mai 2011

Ikke det du forventer deg av ei lita jente

Selv skal jeg på konsert i sommer med Arch Enemy, Slipknot, In Flames, Airbourne, Mustasch, Mastodon og mer! Så ettersom jeg kom meg inn på Youtube for å se på Arch Enemy, så kom jeg innom denne jenta. Hun ser helt uskyldig og søt ut, men du kan bli helt overrakset over.. Ja! Bare se!

 

Ble du overrasket?

Hvor skal jeg bo?

Mens jeg sitter her å drikker min kvelds-kaffe, så lurer jeg sterkt på hvor jeg skal bo til høsten. Jeg har nettopp lagt ut en annonse på hybel.no, men jeg har en følelse det ikke blir å funke så bra. I tillegg er jeg ikke 100% sikker på hvor god råd jeg har til å bruke på hybel i mnd, noe som er litt dumt. Det jeg kunne ha gjort er å bodd i noe kollektivt, helt til jeg finner meg noe nytt da. Men jeg har ikke så god erfaring med å bo sammen med folk, og denne gangen vil jeg kun bo sammen med Pål, kjæresten min. Vi har ikke hatt ordentlig privat-kjærestetid på evigheter, noe som tærer litt på forholdet i div. tider. 

 

denne gangen håper jeg på å få meg en rimelig hybel/leilighet i Trondheim, før skolestart. Jeg trenger det sårt. Så vet du om noen som leier ut en hybel/leilighet i Trondheim (mest mulig nært sentrum der skolen min skal være), så vær så snill å si ifra. Eller vis han/henne annonsen min: 

Smakbit fra Hennes og MauritzDette kunne iværtfall jeg tenkt meg til sommeren! :)

Har så lyst på en mac!

For hver dag som går med skolearbeid, bilder og photoshop, så klikker pc'en min bare mer og mer for hver dag. Jeg er veldig opptatt av å ha en pc som holder seg oppe, uten å kresje med enten blåskjerm eller rett og slett stoppe opp. Så, da har jeg bestemt meg. På grunn av photoshoppen og de andre programmene jeg trenger å bruke - spesielt nå som jeg skal begynne på mediedesign, så trenger jeg en mac. I tillegg skal jeg jobbe som konsertfotograf for ett nettsted! Men hvor i all verden skal jeg få råd til en mac? Pengene jeg blir å tjene opp i sommer går  rett til studiekassa. Help me!

Rop ut om du vil gi meg en mac.
 

Makeoppgaven fullført!

For dere som leste om maskeoppgaven i mitt forige innlegg, så er den endelig ferdig! Jeg fortsatte idag etter skoletid for å arbeide med den, og nå er den ferdig. Og ja, det er meningen pinnsvinet skal være skummelt, for det er nemlig Petter Pinnsvin fra hakkebakkeskogen! - Har selv ikke lest eventyrene om dyrene i hakkebakkeskogen, men læreren satt det som ett krav i oppgaven å være ett dyr fra fortellingen. Så da ble det til at jeg fikk Petter Pinnvsin, og han er ferdig!

 Skarsgård gutta!

Flere enn meg som liker slekta til Aleksander Skarsgård som er kjent for True Blood serien der han spiller vampyr-vikingen Eric? Vel, jeg som selv er svensk digger slekta hannes! Og for å si det sånn, så ser man på svenske menn at de er svenske. Pappaen til Aleksander Skarsgård, Stellan Skarsgård, som også er kjent for å være pappaen til William Turner i Pirates of Carrabean. !

Stellan, Gustav, Sam og Aleksander Skarsgård!

I did warn you..

.. Not to trust me!

Har nettopp sett ferdig siste episoden av Game of Thrones, og sier bare en ting: Jeg er frelst av den serien! Alle som elsker detaljer fra middelalderen, troner og wild animals burde se denne serien! Den er også fullstappet av spenning i hver eneste episode! Kan nesten ikke vente til neste episode!
I tillegg begynner True Blood snart igjen! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Wohoo.

Ser du Game of Thrones?

  

Dagens lille..

