juni 2012

Nettshopping!

Andre piker og menn her på blogg.no handler nok inn mest klær, sminke og en vet ikke what not via. internett! Vel, jeg kan godt komme til å gjøre det en gang hvert 10-ende år jeg òg, men er nok ikke det første jeg handler inn via. internett! Jeg bare er ikke en sånn person, no offence! Jeg er litt mer interresert i å handle inn musikk og slikt via. internett.. Så idag når jeg fikk tilbake depositumet mitt, bestemte jeg meg for å handle noen ting jeg føler jeg "trenger". Vel, jeg har bestemt meg for å samle på Machine Head stuff! Har allerede 2 CD'er fra dem, så nå fyller jeg på med 2 CD'er til og en Promo singel!


"The more things change...", "Burn My Eyes" og "Old (Singel)". 160,- !

Etter dette bestemte jeg meg for å bestille en Solstafír skjorte jeg har ønska meg lenge! Denne koster rundt 150,- !  (Inkl. frakt). Jeg synes den er råkul, så må jeg jo ha noe for å representere et fan av dem! Wihuu! Gledes! 

Hva pleier du å handle når du er online?

Plutselig korthåret!

Vel.. For å si det slik.. Nå har jeg iværtfall en kjæreste som har lengre hår enn meg!

Det fantes en tid da jeg hadde likte langt hår som han, noe som var i 10. klassen for min del. Etter det har jeg hatt det relativt langt òg, men her igår ble det meste klipt vekk! Dette er mest på grunnlag av at håret mitt var så slitt, så mamma tok det meste som var slitt.. Så nå sitter jeg her igjen med skulderkort hår. Liker ikke å ha kort hår, så misstrives sånn smålig her. Men ja, håret gror jo ut igjen.. Synd det tar så lang tid! :( Vel, fin er en vel på en måte uansett! (?)

 


Frk. Missfornøyd!

Lillehammer-marked, pils og t-skjorte!

Idag ble det spontantur opp i torget på Lillehammer på marked osv! Jeg sa til svigermor at jeg ville være med dem til byen på marked, og da kom Hansi automatisk med! :) Vi tok oss en tur på Vinmonopolet hvor vi fant Motörhead-vin! Den skal foreløbig stå til pynt - uåpnet!
Etter dette tok vi oss en tur på Fretex! Der fant Hansi seg et par bukser, mens jeg fant meg en streken-skjorte! Den er råkul! Etter Fretex gikk vi en tur rundt på markedet! Så gikk vi inn på en bruktbutikk hvor Hansi gant en etterlengtet film: Rock a Doodle! Jeg fant en VHS-spiller! Perfekt kombo! Så da slengte vi likegreit med noen ekstra filmer, så nå sitter vi å ser på pippi langstrømpe!
Men før vo dro hjem, spandertr svigerfar utepils! :) Så alt i alt, enn fiiin dag i Lillehammer! Imorgen blir det mest pakking, men først: Taco og pils!

Ha en fin st.Hans aften videre!

Soon time to go home!

HeiHei!

Så, mens Hansi er på treningssenteret, og jeg sitter hjemme småsnufsete å ser på That 70s' show.. Så tenkte jeg bare like greit jeg kunne slenge inn et blogginnlegg! Må vel bli litt flinkere til slikt nå som sommeren er her, og det skjer relativt mye i livet mitt nå. Som noen av dere kanskje har fått med dere var jeg på Sweden Rock Festival for ikke så lenge siden sammen med Hansi, søstra hans Inger Elise & en kompis av dem som heter Viggo! Kjempehyggelig gjeng å dra på festival med! Skulle gjerne delt noen bilder, men macen og den nye Samsung Galaxy 2'en min samarbeider ikke så bra sammen. Så, det får vente til en annen gang!

Vel, etter det, så har Hansi og faren hans hjulpet meg med flyttelasset for sommeren å oppbevarer det på Lillehammer. De kom å henta det i Oslo med bil og henger bare for å hjelpe meg! Så jeg er kjempefornøyd! De er så snille. :) Den 25. Juni, snart altså - så reiser jeg med fly hjemover til nordland! Blir merkelig å være borte fra Hansi så lenge når vi har møttes en gang i uka på 2 mnd. Men sånn er det, tida går vel fort på jobb i sommer uansett! Så da møtes vi fortere enn vi egentlig aner, håper jeg!

Senere idag skal vi ut på Mjøsa å spise pizza fra båten! Hihi! Første gang jeg noen gang kommer til å få gjort det! Vel, blir nok koselig! :) Ha en fin Fredag videre!
Nye innkjøp! (Vinyl og CD)

Som dere kanskje leste i det forige innlegget ble det en tur til Gjøvik idag for å hilse på noen folk der borte som Hansi kjenner! Det ente opp som en veldig vellykket tur! :) Fikk hilst på mange hyggelige folk, atter en gang!

Det som skjedde etter grillinga på altanen til Pål, var plateshopping! Det viste seg at Pål eier en egen liten platesjappe i huset sitt! Så da tok vi oss en titt, så ble det noen innkjøp! :) Jeg fant nemlig Eluveitie på CD, så kom Pål frem med en vinyl av den samme. Den er i gjennomsiktig vinyl. Han hadde bare "Everything Remains" i vinyl. Så den fikk jeg i CD og vinyl. Så fikk jeg det nyeste albumet "Helvetios" på CD! :) Så jeg sier meg kjempefornøyd med dagen! Har også fått kjøpt meg ny bukse og en topp idag! Wiih!

Har du hatt en fin Onsdag? :)

 


 

Summertime !

Nå som jeg har fått lasta opp en app på den nye Samsungen min, så skal vi vel se hvis jeg ikke får blogga litt oftere! Eksamen og skole er overstått.. Jeg har fått flytta ut å vaska hybelen! Flyttinga må jeg takke kjæresten og "svigerfar" for :) De har vært kjempesnille å kjørt til Oslo for å hjelpe meg å flytte. Så tar de til og med vare på sakene mine ovet sommeren, til jeg finner ut hvor jeg skal gjøre av meg.

Vel, når det er sagt. Så akkurat nå sitter jeg på Gjøvik hos Affen, en kompis av Hansi :) Vi skal snart å grille hos noen kompiser av dem! Er vel mest bandmedlemmer av bandet til Hansi! Koselig blir det iværtfall! Men nå skal det chilles videre med rock og nerdepratinga til gutta! Ha en fin Onsdag videre! :)

hits