juni 2011

Lite aktiv!

Beklager! Jeg har vært lite aktiv i det siste, grunnet dårlig tid. Jeg har begynt på sommerjobben min, hvor der ikke finnes noe som heter bredbånd eller internett. Har også begynt å planlegge sverigeturen som skal begynne nå på Lørdag. Det har vist seg slik at Pål ikke får ordnet de siste fire dagene sine fri, så han kan ikke være med til Sverige. Greit, det blir garantert koselig med bare Patrick og Ayla + Camilla og broren på siste del av ferien - men ingenting blir det samme uten min pus. Samtidig, så hadde jeg lyst å vise ham hvor jeg ble født og oppvokst i fire år. Hadde bare vært mye bedre med min Pål. : ( Noen som vet av noen landbillettører som ikke jobber nå i fra den 7-10 Juli?Vær så snill og rop ut! Vi trenger den personen!

Det blir iværtfall besøk hos farmor, onkler osv. + Liseberg og tilslutt partyet med Sonisphere festival! ♥ Synd min pus ikke kan være med. Hvis det er noen andre som er intressert i en sonisphere billett for Stockholm med Slipknot, Arch Enemy, In Flames, Mustach, Mastodon, Graveyard, Dead by April osv! Kan sikkert gå til 400,- . 

 

Sneiks!

På flyttefot!

Idag skjer det endelig! Vi skal flytte fra Bodø og hjem til mamma i Meløy for sommeren. Dette skal bli utrolig godt, for da vet jeg 100% sikkert at det er sommerferie! I tillegg til flytting idag, så har vi skoleavslutning da vi får utdelt vitnemålet for de 3 årene på vgs! Enda bedre! Dette er noe jeg har ventet på i evigheter, har til og med stått på på skolen slik at jeg får studiekompetansen min godkjent, og ja - det gjorde jeg!

Så idag blir det biltur til Bodø by med henger, og nedover igjen med sofa og skit. Hihi. Så foresten! Noe jeg har glemt å fortelle om. Jeg fikk telefon fra Noroff, det blir ikke multimediedesign i Trondheim allikevel. Så da ble jeg overflyttet til Oslo! - Noen som vet av leilighet til en fin penge?

 


fy**** for ett dårlig webcamera jeg har !


Jeg skal bade!

Idag var min siste skoledag! Jeg synes virkelig synd i klassen som kom opp i Religion, noe som betyr ekstra dager på skolen for dem! Men jeg skal iværtfall hjem idag, og jeg har en stor plan om å dra med meg Pål for å bade! Det skal bli deilig! Jeg bada sist gang jeg var hjemme, og det er virkelig friskt og deilig.

Har du bada så langt?

 


//fotosnella


Virkelig fornøyd med bloggen min!

Nå når jeg ser over hvordan bloggen min ser ut i helhet, så er jeg virkelig fornøyd med den! Kan hende jeg blir å ordne headeren etterhvert, men det får så være så langt! Har litt mye å gjøre for tiden, så det kommer sikkert etterhvert! 

Hva synes du om bloggen min?

  

Sommer!

Hei dere!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om hvor effektiv jeg har vært de siste dagene i det fine været! Været her i Nordland akkurat nå er upåklagelig! Jeg har for første gang i år vært å bada i Ågvatnet, som foresten var deilig. Idag har jeg til og med prøvd å sole meg litt, noe som er ett sjeldent syn når det kommer til meg.

Ellers grilla vi igår, har også hjulpet mamma litt her hjemme, og kjenner meg nå klar for å flytte hjem! Nå mangler det bare å rydde rommet sitt, for å få plass til senga mi! Skulle også rydda plass i skapet som jeg har på rommet, til Pål min kjære skal flytte inn for sommeren sammen med meg. ♥ - Åh jeg gleder meg sånn til sommerferien!

 

På tur hjemover!

Om ca. en time skal jeg ta bussen hjemover til mamma! Det skal bli godt med langhelg. Vi har jo fri på mandag ettersom det er 1. pinsedag! - D E I L I G, spesielt nå som vi er ferdig med eksamen! Synes det gikk helt greit for å være historie muntlig, så er fornøyd.

Ellers er været her i Bodø kun til å klage på varmen, er nesten litt for varmt. Men det er samtidig utrolig deilig, med tanke på den lange, kalde vinteren  vi har hatt her i Nord. Lurer på hvordan det blir å flytte til Trondheim, det er jo varmest der i hele Norge nå!

Slenger med dagens outfit!

 Hva skal du gjøre i helga?

Eksamensjobbing!

