august 2012

Allergi eller ei?

I det siste har jeg hatt problemer osv. med tett nese og kløe. Har tatt allergi test engang da jeg gikk på videregående, men fikk aldri svar fra legen om jeg hadde noe allergi eller ei. Så jeg vet ikke om jeg har noe i det hele og store. Det jeg derimot tror jeg har allergi imot må være støv. Noe som er relativt vanlig, tror jeg? Men, må vel komme meg til legen når jeg får tida til det å ta blodprøve.

Har du allergi mot noe?//
retard

Piercing, hvor?

Har en stund nå hatt lyst på piercing i underleppa på midten. Men kjæresten synes det er passe stygt.. Så var det noen som sa jeg hadde kledd nesepiercing.. Men klarer virkelig ikke bestemme meg! Så tok noen bilder med en løs ring bare for å se hvordan det ser ut.. Synes fortsatt leppa ser best ut! Hva synes dere?

Hvilken?

Promobilde - Imperial Guards

Ettersom at jeg har en sykt kjedelig Fredag, så tok jeg og ordna noen småting for Imperial Guards. Har en kompis som spiller i det bandet, så han lurte på om jeg kunne fikse litt her og der med ting. Så da har jeg fått ordna logoen deres i vector, pluss photoshoppa ett av bildene de muligens skal bruke til PR. Så vi får se. Håper de liker det alle sammen.

Ellers må jeg minne alle på å følge med på fortsettelsen av Norske Talenter klokken 21.40. Kompisen min Ingar er med der!


Svarte kanter passet bare bedre. //privat bilde

 

 

Too bad, I'm to fat then!

Jeg ser ikke på meg selv som overvektig. Jeg trives i bunn og grunn med kroppen min. Men når jeg blar igjennom nettsteder hvor jeg ser fine klær eller noe slikt.. Så kan jeg oftest ikke bestille meg noe der, for det er for smått. Er smålig lei av at verden skal generaliseres utifra hva som er "normalt". Kan ikke mennesker få kjøpe det de vil snart å passe i det? Jeg vet ikke om jeg noengang kommer til å få rumpa mi ned i en strl. L på BikBok eller Carlings for den del, noe som irriterer meg.
Får vel for alltid holde meg til de kjedelige klærne som ikke finnes i noe annet enn XL.

Fler enn meg som er lei av generalisering?
Foto: Iron Fist

Tok noen billder igår, så her er ett av de som ble bra.


Lagd selv: Naglejakke

Mens jeg lå her å venta på at Hansi skulle ringe tenkte jeg å dele en jakke jeg har lagd selv via. Mobilblogg! :) Er veldig fornøyd med jakka mi, så håper dere liker den og! Badass!

Reise og True Blood

Er mest ettersom at jeg kjeder meg noe sinnsykt at det kom 3 relativt korte innlegg på rekke og rad her, så nå skal jeg straks finne frem noe annet og gjøre. Har bestilt meg flybillett sørover på Mandag, så skal bli godt å reise litt igjen. Blir sikkert å kjenne savnen peke Nord igjen etter en stund, men trives best sørpå. Har ikke direkte noen venner som bor igjen her nord, så det blir mest å finne seg i å bo sørpå de nærmeste årene iværtfall! Vil også prøve å bo i Sverige ett år eller to, men det er ett helt nytt kapittel som kommer senere!

Men nå, så skal jeg finne frem ullpleddet å se på litt True Blood. Har vel noen episoder jeg ikke har sett siden Hansi kom hit! Så er spennende! Skjer jo så mye dritt i den serien nå at en nesten bare må følge med! Dessuten er jo lekkerbisken Aleksander Skarsgård fortsatt med, så hvem sier vel nei til litt True Blood da? Hehe!

Følger du med på True Blood?
Tina og Bettina - Kino konkurranse!

Hei igjen alle sammen!

Noen av dere vet kanskje allerede hva Tina og Bettina er for noe, så nå skal jeg dele en konkurranse som dere også kan være med på. Se videoen under for mer informasjon!

Er mange kvelder jeg og mine (Katarina og Richard for det meste) har suttet å sedd på Tina og Bettinas videoblogg, og endelig er filmen her! I tillegg til at det er utrolig kult med en hel film med masse humor som en kan le høyt av, så kan du også vinne mye stæsj. Vil mest ha kinobillettene, men det ekstra snadderet er jo bare en bonus! :)

Meld dere på da! Klikk her for å komme til facebookpagen!


Søke, Søke og atter Søke.

Jeg er midt i arbeidssøkinga her. Søker både på Lillehammer og Gjøvik. For dere som lurer på hvorfor akkurat de to stedene, så er det mest for å prøve noe nytt, men også fordi at kjæresten min bor på Lillehammer og vil flytte til Gjøvik hvis sjansen byr seg. 

Idag har jeg sikkert levert inn tilsammen 7 søknader litt her og der. Først på en vanlig kiosk og til noe helt annet som trykkeri og bilselger firma på Lillehammer. Håper jeg får en av de siste jobbene, for var de som frista mest. Men planen er isåfall hvis jeg får jobb på en kiosk, at jeg begynner der mens jeg søker andre steder. Er rimelig lei av  å skrive søknader om og om igjen, for de må jo tilpasses for hvert firma jeg søker på. 

Håper bare jeg får en jobb snart før jeg blir gal! 


//helsedirektoratet.no

Så er det kvelden!

Imorgen drar nemlig Hansi hjem til Lillehammer igjen. Så da må vi tidlig opp for å ta hurtigbåten!

I går var jeg foresten på Ørnes å tok teorien til klasse B, altså bil sertifikatet! Så da har jeg det i boks! Idag ente jeg opp med å bestille time hos intensivkurs på Ørstad, faktisk! Det blir den 22. Oktober, så er enda en stund til. Men da jeg er ferdig med det, har jeg forhåpentligvis lappen! :) So far so good!
Idag hilsa jeg for første gang på Theodor. Erikas sønn. Erika er foresten søskenbarnet mitt! Søtere bebi skal du lete lenge etter!