Idag hadde jeg en Historieprøve! Satt å øvde i evigheter før den, så denne gangen har jeg en skikkelig god følelse på at dette går bra! Håper jeg.. Det viser seg alltid slik at når jeg har en god følelse på noe, så er det for gjeves. Off. (var ikke meningen og høres helt emo ut nå), haha. 
Vel, bortsett fra prøven har jeg vært på skolen og jobbet overtid med maskeoppgaven jeg skrev om i forige innlegg. Den har nå blitt en liten smule mørkere, og mer utfylt. Skal jobbe overtid imorgen også, etter vi er ferdig på skolen halv to. Nemlig.

Etter overtidsarbeidinga, så dro jeg ned til byen for å dra på stabmøte med Bodø Metal Klubb (Jeg er PR-leder), så da fikk jeg meg en drøss med oppgaver jeg skal gjøre! Jeg elsker å ha noe å gjøre har jeg funnet ut av. Jeg skal seriøst ordne alt der.. Okeida, nesten alt. Haha. Så om du vil komme på metal konsert i Bodø by! Bare å møt opp → her!  ← Da jeg kom hjem lagde jeg pannekaker med ertesuppe og bacon. Min kjære storebror Christer ville ikke spise ertesuppe uten bacon, så da ble det med bacon. Selv synes jeg ikke fleskpannekake er noe godt, men det er da de som elsker det. Spesielt menn av en eller annen grunn. Jeg står for blåbæra på pannekaka jeg!

Pinnsvin maske

I scenografi og kostyme, så har vi fått hvert vårt dyr fra hakkebakkeskogen. Så da fikk jeg Petter Pinnsvin, og så langt er jeg kommet. Har kun fått på litt maling, så den er ikke 100% ferdig, så dere er klar over det. 
Det er meningen den skal være litt skummel, så derfor ser den slik ut. Piggene får jo frem at det er ett pinnsvin. Skal senere legge på litt mer gradierte farger, så den blir litt finere.

Hva synes du?

  

Tilbake etter helga!

Da har jeg kommet hjem etter å ha vært hjemme hos mamma på Ågskardet i Meløy! Utrolig deilig å være der å virkelig bruke dagen til noe! Har hjulpet henne med både å vasket ett ut av de skittneste rommene i huset. Skal nemlig lage tv stue der da jeg flytter hjem om ca. en måned! I tillegg til det har jeg lagd middag to av dagene. Har faktisk lært meg å lagd min egen kjøttdeigsaus! Nam, kjekt å kunne før jeg skal flytte. Ikke så utrolig vanskelig heller da, egentlig. 

Ellers har jeg hjulpet mamma med å sette opp isolatore på gjerdet rundt om kring på landet. Haha, høres helt bortkomment ut, men ja - det var det jeg og Pål har styret med. Hvis du lurer på hva en isolator er i dette tilfellet, så er det en plastikkskru som man fester i pålene til gjerdet, som du da fester strømgjerdet i.

Så, jeg har fått brukt helga mi til masse forskjellig! Så da fikk jeg med meg noe mat tilbake på hybelen som vi skal lage de nermeste dagene. Har også plukket litt rabarbra, som jeg har lagd suppe av til kvelds!  Nam.

 


Ost, ertesuppe & mammabrød!

 


Rabarbrasuppe! Utrolig frisk, ikke for sur heller.

 

Kunne du tenkt deg en oppskrift for suppen?
Hva har du gjort i helga? 

 

Ble etterspurt som konsertfotograf!

Fikk mail fra en fyr om at jeg kunne være konsertfotograf her i Bodø, de hadde fått navnet mitt foreslått fra Bodø Metall Klubb. Men ettersom at jeg skal flytte til Trondheim, blir det der istedet. Dette tror jeg kan bli rått! Tjener ikke noe videre penger på det, men får jo konsert opplevelsene på nært hold! Kan være alt fra Metallica til Iron Maiden! Gleder meg så sinnsykt! 

Har du blitt etterspurt som konsertfotograf?

 


Ett eldgammelt bilde fra UKM en gang. Inge som er på bildet btw.


