juli 2012

Bærtur med mamma!

Da har jeg offisielt brukt litt av fritida mi for å gå enda litt mer i skog og mark sammen med morsan! Er jo koselig det! Den eneste nedturen er at vi kun plukker bær som jeg personlig ikke liker! Er ikke kresen eller noe, men multer er ikke helt min ting. Fant noen blåbær på turen og, men skal heller dra tilbake senere en gang jeg har lagt av tid til kun blåbær. Så kan jeg lage blåbærpai av det! Nums!

Liker du multer?

Mange fine farger! Det skal bærene ha!

Countdown - 13 days left!

Ettersom at jeg har sannsynlig lite å gjøre på jobb i pausene tenkte jeg å starte en nedtelling på bloggen til da Hansi kommer. Da har jeg vel en slags grunn til å skrive på bloggen! Skal ikke skrive noe spesielt om hva jeg skal gjøre når han kommer på besøk, men bare litt generelt om hva som skjer på jobben osv. Akkurat nå f.eks. mellom 11.10 - 13.15, har jeg en pause. Da ligger fergen i ro ved kaiet, og jeg har ingen biler å billettere! Helt OK, men blir som sagt litt døvt og kjipt.

Akkurat nå sitter jeg inne i boden min på macen å ser på Breaking Bad. Kjenner det skal bli godt å bli ferdig med sommerjobben å komme seg inn i en ordentlig fast jobb! (Forhåpentligvis på Gjøvik!). Ellers håper jeg bare på fint vær fremover til sommerjobben er over. Da det er greiest å jobbe ute! No shit Sherlock.


Ett år siden! Savner den tida.

Sólstafir !

Musikk-shoppoholiker!

I det siste har jeg vært helt dilla på CDON.no! De har så mange brae tilbud, og idag var siste dagen deres med siste frakt. Jeg vet jeg skal ha alle Led Zeppelin albumene, så jeg måtte bare slå til litt nå når jeg først har penger. Greit, pengene varer ikke hvis jeg bruker dem opp, sant? Men jeg må. Elsker Led Zeppelin. Er spent på den ene DVD-en jeg handla, for fant ikke noe reviews av den på nett, så skal bli spennende! Kommer sikkert i posten om noen dager, de er meget kjappe på CDON, faktisk! Står det skal ta 2-5 virkedager. Men da jeg var på LIllehammer kom det etter en dag! Love it!

Så, her er det jeg har handla nå.


mwihi!

Siste fridag - for denne gang!

Nå har det seg slik at jeg jobber sommerjobb! Det er sikkert en del av dere som har fått det med seg, men jeg må oppsummere litt! Så for andre gang starter jeg på andre vakta imorgen tidlig! Så da skal jeg trø meg frem og tilbake i fergekøen i 2 uker til nå, før jeg får besøk!
Jeg gleder meg utrolig til disse to ukene er ferdige, så jeg har fått tjent inn mange timer slik at jeg har en lønn jeg kan leve på til jeg får meg jobb! Når jeg så er ferdig med disse to ukene får jeg besøk av min kjære, Hansi! Det er noe jeg gleder meg utrolig mye til! Jeg rydda til og med utehytta slik at vi kan bo i den å se film og slikt når vi vil! Så er det jo første gangen han kommer på besøk å får hilse på min familie! Har en liten følelse på at de kan skremme han vekk, vi er ganske.. wild.. eller Texas-likt. Haha! Slik er det å være på bygda! Men jaja, han får vel bare være med på morroa! Gledes gjør jeg uansett! ♥

De tre siste dagene har jeg utrolig nok fått litt trim også! Har vært med mamma å jagd kyr i 3 og en halv time. Igår slapp vi oksen og gikk over gjerdet (Så vi var ikke hjemme før klokken halv ett, begge kveldene). Så da sov jeg godt etterpå! Idag ble jeg med mamma opp på marka igjen for å gå over strømgjerdet, en annen del av det altså! Så plukka vi litt multer! Slik som jeg ikke spiser, men er gøy å plukke uansett! Så fant jeg litt sopp vi muligens kan spise til middag!

Ellers har vi farmor fra Sør-Sverige på besøk! Hun og mannen er her oppe! Det er godt å møte dem igjen! Er ikke så ofte jeg møter dem! Så om noen uker kommer mest sannsynlig farfar og onkel på besøk fra en annen del av Sør-Sverige!

Hvordan har din uke vært?
Har du sommerjobb?


Vi har foresten kattebebier!
Serier i posten!