Natta!
Restaurering av gamle bilder

Fikk en forespørsel her om dagen fra en gammelonkel om jeg kunne restaurere ett gammelt bilde for han som hadde blitt skadd da det hadde blitt bretta på midten. Så da bestemte jeg meg for å prøve det. Har ikke gjort det tidligere, så dette er første gangen. Her er iværtfall første gangs restaurering!

Trenger du hjelp med restaurering av bilder? Klikk her å kontakt meg.


Før/Etter

Tur i fjæra

Etter at Hansi kom hit nord har.vi lest en del teori. Altså, for å ta billappen! Har tatt teoritentamen på prove.no og bestått en mengde ganger! Så skal vi se om det blir teoriprøven på Tirsdagen! :) Hansi og jeg blir mest sannsynlig her i Nord til midten av neste uke.. Så det skal bli bra! :)

Idag tok vi med oss hunden å gikk en tur i fjæra! Fant utrolig mye pent, som vi skal ta med sørover til moren til Hansi osv. Her er noen bilder:

Uten sminke vel og merke!

Innvandrer eller ei?

Jeg synes dette ble en smule festlig. Greit, jeg ser ikke på meg selv som en innvandrer. Men når jeg var rundt 4 år gammel flytta jeg og familien min fra Sverige til Norge. Så nå når jeg skal søke som aspirant hos KRUS (kriminalomsorgens utdanningssenter) så måtte jeg svare på dette:

Og jeg har ikke peiling på hva jeg skal svare der. Selv om det er smågøyalt, så er det jo også smålig seriøst!
Ellerhur?


Svartistur og Lørdagskos!

Nå har Hansi vært her i nesten en uke! Igår tok vi turen innover til Svartisen slik at jeg kunne vise Hansi litt mer av den nordnorske naturen! :) Anna, Janne og Pierre + Nhilo ble med! Turen ble kjempekoselig med grilling på slutten av fjellklatringa! :) Her er noen bilder.


Akkurst nå har vi nettopp spist kveite og bløtkake! Mamma og Pappa feirer 22 år sammen idag. Så jeg og Hansi lagte marsipankake! :) Etter det smøg jeg og Hansi oss ut i utehytta hvor vi sover for å spise chips å drikke øl! Så er filmen satt på: Don't Mess with Zohan!

Innkjøp i Bodø!

Igår tok jeg turen til Bodø for å hente Hansi på flyplassen! Før jeg hadde henta han ble det noe shopping for litt kunstartikler og slikt. (Bilder kommer nederst). Så, da jeg hadde henta Hansi dro vi på Dollys før vi satt oss på verdens lengste busstur. Har vært koselig sålangt hjemme med kjæresten! Akkurat nå sitter vi å ser på I love you, man! Yndlingsfilmen min, ever! :) mwih!

Her er iværtfall bildene av tingene jeg kjøpte!

Akvarellmaling og tre pensler fra Clas Ohlson!

Akvarell blyanter i farger. No wood!

Tusjpenner fra Panduro.

En ny tegnebok fra Ark og akvarellark fra Clas Ohlson!

På vei til Bodø!

Da var dagen endelig her! Akkurat nå sitter jeg på båten på tur mot Bodø! Er fremme 12.00, så er ikke så lang tur! :) Sitter å hører på Journey å gleder meg sinnsykt til klokken slår 14.00 og kjæresten min lander i Bodø! Godt er det å ikke tenke noe spesielt på jobb på en stund også. Men sånn er det!

Idag skal jeg derimot se om jeg finner en slags knappetang slik at jeg får festa naglene mine lettest mulig! :) Wish me luck!

Hva skal du idag?

No more of this! :)

Naglefesting!

Jeg har jo bestilt nagler fra Ebay som jeg hadde tenkt å feste på Machine Head jakka mi, så jeg starta med det. Tok frem en hammer, naglene og ei fjøl. Pluss en liten skruetrekker faktisk, for å stikke hull først. Fikk til tre nagler, før det begynte å kødde seg til. Vet ikke hva som skjedde, men fikk bare ikke til plutselig. Så jeg skal nok vente til jeg finner tak i en slik tang, som jeg håper finnes i det hele og store.. Hehe. DA skal det festes nagler! Både på min og Hansi sin jakke! :) Her er iværtfall litt av det jeg fikk gjort!

Vet du hvor en kan få kjøpt en slik knappe/nagle-tang?

Dongeribukseknapper må oftes festes med en slik.
Ferdig for sommeren!

Endelig er jeg ferdig med sommerjobben for denne sommeren! Nå er jeg nydusja og klar for morgendagen da Hansi kommer på besøk nordpå for første gang! :D Er bare jeg og mamma hjemme, de andre er ute å fisker. Så nå har jeg ordna rommet slik at onkel kan ta over det imorgen, så får vi hytta! :) Det kribler smått i magen, med tanke på at Hansi kommer imorgen! Wihi! Høres sikkert småteit ut, men gleder meg sånn! :) Nettopp spist ferdig middag og blåbærpai til dessert! Så skal det vel bære til senga snart! Opp litt tidlig imorgen også! Må jo hente gubben i byen! :)
Anbefalelse av innlegg - Bloggeren som ingen liker!

Jeg ble sittende å bla igjennom noen innlegg av de som ligger på vennelista mi, så kom jeg over dette. Da jeg begynte å lese igjennom blogginnlegget over hva hun jenta Kristin(e) faktisk har gjort mot folk (inkludert kommentarer under), så ble jeg helt satt ut. Fikk rimelig gåsehud nedigjennom ryggen. Dessuten har jeg sett ansiktet hennes ett sted, men husker ikke helt hvor. Men samme kan det være, har henne ikke som venn, å ikke kommer jeg til å ha det heller!

Takker derimot Stian og Charlotte for å skrive innlegg å ta tiltak mot slike ting. Får jo folk til å i det minste ha øya åpne å tenke over før de legger til noen random i vennelista. Greit jeg har mange random jeg og som har lagt meg til.. Men har aldri gått så langt.

 

Har du vært borti denne bloggeren?


Kommentarpress?!

