mai 2014

Ekte kjærlighet.

Jeg må bare fortelle alle sammen om den fantastiske kjæresten min. Vi har ikke vært sammen lenge, men begge er ganske sikre på at dette er livets kjærlighet. Dette er det jeg ikke trodde fantes, nemlig min sjelevenn. ♥ Han er alt ingen andre har kunnet være for meg, han gjør alt rett, slik som ingen andre kan. Tenk at jeg skulle være så heldig å møte min rette. Dette var akkurat det jeg trengte.. trenger. ♥

En av de mest fantastiske tingene noen noensinne har gjort for meg, var det han som gjorde: Jeg hadde vært på feltuke i en uke. Helt uten mobiltelefon. Da jeg kom tilbake på en fredag, så trodde jeg ikke at jeg kunne forlate leir, da jeg skulle være kasernevakt ( i tjeneste ). Hadde kasernevakt på fredagen/lørdagen og søndagen. Men ettersom at det i følge kalenderen kun var på fredag jeg skulle ha vakt, så kunne jeg visst forlate leir på lørdagen. Noe jeg ikke visste før jeg kom tilbake fra felt.

Fredags kveld sendte jeg nattamelding til Eirik, selv om han sa han skulle være ute om natta å kjøre pirat for en kompis. Nattameldinga hadde ikke blitt merka som "sett" på facebook-chatten, så jeg blei litt smått fortvila og nervøs om det hadde skjedd noe da han kjørte. Så da jeg våkna ca. 06.00, så ringte jeg han, og lurte på om alt gikk fint. Da svarte han bare: "Ja, jeg bare slokna med en gang jeg kom hjem inatt,.. blei så trøtt". Så da var jeg ferdig med "kjeftesmella" og la på fordi jeg måtte fortsette med tjenesten. :)

1 time etterpå fikk jeg en snap fra min kjære. Der hadde han tatt bilde av vakta til Madla, med teksta: "Tadaaa!". Jeg ringte han tvert og var småhysterisk. Ville bare spurte mot porten, men kom på at jeg var i tjeneste, så kunne ikke... Da hadde altså kjæresten min kjørt i 7 timer, for å være sammen med meg nesten en dag. Og jeg var fortsatt nødt til å vente til jeg var ferdig med tjenesten. Dagen gikk, mens jeg kjente på kroppen at kjæresten min sto like utenfor. Klokka ble 16.00, da vi fikk lov til å ta fri. Jeg skynte meg å skifte til sivilt, og løp nærmest ut av porten. Ned til de 3 sverd, hvor kjæresten min kom ut av golfen med et svært laken hvor det sto: "Jeg ♥ Deg, Ida Andersen". I rød skrift. Så kom han ut med roser og en øl til meg. 

Tror jeg aldri har blitt skjemt bort så mye som det han gjør for meg. Men fy så hærlig det er, å føle at noen virkelig tar vare på meg. Å føle seg elsket. Bare den følelsen jeg har for han hadde vært nok, men så ordner han og styrer med alt, bare for at jeg/vi skal ha det bra. ♥

Jeg har igrunn aldri trodd at jeg er noe klisjè-romantisk person, men nå som jeg har funnet min kjære.. så elsker jeg det. Elsker alt han gjør for meg. ♥ 

Har heller aldri trodd at det går å føle noe så sterkt for noen. Men det gjør jeg virkelig. Livet er plutselig forvandla til en drøm. Ser nå plutselig frem til alt det fremtida har å by på, sålenge det er sammen med han. Min Eirik. ♥

 
Er du forelska?


Førstegangstjenesten. Igang!

Hei hopp!

Som dere kanskje skjønner er det lite tid til blogging her i forsvaret. Men, jeg tenkte jeg kunne fortelle litt kort og godt om hva vi har gjort til nå.

Etter å ha fullført 8 uker med rekruttskole på Madla, hvor vi har lært om alt fra våpenbruk til sanitet, så har jeg havna på Vakt og sikringskurs her på Rygge. Her skal jeg være i enda 2 og en halv uke, før jeg blir overflytta til Gardermoen. Gardermoen blir da det stedet hvor jeg skal være vaktsoldat resten av mine 9 mnd. i forsvaret. 

Rygge har mye positivt, men og litt negative ting. Kasernene er litt mer slitte enn de vi er vante til på Madla, men dette overlever en fint, da det kun er snakk om 4 uker en skal være her. En annen ting er at rommene er  både blanda jenter og gutter, noe en heller ikke er vant med fra rekrutten. Dette gjør meg da ingenting, da jeg vanligvis kommer best overens med gutter generelt. :-)
Ellers har Rygge en helt OK velferd. Velferden ordner med skyss inn til nærmeste nærbutikk hver dag, hvis der er behov for det. Ettersom at Rygge ligger litt avsides, så har de ganske mye velferdstransport hvis det er behov. Ellers så er kiosken helt OK, og velferdsassistentene hjelper til med det som trengs der borte.

En annen ting er at befalet her ikke er like kresne på vask som det vi er opplært til. Dette er nok da det ikke er så god tid til skikkelig omvask hver gang noen failer litt. Så bare en husker å tømme søpla og vaske kjapt over gulvet, blir befalet for det meste fornøyd. Er verre når det kommer til permvask før helga.

Ellers har vi ikke rukket å gjøre så mye enda her på Rygge. Er desverre ikke mye jeg kan avsløre som soldat, da det meste er "hemmelig". Kan ikke avsløre for mye av opplæringen.. Noe som sier litt om hvorfor det er så lite informasjon om akkurat dette temaet ute på nett. Har selv googla div. ting angående kurset på Rygge, men har funnet lite... Er nok nettopp derfor.

Har og vært heldig å havna på en ny tropp. Har fortsatt 1 fra forige troppen min her, men de fleste andre er nye fjes. Trives kjempegodt med denne gjengen her, derfor er det litt synd at det er litt kortvarig.

Det var litt om det fra meg. Da veit dere iværtfall hvorfor det blir litt stille fra denne kanten ellers.

Cheers! 

hits