juni 2015

Oppussing med ryggvondt!

De fleste som har vært gravide tror jeg vet hvor ubehagelig og vondt det kan være i bekkenet fra tid til annen. Idag har jeg merka blandt annet det at det ikke er like enkelt å drive med oppussinga når en har vondt nederst i ryggen.

Skulle liksom være flink å pusse ned den ene veggen vi skal ha tapet på, men viste seg å ikke være så veldig enkelt. Jeg fikk gjort ferdig ei stripe, kan du si.. men pussemaskina, men that's it. Håper min kjære kan hjelpe med resten når han kommer hjem ikveld. ♥

Har du hatt bekkenproblemer?

 


//source

Back again

Hei alle sammen!

Nå har det skjedd en del, på veldig kort tid her. Kan jo kort oppsummere starten, slik at det er lett å få med seg alt! 

1. Jeg har dimmet ifra militæret
2. Har startet deltidsjobb ved en restaurant i Kongsberg
3. Jeg er gravid
4. Vi har kjøpt hus i Hvittingfoss! (Kom rimelig kjapt etter punkt 3.)
5. Jeg har søkt studie som sykepleier i Høgskolen i Drammen, og et studie som optiker i Kongsberg

 


Så, det er utrolig mye ting som har skjedd på kort tid her, siden sist jeg skrev innlegg. Så husker jeg ikke helt om jeg visste om graviditeten akkurat på det tidspunktet heller. Fikk vite det rett så tidlig, så sånnsett har jeg vært heldig. Men, er jo ikke slik at jeg har gått å ropt det til verden rundt meg, men heller holdt det innen familien i første omgang. Uansett. Jeg og Eirik storgleder oss til å bli foreldre. ♥ Vi har vært på UL 21. Mai, der vi fikk vite at det er en liten gutt.

Jeg har hatt skikkelige plager med kvalme og svimmelhet de første månedene av graviditeten, men det har gitt seg nå som jeg er midt i. Nå har jeg derimot begynt å få vondt nederst i ryggen/bekkenet, noe som da gjør at jeg sover litt dårlig om nettene. 
I motsetning til alt det slitsomme med graviditeten, så har jeg begynt å kjenne sparkene. Noe jeg nok har gjort lenge, men vært litt usikker på om det var spark eller ei, da jeg ikke 100% var klar over hva jeg skulle kjenne etter. 

Over til det å bli huseiere. Som jeg skrev lengre opp, så kom jo det ganske automatisk etter den store nyheten om graviditeten. Jeg og Eirik har jo spart i litt under ett år, hvor vi har vært såpass flinke at vi har klar en OK egenkapital. I tillegg til dette har vi sett etter hus litt i utkanten av tettstedene, hvor det har vært litt billigere enn før. Da jeg så ringte banken for å høre om hvor mye vi kunne få låne, så fikk jeg se at vi kunne gi bud på et hus som lå ute til salgs i April. Vi fikk og startlån innen kommunen, noe som jeg vil si til alle nyetablerte at kan være lurt. Det er ikke så vanskelig å få, sålenge en har litt egenkapital selv. Så er det mye mindre rente enn "vanlige" lån. Noe som gjør det enklere å se for seg å nedbetale. 
Så huset vi endte med å by på er da i Hvittingfoss, 30 min. utenfor Kongsberg. Det ligger på et sted kalt Pyttesletta, og vi har egen hage/tomt på 1500m2. Huset har tre soverom, stue, kjellerstue, kjøkken fra 2011, bad i 2. etg og klosett i 1. etg.  Jeg og Eirik har flytta inn, litt før overtakelsesdato, da vi kom godt overens med selgerne. Og vi er snart ferdig med oppussing av stue. 
Vi trives utrolig godt, og storkoser oss som samboere, og ikke minst vordende foreldre. ♥ Ikke før i livet har jeg følt meg så "voksen", men det er kanskje på tide med alt det vi har i vente nå(?). Hihi! 

Det var den "lille" oppdateringen fra min side. Nå skal jeg prøve å se litt Friends før jeg legger meg til å sove for natta. Eirik har reist på arbeid og blir borte frem til onsdagen. 

 

Håper dere har hatt ei fin helg!

Cheers!

 

hits