Jeg får sykt mange kommentarer som er slik: "Kommenter gjerne tilbake", eller noe lignende! Synes det er sinnsykt irriterende. Ja, vet at en kan opprette et spamfilter, men tenkte jeg kunne la bloggen min være fri sånnsett, at en kan skrive hva en vil. Men jeg sier det nå, det er sykt irriterende!
Jeg selv kommenterer kun på ting jeg synes er interresante eller noe som jeg bare spør om til bloggeren, ikke fordi jeg må.

Er du lei av kommentarpress?


btw.. Fine kjæresten min!

Dead Inside

Så da var blodet utgrisa innenfor Photoshop! :) alltid like gøy. Ble ikke så fornøyd som jeg hadde håpet på! Men øvelse gjør mester.. Å når jeg har gjort det her siden 2007, så må det vel begynne å komme seg snart!


Før.
Jobbattest!

Har nettopp motatt jobbattesten min for både i år og i fjor! På den står det også blandt annet hvor flink jeg har vært i jobben, noe som er utrolig viktig for min fremtidige jobbsøking! Spurte også skippern om han kunne være som referanse for meg på CV-en min, og det var helt i orden! Så da er denne sommerjobben snart overstått og jeg har det nødvendige med meg videre for å få jobb senere! Forhåpentligvis. Ikke sikkert alle stoler på ett papir, men det synes jeg de skal gjøre. For nå har jeg mange fine papirer!

Husker du å spørre etter attest fra forige arbeidsgivere?

Holder foresten på å mekke noe grøsselig og morsomt i photoshop! Håper dere blir å like det like mye som meg. Kan si det er meget inspirert av The Walking Dead. Høhø!
SneakPeak?


Har bare såvidt begynt. :)

Da er det imorgen det skjer!

Endelig er det kommet så langt at det kribler i magen for at jeg gleder meg! Kjæresten er ferdigpakket og klar til å komme på besøk til meg og familien min her i nord! Imorgen om 28 timer er jeg på flyplassen i Bodø å har han i mine armer igjen! Endelig. 15 dager har gått alt for sakte, men de gikk over tilslutt!

Ettersom at det er søndag idag, så betyr det utrolig lite trafikk på fergeleiene. Og samtidig ekstra mye pauser pga. søndagsruta. Så wii. Da har jeg bestemt meg for å prøve å lage en tegneserie-rute. Å pass på, den er utrolig random! Men random er kult og gøy, så dette skal bli bra. Så lenge jeg får til å tegne kjerringa rett. Men sånn er det! Går seg vel til! :)

Hva skal du på en Søndag?
Kitties in the sun!


Litt bilder av kveldsstunden min etter jobb! :) Nederst er Nhilo som spiller
Ant smasher! Fikk ikke noen bra bilder av kattungene før de gjemte seg
under altanen!

Pakke fra Ebay!

Da jeg kom hjem idag lå det en pakke til meg på benken! Det var en av pakkene med naglene som jeg hadde bestilt! Disse var de som var sølvfarget. Skal til Bodø på Mandag for å hente Hansi, så da må jeg lete i butikker etter en slik tang som jeg kan feste dem med! Hvis dere vet av et sted som selger slikt verktøy, si ifra! Jeg vet ikke hvordan de ser ut engang, så jeg må bare lete i mørket! De første spiksa ser iværtfall slik ut! (bilde nederst). Så da skal jeg pynte Machine Head jakka mi!
Savner det teite smilet ditt.

For det er det eneste som får meg til å le så lett.

Svensk: Ett motespråk?

Noen av dere har muligens fått med dere at jeg er kvart svensk. Har bodd i Sverige i 4 ½ år, men dratt tilbake ca. en gang i året for å hilse på slekta mi der sørpå. Jeg snakker kun svensk når jeg har behov for det, eller når jeg skal oversette noe for noen. For meg er svensk ett språk jeg bruker når jeg bytter over for å snakke med slekta mi, eller andre svensktalende. Men det jeg nå legger merke til er at mange bruker svensk i små fraser, eller setninger. Er det noen som har en grunn?

Jeg vet mange som f.eks. bruker engelsk, fordi det høres bedre ut. Er det mange som da bruker svensk fordi det evt. høres bedre ut? Jeg har bare mange spørsmål rundt dette, mest fordi jeg lurer på om folk virkelig ikke liker sitt eget språk så mye, som andre sitt. Vel, nå er det jo ingen som "eier" ett språk heller. Men trodde det skulle holde seg slik at mennesker verden over snakket sitt eget språk, for at folk verden over skulle vite hvor den ene og andre kom fra.

Disse diskusjonene rundt språk blir jo mer og mer vanlig innenfor Norsk på skolen også. Diskusjoner rundt om at engelsken en dag kanskje tar over all verdens språk? Dette er noe jeg personlig mener er vrøvl, men en vet vel aldri. Hadde mennesket isåfall akseptert dette at sitt eget språk er dødd ut, når en allerede er så vant til å bruke et annet språk? Jeg vet iværtfall at er det noen som er trofaste på sitt morsmål, så er det franskmennene og tyskerne. Muligens Italienerne også har blitt mer strenge på dette. Men hvorfor er det absolutt blitt slik, at en bruker språk i div. fraser?

Høres det rett og slett bedre ut?
Hvorfor er det ikke slik lengre?

Jeg tror på en måte at det er på vei tilbake. At kvinner med former blir mer og mer akseptert tilbake i samfunnet! Det er greit det at en skal ikke være overvektig, men finne en mellomting. Jeg slet en del selv med selvtillitten min før, da jeg ble mobba. Ikke bare på skolen, men også smått hjemme. Jeg tror det kan ha noe med at jeg er den eneste jenta i familien forutenom mamma, men jeg kom meg igjennom det. Akkurat slik som det er nå, så har jeg begynt å se på meg selv med ett bra lys! Jeg har en kjæreste som nærmest forguder meg, så da begynner jeg smått å gjøre det selv også.

