juli 2011

Dagens bestilling!

Ettersom at jeg har en liten andel penger på konto, så har jeg tatt meg råd til å bestille klær, noe jeg virkelig har bruk for! Så da kiket jeg meg inn på ellos.no sin outlet-del. Hvor jeg fant meg en ny bukse + en underkjole. Har aldri eid en underkjole, så er spent på om det er noe bra! Så her er det jeg har handlet. Ett stk bukse, og en underkjole.

 


buksen, håper jeg passer den!


Underkjole

Obs! Alle bildene er hentet fra ellos.no
Spørsmål:
Har du noengang prøvd en underkjole, hva syntes du om det?
Hva synes du om bestillingen?
                   Ny Header! Juli 2011

Beklager at månedens header ble litt sein, først nå tok jeg meg tid til å lage en. Så her er månedens header!

Synes?


2 år og 5 måneder !

Jeg og min kjæreste pus har vært ilag i hele 2 år og 5 måneder. Det nærmer seg tre år, men kjennes ut som vi er nyforelska enda. Jeg elsker gutten min over hele mitt hjerte, og er 100% sikker på at det blir flere år fremigjennom med både lykke og kjærlighet. Tenk å være så ung å finne the love of my life på så ung alder. ♥ Er glad han er min, og ingen andre sin! Pål-Cato Hansen, forever mine!


I'm so in love with you, I can't even see straight!


Klar for imorgen!

Hei folkens!

Jeg vil bare si at jeg er så utrolig klar for imorgen! Vi skal på fest hos Therese i Steigen, endelig! Jeg har ikke vært på en ordentlig fest på evigheter! Så da blir det party imorgen! Da vi var i byen handlet jeg som sagt Gin og Tonic water! Det blir awesome! Pål handlet Whiskey, men jeg er ikkeså glad i det. Dessuten kommer great boy Pat til Steigen for å partye ilag med oss! Men først er det grillings her hjemme hos svigermor ikveld! Så reiser vi bortover til Bogen for å overnatte hos Therese. 

Bye lovers!


Gin & Tonic anyone?
Fortsatt beklager jeg for dårlig kamera, speilrefleksen ligger hjemme.

Irriterer meg btw at Indian Tonic Water kun finnes på småflasker i Bodø. Ingen tar inn 1,5L! Sucks.

 


Kjøpte meg cognac-kuler, noms.Callie (Grey's Anatomy) - The Story

Ikke alle dere har sikkert kommet så langt som til slutten av den 7-ende sesongen i Grey's Anatomy, men jeg ville dele med dere denne fantastiske sangen av Callie. Hun synger her The story, som er en av de mange sangene i episode 18, sesong 7. Er fortsatt overrasket over hvor flink både hun, Lexi og mange andre er til å synge!      

 Enjoy!


Mange venneforespørsler!

Hei alle sammen!

Vil bare takke for at det er så mange søte folk der ute som legger meg til som venn for tiden. Er alltid like hyggelig å se at det er noen som faktisk er inne på bloggen min og kanskje leser den - for så å se at det faktisk er noe bra. Regner med det må være noe lignende, men en vet jo aldri! Men takk skal dere ha, synes det er koselig.


beklager for dårlig web-cam bilde
speilrefleksen er hjemme i Meløy.Ellers idag foresten, har jeg vært å badet. Denne gangen for første gang i havet, for i år altså! Jeg, Therese, Pål & Ronald dro til ett sted som kalles Brennviksand, hvor vi først vasset utti og så til slutt klarte å svømme. Pål var relativt feig, ellers så ble han fort lei - kjedelig var han i værtfall. hihi
Så har jeg og Pål lagd middag til meg og stepappaen hans. Vi lagde kyllingfilè m/ris, saus & grønt. Utrolig godt! Kan anbefale til dere å ikke steke kyllingfilè i panna, men heller i ovnen på 200 °C! Ha gjerne en slags marinade på dem først. Jeg brukte for min del noe krydder og pesto. Nam

Nå er jeg nettopp kommet hjem etter ett kort besøk oppe hos en kompis til Pål. Turid (onkelbarnet til Pål) ble en smule trøtt og sovna av oppå meg under en film, så jeg bestemte meg for å ta henne med hjem. Hun er foresten 17 år, så ikke ett lite barn som det kan høres ut som. Haha. 
Så da sitter jeg jo her og blogger - men nå skal jeg se Grey's Anatomy! Ha en videre fin natt folkens!

