august 2010

Rødt hår?

Heisann alle sammen.. for dere få som leser dette.
For det første vil jeg annonsere min gamle blogg, for dere som er intressert i å se på gamle bilder og videoer fra 2009 :P Veldig spennende må jeg si xD Det er mye sykt lagt inn der..
Men nå har jeg virkelig bestemt meg for å være flinkere å blogge. Det er liksom drit gøy da man om flere år kan sitte og lese tilbake på det du har skrevet for lenge siden, ikke sant?
Jeg er som sagt sykt glad i å prøve nye ting.. så jeg prøver den ene siden etter den andre.. Men nå som jeg går på IT, så skal jeg lære meg og lage en helt egen hjemmeside, så slipper jeg å gå fra den ene til den andre.. bare lage meg en egen.. ;)

Igår var jeg og Pål en tur i byen :D Vi gikk bare rundt om kring random.. Tilslutt fant jeg en butikk jeg ikke har sett før.. "monicas godteri butikk" ! Den er awesome! Jeg har tenkt å søke jobb der, for det er på en måte en drøm for meg å jobbe i en godteributikk med masse søte dropser i alle farger og sjokolade i alle fasonger ;3 Håper jeg får en deltidsjobb der.. Det hadde vært så utrolig søtt! :D " Ida i godteributikken " :D
Husker da man så på for eksempel Astrid Lindgrens "Lotta i skomakergatan" eller.. ja du vet. Der hadde de jo slike søte glass med dropser i alle farger og fasonger.. ;$ ååh. Vil jeg vil!

Så.. til tittelen av innlegget.. Jeg vurderer nå som jeg får stipend å bleke og farge håret rødt.. Ikke helt signalrødt, men en blanding.. mellom det og mørkerødt.. :) Tror det kunne vært kult ^^ Har trots alt prøvd det i photoshop en gang.. og det så kinda awesome ut!

Tilslutt vil jeg bare si planen for idag. Nå sitter jeg på skolen, skal egentlig ha IT, men ettersom at folk er på/Skal på kino med skolen, så hadde vi ikke IT. Vi skal også på den filmen klokken 12.00. Den heter YODOK. Handler om konsentrasjonsleirene i Sør-Korea eller noe.. Og skal tydeligvis være en musikal.. Jeg vet ikke jeg, kanskje den er bra? Men jeg skal også nemlig møte Stine Mikalsen etterpå.. hun skal på Magic Needle og ta tattoo :D Kan bli gøy å se på. ;3

SÅ! Håper dere liker mitt COMEBACK. It will be more.
hits