Jeg har også tenkt på dette med at tynne jenter er de som alltid blir modeller. Dette må jo ha noe med at alle designere oftest er homser, så vil at jentene skal se ut som gutter.. Har jeg ikke smålig rett? Vel, jeg tror iværtfall det! Selv mener jeg at kvinner skal være kvinner, ikke ragmagre jenter som kun er skinn og bein. Ikke vet jeg hva dere personlig syns. Men jeg irriterer meg også om disse "Standard"-målene innenfor klesdesign. Hvorfor kan det ikke designes samme type klær i alle mulige størrelser, slik at ingen føler seg utenfor? På grunn av den brede ræva mi må jeg gå på XL størrelsene på Kappahl.. Noe som mest er på grunn av de brede hoftene mine. Men ja. Så lenge jeg selv trives med den jeg er, så kan jo folk bare si hva F*** de vil! :)

Love yourself!
Min lunch.

Tørt knekkebrød!

Ettersom at vi ikke har noe smørost eller annet pålegg som tåler å stå litt ute i varmen, så ble jeg pent nødt til å spise tørt knekkebrød nå de siste dagene. Så hver 3. time så høgger jeg innpå med to tørre knekkebrød! Vel, ingen skal klage på at jeg spiser noe usunt og fett i det minste!
Countdown - 2 days left!

Om to dager er jeg i Bodø å henter Hansi på flyplassen! Båten har nok mest sannsynlig akkurat lagt til kai, og jeg tar første buss opp til flyplassen! Men først har jeg denne dagen og imorgen igjen på jobb, så er jeg 100% ferdig for denne sommeren!

Er småsliten og lei av jobben nå. Er så sinnsykt lite å gjøre. Mange tenker nok at det er en bra ting å ha mye pauser, men det kan alltid bli for mye av det gode. Akkurat det å ha en liten pause i ny og ne har vel alle godt av. Men slik som jeg har det, så har jeg 2 store pauser om dagen og en kort på 40min. Ja, en kort er 40 min. Har ikke noe å gjøre på pausene heller, for å slå ihjel noe døtid. Er ikke direkte noen biler å billettere eller stable i rett kø. Men slik er det. Pausejobbinga er snart over, og jeg har fri!

Siste episode av The Walking Dead snart ferdig, så er det å starte på en ny serie som heter Dead Set. En serie jeg fikk anbefalt av en kompis! :)

Snakkes!

 
Countdown - 3 days left!

Da har jeg greit å innarbeide 12 dager disse to ukene også! Nå er det bare 2 dager igjen fra imorgen av, så er jeg ferdig. Da skal jeg slutte med denne nedtellingen, å heller dra til Bodø for å hente Hansien min! Skal prøve å oppdatere bloggen selv om jeg får kjæresten på besøk, noe må jeg da komme på å skrive om! Vi har iværtfall planlagt en fjelltur, om ikke to! :) Får pakke Kvikk Lunchen å komme oss avgårde da det er fint vær! Idag hadde det nok ikke vært noe fint vær for gåtur, ble rimelig overskya. Går i t-skjorte mens tyskerne ser rart på meg mens de står innpakka i luene sine! x)  Men sånn er det! Skal krype inn i The Walking Dead. Snart ferdig med Season 2, hva skal jeg finne på etter det? :o

The Walking Dead

Nå tenkte jeg at jeg skulle bare hoppe innom bloggen å anbefale alle dere der ute som leser, en TV-serie. Jeg selv er helt bettatt av Tv-serier, å har vel tilsammen rundt 10-15 serier jeg følger med på. Den jeg tenkte å anbefale akkurat nå er The Walking Dead. En Tv-serie jeg vet mange som er avhengig av, og vet de kan si det er nok det beste de har sett på lenge. Jeg personlig liker den på lik linje like godt som Game of Thrones. Det er ca. like spennende, på hver sin måte vel og merke. Nå skal det sies at Game of Thrones er en av yndlingsseriene mine, men The Walking Dead er nok på lik linje like bra, som sagt.

Så, hvis dere liker spenning, zombier og drama.. Så anbefales det nok på det kraftigste! Er ikke noe spesielt skummelt, så de fleste blir nok å tåle det! :)

Har du sett the Walking Dead?

 

Natti!


//
sandrabanan.wordpress.com

Pakker! - Crazy Factory og CDON

Jeg fikk som jeg hadde håpet på! :) CDON fikk sendt pakken min like kjapt som sørpå denne gangen også! Er så digg med kjapp leveranse! I tillegg til de to siste CD-ene som jeg hadde bestilt fra Led Zeppelin (CDON.no), så fikk jeg også pakken min fra Crazy Factory! De fire piercingene til utrolige 150,- hadde kommet! 2 stk 3mm, og 2 stk 4mm! Slik at jeg har muligheten til å skifte når jeg kan! :) Gleder meg virkelig til å skifte til de i glass! 4 mm, men da må først 3 mm gro pent!

Her er noen bilder av skjønnhetene mine!


3 mm. !

og 4 mm.!

Og sist, men ikke minst:

De nyeste CDene mine!


Alle samlet! (Innså nå at det var en sprekk i III).

Countdown - 4 days left!

Nå er det altså ikke mange dagene igjen av jobb! :) 4 dager igjen, med denne som er påbegynt!

Igår da jeg kom hjem var huset fult av svensker fra Sør-Sverige! Utrolig koselig! :) Jeg reide opp og ordna i hytta. Den jeg igrunn hadde ordna opp til meg og Hansi når han kommer, men onkel Janne må få låne den frem til da. Jeg og Hansi blir nok å sitte å se på film, høre på høy musikk og slikt.. Så da trenger vi en plass hvor vi ikke forstyrrer andre, eller blir forstyrret av andre! :) Skal bli godt å komme seg til Bodø på mandags morgen for å hente han på flyplassen! Har enda ikke bestemt oss om vi skal ta båt eller buss hjem fra Bodø. Spørs hvor god tid vi vil ha osv.

Nå er det iværtfall sol igjen, så dagen skal da gå temmelig fort! Venter bare på en telefon fra Hansi nå mens jeg har pause! ♥

Hva skal dere idag?
Pakke fra CDON.no!