♥ 

Monin Sirup - Anbefalelse


illustration bilde


For dere som leste forige innlegg, så leste dere om monin sirup. En sirup som kan brukes til alt som drinker, kaffe, milkshake osv. Akkurat nå skal jeg skrive om hvordan du kan lage en digg milkshake i sommervarmen - med Monin sirup. Først må du svippe innom Partyman en tur, hvor enn du bor!

På Partyman Bodø har dem flere sorter monin sirup som du kan velge mellom. Jeg var innom der igår å kjøpte meg en sirup med vannmelon smak! Digg. Idag som det er så fint vær, bestemte jeg meg for å lage en milkshake med sirupen.

Du trenger:

1. Monin sirup - hvilken som helst smak som du vil
2. Vanilje is
3. Du kan også bruke sjokolade-saus om du ønsker det.

 

Ta så mange kuler is du vil i en mixer. Bland oppi sirup, men ikke ta for mye - da blir det for søtt. Mix dette sammen og server i ett glass. (Hvis du skal ha sjokoladesaus, lag dette som en slags spiral i glasset før du har oppi shaken).

 

Dagens innkjøp!

Hei Hei alle sammen!

 

Må først & fremst bare beklage så sinnsykt mye for at jeg ikke har blogget pålenge. Har som sagt jobbet som landbillettør på Ågskardet, og dermed ikke hatt tid til å verken blogge eller sitte mye fremfor pc-en da jeg har kommet hjem. 

Idag derimot vil jeg ta bort tankene om det tragiske som har skjedd på utøya og i Oslo-kantene. Ja, jeg vet det er utrolig trist, men folk må få tankene på andre ting. Så jeg tenkte da at jeg skulle blogge om dagens innkjøp, som skjedde etter at jeg og Pål har reist via Bodø til Steigen idag, og satt av noe tid til shopping! Så her er det jeg har handlet (beklager, har ikke eget kamera, så blir google.com):

 


 

 

Monin Sirup - vannmelon ( 149 ,- )
Jeg er en av de typene jenter som elsker å prøve noe nytt når det kommer til siruper og drinker! Idag dro jeg en tur på partymann (Bodø) og fant denne. Jeg elsker vannmelon, og skal denne gangen prøve å mixe det med gin. Denne gangen skal jeg prøve Monin, som er ett annet merke enn hva det jeg har prøvd før. Jeg vet vannmelon og gin kan høres veldig sært ut, men jeg prøvde en slags drink med det - og det var deilig! 
Monin sirup er dessuten organisk, og kan brukes i bla: smoothier, iser og som saus på div. desserter! For dere som har smakt div. milkshaker fra forskjellige cafèer, så er det mange av dem som bruker lignende siruper for å blande inn i isen, slik at det blir en deilig milkshake!


 
                                                                                                                                       (klikk på bildet for å maximere!)

Sexy Mother Pucker lipgloss - Peach ( 119,- )

Dette produktet er laget av en serie som kalles for Soap & Glory, disse finnes kjøpt på Boots-apotekene her i Norge. Akkurat dette produktet valgte jeg å prøve bare for å se om det hadde en effekt på meg. Disse lip glossene har en  såkalt  "plump"-effekt, som skal få leppene til å på en måte svulme opp - slik at man slipper botox. (Noe jeg aldri kommer til å ty til uansett). 

