april 2013

Oppussing!

Da har jeg pussa opp både her og på facebooken idag! Ble bra med litt lilla design her.. Så la jeg til litt øl på facebook, smashing!
Pakke i posten!

Er nok ikke som de fleste andre jenter her på blogg.no som venter på kjoler og sko i posten! Nei, idag fikk jeg nemlig en ny t-skjorte i posten. Pakken er fra Just Say Rock, hvor de selger band t-skjorter. Jeg måtte bare ha denne skjorta da jeg så den tilsalgs.. "Take This Life" er en sang fra In Flames. Og supermario soppen som gir deg ekstraliv er formet som maskotten til In Flames: The Jesterhead.

Bestillte den i størrelse Large, men ser nå at det var litt drøyt. Må bare innse at de kiloene er tapte for en stund siden. :-)

Så ja, to gleder i en pakke! :-)
Jobbhelg, snart over

ENDELIG! Nest siste dagen med jobb for nå. Så har jeg fri i 2-3 dager, så er det påen igjen! Begynte å jobbe på Torsdag, så har jeg jobbet hver dag frem til nå. Så skal jeg siste dagen imorgen da, så blir det litt pause. Men neste helg blir det påen igjen!

Jeg driver å har lyst å ta meg en tur hjem å hilse på mamma og pappa. Så vil jeg hilse på mitt kjære søskenbarn i Sogn og Fjordane, Erika og. Og i tillegg vil jeg reise på en liten tur for å hilse på slekta i Sverige. Men er ikke lett det der, når en nesten ikke har tid eller råd. Skulle ønske jeg jobba en uke av og en uke på, men slik er det jo ikke i restaurantbransjen! Desverre. Menmen! Jeg har en jobb, så jeg burde jo igrunn være fornøyd med det, så lenge som jeg sleit med å få tak i en jobb! ;-)

Huff. Nå blir det iværtfall å legge seg å se noen episoder NY ink før jeg sovner. Hansi kommer endelig hjem imorgen, satser på han kommer før jeg skal på jobb klokken 18.00. Sliten!

Cheers & God natt!


Hoiii!

Nytt design

Fikk endelig kasta meg til å lage nytt design. Er fortsatt noen småting her og der jeg vil ordne på, men ser fortsatt bedre ut enn det gjorde!

Akkurat nå sitter jeg på jobb og drikker en kopp kaffe mens jeg venter på Camilla, og en kollega som har bursdag. Vi skal ut å ta oss en pils! Skal bli digg, selv om det er en smule dyrt, så er det på en måte verdt det i samme slengen!

Cheers!

Kjeder meg!

Nå har vi nettopp sett ferdig hele Game of Thrones og venter allerede på neste episode. Jeg er ganske slapp idag.. Er nok etter treningsturen igår. Sykla ned til byen, tok oss en tur på CC, for så å dra på Mudo gym, trene og dro hjem igjen. Blei ganske hardt på en utrent kondis og kropp! Hehe! Idag er jeg nok mest dehydrert, så blir nok mye vann på meg. Ikveld skal jeg ut en tur å ta en pils med Camilla, som jeg jobber sammen med. Hun har bursdag. Skal nok bli kos! :-)

Ellers har jeg funnet ut at jeg får mammakos om en mnd. tid! Jeg har nemlig fri den 24-26 Mai, da er mamma på Gardemoen på landsmøte for FrP. Så da skal jeg ta turen sørover for å hilse på mamsen!

:-)

Cheers!


old.

Makeup Look - Pinup

Designet ble ødelagt

Vet ikke hva som plutselig skjedde, men hele designet mitt ble ødelagt. Så jeg må få tatt meg tid her en dag for å få det ordna. Beklager at det er stygt. Kommer tilbake til det!

Ferdig med oppussing av bordet!

Da var jeg så og si endelig ferdig med oppussing av spisebordet! Bordet fikk vi slitt og stygt av svigers, så fikk jeg pusse det opp. Lånte pussemaskin av svigerfar og maling kjøpte vi enkelt og greit på jula! :-)
Klart for innflytningsfest

Imorgen smeller det nemlig, og litt forberedelser er gjort! :-) Er så og si ferdig med å pusse opp bordet som nå er hvitt og pent! Skal ta noen bilder da det er skruet sammen igjen. Nå ligger det litt sånn spredt i flere biter! Men imorgen får jeg og Hansi iværtfall besøk. Skal få smelt sammen denne innflytningsfesten som jeg har venta en stund på, noe som jeg tror kommer til å bli bra! Bor jo i Hunndalen, så satser på at folk gidder å komme, med tanke på at det ikke direkte er i sentrum! Men er nok ikke noe problem å få med seg folk uansett, er jo ikke så langt unna! :-)

Har iværtfall kjøpt klart til å lage litt fingermat, chilinøtter og øl selvfølgelig. Så nå kan nesten folk bare komme.. Men helst vente til imorgen da! Hehe! :-)

Cheers!
Lyst på pannelugg !