Da er den endelig her! Igår fikk jeg beskjed at pakken min var sendt fra lagrene til CDON. Og akkurat nå kom mamma med den til meg på jobb! :) Så imorgen kommer nok de to siste albumene jeg har bestilt! For de ble sendt idag! :)

Er virkelig spent på "It's been a long time". En DVD som jeg ikke greide å finne noe informasjon om på nett! Så jeg blir nok å skrive en liten review av den senere!

Svenskslekt på besøk!

Idag når jeg kommer hjem fra jobb, så har vi nok fått besøk hjemme. Det er onkelen min, Pierre (søskenbarnet mitt), Kona til pierre og sønnen deres igjen som skal ha kommet på besøk til oss! Jeg har ikke møtt onkelen min Janne eller Pierre på noen år, så kan jo bli gøy! Har enda ikke møtt kona til Pierre heller, eller sønnen! Så skal bli litt morsomt å møte nye fjes til slekta også! :) Så etter denne dagen skal vel uka gå rimelig fort håper jeg! Så kommer kjæresten på besøk! Så får han møtt noen av svenskslekta mi i samme slengen også! Blir kos!

 


//weheartit.

Countdown - 5 days left!

Beklager hvis dere blir smått lei av denne oppdateringen av hvor mange dager det er igjen osv. Men jeg er ikke noe meget oppfinnsom fra starten av  på overskriftene mine, så kan jo like greit ha den foreløbig. Har en pitteliten pause på jobb nå mens ferga er på andre siden å henter nye biler. Må vel begynne å ta billetter om ett kvarters tid.

Har foresten fått ett sår innpå våtlinja på øyet, så er ikke noe meget behagelig. Starta med at jeg hadde en slags byll/betennelse der. Så er det jo meg som såklart ikke kan la være å pille. Hehe! Så er min egen feil igrunn at jeg har fått sår der nå. Fnis.
Så kom jeg over en vinyl av Led Zeppelin med Physical Graffitti, som jeg har en smule lyst på! Koster 200,-, noe som jeg tror er billig for original press! Wihi! Vi får se da vel, må vel snakke med proffen selv først - Hansi kalles han igrunn. Hehe!

Hva har du på planen idag?

 
'Cause this is what I do!

Tar billetter hos store og små som skal være med fergen! Woho!

Varmt!

Hihi! Sitter inne på jobb allikevel etter en stund ute i det knallfine været! Ettersom at jeg glemte skjortsene mine nedi Lillehammer hos Hansi, så må jeg gå rundt i svarte jeans på jobb, noe som ikke er spesielt behagelig i sommervarmen! Så derfor tok jeg meg en liten tur inn i brakka mens jeg venter litt på bilene! Under pausen min så ringte Erika for å snakke med meg! Utrolig koselig! Fikk også noen herlige bebibilder av Theodor, sønnen hennes! Erika er foresten søskenbarnet mitt, som jeg snart må få til å besøke!

Mamma har foresten bedt meg om å bruke pengene jeg tjener inn i sommer på intensivkurs i Steinkjær. Noe jeg foråsvidt er helt med på. Det eneste er at hvis jeg først skal flytte til Gjøvik, så skulle jeg helst hatt noen penger til leilighet. Så er ikke 100% sikker på hva jeg skal ta å gjøre. Men det ordner seg vel etterhvert! Hadde jo vært en frihet å hadd lappen, slik at jeg kunne kjørt på bilferie, frem og tilbake på jobb etc. Har jo kun mopedlappen, å den er ikke mye til bruk hvis en skal f.eks. ha ett flyttelass med seg! MenMen!

Fikk ellers beskjed fra CDON at pakken min er på tur. Iværtfall en del av den. Dvs. 3 album og en DVD. Har fortsatt 2 CDer på avvente som sikkert kommer iløpet av en uke, forhåpentligvis! Nå mens jeg sitter inne skal jeg se på litt "The Walking Dead", i ett kvarter eller noe. Så er det ut igjen!

Har du fint vær?
Countdown - 6 days left!

Da er det under en uke igjen av arbeid og til jeg er i Bodø for å hente min kjære! :) Skal bli så utrolig godt! Idag er nok den beste dagen på lenge når det kommer til sommerjobben! Spesielt med tanke på at det er ett tegn til sommer ute: Sola! Ble utrolig lykkelig da jeg våkna med sola i ansiktet! Er mye lettere å komme seg igjennom arbeidsdagen når det faktisk er fint vær og ikke grått og regn!

Så idag blir det forhåpentligvis ikke så mye innesitting på macen, men mer slakking ute i sola mens jeg venter på turistene! :D

Ha en fin dag!

Bestilte nytt album - igjen!

Vel, jeg blir smått utålmodig av CDON som har vært umåtelige trege nå de siste dagene! Bestilte en pakke med Led Zeppelin-album og DVD på den 30.. Og de bruker å være kjappe. Jaja. Så ettersom at jeg ble smått utålmodig, måtte jeg bare støtte ett rimelig nyoppstarta band fra Brasil. Slasher. Rimelig Thrash Metal, noe jeg liker personlig. Så da tenkte jeg å støtte dem med å bestille deres debutalbum. De virker meget fornøyde med å vite at de har fans i Norge.. Tror jeg er den eneste.. så langt! WellWell! Kult skal det bli å få det i posten! :)


Klikk på den for å åpne albumet i Spotify.

Ellers var jeg utrolig heldig som fant igjen en lenge savnet venn. Mitt 2. album som jeg kjøpte av Slipknot. Vol 3: The Subliminal Verses. Den lå under en haug med dritt på kontoret, så jeg ble rimelig glad da jeg fant den igjen! Betyr jo bare at jeg slipper å kjøpe på nytt! Wihi!
 

Meldte meg på en konkurranse!

Jeg har skikkelig lyst på ett parr Jeffrey Campbell Sko, så da jeg logget meg på blogg.no, så så jeg ei jente som har en konkurranse hvor du kan vinne ett par! Ta å meld dere på da også vel! :) Link til konkurransen:

Henriette Lillevik - Konkurranse

Wish me luck!

Migregn, gå vekk!