Har endret designet igjen

Jeg klarte ikke la være. Så jeg gjorde det.. igjen! Kan ikke for det, men elsker å oppdatere bloggen min med nye design, så gjorde det denne gangen også! Har beholdt fargene fra den forige, men har endret litt rundt på bloggen. Kan hende det kommer en ny header med tida også, men det blir ikke . Er ganske fornøyd med den jeg har. :)

Hva synes du?

 

Vurderer sterkt en photoshoot

Som det blir etter noen uker siden sist photoshoot, får jeg en slags tvang til å ta nye bilder. Dessuten har jeg jo en ny hærlighet av en sminkepallett jeg kan bruke! Så hva synes du? Skal jeg hive på meg sminken og ta nye bilder?

En annen ting er at jeg vurderer å lage nytt design på bloggen min. Samme tingen gjelder her, blir lei av det gamle å vil ha noe nytt. Hva synes du? Tror det blir opp til mitt eget beste. Det er jo ikke så mange som følger med på bloggen min, men det går jo og an å prøve på å forandre. ? 


 

Svømming og magesmerter!

Idag på skolen hadde vi svømming i gymmen! Det var faktisk relativt gøy, ettersom vi hadde en slags lek eller noe. Så da ble vi svømmende rundt der i bassenget og jake på denne madrassen. Haha. skulle sett det selv.

Ellers har jeg hatt vondt i magen idag, og jeg vet ikke hvorfor. Men de fleste rundt meg har også hatt vondt i magen idag. Why!?

 

Ellers: Har jeg norsk eksamen imorra, det kommer til å gå helt greit regner jeg med. Skal prøve å gjøre litt mer ut av det nå enn på tentamene and such. Så har jeg vært i byen og hengt opp denne plakaten som jeg har designa for Bodø Metal Klubb. Vil du være med i stabben foresten?

 

Jeg er med i enda en konkurranse!

Her er en stor konkurranse der du kan vinne en iphone 4 - uten binding! Vær med her på www.alexxxandra.blogg.no!

 

Lykke til!

Tror PC'en min er helt idiot.

Enkelt og greit.. Her har jeg ett utrolig godt bevis på at PC'en min er en idiot. Tror jeg skal prøve meg på mac neste gang, de holder jo så jævli mye mer - selv om de er sinnsykt dyre, så er det vel egentlig verdt det med tanke på hvor lenge de holder i forhold til disse vanlige datamaskinene.

PC'en min har sagt seg villig til å tro at 100% strøm betyr,... null strøm? Tror du og jeg må bytte batteri?...

Er med i en konkurranse!

Jeg er med i en svensk konkurranse! Ta å stem på meg her, gå inn og trykk "Rösta" på mitt bilde da. :) Takk for stemmen!Rösta på mitt bidrag i tävlingen Blåkläder Heroes!
 

Skal på sminkekurs idag!

Naboen vår her hjemme på Ågskardet skal holde sminkekurs-party idag! Det ligner sikkert litt på slike tupperware-party, bare at nå får vi sminkekurs. Så er det sikkert mulighet og handle sminke etterpå også. Synd at jeg ikke eier noen kr. nå engang. Mamma har iværtfall ordnet meg en plass på dette sminkekurset, så kanskje jeg lærer meg litt mer idag? Yaii! Tviler på det blir noen flere på min alder der, men anyhow! Det er læringen som er viktig, sant? ◊

 


//privat !


Klar for ikveld!

Har fått en liten spons fra mamma til russetida! Tusen takk mamma! ♥ Det kom virkelig til nytte da både jeg og Pål er fattig. Så, ikveld er jo siste russefeiringa med 16. Mai! Og Jeg er klar! Her er litt av det jeg har handlet til kvelden!


4 x seksere øl


Blue Nun Gold Edition Sparkling Whine!
Er faktisk gull-flak inne i denne for dere som ser det!
Spent!Ellers er jeg klar etter jeg har vært på h&m i salg-hylla. Der fant jeg denne toppen til 75,- ! Jeg trengte virkelig en ny topp! Skapet mitt er kind off tomt.
Så sminka jeg meg med litt brunt/gyllent idag! Så la jeg en liner over øyevippene.
Ellers markerte jeg øyebrynene litt mer enn vanlig, måtte prøve noe nytt!
Synes?