Nå er jeg så og si klar for å dra på Jorekstad sammen med Hansi for å bade! Men først tenkte jeg å betale regninga for noe som kom i posten idag fra CDON.no! Jeg elsker å bestille ting derfra, for de er så sinnsykt kjappe med å levere varene! Så da er jeg likegreit kjapp med å betale regningene tilbake! :) Så, da fikk jeg Season 1 av både True Blood og Game of Thrones! Bestilte først og fremst Game of Thrones, men så kunne en få med sesong en av en annen serie for 99,-, så da bestilte jeg like greit True Blood i samma renne!

I tillegg fikk jeg et klistermerke fra Hedman Clothing & Co! Et nytt klesmerke fra Norge, som jeg anbefaler alle å sjekke ut! :) Klikk her for å komme direkte til facebook-pagen deres.

Det er litt mer rocka klær og slikt, for oss som liker det!


Alene-natt!

Er ikke det beste jeg vet å være uten kjæresten, men sånn får det bare være! Jeg er ikke en slik som sitter å sutrer over det iværtfall, tenker heller positivt på at han er tilbake om ikke alt for lenge! Hansi jobber nattevakt inatt, en av de få dagene denne uka! Så da tenkte jeg at det var greit å holde seg litt våken selv, slik at jeg kan sove mest mulig sammen med han da han kommer hjem! :) Imens tenkte jeg å kike på litt That 70's Show, å bare surfe en del på nett!

Idag fikk jeg høre at Sólstafir-skjorta mi var kommet i posten hjemme! Gleder meg skikkelig mye å få prøvd den på! :)
Ellers har det bare regna stortsett på Lillehammer idag, så har vært inne for det meste å spilt GTA IV! Funker fint. Bestilte også bursdagsgave til brødrene mine idag, så skal bli gøy å få gitt dem den når jeg kommer nordover igjen! Kos dere ! :)

 


//foto: privat.

Nye vinyler - Led Zeppelin!

Heisann!

Nå er det kanskje en liten stund siden sist jeg skrev her.. Men det får så være! Jeg tar meg tid da jeg har tid, slik som nå! :) Kjæresten er nettopp kommet hjem fra jobb, jeg sitter nede på Lillehammer mens jeg har ferie fra sommerjobben! Har vært på intervju på Gjøvik, sier ikke hvor jeg har vært på intervju, men det får dere vite hvis jeg får jobb der!
Før jeg kom meg ned til Lillehammer ble det et stopp innom Bodø først. Ble drikkings sammen med Ingar, Amie, Tina, Martine og ei som heter Katinka! Godt å få møte folket igjen, selv om ikke alt gikk etter planen synes jeg det var en awesome kveld! :) Slenger med noen bilder av meg og Ingar/Amie!


Teksta fortsetter under bildene!

Så, da det var skjedd reiste jeg videre til Lillehammer for å møte min kjære! Sålangt har vi mest slappa av og bada litt! Så intervjuet da! FIkk Machine Head platene mine som jeg bestilte fra Ebay for ikke så lenge siden. Så har vi sett en hel del How I Met your mother! (Fikk Hansi hekta) :D

MEN. Idag kom nemlig noe jeg har gleda meg til! Led Zeppelin på vinyl til lille Ida! Så da er jeg lykkelig for dagen!


Bebiser!


Dessuten må jeg minne dere på å kjøpe bladet Rutetid, for der er et gratisbilag som heter "Godt Nytt" med.. (Slippes egentlig 27.07), min gode venninne Ayla M. har tegnet til dem, så hun er på trykk! Gratulerer søte vennen! :)

Hatt en fin sommer sålangt?

Summertime!

Igår fant jeg ut at jeg har nett på jobb. Kommer inn signaler fra Ågkroa som er 50m bortenfra her! Mens jeg sitter å hører på hagleskudd fra brodern i hågen, å venter på en ny runde med ferger - så tenkte jeg å skrive en linje eller to!

Denne dagen kan beskrives for meg som helt forskrudd! Landbillettøren på andre siden gir ikke beskjed videre til turister at den neste fergen videre ikke går, så da kommer de reisende tilbake pissure på meg, fordi de absolutt ha noen å kjefte på. Ettersom at jeg er den første som de når tak i fra en timers bomtur, så røsker det i stemmebåndet deres mot meg. Jeg bare gir dem et smil å ber dem ringe selskapet å klage - for det er ikke min feil! Så enkelt er det bare. Greit at jeg har en så og si crappy dag, men er det noen som alltid greier å ha et smil om kjeften så er det meg! Ja, jeg ser på meg selv som en bra serviceperson! Så spurte jeg skippern da om jeg fikk gå klokken 17.00 idag istedet for 18.30, og det var helt greit! Så da kommer jeg meg litt tidligere hjem enn til vanlig - god tid til å pakke!