Hadde pannelugg for litt over ett år siden? Og vel, det er ingenting igjen av den. Har litt lyst å klippe den tilbake igjen, men er litt usikker. Dessuten har jeg jo ikke direkte råd her og nå.. Meen, jeg vil! :-) Kan jo kanskje få til å klippe den selv, men vet ikke om jeg tør! :-)

Hva synes dere?
Venter på post!

Har vært så utrolig flink å bestilt meg noen flere ting denne mnd! Haha, flink og flink! :-) Vel, jeg gleder meg i værtfall! Den ene er en bandskjorte fra In Flames. De har en sang som heter "Take this Life", så da måtte jeg jo ha denne skjorten jeg har bestilt meg. Ellers så har jeg bestilt en av yndlingsfilmene mine på DVD; " I Love You, man". Da kunne en bestille en med "Dinner for Schmucks" i tillegg, så det gjorde jo selvfølgelig jeg!

Er godt å ha noe å glede seg til! :-)

Cheers!
Endelig på nett, hjemme også!

Da har vi etter en halv måneds ventetid endelig fått nett her i leiligheta også! :-) Bestilte oss bredbånd via telenor, og sålangt funker det fantastisk! Vi blir å betale 199,- i mnd, pluss 79,- i linjeavgift! Helt OK pris spør du meg! Bruker jo kun nettet til å være oppdatert her på facebook, mail og litt slike ting. Pluss at jeg har søkt meg inn på politihøgskolen, så da er det ikke så lett å holde seg oppdatert via samordnaopptak via. en mobil! Så, da har dere fått med dere det! :-) Skal prøve å være litt mer oppdatert her fremover..

Men imorgen skal jeg mest sannsynlig pusse opp ett bort vi fikk av svigers, male det hvitt og litt slikt! Før og etterbilder skal taes, så regner med at det kommer hit etterhvert det og. Nå skal jeg se "The Walking Dead", mens kveldsmaten skal spises!

Cheers! :-)
Da har jeg gitt blod!

Det var vel på tide! Sist da jeg gikk på vgs. i Bodø, så meldte jeg meg opp til blodgivning.. Rett etter at jeg hadde flytta sørover, så ringte dem og ville ha meg inn. Da sa jeg at dere er litt forsene med å ringe meg nå,.. Jeg har jo flytta!

Så nå etter en stund, så har jeg flytta både til Lillehammer og Gjøvik/Hunndalen.. Og nå er første gangen jeg fikk gi blod! På Lillehammer fikk jeg time med en gang jeg hadde tatt noen prøver bare.. Mens i Bodø måtte jeg vente på den telefonsamtalen som tok 1-2 år..

Idag sto jeg altså opp klokken 11.00 for å stikke til blodbanken her på Lillehammer. Sov hos svigers inatt, så det gikk litt kjappere. Ankom blodbanken litt før 12.00, så drakk jeg meg en eplemost. Så ble jeg spurt noen kontrollspørsmål om jeg var syk og slike ting. Valgte meg en premie,.. Gikk å henta meg en bonaqua flaske.. gratis! Satt meg i stolen. Og vips! Så stakk hun feil på første arma. Nåla var litt tjukkere enn blodprøve-nålene. Så det gjorde litt vondt, men det gikk fint! Så prøvde hun seg på neste arm. Der kom det blod gitt! :-) Så nå har jeg gitt 1/2 Liter av mitt blod til den som måtte trenge det. Så fikk jeg meg en siste drikke til før jeg dro hjem. Måtte jo først sitte å slappe av i 20 min. men det gikk fint, ble sinnsykt rastløs da.

WoopWoop!

Gir du blod?

Cheers!


Hele TO hull!

Oppdaterte bilder fra leiligheten

Da er det meste av møbler kommet på plass! Det eneste som mangler nå er vel kun senga. Derfor orker jeg ikke å legge ut bilde av vårt soverom en gang til!

Bilder fra stua. Både ene og andre veien. Fortsatt rot, men det lever vi med! :-)

Fra "the man cave", som jeg kaller det! Litt esker igjen her, ellers ferdig møblert! Skal muligens komme en gjesteseng inn i bildet her!

Kjøkkenet! Med hvitevarer! Ja, selv synes jeg at vaskemaskin ikke skal være på kjøkkenet.. menmen! Og ja, jeg var ute igår..

Og en VELDIG rotete gang! :-)
Cheers!

Straks på nett igjen!

Etter å ha drevet på med mye flyttestyr, så er vi endelig ett steg nærmere å ha internett igjen! Ringte telenor å bestilte bredbånd 5 idag, så håper vi på at det holder. De sa at det skulle holde for to stk. Til å se filmer på nett osv.. så da stoler vi på det!

Så om noen dager er vi oppegående på nett igjen, endelig! :-)

Ellers er vi som sagt helt ferdig med flyttinga. Mangler kun noen hyller osv. Men blir nok å få det i hus imorgen. :-) Fantastisk!

Cheers!

Tegninger jeg har tegna til veggen!

hits