De siste innkjøp!

Dette er det jeg har kjøpt inn de siste dagene ! Denne kjolen kjøpte jeg på Kappahl for noen dager siden, kan brukes som både kjole og skjørt! Jeg elsker den og gleder meg til å bruke den istedet for denne russebuksen. Hiih.I tillegg til denne kjøpte jeg en melon sirup på partymann til 49,-. Denne brukte jeg til å blande sammen med tonic water og gin! Utrolig godt! Kunne også blandes ut med Vodka og Mickey Finn.Kjøpte også det cl-måleren på siden. Fungerer flott for alle som ikke er 
så flinke til å måle selv!

 


Pakke i posten!

Idag fikk jeg mine bestillinger fra Ebay (Hong Kong) der sminken min! Jeg har ventet litt over en uke nå, så det var endelig på tide! Jeg elsker sminken min! Jeg trenger iværtfall ikke å kjøpe ny øyenskygge på en stund! Det er 120 palletter med farger i denne Paletten fra "manly", så fikk jeg jo en børste-serie med, som fungerte flott! Elsker den
Pallettene var godt pigmentert og sitter lenge.

Her er ett bilde av Gel lineren, både selve produktet og bilde av meg med den på!

Her er palletten min, både produkt og med den på! Idag valgte jeg den gule fargen, for det står i kontrast med øynene, og dermed fremhevet de blå øynene mine. Men som sagt !  Jeg er ekstremt fornøyd med disse produktene! God pigmentering, og ikke minst billig. En annen ting er at det er utrolig god holdbarhet på dem! De holdt til og med igjennom dusjen.
Her kan du lese om da jeg bestilte dem!

Paletter og Gel Liner

 

God natt! ♥

 

Vi var i avisa idag!

Idag dro vi til den snille proffesoren ved Universitetet i nordland, og ga han en Libya kake. Vi tenkte vi skulle vise at vi faktisk engasjerte oss, samtidig som vi faktisk var snille. Dere kan lese om artikkelen her.

Her er dagens artikkel da vi var på besøk på skolen. Synes dette var artig! Vi fikk jo applaus og greier. :) Hva synes du?


Privat fotoDessuten var Allan en mye snillere mann i virkeligheten, da man fikk forklart sin del av saken. 

Gutt (13) ble misshandlet til døde

Her er en 13 år gammel gutt som ble misshandlet av sin egen far og stemor. Han har blitt satt inn i ett bur, med kun bleie. Søsteren hans på 17 år, ble tvunget med på å misshandle han. Søsteren var den som ble tvunget til å mate han, føre han til toalettet og straffe han hvis han ikke hørte etter. Stemoren sa at hun kom til å bli slått av faren deres hvis de ikke gjorde som hun sa.

Hva mener du om en slik sak?


se på den søte gutten! (vg.no)


Gutten ble begravd i sement under camingvogna til foreldrene. Sammen med kalk som skulle kjappe opp foråtnelsen.

Jeg for min del blir helt stum av en slik sak. Tenk på den stakkars gutten på 13 år, han fikk ikke noe ordentlig liv. Istede ble han misshandlet av sine nermeste. Til en dag da han døde. Jeg kjenner klompen i halsen, for å si det mildt.

 

Velger å stå for Idioti?

Jeg satt ved PC'en igår og leste denne artikkelen fra nrk, om en professor som mener at russen rett og slett er for snill. Han mente rett og slett at russen burde være mer slemme og ville - slik som i gamle dager. Vel, det jeg vil frem til: Når skal de ta og bestemme seg?

For to år siden, sluttet russen å få lov til å feire i rensåsparken her i Bodø, rett og slett for at det ødeleggergresset. Da har jeg ett spørsmål; Hva i f*** gjør parkenfestivalen da?
Russen for to år siden ble også kjent for å drite i sandkassa til en barnehage. Ja, det er ganske ekkelt. Men dette forhindrer da de neste generasjoners russ, for å ha det gøy. Og rett og slett få gjøre ting.