Greit nok at jeg er passe lei av sommerjobben når det er så sinnsykt lite å gjøre. Men når det i tillegg pissregner, så er det ikke noe gøy! Når det ikke er noe trafikk, holder jeg meg inne bare for å  vente på de neste bilene! Har tegna mye idag, men har kun lagt ut en av dem her. (I det forige innlegget.). Ellers har jeg mest hørt på musikk! Hørte igjennom hele Quiet Riot albumet: Metal Health. Ett fantastisk bra album, sånn btw. Hvis dere liker litt tyngre musikk slik som jeg.. Men ja!

Nå er det iværtfall snart bare 6 arbeidsdager igjen av sommerjobben! Så er det fri. Får nesten betalt for å ikke gjøre en dritt! Sikkert drømmejobben for mange, men jeg liker å ha noe å legge fingra borti! WellWell!

Hva har du gjort idag?


Bildet er ikke tatt idag!

Countdown - 7 days left!

Da er det bare en uke igjen til jeg er i Bodø for å hente Hansi! :) Gleder meg så sinnsykt! Hardt å savne kjæresten så mye!

Ja. Så da er det starten på den siste uka på jobb for sommeren! Sitter å ser på film mens jeg tegner! Får litt mye inspirasjon av en eller annen grunn! Iværtfall mange ideer! Gleder meg til jeg skal få tak i akvarellmaling, slik at jeg kan fargelegge tegningene mine! Her er dagens iværtfall! :)

Korte skjorts - Lommer som titter ut!

Er det kun jeg som synes de siste hotpantsa eller shortsene ser småmerkelig ut med innerdelen av lommen som titter ut nede på lårene? Jeg vet jeg ikke følger noe spesielt med på mote eller noe slikt, men er det faktisk noen som synes dette ser kult ut? Jeg synes det ser ut som at shortsen er uferdig eller noe slikt!

Er det bare meg?
Led Zeppelin vs. Zepparella!

Når det kommer til top yndlingsband på denne jord må jeg nok si på min liste så er det Led Zeppelin! Idag ble jeg fast på When the Levee Breaks. En fantastisk sang som bare er helt utrolig bra gjennomfør, slik  som mange andre av sangene til Zeppelin! Det som er med meg og Zeppelin, er at jeg ikke helt klarer å velge en favoritt av sangene, jeg liker ca. hver og en like godt. Er bare ut etter hvordan humøret er! Så idag, så er jeg litt slik som denne sangen dere skal få høre. (Hvis dere velger å klikke play såklart.)

Vel, det jeg også fant ut av var at det er et kvinnelig band som covrer Led Zeppelin. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg likte det eller ikke, fordi... Vel, ingen får til å spille slik som Zeppelin gjør, med tanke på Grooven og alt det andre de gjør så uperfekt, at det bare blir helt perfekt! Slik som Rock'n'Roll skal være! -Mener jeg. I tillegg har jo Robert Plant (vokalen) en spesiel stemme på denne tiden, pluss at når han fremfører sangene så blir en helt med.. fordi han lever seg så perfekt inn i det. Han stråler også ut både med sex og nytelse under konsertene! Dette er noe en ser perfekt i "The Song Remains The Same". En Konsert DVD.

Vel, jeg synes ikke Zepparella er på langt nær like kult og bra som Zeppelin selv, men det er noe kult med det at noen tar en slik sjanse uansett! Så jeg skal la dere høre begge to! Første best, så coveret etterpå! Enjoy.

Led Zeppelin

 

 Zepparella

Countdown - 8 days left!

Holdt nesten på å glemme bort den daglige nedtellinga! MenMen! Hadde vel ikke vært verdens undergang heller!

For det meste på jobb idag har jeg nemlig tegna, eller sett på Mad Men. Også sett ferdig en film som heter Seven Pounds, den kan jeg anbefale hvis dere vil se noe drama. Synes den var rimelig spesiel, men samtidig veldig bra film. Er en film som er verdt å huske i værtfall! Vel. Som sagt, så har jeg drevet å tegnet smått! Ble inspirert av ei jente fra Tromsø som tegner og maler over med akvarell-maling. Så da ville jeg også gjøre noe slikt. Problemet er at jeg ikke har akvarell maling her og nå, men begyne i det minste på tegnina!


Sorry for smålig crappy bilde, orka ikke scanne.

 

I tillegg til det, så fant jeg ut at jeg ble med på Sólstafir sin facebook-page for Well Dressed People! Noe som er utrolig kult. Jeg synes i det minste det er det! :) Opp til deg å bestemme hva du synes! Vel, nå er det iværtfall bare en uke igjen av jobb! Starter på 4. uka imorgen! Så på Mandagen om en uke er Hansi her! ♥
See you!


Posten senere i Nord enn i Sør!

Når jeg har bestilt ting via. internett, så håper jeg på at det skal komme fortest mulig i posten. Hvem vil vel ikke det?

Ja, uansett. De gangene jeg har vært hos Hansi (på Lillehammer) og bestilt noe fra f.eks: CDON.no. Så har det vanligvis kommet på 1 dag. (Spørs selvfølgelig hvis det er Helg eller ikke.) Men ja. 1 Dag er nok vanlig tidsbegrensing Sør i Norge. Nå for litt over en uke siden, ca. så bestilte jeg noen CD-er fra CDON, som enda ikke er kommet. Jeg vet ikke hvis det har noe med hvor mange eksemplarer de har inne av hver CD, eller om det rett og slett er posten her i Nord som enten er mindre folk på arbeid, eller rett og slett treigere! Men slik er det iværtfall! Kanskje enda en grunn til å flytte sørpå?

ER LEI AV VENTETID!

Har du problemer med posten?


Gummitrynet mitt blir lei seg.

Nytt Bloggdesign - August

Da var det vel på tide å oppdatere bloggdesignet litt! Har fiksa bakgrunnsbildet og headeren, mer har jeg ikke rukket å gjøre enda - er jo trots alt på jobb! Hehe!
Vel, slik ble det da seende ut, så håper dere liker det like mye som det jeg gjør! :)

Sjekk ut xFrostbite Design her.
Eller Facebook-siden for bloggen.
Spikes-kjøp!

