august 2009

Helga og photoshoot

Her kommer ett vanlig, "ordentlig" blogginnlegg, der man skriver om hva som har skjedd osv.

Jeg vil skrive om helga mi, den var koselig. Og jeg har tatt en del bilder, mest med Martine Kristin, men så kom guttene inn i bildet også. Utrolig koselig!
Jeg og Martine planla og ha en liten photoshoot med kjole klokken 16.00 på Lørdag. Og slik ble det. I 16.30 tiden så stakk vi hjem til henne, der hun skiftet til kjole og sminket seg. Utrolig søt ble hun! Og mens vi gikk bortover fra Rønvik der hun bor og bort til Rensås parken, så tok vi bilder på veien. Se så pen hun er!


lykke

lykke3

lykke2

lykke4

lykke5


Kommer ett nytt innlegg muligens senere med bilder av gutta osv. :')
MITT første blogginnlegg

Jeg må bare si jeg blir litt irritert på den der automatiske bloggingen med en gang man får ny blogg. Det er utrolig teit at man ikke skal få gjøre det selv. Vel, jeg er litt spesiell.

Jeg kan starte med å fortelle litt om meg selv.
1. Jeg heter i alt Ida Emilia Josefin Andersen
2. Jeg er opptatt! Pål-Cato Hansen in my heart <3
3. Jeg er født på NÄL, ett sykehus i byen Trollhättan i Sør-Sverige.
4. Jeg bodde i den lille by-bygda Upphärad til jeg ble 4, da flyttet jeg og familien til Nord-Norge. Til mamma sin plass, Ågskardet - Meløy kommune.
5. Jeg savner Sverige svært mye den dag idag, og skulle ønsket jeg kunne bodd der den dag idag. Jeg har mye familie der, og før du vet ordet av det. Er kanskje alle borte. Har opplevd det en gang, å jeg vil ikke det skal skje flere ganger.
6. Jeg trives i Bodø by, så godt at jeg faktisk velger Bodø fremfor Meløy, men hjem det må man jo.
7. Jeg har noen nerde-hobbyer, men jeg liker det. Det meste er Photoshop. Og når jeg kan så tar jeg med meg Canon EOS 400D på tur og knipser litt.
8. Jeg har en skikkelig bestevenninne. Martine Kristin <3 Hun tar mye av kjede-tida mi og gjør den utrolig bra! Hun bruker også å like å være modell for meg da jeg er boored. Så er vi bestevenninner, i tillegg så er typene våres bestevenner. Det er awsum! I promise.
9. Jeg har hatt mange katter, men alle har blitt borte.
10. Jeg har på en måte angst mot å være under ett teppe. Nesten dårlige minner med det. Får nesten ikke pust da jeg ligger unna det, forferdelig.
11. Jeg liker å være sosial. Selv om jeg har få gode venner jeg liker å henge med, så har jeg mange andre jeg kan snakke med osv. Liker også å ta meg ett par pils i blandt. Bare ikke for ofte.
12. Jeg har en blågrå øyenfarge, som er brun i midten.
13. Min naturlige hårfarge er brun.
14. Jeg er lei av dette nå. Så. Får se om jeg orker fortsette en gang.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits