sammen med Hansi heller da! Det er noe jeg virkelig Gleder meg til!


Takker for meg! Legger ved det siste bildet mitt:
Me, Bloody Valentine.


Hullete sokker og bananer!

For dere som ikke snakker med meg regelmessig, vet kanskje ikke at jeg har takka nei til et 2. år på Noroff Fagskole. Jeg skal ta meg et arbeidsår, for så å tenke litt mer over hva jeg vil bli! Vel, når det er sagt.. Så skulle jeg gjerne ha funnet meg en jobb for lengst. Jeg sliter med å gå ut døra om morgenen, fordi jeg nesten ikke eier klær å ha på meg lengre. Hadde en tights. Den er hull i. Buksene mine er hull i, de og. Og ja, jeg har ikke mye klær.. Er kanskje ikke så veldig jentete av meg på den måten, ikke så glad i shopping og champagne! Men akkurat nå føler jeg meget sterkt for tights, bukse og sokker-shopping i det hele og store! Føler ikke at jeg kan gå ut på gata uten å se ut som en som skal sette seg ned med en kopp å riste etter penger. Haha! Ikke at jeg kommer til å gå så lavt noengang. Men ja, dere skjønner uttrykket!
Så, de siste dagene mine har jo så og si vært bra som vanlig! Er ikke noe spesielt depressiv person av meg, med mindre noe veldig spesielt har skjedd, men det har de jo ikke i dette tillfellet. Jeg føler bare for at den rike onkel Amerika kan ringe meg å si at han har 1 mill. til overs for meg. Så kan jeg kjøpe meg sokker, bukser og mat! Blir smålei av bananer, selv om det helt klart er sunt og godt.

Men når det er sagt. Så: Dere fikk sikkert med dere at jeg trenger en jobb til høsten? Har sommerjobb, så det er ikke noe stress. Men hvis det er noen der ute som vet av en ledig heltidsstilling til høsten, som de mener jeg kan ta - så vær så snill og rop ut! :) Jeg er smådesperat her. Vil ikke bli sittende å småpjatte daglig med NAV til neste år!


humoren på topp!

Oh, du overfladiske verden.

Mens jeg sitter her hjemme etter en dag fri på grunn av ryggen min.. Så tenkte jeg at jeg like godt kunne skrive et lite innlegg om noe jeg har tenkt en del på. Nemlig dette med å være overfladisk.

Selv mener jeg at verden blir mer og mer overfladisk år etter år. Er jeg den eneste som synes det? Som for eksempel, så har vi disse nettstedene hvor du har "En sjekkelek". Disse nettstedene er da nettsamfunn, hvor det er meningen at du skal møte nye folk. Men skal det virkelig være så overfladisk at en skal kunne velge "ja" eller "nei" bare på grunn av utseendet? Jeg synes selv dette er for drøyt. Jeg liker å snakke med personer før jeg kan si: "Nei, dette funker ikke helt for meg". Ikke som å gå på Rema 1000 for å handle tomater, å ta den som ser penest ut.. Vel, dere skjønner sammenligninga.

 


Velg,.. fin nok for deg?

Ikke nok med disse nettsamfunnene hvor en kan hoppe fra profil til profil.. å se om han eller han var pen nok. Men så har vi også disse TV-programmene som jeg selv mener er ute for å henge ut folk. Jeg tror folk som f.eks. ser på Paradise Hotel, kun ser på det for å få høyere selvtillit. Det er jo ikke mye mer underholdning i det, enn at de som er på programmet ikke er videre smarte.. ? Dere må nesten bare si dere enige, hvis ikke kanskje dere kommer fra samme nøtta.?
Vel. For å si det sånn. Så mener jeg at internett kanskje har tatt over litt for mye av dette å møte folk. En kan velge fra noen brev, bilder eller interessefelt hvis en liker personen eller ikke. Dette mener jeg blir en smule galt. Hva skjedde meg å faktisk møte folk IRL, hilse på en person på gata..? Det dør vel sakte men sikkert ut, fordi at vi har internett til slikt. Litt for overfladisk ettersom at mesteparten av oss går etter utseendet. Nå jeg skal slenge med en "vits".. Hva skjer med alle de stygge restepersonene til slutt da?.. Vel, ta en dårlig spøk. Nettet har blitt en smule for overfladisk for min smak.

Så; Svar ærlig. Velger du den myke, eller stramme tomaten?
 

Music to go!

HeiHei alle sammen!

Jeg vet jeg ikke er noe meget dyktig med disse blogginnleggene mine, men blogghjertet mitt er gjemt en annen plass! Tror rett og slett jeg bare ikke er en ren blogg-person. Jeg skriver når jeg føler for det! I det siste har jeg oppdaga noen digge musikk! Dette er vel og merke for folk med litt heavy musikk smak. Så hvis du liker Justin Bieber eller Lady Gaga, så don't go here. haha! For all del, du kan jo høre på det å se om det er noe som faller i smak, noe jeg desverre tviler på! Men først ut kommer Benevolent og Watchworks. To Svenske band fra Göteborg i Sverige! De er ikke meget kjente enda, men ta dere en titt, så kanskje dere liker det!

Jeg tenkte jeg kunne si litt om min mening om den ene sangen til Benevolent som jeg legger ut her. For jeg har nemlig kommet frem til at de høres ut som en blanding mellom Rush, Mastodon & Red Fang. Men samtidig så blander de inn litt screamo, noe som topper det hele! Du kan se for deg en deilig brownies med vanlije is og en kirsebær på toppen! Slik er denne sangen i mine ørene! Så her er da Benevolent og Watchworks (Highland Park)

 

Link til Benevolent (Krever Spotify)

hits