september 2009

Ny profil ^^

Jeg har lagd ny profil-ting, med mye hjelp av Ayla :D Den ble veldig nerdete, men samtidig meeeget fancy!
Sjekkee!

jdjdjdjd

Denne brukes på nettby.no og FettNerd! :  ]
Jeg er foresten meeget lei av skolen, for tiden. Det er litt rart hvor fort man blir lei og det bare frister mer og mer å skulke. omg. det frister! Jeg for det meste bare sitter her, det er bedre en å være hjemme : ]

Fant foresten en film på Youtube : DKino idag?

Heisann! Jeg skal på kino idag med pus, vi skal på en måte feire å ha vært ilag i 8. mnd <3 Noen som vil hjelpe meg og bestemme hvilken film vi skal se? Går tre filmer jeg vil se. Og klarer ikke helt bestemme meg.

960x
                                         Nr. 1: "Jenta som lekte med ilden"?

Den andre filmen om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, basert på Stieg Larssons roman "Jenta som lekte med ilden".
I oppfølgeren til ?Menn som hater kvinner? er det Lisbeth Salander som står i sentrum. Hun blir anklaget for trippeldrap og trekkes inn i et nett som fører tilbake til hennes mørke fortid. Michael Nyqvist og Noomi Rapace spiller hovedrollene også i den andre filmen i Millennium-trilogien, og denne gangen er det Daniel Alfredsson som regisserer. Jenta som lekte med ilden vil få kinopremiere samtidig i hele Norden.seoppnorskplak149166f1
                                                                         Nr. 2: "Se opp!"?

Fra Disney/Pixar kommer nå "Se Opp" - en eventyrkomedie om den 78 år gamle selgeren Carl Fredricksen som endelig virkeliggjør sin livslange drøm når han fester tusenvis av ballonger til huset sitt og flyr inn i Sør-Amerikas villmark.
Alt for sent oppdager han blindpassasjeren han har fått med seg, den overoptimistiske 8-åringen Russell. Fra den Oscarnominerte regissøren Pete Docter (Monsterbedriften.), inviterer Disney/Pixar's "Se Opp" deg med på en hysterisk reise inn i en tapt verden med den mest usannsynlige duoen i verden. "Se Opp" lanseres også i Disney Digital 3-D i utvalgte kinoer.

Også ett til spørsmål: .. Norsk eller engelsk tale?vegasnoplakat146511f1
                                                                        Nr. 3: "Vegas"?

Tro, hat og kjærlighet. Du velger ikke familien din. Du velger vennene dine.
Vegas er historien om Thomas, Marianne og Terje -tre ungdommer som ikke har noe sted å være.

Etter å ha sett sin mor bli banket opp, blir Thomas plassert på et ungdomshjem. Hvor lillebroren hans er vil ingen si, men Thomas har sverget på å finne ham. På ungdomshjemmet møter han Marianne som nok en gang har føkket opp alt, og Terje som virker som han er fra en annen planet.

De tre har en felles drøm, og sammen legger de ut på en reise fylt av tro, hat og kjærlighet -der ingen kommer dit de hadde planlagt, men alle finner hjem.


Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!Help me!


Where's the chapstick?

Og for dere som ikke forstår humoren i dette, og synes mer synd i jenta en at det er gøy.. la vær å kommenter og se på den. Dette er for de som har slik humor!Hmmm... Hooaah!


I am bored : ' ]

Jeg sitter på skolen å kjeder meg. Har lyst å trene.
Trene.trene.trene.
Klokken to idag, skal vi i klassen på kino. Vi har egentlig fri da, men vi arbeider inn avspasering. ^^ Så vi skal se upperdog, det er vår klasse og en til. så tipper bussen blir bra full. Haha! Vi kommer til å ta all plassen på bussen :'D
Men jeg ser på en måte frem til kino. Savner pus litt :$ Møtte han ikke igår, så håper jeg får møtt han idag. Skal spørre han også om han kan installere program på min nye ipod touch :D Jeg kjøpte ganske mye igår.. Ipod, ørepropper, en sånn slags veske ting til ipoden (så den ikke blir ripete). Så kjøpte jeg meg klistermerke skriver ^^ Ingen får vite hva jeg skal bruke den til : D det er mange som vet, men jeg legger det ikke ut her ;p

Idag er det den 17. September. Pappa har bursdag den 20. September. Hmm. Jeg skal ikke hjem i helga ^^, skal på fest hos Bjølle, han som bor rett ved siden av meg ;D It's gonna be phun! Masse kjentfolk, som er drit bra :D En annen ting er at jeg savner sminken min! Glemte den hjemme i helga som var, så jeg er helt uten. Så jeg ser død ut. Null tull!

- I can prove it!!

friforsminke


Denne uka har foresten vært kinda fun :D På mandag var jeg som sagt på Krav Maga. På Tirsdag var jeg i Nordlandsbadet med Ayla! :D Det slår alt! Det var drit koselig ^^ Neste gang må vi få med oss fler folk. Igår var jeg også på trening, Krav maga ^^, BC var trøtt, så han var ikke så morro. ^_^ Meeeeen ;D;D


VI BLOGGES FTW
Helga og Linser.

I helga fikk jeg med meg Pål hjem : ] det var veldig koselig! Det var faktisk kjempe lenge siden han hadde vært hos meg, så det var godt og få han med en gang. :)
Jeg må bare si! Før Helga! Den 10. Septemeber, da jeg fikk lønning. :3 Så fikk jeg med meg Jonas Alexander ned til byen. Vi skulle kjøpe gitar til Pål. Pål ante ikke hva som skjedde, så dette was going to be phun. Da vi kom ned til InTunes, fant jeg med en gang en dritfin gitar! :D En Yamaha Compass,  svart en.

cpx500bl
Jeg og Jonas gikk leenge på turen tilbake og diskuterte hvordan han kom til å reagere, og hvordan vi skulle gjøre dette. Så vi bestemte oss at Jonas skulle stå utenfor og holde den, mens jeg gikk inn og hentet han. Han kom ut å reaksjonen var da slik: "Åh." ! Haha! Han trodde da det var Jonas sin gitar, men da jeg ga den til han i hånden, skjønte han litt mere. Han begynte først da å se på meg og si: "wtf!" Tusen takk osv :D Haha! Det var litt søtt. ;$ Det er vel ikke alle som kjøper en gitar til 3600,- til typen? Menmeeen : D Jeg liker det <3
Så kom helga, å han ble med meg hjem som sagt. Vi tok bussen hjem klokken 17.15 på Fredag. Der møtte vi Simen André ;] Han skulle til Glomfjord til Maiken. Det var koselig at han ble med, selv om vi for det meste så på Big Bang Theory hele turen ^^, Det var fun.
Da vi kom frem hentet Antti oss på kaiet på Åg, og kjørte oss hjem, mamma var på nattvakt. Såee. Vi kom hjem, så film og div. så la vi oss. Dagen etterpå skjedde ikke så mye. Rickard, broren  min kom hjem og hadde vært i ulykke. Les om den her. Det er mye som ikke stemmer i denne artikkelen. For det første var han alene, og stjal den selv. Så får se hva som skjer med sauhodet. ><" mulig å være dum. Men hadde han ikke brukt belte, så hadde han vært død.
Men ja.. Vi drakk litt øl, og så på Big Bang Theory. Så gikk vi å la oss.
Dagen etterpå kom det svensker på besøk : ] Onkel Janne, søskenbarnene mine Tony & Tobias. Det var koseli å møt dem igjen, men så måtte jeg og Pål dra videre ganske fort. Klokken 17.30 var båten i Våga, og vi satt på den.
Da jeg kom til Bodø stakk jeg en tur hjem. Jeg måtte pakke treningsklær osv. Så hadde jeg jo såklart glemt pengeboka hjemme, og i den lå nøkklene mine. Hybelverten min hadde ikke ekstra nøkklene heller, for de var innlåst i hybelen min. Så da ble det slik, at alkisen til en hybelvert av meg begynte å "bryte seg inn" i hybelen min ved å klatre gjennom det lille kjellervinduet mitt. Hahahha! Det var fun! oj! BC var med meg foresten, han skulle samme veien og ville da også se hvordan jeg hadde det. Så han fikk også oppleve dette. Etter dette dro jeg til Ayla. Vi lagde falukorv og makaroni med ost. Simen var også med : ] Det var veldig koselig, så såg vi på Catwoman. Bra film egentlig ; ]
Dagen etterpå var det skole og Brilleland, og etter dette Krav Maga :  ]. Jeg stakk fra skolen litt tidligere en nødvendig, men jeg var lei. Så jeg stakk til byen og ventet på Pål der. Han måtte ta ut pengene jeg hadde ført over til han, ettersom jeg hadde glemt pengeboka. Da han kom spiste vi på BK først, jeg var sulten : ] Og jeg bare elsker den Club Baguette menyen deres! :D omnomnom! Etter dette igjen, ble det brilleland. Jeg fikk meg linser. Og det er fortsatt veldig uvant.