I fjor ble russen kjent for å gå feil vei 17. Mai toget, og da også sprutet med vanngevær på en jentes skritt så hun begynte å gråte. Det var også noen som ble sunblet ned og da fikk ødelagt tennene sine.
Dette er helt greit, det er forferdelig!

MEN, det virker ikke som at denne "professoren" skjønner at vi ersnille av en grunn. Etter disse tilsnakkingene av politiet. En annen ting, så er dette å be etter bråk og vandalisering. Han skjønner ikke at han irriterer russen?

 

Hva synes du om denne "professoren"?

Er med i en konkurranse!

Jeg er med i en konkurranse her! Der kan du vinne 700kr gavekort fra BikBok! Er du med?

 

Folk-Metal; Good or Bad?

Ja, jeg vet nok at sikkert ikke mange liker metal, men for dere som gjør det - hva synes dere om folk-metal? Jeg elsker den symfoniske melodien i hele sangene jeg! Her har jeg to eksempler, hva synes du om disse?

 

Kjenner lykken smiler tilbake!

Jeg har det virkelig bra nå for tida! Snart er skolen ferdig, og klart jeg blir å savne klassen min, men kjenner det blir godt og komme seg videre i livet også!

Jeg har verdens beste kjæreste som jeg elsker, vi får tilbringe sommeren sammen en del ettersom at vi har fått jobb i samme distriktet, jeg er kommet inn på den skolen jeg vil og livet smiler rett og slett tilbake til meg!
Neste nå er bare å håpe på at Trondheim blir bra, at jeg finner meg en grei og billig leilighet. At jeg får meg jobb muligens? Og til og med nye flotte venner! Oh' happy life!

Hvordan ser sommeren ut for deg? 

Video-Tutorial - Hvordan å fargelegge øynene

Du kan også bruke Quick-mask tool til å fargelegge andre gjenstander på samme metode. Beklager for den dårlige kvaliteten, prøvde å ordne det, men pcen min har for dårlig prosess.


 

Noen andre ønsker til ny video?

Pacman - nails

Inspirasjon jeg fant via å gå inn på en Deviantart - profil! Se på de søte neglene! ♥ 

 


//BooRJo


Jeg har fått meg sommerjobb!

Telefonen ringte nettopp og spurte når jeg hadde tid til opplærning eller noe lignende i Juni! Så da blir jeg landbillettør hjemme i sommer! :) Yaii! Da slipper jeg og bekymre meg for dette iværtfall! Haha. Gruer meg litt til de sinte tyskerne som blir irritert på ferga. Så da har de bestilt verneklær osv til meg også. 

Pål sitter faktisk og snakker med de samme folka nå, så da blir det jobb på begge i sommer på samme plass! Oh lykke! ♥ Sommerjobb sammen i sommer ! wii.

 


gammelt bilde, men her skal jeg jobbe!


Nytt bilde - Yellow

Ett bilde jeg manipulerte den 08.05.2011 da jeg kjedet meg på en søndag. Synes det ble helt greit! :) Liker kontrastene mellom det mørke og det gule.

Hybel/Leilighet i Trondheim ønskes leid!

Ettersom at jeg vet hvor jeg skal studere til neste år, så trenger jeg en leilighet. Å da er det ganske greit å ha dette klart allerede nå. Jeg har kiket på hybel.no, finn.no & zett.no, har sett mye bra osv.. Men de fleste er for leie allerede nå. Så da tenkte jeg at jeg kunne spørre om hjelp fra leserne mine, om det er noen som vet av leilighet som er til leie.

Det jeg trenger er:

- Noen som vil leie ut både til meg og kjæresten (han skal jobbe som lærling på ferge og blir ikke så mye hjemme)
- Noen som har en leilighet/Hybel til under 7000,-, helst inkl. strøm. (Det er begrenset hva man får i stipend)
- Noen som er villig til å leie ut til ikke-røykende, rolige og snille tenåringer fra Nordland. (derfor ikke storpendlere)
- Helst noe som er litt nært sentrum, ettersom skolen skal ligge der. Eller noe som er i nærheten av ett busstopp.