Jeg kom til skolen for ikke så lenge siden, og er så og si klar for å starte mitt arbeid med den muntlige historie-eksamen min. Da er det bare å komme igang, men så var det jo facebook. Hvordan er det man egentlig klarer å holde seg unna andre nettsteder når man har andre ting å gjøre?  Jeg er jo hjelpesløs..

Dagens shopperunde!

Mamma ringte idag og spurte etter kontonr. mitt, slik at jeg kunne komme meg hjem i helga! I tillegg fikk jeg litt ekstra penger slik at jeg kunne handle klær! Jaaa! Jeg har endelig fått meg enda en ny bukse & To nye topper! Flotters! Nå er jeg herved litt mer klar for sommeren! I tillegg møtte jeg Martine idag, hun ble med på shoppingrunden. Det er så bra å få henge litt ut med henne også, møter henne jo ca. aldri lengre + at jeg skal flytte sørover snart. Da vil det si at jeg sikkert ikke blir å møte henne påevigheter. Woh. Så vi dro på peppes. Jeg og Pål spleiset på en pizza, så fikk Martine spise litt hun også - fattiglusa ♥ - Jaokei, skal ikke snakke. Er herved fattig jeg å - igjen. Klær er dyrt.

Men her er i værtfall de nye klærne! (sorry at jeg er barfot!)


framfra (JEG TRENGER NY SPEILREFLEKS :c, den begynner å ta farvel nå)


fra siden av! Bukse: Zoon (outlet store) 100,-, Bluse: Cubus 29,-


Topp: Vila 49,- (Ja, jeg vet! Fantastisk tryne)

 


La bare med ett bilde av skjønne lille meg!

 


Hvordan har din dag vært?
Eksamenslesning!

Jeg og Pål har fått litt penger idag, slik at jeg skal komme meg hjem i helga. Pål fikk bare penger av mamma fordi han hadde vært flink å hjulpet henne med ett gjerde på gården hjemme! Så idag skal jeg lage en heftig pølsegrateng til middag (har så sinnsykt mye pølser til overs!), også er det jo selvfølgelig eksamenlesing nå da. Både Pål og jeg har eksamen, så slik blir det. Kjempe koselig!

Ellers imorgen må jeg ut å finne meg noen klær, til og med mamma har sett at jeg trenger det. Så! Jeg gleder meg litt. Er ikke så stort fan av å shoppe, men jeg tror jeg vet hvor jeg skal kike så!

Hva har du gjort idag?


Kom opp i Historie!

Ja, jeg er faktisk relativt fornøyd! håper bare at selve oppgaven min går bra. Prøven blir muntlig nå om to dager, altså på Fredag. Jeg skal fremføre to historiske hendelser fra ulike tidsperioder. Skal også finne kilder som representerer ulike syn på hendelsene. Så da har jeg valgt Imperialisme og Kolonisme + Den Kalde krigen. Er ikke 100% sikker på hvordan jeg skal løse oppgaven enda, men det kommer seg - håper jeg!

 

Har du kommet opp i eksamen?

 

Ettermiddag .

Da jeg kom hjem fra skolen idag, så la jeg meg for å ta en lur i 2 timer - var så sinnsykt trøtt! Så da jeg våknet, hadde Pål lagd middag! Pølser i potetstappe, med bearnèsaus til! I tillegg har han kjørt på butikken for å kjøpe meg en godt & blandet pose, fordi jeg hadde så lyst på. Jeg elsker gutten min ♥

Har du hatt en fin dag så langt?

 

Nytt Design!

Da har jeg smekket ihop ett nytt design! Ble litt lysere, men er ikke 100% fornøyd med headeren - trenger nye bilder. Ellers, så er jeg fornøyd! Lyst, enkelt og pent. Hva synes du?

 

Kom ikke opp!

Idag er alle sin favorittdag her på Bodin. Eksamenstrekking! Men jeg var en av dem som ikke kom opp, og jeg vet ikke om jeg skal se på det som "heldig" eller egentlig dumt? Idag kom halve klassen opp i Visuelle Kunstfag. Ett fag som er mest om generell kunst, farger og slikt. Derfor hadde det egentlig vært ett greit fag å komme opp i, noe jeg da ikke gjorde. Men da er det trekking imorgen igjen, spent å se om jeg kommer opp da.

Ellers for dem som ble trukket opp idag, men ikke er tilstede på skolen, må søke om å få komme nå i etterkant. Dette synes jeg er helt greit, for de visste jo at det var trekking idag. Dessuten er det ikke så vanskelig å søke heller da. Når noe kommer til eksamen, som er utrolig strengt, så må en være streng med seg selv!

Hvor strenge synes du reglene til eksamen skal være?

 

Banankake !

Da har jeg tatt mine to modne bananer og lagd meg banankake.. igjen! Banankake er en kake du kan lage så mange forskjellige vrier på, men kan ende opp utrolig god uansett hvordan du egentlig gjør det! Her er grunnoppskriften jeg bruker, så kan du velge om du vil legge til evt. sitron, kanel eller kardemomme oppi. Du kan ha ca. alt oppi!

Lykke til!

1 dl. sukker    
2 egg
2 dl hvetemel
1 ts. bakepulver
50 g smør/margarin
2-3 godt modne bananer

 

1. Visp sammen sukkeret og eggene til en luftig eggedosis
2. Rør hvetemelet & bakepulveret sammen i eggedosisen 
3. Smelt smør, og ha oppi
4. Mos de modne bananene å rør dem forsiktig oppi sammen med resten.
5. Stek på 175°C midt i ovnen i ca. 40-45 min.

 

NAM!

Helg på Kjerringøya!

Jeg og Pål dro igår  avgårde tidlig på morgenen for å reise til Kjerringøya. Der skulle vi på ett teaterstykke for søsteren til Pål. Det var utrolig gøy! Jeg hjalp også til å sminke til forestillingen, det hørtes ut som de ble fornøyde med det også da! Som er flott.

Ellers har jeg tadd meg sol i solariumet til søsteren til Pål. Hun hadde ett solarium i den senga vi fikk låne, og jeg fikk bruke det. Jeg tenkte jeg skulle prøve det for å se om solallergien slo til, og jeg kjenner det klør nå, spesielt mellom lårene. Noe som faktisk er litt rart, med tanke på de andre gangene jeg har hatt soleksem, så har det vært på armene. Men jeg har faktisk fått time hos hudlege, så denne gangen skal vi faktisk finne ut av det!

Noe annet jeg har funnet ut av er at jeg har lyst på en oppskrift-bok, der jeg kan notere opp egne oppskrifter osv. Hadde vært kjekt! 

 

Hvordan har din helg vært?

 


T w i l i g h t

03.06.11

Busy Busy!

Idag har jeg vært kind off opptatt. Sto opp i to tida, så fikk jeg besøk av Ayla. Vi skulle ha workshop for BMK, der vi lagde slike som er på bildet nedenfor! Har også lagd masse skulls, som vi skal henge opp i konsertlokalet imorgen på Summer Vacation Overkill. Blir dritbra! Så ellers har jeg vært på filmkveld hos Katarina på Tverlandet. Det var koselig! Så vi så Hostel og Battle Royale! Begge skulle være skrekkfilmer, men Battle Royale var ikke skummel - synes jeg da.

Men ja! Imorgen er det å stå opp tidlig. Da skal vi pynta til konserten og lage 10 L vaffler. Haha. No kiddin'.

 


skal klippes ut og henges over scenen!


Begynne å pakke

Skal begynne å pakke ned noen saker ikveld tenkte jeg. Har nettopp satt meg ned å stifta ferdig alle papirene for BMK, drit arbeid for hånd - men greit å gjøre mens jeg ser på tv. Så da er det bare å hente eskene ut fra boden å begynne å pakke! Kan jo kun pakke ned de tingene vi aldri bruker - det er jo enda 23. dager igjen til vi faktisk skal flytte. Så, noen ekser skal iværtfall pakkes ned!

Liker du å pakke?

 

TV - Skjønnheten & Udyret

Har ikke sett TV-programmet "Skjønnheten og Udyret" som går på FEM før, men tenkte jeg skulle se det nå. Det begynner vel hvert øyeblikk? Synes slike programmer er ganske interessante! Synes du?

Har du sett dette programmet?

Facebook-site!

Da har jeg opprettet en facebook-site! Jeg prøver å prøver for å få mer lesere, men nå har jeg tatt det siste steget. Gå inn her og lik meg, om du er interessert i å få lese mer om min hverdag, sminke eller foto! :)

 

Ha ei fin langhelg.

Solo og Agurksnaks!

Jeg og Pål har vært nede på skolen en tur for å kopiere opp stuff for Bodø Metall-Klubb. Etter den turen, gikk vi på butikken i nærheten for å handle inn til middag idag. Det blir lasagne (med fersk basilikum) med salat og hvitløksbaguetter! Har hatt en lasagne pakke stående i skapet for sin tid nå, så nå skal den bort! Skal jo flytte hjem om under en måned, kan jo ikke ha mye matvarer overalt! I tillegg kjøpte jeg meg en litenflaske Solo og Agurksnacks! MmM, agurk!

Hva skal du ha til middag? 

 

Here I am, Rock You like a Hurricane

Lagde noen bilder idag mens jeg lagde en gif. til konserten. Så da tok jeg vare på disse. Vet de ble creepy, men jeg liker det. Hehe.hits