For imorgen starter nemlig reisen mot Bodø, for så fly sørover på Tirsdagsmorgenen videre til Lillehammer! Gleder meg sånn til å få kos fra kjæresten! Er det noen som er kosesyk, så er det meg! Nemlig!

Ha en fin dag videre! :)
Siste dag på sommerjobb før ferie imorgen!

Nå har jeg straks jobbet 2 uker i strekk med sommerjobb som landbillettør! Har rukket å blitt solbrent og fått brannsår på engang iløpet av disse ukene. Skillet på låret/anklene er uslåelige og jeg er redo for ferie! Savner kjæresten litt vel mye nå, så skal bli godt å komme seg sørpå for å hilse på igjen! På Torsdag skal jeg også på intervju på Gjøvik, så vi får krysse fingra for at det blir jobb på meg! Når jeg kommer nordpå igjen, blir det bare noen dager fri før jobben er på'an igjen! Da er det bare 2 uker ekstra med jobb, så kommer Hansi på besøk til meg, mest sannsynlig!

Men nå blir det litt mer Breaking Bad før senga! Så sees!


Nye forsidebildet på Facebook! //privat

Noen nye bilder!

Mens jeg kjedet meg på jobb idag, så åpnet jeg likegodt noen litt eldre og noen litt nyere bilder å redigerte dem smått! Her er dagens fangst! :) Håper dere liker det!


Meldte meg på modelljakt!

Heisann!

Nå har det seg slik at jeg, har former! Så da har jeg meldt meg på Kappahl sin modelljakt for XLNT-modeller. Ettersom at jeg har litt bredere rumpe enn andre personer, så tenkte jeg at dette kunne være gøy! Liker dessuten buksene til Kappahl best, når jeg handler bukser blir det der. Så da passer det jo enda bedre! De har supert utvalg av bukser! :)

Jeg setter stor pris på alle som går inn for å stemme på meg! Bare å trykk her, eller på bildet under! :) På forhånd takk!
Brannsår av solbrenthet!

Etter å ha jobbet flere dager i strekk ute i sola som landbillettør, så ser trynet mitt ikke ut! Om akkurat en uke så skal jeg være i jobbintervju på Gjøvik, så da burde dette ha ordna seg. Mamma sier det ser ut som jeg har vært i krig! Ja, det svir iværtfall nok! Håper jeg greier å la være å pille på det! Er fanatisk med det !

Har du opplevd slik solbrenthet tidligere?

 
2012 - sålangt.

Jeg startet året fresht. Hadde bodd i Oslo i ett år. Var singel igjen etter 3 år og 10 mnd - rett etter nyttårsaften. Vel! Så da dro jeg tilbake til Oslo, singel sammen med vennene mine som bodde der nede. Det ble noe ræking ut på byen, samtidig som det ble mye skolearbeid. Nytt år - nye muligheter som de bruker si.

Etter ca. et halvt år (midten av April), møtte jeg på Hansi. Det meste var vel egentlig tilfeldigheter gjennom en kompis, så plutselig snakka vi bare sammen - noe jeg er utrolig glad for! Da vi møtte hverandre første gang 21. April, føltes det ut som vi hadde kjent hverandre i år og dager. Noe av det hadde vel med at vi hadde snakka en del på facebook og via. sms en stund, men så var det bare veldig lett fra starten av i det hele og store! :) Men så! >

Etter et halvt år på Multimediedesign ved Noroff, så begynte jeg å tenke på dette: Er det dette jeg vil gjøre? Er det muligheter nok da jeg er ferdig utdannet? Pluss en rekke andre spørsmål som dukket opp under spørsmål om økonomi, med tanke på at et års skolegang koster 100 000,-.. ca. Så, jeg har gått et år ferdig Multimediedesign, og sier meg fornøyd med det, sålangt! Neste blir å finne meg en jobb, hvor er jeg ikke 100% sikker på enda.. Men vet at jeg vil prøve meg på Gjøvik. Så si ifra hvis dere vet noen som trenger folk! :) Vurderer til og med å ta trucksertifikatet for å få lettere jobb! :)

Nå bor jeg hjemme for sommeren, hvor jeg jobber sommerjobb som landbillettør på nærmeste fergekai. Er solbrent som få, tjener inn noe penger.. Å er klar for en "ny fase" i livet! :)
Now: Some pictures!


