august 2013

Selges ! Spiked bra.

HeiHei alle sammen!

Tenkte å legge ut noe for salg her for å se om jeg får det solgt.
Vet at naglede BH-er er veldig på moten blandt mange bloggere, så tenkte å selge noe som var litt i samme stil.

Har ikke brukt denne da den var for liten for meg. Men kan nok passe fint til andre og. Er en spiked bra med frynser.

Størrelse: Ca. 75A/80B. Der omkring. Skal ha hbo. 130,- for den + frakt.
Stroppene kan taes av.
Dagene som har gått.

 

Hallo alle sammen!

Som dere nok vet så er det ikke allverden med oppdatering ute å går her. Men tenkte å skrive litt om hva som har skjedd de siste dagene.

Går for øyeblikket og er sykemeldt, har en betennelse i musklene i ribbeina, så er hjemmeværende å knasker på medisiner. Vel, det begynner vel sakte men sikkert å gå over. Sist idag var jeg og på EU-kontroll med bilen min, den ble godkjent, til min store glede! Kun noen lys som måtte skiftes, men ellers alt i finfin stand.

Imorgen kommer mamma og pappa på besøk for første gang siden jeg flytta hit til Gjøvik. Det skal bli utrolig koselig. Så skal de få hilse på svigers for første gang, kan bli spennende. :-) Etter at de har vært her i noen dager ekstra, så skal vi dra til Danmark på slektstreff. Har ikke møtt så mye av slekta mi fra Danmark enda, så kan bli gøy. Har faktisk heller ikke vært i Danmark tidligere, så kan jo bli enda bedre. Hehe.

Enda en ting som jeg gleder meg utrolig mye til er å være gudmor til Elvin, gutten til halvtanta mi: Rebecka. Han skal døpes 1. September i Sverige, og da skal jeg reise nedover dit for å være med. Wih! :-D

Det er det som foreløbig er verdt å dele med dere. :-)

 

Cheers!

 

Smash-Havreflarn!

God kveld alle sammen!

Jeg og Hansi endte opp med å være veldig sløve idag, så jeg fikk en spontanidè om at vi kunne bake sammen. Så da ble det til at vi fant frem en oppskrift til havreflarn, og tilsatte smash-sjokolade. De er enda i ovnen, men det lukter himmelsk! :-) Her skal dere få oppskrifta vi bruker:

 

Ca. 50-60 stk.

500 gr meierismør
5 dl. sukker
7 dl hvetemel
8 dl Havregryn
3 ts Natron
1 pose (100g) Smash, knuses
(Her kan du og tilføye litt mer hvis du ønsker det). 

1 - Alle ingrediensene blandes sammen. Jeg tilføyde smashen i etter alt det andre var blandet, slik at det blir jevnt fordelt i deigen.

2 - Bak små boller og fordel dem spredt 4x4 på ett og ett brett. Klem dem litt flate med en gaffel. 
3 - Sett platene inn midt i ovnen på 200 °C i 20-25 min. De skal såvidt bli gyllenbrune da de er klare. Avkjøl dem på brettet.Beklager for dårlige bilder, hadde kun iphonen til stede.

Cheers!

hits