juli 2013

Katt i Katteslagsmål!

Min lille kattunge, Rita har vært i slagsmål med nabokatta idag.. Jeg måtte løpe ut for å stoppe dem da jeg hørte all hylinga fra kattungen min. Hun kom gående sakte til meg, småskeptisk og redd. Etterhvert fikk jeg tak i henne og hun mjaua da jeg løfta henne opp, samtidigi som  hun klamra seg fast i skjorta mi. Hun hadde avføring nedigjennom bakbena, som jeg fikk vaska vekk først. Noe som i seg selv ikke var lett, da hun ikke er veldig glad i å bade. Da hun hadde det verste vekk, holdt jeg henne bare inne i håndduken. Hun ville etterhvert løs-

Nå går hun bare rundt her forsiktig, jeg merker ikke noe til den ellers så hypre katta jeg hadde. Hun virker som hun ikke er helt tilbake fra noe som kan ha vært et sjokk. Hver gang jeg løfter henne mjauer hun fordi hun har vondt. Jeg har klemt litt rundt på henne, men det virker som hun har vondt både på ryggen og i ribbeina. Prøvde nettopp å gi henne våtmat, noe som er det beste hun vet.. Men hun ville ikke spise. Hun vil heller ikke ligge ner, fordi det mest sannsynlig gjør for vondt. Hun har heller enda ikke turt å hoppe opp på ting, selvom jeg ser at hun har lyst.

Ettersom at det er søndag, og veterinæren holder stengt, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Både min mor og en kompis (som har katter) sier at jeg skal gi det noen timer, kanskje dagen og se om det går bedre.. Men jeg er bekymra. Hun bare sitter opp å ser ut som hun vil sove, men ikke får til ettersom at hun ikke tør å legge seg.. : ( Ikke lett å være "mor" her altså.

Noen tips til hva det kan være/hva jeg kan gjøre? Katta hun slåss med var iværtfall dobbel størrelse..

 


 

 

Bestilte ny kjole!

Hei alle sammen!

Tenkte å oppdatere dere litt på hva jeg har bestilt i det siste. Jeg er jo ikke veldig åpen for å bestille ting hele tida, ettersom at jeg er smått grådig når det kommer til klær og slikt. Så igår slo jeg til, ettersom at jeg vil og igrunn trenger en ny kjole til sommeren! Så da ble det enda en rockabilly/retro kjole. Kjolen fantes i svart og blått, så da tok jeg blå. Betalte vel 333,- tilsammen for alt. Ebay!♥I tillegg bestilte jeg noen nye CDer som jeg må ha i samlinga,..

Kommer tilbake til det senere! :-)

Cheers!

hits