Tur til Finnmark for å hilse på onkel og tante!


Ny start!Hadde mange romantiske middager med Katarina og Skyrim!


I made Zombie-pictures!


Jeg klipte lugg!


Jeg grodde ut luggen igjen!


Skoleprosjekt! JobbJobb!Jeg oppfant Metalpancakes! -Klokken 03.00


Jeg fikk kule venner på besøk!


Jeg møtte nye venner! - Dro med dem på danskebåten!


Hilste på farmor og Olle i Herrljunga - Sverige! :)


Dro til Berlin på klassetur!


Begynte å utvide smått - I Tyskland!


Fikk kjoler av farmor! - Hun sydde selv!


Ble ilag med denne skapningen! ♥


Fikk besøk av skapningen..


Flere skapninger!...


Jeg dro på Ozzy Osbourne with Friends! (Black Label Society!)


Dro på Sweden Rock Festival!Dro hjem til Nord-Norge!

 

ALLE BILDENE ER UNDER MIN COPYRIGHT!.

 

 

Solbrent, opphovna leppe!

Etter all sola som jeg får via. Jobb, så har leppa mi fått litt mye sol og for lite lyspyl! Har ikke nådd noe butikk før stengetid til å kjøpe det heller.. Men ja, leppa mi er opphovna.. Og for å si det sånn: Har ingen planer om å få de forstørra.. Og mer sikker er jeg nå. Leppa mi er ett eneste stort sår.

Usminka og fin! :)

Solbrent så det holder etter!

Au au! Jeg kan love dere.. Fra å aldri ha blidd brun i hele sitt liv, til å bli gyllenbrun ifjor.. Til dette solbrenthelvettet jeg lever i nå.. Ja, det er rett og slett jævelig!

Ettersom at jeg jobber utendørs.. Og at det har vært solskinnsdag igår og idag (her snakker vi ikke en sky på himmelen).. Så ser jeg ut som en tomat idag. Har aldri eid farge på leggene, men nå gjør jeg det.. Leppene mine er så og si uttørka.. Og det svir overralt!
MEN nok syting! :p Flere enn meg som er svidde?

Sorry for dårlig bilde.. Er mobilkameraet!

Sweden Rock Cruise!

Jeg og min kjære Hansi har sånn smått begynt å planlegge det å dra på Sweden Rock Cruise. Om noen år blir det mest sannsynlig 70 000 tons of metal cruise i USA fra Miami og noe greier. Men før det skal skje må jeg bli 21 og vi må spare penger! Men nå når jeg logga på Facebook så fant jeg ut at Magnum, et at mine favorittband, skal spille på Sweden Rock Cruise! Så da tenker jeg bare at vi MÅ dra. Så enkelt. Men ja, jeg har iværtfall veldig lyst! Så hadde det jo vært kult å få dratt en tur med Hansi. ♥

Hva er ditt favorittband? - Og har du sett de live?

 
Den perfekte sommerjobb?!

Sitter her på jobb å er klar til en lang pause! :) Ferga ligger still nå fra 11.35 - 13.15. Noe som betyr masende turister og en avslappende Ida i solsteiken! For dere som ikke vet det, jobber jeg som landbillettør for Torghatten Nord. Trives så lenge været er fint!

Piercing-shopping online!

Som noen kanskje har fått med seg så utvider jeg til småsaker i ørene. Skal ikke ha det gigantisk.. Men slik at det kan gro igjen! :) Så nå har jeg bestilt noen småsaker fra Crazy Factory! En genial side som både har ordna slik at du ser prisen i Norsk valuta, men ikke minst billig! Jeg har bestilt ting for ca. 140 kroner nå! Gleder meg til jeg får det! Har 2mm i det ene øret fra før av, men det andre må gå fra 1,6mm til 2mm. Så, blir først å få ut det minste hullet til 2mm, så skal begge opp til 2,5mm :) Småhull fortsatt! Men fortsatt mye kult en får tak i!

Dette er nå på tur i posten til meg(!):


En klar spiral i 2mm! Denne er i
Akryl! 10,-!Spiral med mønster - kirurgisk stål.
2,5mm - 48,-!


Flesh tunnel formet som en mutter
Kirurgisk stål - 2,5mm - 45,-!

 Alle bildene er hentet fra hjemmesiden til Crazy Factory!


Så kommer frakta i tillegg på ca. 35,-! Anbefaler alle som har piercinger å vil bytte ut noe med å sjekke ut utvalget der! Er jo klart at hvor større hull du har i ørene når det kommer til tunneler og slikt, at utvalger blir større. De har også utvalt på tungepiercinger, barbeller og andre ting.