Da det kom til å prøve produktet, så lukter den først og fremst som sjokolade. Den er litt sticky, og holder desverre ikke så lenge på. Etter en stund begynner leppene å prikke, noe de skal gjøre for å få plump effekten igang. Men jeg fikk desverre ikke noe spesiell effekt fra denne lip-glossen, desverre. Men jeg blir sikkert å fortsette å bruke den, den har utrolig fin farge!
Trind - Cuticle Balsam ( ca. 129 ,- )

Dette er ett produkt jeg gikk å plana å kjøpe idag! Jeg har skikkelig tørre neglebånd, og hadde et behov for å få pleid dem. Så da vi svippet innom en tur på Vita i Bodø idag, så spurte jeg om dem hadde noe for tørre og ødelagte neglebånd. Hun pekte meg i rett retning!

Trind er en serie med hånd- og negleprodukter til en OK, penge. Denne kremen skal smøres på neglebåndene, trekke i to minutter for så å massere restene inn. Denne funket utrolig bra bare etter to ganger! My new best friend! - Anbefales!
Beter - Hårbørste ( 129 ,- )

Dette er enda en ting jeg har ønsket meg en stund. En rund tre-hårbørste som gir mye volum til håret! Beter er ett spansk merke med hår-ting, som du får kjøpt på Vita. Jeg elsker denne allerede, da den er behagelig og børste med, gir også maximalt volum da du ruller den oppover i håret.
- Anbefales.


 

OSiS+ Schwarzkopf - Hårspray ( usikker pris )

Jeg og Pål bestemte oss for å svippe innom ett sted for å skaffe han voks, og meg en ny hårspray! Så jeg spurte betjeningen på Sveiz - sentrumsgården om de hadde en god hårspray, som holder volumet osv. på plass. Så da tok hun frem denne skjønnheten! Har ikke fått prøvd den så utrolig mye enda, men skal ta å gjøre det snart! Dette sa hun var hennes nye favoritt, hun lovte at den holdt godt og at den ikke blir klisjete i håret! Flott! 
Så lenge denne hårsprayen holder det hun lover, så er jeg fornøyd! Da kan denne og den nye hårbørsten min samarbeide ilag! Lip Salve Strawberry - Boots essentials  ( 15,- )

Etter å ha gått og fortvilt meg over såre lepper i en uke nå, så bestemte jeg meg for å kjøpe meg en leppesalve. Jeg gikk da rett inn på Boots apotek i Bodø for å se om de hadde noe. Og da hadde de denne de har utviklet selv. Denne fantes i mange forskjellige lukter, blandt annet spearmint og strawberry. Vanilje var også en tror jeg. Men jeg valgte selvfølgelig Strawberry. Og ja, til 15,- så er det verdt det!Roll - on Yeux - Eyes - Garnier   ( usikker pris)

Dette er ett produkt jeg er sikker på mange av dere der ute har prøvd. Jeg prøvde den for første gang hos søstra til Pål, og ble forelska. Jeg tror aldri jeg kommer til å legge denne fra meg. Det er så herlig å få øynene avkjølt på en slik måte. Blandingen av metall-kulen som ruller over øyelokket ditt og den gèlen som er oppi, gir en oppfriskende følelse! Du trenger ikke å skylle ansiktet i kaldt vann om morgenen, det er nok med en slik en på nattbordet. Dessuten inneholder denne koffein, noe som påvirker at øynene dine "henger" og er mørke. 
Kjøpte denne på Vita, for ett tilbud. 

- Anbefales mot trøtte øyne!


 

Det var det for denne gangen! Har kjøpt noen klær også, men kommer med det muligens senere da jeg har ett kamera! Håper dere likte innholdet, og om det er noe - så bare spør! Jeg svarer hver eneste av dere.


Fotoshoot - Swedentrip!

Takk til Ayla som sto modell for meg!

 

hits