linserlitenpx

Men jeg lover! Det er drit godt å se! :D:D Krav Maga er foresten drit gøy! BC ble med på det også :D Vi hadde det drit phun! Og jeg har så drit lyst å fortsette på det. Det koster kun 299,- i mnd. eller noe. Så jeg skal bare høre med mamma. : ) Det blir garanter en fast trenings ting for meg : ) Og BC er min treningskamerat ^^ Haha:D Svette faenskap. Vi altså.. men mest BC.  xD Omg det er godt og trene.
- Du kan lese mer og Krav Maga her & her. De tar foresten inn nybegynnere hele Semptember : D Så meld dere på! Det er drit bra!

See yah
Helga !

Heisann!
Jeg var i Steigen i helga faktisk : ] Vi dro til Breikvika, til pappaen til Pål ;D Det var koselig! Han lagde pizza, taco oosv til oss :D  han brydde seg skikkelig mye om pål også ^^ Det var sånn: "Skal du ha ekstra pute?" "Er dere mer sulten?" "Det er mer cola på boden om dere er sulten" osv. Hihi : ) Men vi sov der bare en dag. På Lørdagen stakk vi til Jonas, meningen var ikke at vi skulle sove der, men slik ble det. Søstra hannes, Stine hadde bursdag. Så da ble det slik at vi satt der og spiste is litt. Så var det en liten unge der, Thomas het han vel. Dette var da svigerbroren til Stine..  x] Han kastet en kattunge i trynet på pål, så han fikk mange ripemerker. Det pipplet ut blod av nasen :' D Haha. Unnskyld pus, men det var litt artig. Så tilslutt fikk vi vite at de skulle ut å drikke til ei som heter Maya. Så vi fikk være med. Det var ett problem, vi hadde ikke drikke. Men heimbrent fikk jo Pål kjøpt hos Daniel ( kjæresten til Stine ). Og bra for meg som kun er fan av øl. Ja, jeg drakk ett glass heimbrent. Så fikk jeg en øl etterpå. Det var det jeg levde på den kvelden. Off!
Så ble resten ganske full, mens jeg satt der litt brisen en liten stund. Å etter dette så dro Daniel og to andre til Bogen på pub. Ikke at jeg skjønte vitsen i det, når det var 3 kvarter til den stengte. Men slik ble det at Daniel hadde blitt slått ned, og sparket. Og dette ble det da ett helvettes liv av.
Resten av kvelden satt jeg for i det meste i ro, før jeg kom meg hjem i fire-fem tida. Da sovnet jeg først klokken 06.00.Og var drit irritert på skravlebøtta som lå på siden av meg.
Vi kom oss opp klokken 11.00 faktisk! Så ringte Pål pappaen sin og han kom å henta oss. Så spiste vi opp restene av taco da vi kom hjem, så satt vi og spilte Guild Wars resten av dagen til vi skulle dra. Det var phun.
Så da vi kom oss til bodø, så dro vi til Pål og Jonas : ) Pål kjøpte mat til meg på Burger King, Mmm! Baguett nr. 12 <3<3! Dette tok vi med oss hjem til dem, der vi spiste. Senere lå vi og koste en stund ;$ ilupus<3 Senere på kvelden kommer Jonas inn på rommet vårt og sier at da er det offisielt slutt mellom han og Martine ( igjen! ). :( Det ble sliik. ;/ Så dette ente da med at vi satt på rommet til Jonas å så "The gladiator" til vi ble driiit trøtt, da gikk jeg og Pål å la oss.