Nå skal jeg legge meg å gjøre meg klar for en ny dag på jobb imorgen! Natta!

Første dag på jobb over!

Må si meg vel fornøyd med første (regnfulle) arbeidsdag! Til tross for været har alt gått bedre enn forventet! Hadde nesten trodd jeg hadde glemt alt fra fjoråret da jeg arbeidet som landbillettør, men husket faktisk alt! Ikke minst positivt at alle turistene har bare oppført seg bra mot meg. For er det noe som skjer galt (Slik at noen sniker i bilkøen eller ferga drar for tidlig), så er det ikke min feil - men de ombord!

Da jeg hadde pauser idag på jobb så satt jeg å så en film jeg tenkte å anbefale til dere! Blitz. Vanligvis er jeg ikke en sånn type som liker mye krimfilmer og slikt - men dette var den eneste filmen på PCen jeg hadde som jeg ikke hadde sett. Så da slo jeg på den, å må si jeg digger filmen! Hovedpersonen Brant er spilt av Jason Statham! Kjekkasen som er kjent fra bla. Transporter-filmene! Han er nok den mest machoe, mannemannen jeg vet om! Og for første gang i en film, så fikk jeg faktisk se at han smiler! Noe jeg mener er uvanlig av han i de rollene han ellers har spilt. Men ja! Sett dere å se på Blitz! En film jeg satt å kjente musklene spant seg til da det ble mest spennende. :)

//imdb.com

Nå skal jeg ta å legge meg å se siste episoden av True Blood! Absolutt en serie jeg skal ha i DVD-hylla da en får råd! :) Så da sier jeg god natt enda en dag før jeg legger meg natta før neste arbeidsdag! ByeBye !

Noen filmer å anbefale?

Nå som jeg har startet sommerjobben, så kommer det noe døtid i ny og ne da ferga ligger i ro. Den døtiden tenkte jeg å få til å gå fortere med noen filmer!

Så da spørs jeg dere der ute: Har dere noen filmer å anbefale?

Takker for alle svar! :)

 
Første dag på gammel sommerjobb!

Nå skal det sies at jeg ikke har noe imot å jobbe om sommeren! Det jeg savner mest nå er Hansi og sola. I fjor arbeidet jeg som landbilettør for første gang. I år andre.

Pågrunn av stiv nakke så fikk jeg ikke sove noe spesielt inatt.. Er nok en av de verste nettene på lang tid. Så sto jeg opp rimelig tidlig for å komme meg godt igang til jobb før jeg begynte. Så høljer det ned, noe som selfølgelig er koselig når en jobber ute! Velvel! En får bli vant til det ! :)

PUPPER!

.. Now I got your attention! Hah!

 Vel, hvis du hadde tenkt å få lese noe om pupper i dette innlegget, så må jeg nok skuffe deg.

Det jeg nemlig tenkte å skrive om var min merksnodige, vanlige hverdag som Erika sa hun savna å lese om på bloggen min da det hadde hendt seg at hun gikk inn på bloggen min å så at jeg ikke hadde blogga siden April. Vel, jeg har prøvd mitt beste på å få slengt inn noen ord nå og da.. Men har også funnet ut at å blogge mer om musikk og nye CDer og slikt er noe jeg kan blogge mer om fremover. Merker det har tatt seg veldig mye opp på den fronten når jeg ble sammen med platesamleren Hansi. ♥ Jeg liker det! Endelig en fornuftig "hobby".

Det som iværtfall skjedde denne helga var at på Fredag tok jeg turen til Bodø for å hilse på Martine! Vi hadde bestemt oss for å ta turen til Patrick og dama hannes Thea for å drikke sammen med dem! Etter mange om og men vel og merke! Så da vi kom oss bortover på Bertnes ble det ølings.. og ja, ølings. Jeg sovna på sofaen, dagen etterpå tok jeg båten hjemover. Så igår ble jeg invitert over til Halsa, sånn plutselig. Ble mer ølings der sammen med Isabelle og min broder Christer.. Og mange andre høns og haner fra Halsa. Haha!

Så nå har jeg funnet ut at det kanskje er like greit at jeg skal jobbe 2 uker i strekk fra morgen av, for da må jeg holde meg rusfri! Så da slipper jeg å være redusert slik som nå!

Har dere hatt en fin helg?

 


(Dette bildet er ikke fra idag. Det tør jeg ikke legge ut. Haha!)

hits