Nå har jeg gjort det - igjen! Ebay er herved erklært som farlig i Ida's hender!

Ble sittende å smått tenke på at jeg kunne pimpe opp Machine Head Jakka mi, om ikke vesten også med noen nagler eller spikes! Så da ble det litt kiking på Ebay, nå igjen! Fant billige spikes og studs til 50-lappen ca. Så da måtte jeg jo bare bestille! Kunne jo ikke tenke på noe annet når jeg har pausa mi! Så, her er det jeg har handla inn idag!

Uheldigvis har jeg registrert 100 adresser på Ebay-kontoen min, så disse er på tur til Oslo. Men sendte inn mail til forhandleren, så da skal det nok gå bra. Har gjort det før engang. Dumme Ida. Vel! Tror dette skal bli rimelig kult! Kanskje jeg blir å ordne meg sko etterhvert også! Hvem vet.


Trykk på ett av bildene for å komme direkte til forhandleren.

Here in My Heart (cover) - Matias Aaveren !

Her er en random video jeg fant via. ett nettsted her om dagen! Er en gutt på 19 år som synger og har covera! Jeg blir helt satt ut av stemmen hans! Show him some respect! And share it! :)

 

Countdown - 9 days left! - Ett godt minne!

Heisann store og små!

Nå er det nemlig Fredag, jeg er fortsatt på jobb å får tiden til å gå fortest mulig før Hansi kommer! :) Gleder meg så sinnsykt til han kommer å hilser på meg og familien min! ♥

Ellers tenkte jeg å dele en historie med dere fra da jeg jobbet på 7-eleven i Oslo!
Dere skjønner, det var en stund mellom September 2011 til Desember 2011 jeg arbeidet på 7-eleven! Arbeidet alene ca. hele tiden, konstant! Noe som blir meget slitsomt på en slik jobb, spesielt med tanke på at du ikke får noe tid til verken toalettbesøk eller andre ting. Å får du først ikke tid til andre ting, så blir ikke sjefen fornøyd, for da har du ikke gjort det du skal. Men sånn er det! Det var iværtfall en av de siste dagene jeg arbeidet der på 7-eleven, at det kom inn en eldre mann i kiosken. Han må nok ha vært oppi 80-årene, hadde diabetes og visste ikke hvor han selv var. Han hadde nemlig tenkt seg på besøk til sin datter, som bodde på Majorstuen. Jeg jobbet på Sagene. Det vil si, helt feil retning av Oslo i det hele og store. Noe som forklarer litt hvor bortkommen han var! Jeg fant frem en kontorstol fra kontoret til han, så fikk han sitte der i kiosken. Jeg ga han ett glass vann så han kunne roe seg ned litt. Imellom alle kundene prøvde jeg å ringe til 1881 for å finne nr. til dattra hans. Han husket navnet hennes, noe som var bra - Hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skulle gjort! Men ja. Til slutt kom jeg frem til dattra hans, som ringte videre til eldrehjemmet som han bodde på. Etter noen småsamtaler mellom meg og den eldre mannen, så kom damen som henta han tilslutt! Så, jeg var letta at mannen ble tatt vare på tilslutt!

To dager etterpå da jeg kom på jobb siste dagen, så lå det en bukett med halvvissne roser til meg på benken. Med en lapp! (Bildet nederst i innlegget). Jeg ble småsur på sjefen min, mest fordi han ikke hadde sagt ifra at jeg hadde fått roser fra dattra til denne mannen. Men også smått fordi jeg verken fikk noe: "Godt Jobba!". Noe som jeg mener skal være en selvfølge hvis en tar godt vare på kundene sine i det hele og store. Så, det var min fine opplevelse av å jobbe på 7-eleven. Men, jeg er fortsatt glad i å være i servicebransjen - noe jeg nok alltid kommer til å være. Liker å ta vare på menneskene rundt meg å hjelpe de på mest mulig måte.
Ta vare på tradisjoner!

Jeg satt akkurat her på jobb å tenkte på det at jobbdagene går litt for sakte unna, noe som da betyr at det også tar for lang tid før Hansi kommer hit. Men går tida egentlig så sakte som jeg skal ha det til?

Du skjønner. Noen ganger så tenker en at tida går så sakte. Jeg vil ha fri og kjæresten her. Men når plutselig den uka er gått, så synes du at det igrunn gikk utrolig fort. Vel, jeg gjør iværtfall det! Klart at jeg gleder meg utrolig mye til kjæresten kommer, men da vi faktisk er ilag går tida så fort at jeg føler vi så vidt rekker å si hei før vi må si hadet.


I tillegg til dette med nåtida, så er det mye med fortida jeg savner. Jeg savner det at vi var barn, var ca. alltid ute å lekte. Jeg husker de somrene før jeg fikk meg sommerjobb, jeg og Erika (søskenbarnet mitt og min bestevenninne oppigjennom åra) var ute å bada hele sommeren! Jeg overnatta til henne mange dager i strekk, så bada vi ca. dagen lang! Noen dager dro vi til og med to ganger om dagen, om ikke tre bare for å bade på Ågvannet! Jeg savner det å kunne ha fri, ha noen venner jeg kan gjøre slikt sammen med. Hvis jeg hadde dratt alene å bada, så hadde jeg følt meg litt merkelig, tror jeg. Ikke det at jeg bryr meg om det - men det morsomme med å være sammen med gode venner blir jo også på en måte borte. Erika har fått sitt første barn, Theodor! Han er helt nydelig! Så har hun flyttet sammen med kjæresten sin til Skinlo. Ett sted lenger sør i Norge. Sånn er det. Mennesker finner seg den de ønsker å være sammen med resten av sitt liv, og slår seg da også til ro med dette.

