september 2010

i feel awesome and wonderful!

HEISANN FOLKENS! 

HAR DU HATT DET BRA IDAG? WELL, I DID :3 IDAG DRO JEG PÅ SKOLEN TIL VANLIG TID.. PRETTY BOORING, BUT IT WAS SIMPLY K'!

DA JEG (ENDELIG) VAR FERDIG MED SKOLEN, DRO JEG OG AYLA NED TIL BYEN FOR Å SPISE MØSBRØMLEFSE OG NOEN ANDRE ÆRENDER.. EN LITEN STUND ETTER AT VI VAR FERDIG MED OG SPISE, RINGTE MAMMA.. HUN SA HUN VAR  BYEN OM ETT KVARTER, OG SLIK BLE DET.. 

JEG OG AYLA KJØPTE HÅRFARGE TIL MEG FØR VI DRO TIL CITY NORD.. DER VI MØTTE MAMMA <3.. MENS HUN GIKK FOR Å FÅ SEG NOE OG SPISE, GIKK JEG OG AYLA PÅ JAKT ETTER NY MOBIL TIL MEG :) OG VI FANT !! NOKIA C6 MIIN ELSKEDE BLE DET! JEG LIGGER FATISK Å SKRIVER PÅ DEN NÅ <3 FANTASTISK :* LOVE MY MOMS!

ETTER CITY NORD BESØKET.. DRO VI HJEM, ALLE SAMMEN.. AYLA FARGET MITT HÅR.. ELLER FYLTE DET PÅ MED NY RØDFARGE.. MENS VI SÅ FERDIG "THE LAST SONG".. DEN MED MILEY CYRUS.. SENERE BLE DET SEX & THE CITY <3 ELSKA Å VÆR KVINNFOLK! 

 

SEE YOU NEXT TIME? SORRY FOR 0 PICTURES BTW.. MOBILEN ER GANSKE TOM, ENDA..

Bleiiik, sånn passe iværtfall!

Helleeew folkens!

Om dere ser ned ett hakk, så er det bilde fra første gangen jeg blekte håret..
Disse bildene er etter 2. gang! :)

Imorgen skal det bli rødt ! :D looking forward

 

 

Men nå skal jeg designe bloggheader til en fyr! :D

 

ByyyeByeBLEIKING av HÅR

Yes! Jeg skal gå fra mørkebrun til blond.. eller oransje :P Men det er fordi jeg egentlig skal gå til rødt ;) Så må jeg jo bare vente i to døgn eller noe slikt for å farge det rødt! har aldri gjort dette før.. så får se hvordan det blir ;D
Men vi sees ^^ skal på fest :P


Fikk foresten nye piercingen idag, som jeg har bestilt :D Ser ut som en pille <3


Yes e ser retarted ut ;D

IT igjen!

Hei alle sammen..
Jeg er lei for at jeg ikke har skrevet på en stund.. men det har skjedd utrolig mye..

Vår kjære Mizuki er død. Verdens fineste lille katt som ikke ble ett år en gang..Jeg sier bare en advarsel til alle dere som ikke liker katter eller andre dyr.. Ikke gidd å kommenter her.. hold tankene dine for deg selv!

Vår Mizuki var noe av lyset i hverdagen vår! Hun var vår bestevenn og bebi <3 Jeg savner henne hele tida.. og kan ikke forstå at den som kjørte på henne ikke sa i fra.. Vi savner deg Mizuki <3Så.. hvordan har dere hatt det? :) Jeg har hatt det Okey. Dagen etter at Mizuki døde, så hadde vi en fest.. Det vil si på Lørdag den 4. Sept. Det var utrolig gøy! Vi hadde tilsammen 20 stk inne i stua vår på Alstad. Koselig å ha alle på en gang :) Menmen.. Har desverre ingen bilder for tida.. det er fordi at jeg har glemt ladern min hjemme på Ågskardet.. Så jeg får ikke tak i den for neste helg tror jeg.. kanskje jeg kan låne min brors digitalkamera i denne uka i stede for? :) 

Nå sitter jeg her og har Informasjons Teknologi.. noe jeg tror kan bli utrolig gøy når jeg først får det til. Er ikke noe flink med HTML koding helt enda.. men det kommer vel ^^

Vet ikke med dere.. men jeg er IKKE flink å legge ut "Dagens outfit" bilde.. så jeg slenger heller ut ett "dagens tryne" bilde :D 


Etter skolen skal jeg ned å søke på arbeid.. og hente det nye Sims 3 - full fart! :D
Awesoooome.