Så idag sitter jeg på skolen, ble ikke spansk idag, så fikk sove til 09.15. I love sleeping! Nå har vi Historie, boring! Så jeg taster blogg. Etter dette har vi kunstfag til 15.20, da stikker jeg en eller annen plass. Og i ettermiddag skal jeg og Ayla på Krav Maga, en kampsport som Ingeborg introduserte meg for. Vet ikke om jeg gleder meg eller noe. : D

- Byebye

Kino og hårfarging!


Heisann alle der ute som faktisk leser. ; ]
Jeg vil skrive om gårdagen min og det som skjedde etter skolen :3 Synes det var en koselig dag :D-
Da jeg var på bussen hjem, så såg jeg plutselig Pål sto på andre siden av busstoppet på City Nord og tastet på mobilen. Jeg ringte med en gang og spurte hva han holdt på med der. Og fortellingen er da slik: Pål hadde fått lånt busslappen min fra skolen. Og den ville ikke bussjåføren ta fordi at for det første, så var den for feil sone, den var for de som går på bodin ( Pål går på Flyfag). For det andre, så heter ikke Pål, Ida Emilia Josefin Andersen. Hahah! : D Stakkars søte pus <3
Så da jeg hadde snakket med han hoppet jeg av på neste stopp og gikk imot han, senere gikk vi sammen hjem til han. Da vi kom inn til han slappet vi av pittelitt, før vi hørte Jonas kom inn døra. Han hadde fått stipendet. Da sa Pål; "da har sikkert e også fått dæ." Og ikke hadde han feil heller. Begge to kjente at det brant penger i lomma. Så rett ned til byen var det.
Da vi kom til byen, så bestemte alle seg for å gå på kino. Vi skulle se "Inglorious Basterds". Jeg hadde ikke hørt om den før, men de hadde hørt at den var bra. Så vi kjøpte billetter. Pål til meg <3 og Jonas til Martine ^^ Så var Kimma med såklart ^^.
Men så hadde vi da to timer ( om ikke mer ) å slå ihjel. Så da begynte vi å gå rundt om kring. Pål ville handlehandle. Og kjøpte seg en Volcolm henser til 899,-. Han måtte vel bare ha den.. ;o Så gikk vi rundt en del til, før alle ble lei. Så stakk vi på Taket. Der satt vi og chillet en god stund.. før vi gikk på Burger King og spiste. Mmm, baguett <3 Etter dette, kjøpte vi hårfarge til Meg, pål og Martine! Min var:

3042488l
Pål tok noe sånn her Sjokolade brun, men det ble svart. Men så! Så så vi på kino klokken 20.00. Det var veldig gøy! Men filmen var veldiiig spesiell!inglouriousbasterdsposter

Etter dette dro vi hjem og farget hår :) Det ble "Hår-orgie" på badet til Pål :D Martine farget foresten sitt hår noe rødli.. :D fiina <3

svarthår

Ser svart ut ja? : )

Vi blogges!