Ikke bare somrene er det jeg savner. Jeg savner også de vintrene da jeg og brødrene mine kunne bruke timesvis ute i snøen for å base hverandre, eller rett og slett bare akte ned i bakken vår. Vel! På en annen måte så er det jo slik at jo eldre en blir, nyere tradisjoner bygger en seg. Oftest er det slik at en "vokser fra hverandre", å bygger disse nye tradisjonene med andre mennesker! Jeg selv er på en måte dødsredd for å bryte opp mine tradisjoner med familien om jula, å stifte egen familie å være "hjemme" der å feire jul. Jeg har på en måte alltid lyst å bare holde meg hos mamma og pappa på julaften, slik det alltid har vært. Så har jeg jo bygd en ny tradisjon for to år siden. Hvor jeg inviterer gamle og nye venner for å feire bursdagen min på nyttårsaften! Drikking og spising! Pluss nyttårsrakketter! Dette mener jeg er en viktig del av året! Det er den perfekte slutten på året iværtfall!
Men. Så er det jo det at en selv må lære seg å akseptere dette å bli voksen. Jeg er snart 20 år, men spør fortsatt mamma etter ting jeg igrunn må finne ut av selv. Hun svarer ofte: "Ida, du er snart 20 år gammel...!". Jeg bare.. nikker smått for meg selv å sier svakt: "ja..". Jeg har funnet meg en kjæreste på Lillehammer. Hansi kan så og si være den som jeg føler meg mest komfortabel med på lenge. Vi har så mange felles interesser og er venner samtidig som vi er kjærester. Jeg og han ble på en måte kjent over nett før vi møttes, så med en gang vi møttes klaffa det bare bra! Hansi kan jeg si er bestekompisen min, samtidig som vi har det fantastisk bra sammen som kjærester. Jeg vet ikke hva framtiden vil bringe. Jeg vet bare at vi mest sannsynlig blir å flytte inn sammen, mer enn det får nesten tida vise!

Jeg har iværtfall en plan om at jeg må besøke gamle venner oftere. Slik som Erika. Må jo hilse på lille Theodor og den lille søte familien deres! Men før jeg må gjøre noe slikt, må jeg tjene sammen noen kroner så jeg kommer meg av sted! Så blir det muligens å hilse på noen venner av Hansi også rundt i Molde-distriktet på samme turen! Mye som må gjøres!

Så, selv om en savner gamle tradisjoner, betyr det jo ikke at de må brytes. En må bare ta vare på de mest viktigste, å heller gjøre gamle ting på nytt hvis en får muligheten! :)

Ha en fin dag videre!


Countdown - 10 days left! - Shopping på nett!

Så var jeg da på jobb igjen og har den lange pausen fra 11.10 - 13.15! Med mindre vi går ekstratur klokken 12.30 da! Men sånn er det! Greit at jeg har med meg macen på jobb, slik at jeg kan gjøre nødvendige kjøp slik som det jeg gjorde nå nettopp! Gleder meg sinnsykt til det kommer i posten allerede! Er blitt så og si addicted av Crazy-Factory! En nettside som selger piercings og slikt! Så er de sinnsykt billige + at du tjener opp poeng noen ganger i mnd. slik at du får enda mer avslag enn hva som allerede er en lav pris! Vel! I ørene har jeg nå kun 2,5 mm! Skal opp til rundt 12 mm. tenkte jeg! Så nå har jeg bestilt meg 3 mm, og det som er gøy med det er at det kommer kulere ting jo større hull du får! Så er en glede hver gang!

Her er godsakene jeg kjøpte idag!
De to øverste er i 3 mm, og de to underse 4 mm. ! ♥
De øverste er foresten i akryl, mens de nederste er glass!

 
Countdown - 11 days left!

Da var jeg på jobb igjen! Nå er det den lange pausen igjen! Nettopp sett ferdig filmen My week with Marilyn. En film om Marilyn Monroe som ble utgitt i fjor. Jeg liker Marilyn som person, men vet ikke helt om filmen var etter min smak. Ble liksom litt mye av det samme om og om igjen, uten noen videre mening med filmen. Men slik er det vel bare! Anbefaler den nok ikke videre, med mindre en er storfan av kvinnfolket selv!

Akkurat nå sitter jeg å irriterer meg mest over drittmusikken vaffeljentene spiller. Rap og Sirkus Eliassen er ikke helt min greie. De fleste har nok skjønt det til nå. Vel. I am boored. Så, nå skal jeg sette meg å se på en ny film. Får se hvilken! I'll be back!

Kos dere så lenge!
Countdown - 12 days left!Ja, da er det (snart) bare 11 dager igjen av "sommer"jobben, og 12 dager til Hansi er her! :) Akkurat nå sitter jeg bare å venter på at neste ferge skal gå fra Ågskardet igjen.. Er rimelig kjedelig å vente, så greit at jeg har noe småtterier slik som dette å gjøre! Grunnen til at jeg ikke mener det er mye sommer igjen her, er pga. været er så møkk som det går an å bli! Det pissregner å blåser. Akkurat det å være billettør er greit, men kunne gjerne holdt meg unna regndagene. Da vil jeg heller sitte hjemme å se film eller spille på xboxen!

Gleder meg så utrolig mye til jeg er ferdig med dette. Håper jeg får meg jobb, innenfor service. Jeg er så serviceperson som jeg kan bli, å liker å arbeide innenfor dette. Møte mennesker ser jeg på som en lett ting, og har alltid dette med at kunden har alltid rett-synspunktet. Hjelper kundene mine så bra som jeg kan! Gjorde til og med noe gøy idag på jobb! Er en mann som kjørte trygdebil (handikap) og spurte om jeg hadde en riksvei 17 bok. Men disse har de kun ombord. Så først sa jeg det til han, at han måtte spørre ombord. Men da ferga la til sprang jeg ombord å henta en bok til han å løpte med den til bilen. Han sa: "Er ikke du en engel?". Så smilte han til meg! :) Jeg liker de små tingene som også gjør andres hverdag bedre! Skal ikke la en rullestolbruker slite mer enn det de allerede gjør i hverdagen!

Vel, lyse og dårlige sider har vel de fleste jobber. Men denne har mest sine lyse. De dårligste sidene er som sagt været! Da jobb er i boks, så må jeg begynne å lete leilighet. Dette skal da mest sannsynligvis gjøres sammen med kjæresten! Gleder meg sånn! :)

oh! Rainy day.

Nå skal det spises en svett brødskive med ost! Urk. Hater matpakke! Smil og vær glad!

hits