juni 2010

Vær med å stoppe klisjeer!

Dear diary.. or something.


                                         Foto: Ida Andersen, myself

Heisann alle sammen, dere få som leser dette.
Jeg tenkte bare jeg skulle skrive ett lite innlegg om dagen min så langt.. før jeg legger meg ned eller ser på film. Noe blir det vel.
Dagen startet idag med at jeg ikke var flink med alarmen, så jeg forsov meg. Noe som ikke gjorde så ekstremt mye pga streiken osv. Men da jeg våknet var det kun 20 min eller noe til jeg måtte komme meg ned til byen. Jeg skulle jo hjem idag, til Meløy. Hjemme ventet farmor, farfar, Erika og søskenbarnet mitt Pierre. Noen fra Beiarn også faktisk! ^^
Pål hadde bestemt seg for å være igjen i byen idag, og ta turen til Steigen for bursdagsfeiring imorgen. Noe jeg ble skuffet over, men forstår. Jeg personlig synes konfirmasjon er viktigere en bursdagsfeiring, fest og fyll. Men noen tenker annerledes en andre.
Så Erika og jeg sitter skuffet igjen. Skal foresten møte Erika imorgen forhåpentligvis. Så håper jeg at jeg kan få kjørt litt bil iløpet av morradagen. For det er nemmlig ekstremt gøy. :)
Da jeg kom meg på båten var det masse småunger der fra Tjong, som hadde vært på Vatnlia. Disse skulle til samme plass som meg, + litt lengre. Jeg møtte da også Felix, søskenbarnet mitt som satt seg ned ilamme meg. Jeg photoshopet da det bildet der oppe, noe som var ekstremt vanskelig sammenhengende med bølgene. Såe, håper du liker det uansett. Jeg liker det.
Da jeg kom hjem var Farmor og hennes mann her og Farfar såklart. Det ble mye klemming osv, lenge siden sist. Farmor har også sydd ut bunaden min, som har blitt for liten siden 9-ende. Så nå kan jeg komme meg i bunaden igjen! Gleder meg faktisk til å bruke den. :) Blå fargen er best når det kommer til nordlandsbunaden, som foresten er Norges fineste bunad!

Håper du/dere koser dere videre med kvelden, eller dagen alt etter hva..
Jeg skal se å legge meg å se film eller noe.
- xFrostbite.

hits