 Photoshop bilder

Jeg vil legge inn ett innlegg bare med photoshop bilder. De fleste av de er nok mest av de nyeste..
- enjoi


aylafancy
Ayla <3

clossecat
Daniella ^^


crackedup
Pus <3

dah

dcshoe
Skoleoppgave

elfie
Meg

frozenbc
BC : ]

hahahha
Meg :D

hehaahheehehe
Meg og Meg

hiiihh
Aylaaa <3

img6054
Ayla :D

joooonaaaas
Jonas ^^

kimma
Kimma : D

knbuut
Knut

lovebirds
Jonas og Martine <3

lunabc
Luna & BC <3

lunnaanana
Luna : D

pedooayla
Ayla & Pedobear


Må bare beklage om rammene rundt er hvite og noen svarte. Men det har med at jeg har satt forskjellige rammer på, og ikke vil bytte tilbake til svart.

Thank you : ]  Kommenter?


PengerPenger

Å være ungdom er faen ikke alltid like enkelt. Sånn som for meg, jeg som har bodd hjemme på bygda hos mamma og pappa, måtte plutselig som 15-16-åring flytte på hybel. Alt var bra! Helt til pengene begynte å ramle bort.
Nå er mamma lei av mas, pengerpenger. Jeg tørr ikke spørre henne lengre. Ikke vil jeg hjem heller, ettersom at de ba meg holde meg i byen når jeg stakk av en dag for tidlig. På en Søndag, egentlig skulle jeg dra på Mandagen.. Men jeg dro på Søndagen, uten lov. Da ringte pappa og sa jeg bare skulle holde meg i byen.. om det var så forbanna viktig for meg. Men jeg tipper det var mamma som satt i bakgrunnen å si det.. Pappa bruker ikke si slikt.
Så da ble det slik, jeg fikk være der jeg vil være, i Bodø by. Jeg liker meg her. De tre beste personene i verden, jeg vet om! Pål-Cato, Martine og Jonas! Jeg liker,.. jeg elsker å henge med dem! De er perfekte! Martine er bestevenninna mi, har aldri hatt ei slik bra venninne før. Så når hun ble ilag med Jonas, som da er bestevennen til Pål. Så er vi fire ilag. I just love it! Pål-Cato er den beste kjæresten jeg kunne tenkt meg og hatt! Han er perfekt for meg på alle måter! Okei! Ingen er perfekt! Det hadde ikke vært artig i det hele tatt.. men han er faen ikke lang unna! Og ja! Jeg elsker han, mer en noen aner. Og vi har vært ilag i 7 mnd. Mnd. dagen var den 28.08. Da fikk jeg roser! Men, hver dag med ham er som en og annen nyforelskelse! Og jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei ham. Den kan jeg nesten sverge på.


Her sitter jeg på skolen. Det er ikke alltid like lett å planlegge dagen, men idag skal jeg på hybelstua å få meg middag til 25,-. Det er nesten som jeg ikke har råd til det engang. Jeg håper bare Pål også får seg penger så han kan få seg mat. Jeg liker ikke at andre ikke skal ha det bra. Men jeg må bare si dere,.. det med hybellivet er ikke så jævli lett som alle tror, ikke uten penger! Om du ikke får mer en 3200,- i stipend.. Vær glad for at du bor hjemme noen ganger.. da får du mat servert på bordet, oftest. Gratis sengeplass osv.
Jeg betaler 2600.- i leie, men jeg tror jeg skal flytte. Jeg har ikke internett på hybelen. Og ikke har jeg råd til å betale verken mobilnett eller bredbånd selv! Så, jeg og ayla skal kanskje flytte sammen. Om vi finner noe. Håper alt går bra!..

 

 

redrosesphoto


 

Bildene av guttene

Her har guttene det phun etter photoshooten til meg og Martine. Og om dere lurer, så prøver de å stå på hender.
Synes noen av bildene er artige ^^ så er det en del bilder av Martine og Jonas, og kanskje meg og Pål : ]

gu1

gu2

bu3


gu3

gu4


gu5

ha2


ha3

ha4


ha5


ha6


ha7


ha8


ha9


hits