Se yah!

Dagen igår!

Heisann!

Nå vil jeg fortelle dere hva som skjedde igår..
Som sagt skulle jeg møte Stine Mikalsen for å se på henne når hun tok tattoo. Den ble utrolig stilig! Hun som er skorpion ville ha stjernetegnet på skuldra. Så vi tok turen til Magic Needle i Bodø, der det skjedde. Først ble vi ventende i 2 timer, fordi at han som skulle tatovere begynte på skolen uten at hun som sto i disken visste dette.. Så da måtte vi vente til klokken 13.00, men han kom ikke før 14.00 uansett. Men han ble raskt ferdig med tegningen, så da var det bare å sette i gang.. Rundt klokken 15.30 var den ferdig.. så Stine rakk akkurat båten!
Beklager for dårlig mobilkamera :P Men that's all i got.
Men skorpionen ble bra ja? ;D

Etter at vi (jeg og Ayla) var ferdig å se på Stine ta tatovering, så dro vi vel rett hjem? Da vi kom hjem lagde Ayla potetfat :D Utrolig godt! Ikke alltid man får ordentlig middag som hybelboer.. men det var awesome!
Senere satt vi oss i gang å rydde kjøkkenet osv.. så endelig er kjøkkenbenken ren.. får håpe den holder seg slik en stund..
Jeg og Ayla satt oss også å se på Sex And the City 2! Jeg skjønner ikke hvorfor folk har klagd på den? Greit den ikke  var riktig like awesome som nr. 1, men samtidig er den skikkelig bra! Synes den holder for terningskast 4 jeg! Bare slutt å syte kritikere! Det var en skikkelig koselig film, og så lenge det er mye klær og eleganse med i den, så elsker jeg den. :)


Idag skal jeg lage lasagne.. men vi får se hvordan det går.. har ikke kjøpt kjøttdeig, og stipendet er ikke kommet enda.. Førte over penger til Pål sin konto igår, men de er ikke blitt overført! Så, vi får sjå..
Men jeg vil også syte over en annen ting.. BANKSYSTEMENE!. 
Jeg som mange andre ungdommer har Visa Electron.. som er en nedtur. Dette kortet har en sperre på en viss mengde penger du kan bruke.. Noe ikke jeg var fullstendig klar over.. Jeg skulle prøve meg i minibanken, for å ta ut penger.. Hvorfor står det da FEIL kode, når jeg tastet rett kode hele tiden? Jo, på grunn av denne sperren. Kan de ikke lage en enkel tekst der det står forklart hvorfor du ikke får tilgang da? Ikke feil kode når det er rett kode? Jeg prøvde jo så mange ganger at det sto du har en kodeprøving igjen, om du feiler nå, så sluker vi kortet. Jeg la være å prøve.. Men da jeg da dagen etterpå skulle prøve kortet igjen, så ble det slukt.. i en annen bank. 
Så jeg ringte banken og bestilte nytt kort.. Dette sa de var greit. Noen dager etterpå så ringer de og sier at jeg må gå til banken hvor det ble slukt og hente ut kortet. Dette gjorde jeg.. Men det hadde de sendt tilbake.. ><!!! Jeg som ikke hadde penger på kortet for da å ringe banken med stor fortvilelse.. Ringte mamma, takket være frifamilie. Hun har da ringt banken og bestilt nytt kort nå, så håper det kommer.. SNART. Hater å være uten kort.. Elendig!

Får se om det blir lasagne på pant da.. ><

 
hits