mai 2013

Neste helg!

Gleder jeg meg til.. Jo. For da kommer mora mi fra Nordland og ned til Gardemoen. Hun skal på et møte, og jeg skal dit å være sammen med henne i helga. I tillegg skal jeg på fysiske tester for phs ( Politihøgskolen ), selv om jeg har en følelse av at de ikke kommer til å gå som jeg håper på. Hehe. Men det er da flere år en kan søke på! :-) Så skal jeg møte ei venninne, å rett og slett bare nyte Oslo litt! Skal bli kos! Mest av alt gleder jeg meg jo til å møte mamma.

Ellers i det siste har det være mye jobbing rundt 17. Mai. På 17. Mai endte jeg og opp med å kjøpe Eluveitie sin første skive, selv om akkurat denne jeg kjøpte er reinnspilt. Kjøpte den hos en kompis som driver platebutikk (Nordic Mission). Fantastisk musikk, Eluveitie altså! I tillegg har jeg kikka skikkelig på In Vain og Vreid! \,,/

Ellers beklager jeg stort for dårlig oppdatering! Hvis dere heller tipser meg litt om hva mer jeg kan skrive om.. Jeg er så uinspirert. Så hvis dere vil høre mere fra meg, så let me know! :-)

Vannvittig daff!

Tror det automatisk blir slik når en ikke har allverden til penger og ting en skal gjøre. Men slik er det nå.. Har vært på politihuset idag og søkt om politiattest, som skal leveres inn på de fysiske testene. Grugleder meg litt. For jeg vet at jeg hadde passa utmerket til politi, men testene kan stoppe meg. Har ikke allverden med kondis liksom. Hehe. Vi får krysse fingra å trene som fy frem til da!

New picture

Av meg.. Bokstavelig talt. Ville ikke gjøre noe med bakgrunnen på dette, ettersom at jeg liker bakgrunnen og tingene som er med i den. Hehe. Hope you like it!
Gledes til helg!

Hansi dro for å arbeide på Lillehammer igår, så nå sitter jeg alene i leiligheta.

Men i helga får jeg mest sannsynlig besøk av Christer, min storebror hit til Lillehammer/Gjøvik. Vi skal feirie Hansi sin bursdag hos foreldrene hans. Før jeg da evt. tar med meg storebror til Gjøvik, vi får se hva som skjer! :-) Skal i det minste bli godt med fri i helga!

Cheers!

Uinspirert.

Nå er det slik at når jeg ikke får til å tegne det jeg vil, så føler jeg meg uinspirert. For da gir jeg nemlig like fort opp som hvor fort jeg begynte på oppgaven. Vel. Jeg starta nemlig nettopp på en tegning jeg tenkte kom til å bli dritkul, men bildet jeg lagde i photoshop ble mye kulere. Så kanskje jeg bare skal holde meg til en ting.. ? Nei, får bare prøve på nytt! :-)

Jobb straks! :-)


fin :*

Dårlig tid!

Føler meg stressa, og jeg begynner ikke på jobb før klokka 18.00 ikveld.. Haha. Vel. Jeg prøver å få tegna, og ikke det får jeg til pga, at skriveren ikke vil virke. Har ett problem med macen etter at harddisken slutta å virke. Så nå får jeg ikke logga meg på originalserveren til noroff eller noe, så da får jeg dermed ikke innstallert nye oppdateringer! Hater det! Kan ikke macen bare være normal, slik som den hadde vært hvis jeg hadde kjøpt den selv....!

Ikke rekker jeg å lage kjøttboller heller, ettersom at kjøttdeigen nekter å tine. Dritt.

GAHD. Vel, her er det jeg prøver å få tegna. Slang det sammen i photoshop selv.

Jobbintervju idag!

Som de fleste kanskje har fått med seg, så jobber jeg på Egon som servitør. Men er ikke alltid pengene strekker til. Så jeg skal på ett intervju idag på et Gartneri! :-) Tror det kan bli kult! :-D

Cheers!

Innkalling til fysiske tester (Politihøgskolen)

Da har jeg endelig fått svaret fra phs! For en månedstid-siden sendte jeg inn følgeskjema til søknaden min til phs, idag fikk jeg svaret! Jeg skal inn til fysiske tester, jeg må bare komme meg i skikkelig trening. Med tanke på økonomi og flytting så har jeg vært skikkelig seint ute med dette, så jeg håper virkelig at jeg greier å bestå alt! Er jo sykt mye en skal klare. Hehe.

Får komme meg på trening og i svømmehallen så snart jeg har tid! Har for øvrig meldt meg opp til fysiske prøver den 24. Mai, for da skal mamma til Oslo. Så da tar jeg to fluer i en smekk! :-)

Cheers!


//pf.no

hits