Her er ett bilde av oss for å  avrunde saken! : ]

 

Tusen takk for alle tips! Legg gjerne til lenker med bilder osv.

 


// privat foto


Takket ja til skoleplass!

Idag gjorde jeg det! :) Ringte å takket nei til skoleplass i tønsberg, litt arti for de som svarte hørtes litt lei seg ut. Men iværtfall! Så nå har jeg trykt ja på noroff sine sider! :D Da de kommer inn i søkebasen til lånekassen er det bare å søke der også! Men det er jo ingen problemer! :D Se!


Mater meg selv med ondskapen selv..

Jeg har solallergi, men dette får meg jo ikke til å la være å ligge litt i sola fordeom. Idag tenkte jeg at jeg skulle prøve å ligge litt i den lille sola vi hadde, men det ble fort kaldt. Så, da er jeg spent på om solallergien kommer krypende innom over natta. Hadde vært jævla irriterende iværtfall! Men det skal iværtfall sies at det er utrolig deilig å ligge i sola sammen med musikken på siden! Håper bare folk begynner å drite å gå igjennom hagen min snart! Get lost.


Sånn btw, så fikk vi kjøkkenbord idag! Vi fikk det hos broren til Pål, gratis! Så, vi som ikke hadde kjøkkenbord fra før fikk dette da hos dem :) Så, det er bra! Det som er litt dumt, er at vi fikk det først nå før vi skal flytte videre. Haha. Så, mitt første kjøkkenbord! tihi.

 


//Vår ! 


Everybody's changing

Alle ungdommer vokser jo opp til noe jeg vil kalle bedre, det er jo ikke alltid da. Det er mange som vokser opp til noe verre, noe som ikke er bra. Det er ikke alle som legger merke til at de har forandret seg til det verre, eller rett og slett bare forandra seg. Det er jo greit det, men ta å tenk over det. Har du forandret deg siden du var "ung"? Jeg vet jeg har. Jeg føler jeg har blitt litt bedre menneske, på noen måter. Da jeg gikk på ungdomsskolen, kledde jeg meg ca. kun i svart. Jeg valgte dette selv, selvom at alle kalte meg gother og emo. Du kan selv velge hvem du vil være, men dette kan også bli litt for falskt. Du skal være deg selv, og ikke noen andre. Så ikke velgå være noen kun for å passe inn. Ta heller å voks opp til det bedre, og ikke glem bort hvem du er!

 


///weheartit.com


Tilbud om skoleplass!

ÅJA! Det er så fantastisk å føle at noen vil ha deg. Haha, høres kanskje litt galt ut. Men jeg har fått tilbud om skoleplass i den nye avdelingen til Noroff i Trondheim! Så da blir det mediedesign på meg til høsten! Gleder meg så sinnsykt, for jeg har noen venner som skal flytte dit og. :) Dessuten tror jeg Trondheim er midt i blinken for meg, for det var egentlig planene mine fra starten av. Og nå som jeg har sagt ja til Tønsberg, må jeg ringe opp imorgen å si nei takk allikevel. Dessuten er det bedre for meg å flytte til en plass jeg vet hvordan den ser ut, mens Tønsberg - har aldri vært der jeg!

 

Wiihuu! - Hvor skal du til høsten?

Bokomslag

Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund, men det er sine grunner. Jeg er jo russ i år, og ikke har jeg tid til å sitte inne så mye for å blogge heller. Så, jeg tenkte bare jeg skulle svippe innom med en norsk-oppgave vi har hatt, der jeg skulle lage ett bokomslag til "Snømannen" av Jo Nesbø. Synes selv det ble ganske bra! 

Brukte kalde farger for å få frem at det var en krimroman, som også er ganske kald som innhold. Selve innholdet omgår jo mye drap, og derfor er da personen kald. 

 

hits