september 2011

It's always darkest before the dawn

På Fredag morgen drar jeg med fly nordover igjen! Og det skal bli skikkelig godt å komme hjem til familien min igjen! ♥ Men før dette, skal jeg to dager på både skole og jobb. Synd at jeg ikke får litt tid i byen før, for jeg skulle kjøpt en gave til pappa. Han hadde bursdag 20. Sept, så hadde vært gøy å gitt han en gave. Men ettersom at jeg jobber rett etter skolen, så må jeg komme meg rett på jobb. Hmm. Vel, we'll make it work på en eller annen måte. 

Holder foresten på med en oppgave i illustrasjon nå, så skal illustrere Girl with one eye av Florence and the machine. Gleder meg skikkelig til dette! Har begynt med en tegning som senere skal inn i illustrator og fikskes på. Hihi.

Dessuten! Så fikk jeg randome penger en eller annen tid igår.. Skikkelig rart, for jeg var så og si blakk. Så fikk jeg penger igjen av mamma som var på ca. 1500,-, men så plutselig hadde jeg da 1400,- ekstra i tillegg! OH, life.

Snakkes da :) Girl with one eye ligger her.


Nytt bilde - Blue

Satt på skolen og lekte oss litt i photoshop, så jeg gjorde det litt ekstra.Konsert ikveld - Innlevering imorgen!

Før jeg kan ta høstferie, så skal jeg på konsert ikveld med The Jezabels. De er veldig kjent for en reklame-sang. Easy to love (se videoen nederst i innlegget). Det tror jeg kommer til å bli koselig. Var en sen natt igår, så ikveld blir det litt mer chill. Samtidig som jeg har en logo-innlevering som skal inn imorgen! Så er jeg spent på hvordan det blir å gå med den. Blir liksom ikke helt fornøyd. Men, du vet jo aldri - kan hende det blir bra. 

På Mandag og Onsdag skal jeg jobbe kvelds-vakt igjen! Greit at det er ett lite mellomrom mellom de to dagene. Blir litt triste dager uten mellomrommet. Spesielt nå som de skal stenge av vannet  her på anker om natta, for å bytte rør eller noe. For da kunne jeg liksom aldri fått dusja. off. Glad jobben ble tildelt slik da! 
På Fredagen begynner høstferien min! Jeg gleder meg til å reise hjem til mamma osv! Har hjemlengsel. Aww jeg gleder meg! Så har mamma fått seg ny hund som jeg gleder meg til å møte. Hihi! Ooh happy week. Her er foresten The Jezabels! 

 

Nye Wedges ! - And so on

Igår bestemte jeg meg for å dra på skopunkten sammen med Katarina og Richard. Jeg vaset litt rundt først, men visste hva jeg var på utkikk etter. Når jeg skal handle sko, må det være kjærlighet med første øyekast. Jeg fant først ett par, men de hadde de tydeligvis kun i strl. 37, helt til noen kom å bytta inn akkurat den strl. jeg trengte. Så da fant jeg ett par. Så var det slik at hvis du kjøpet 2 par, så får du det ene til 50%, så da fant jeg enda ett. Så det ble to wedges på meg! Ett med skinn og ett med stoff. Jeg elsker dem! 


Senere ble det Santinos på oss! Utrolig deilig mat der, så anbefales til alle som elsker italiensk mat! Så ble det hjem for å starte å drikke + London pub på kvelden - som foresten var utrolig awesome.

 

Hva gjorde du på Lørdagskvelden?

Skatter fra bruktmarked?

HeiHei! 

Det var utorlig godt å få sove ut idag! Har så og si vært på jobb alle dagene denne uka. Så, idag sto jeg opp for å dra på vinmonopolet for å hente en vare jeg hadde fått dem til å bestille inn for meg, nemlig - Midori med vannmelon smak! Jeg gleder meg sånn til å smake på den! Husker første gangen jeg smakte på den uten å spørre bartenderen om hva det var, så jeg fant den ! AH. Slik ser den ut.

 

Etter at jeg var på polet, så gikk jeg innom en bruktbutikk hvor jeg fant gordon dry gin glass! De er perfekte! Det står noen igjen som er litt ødelagt i oppvaskmaskin, så jeg valgte heller de mye finere. Hihi, gleder meg til å drikke gin and tonic i disse!

Så nå skal jeg lage med Egg, bacon og tomatbønner til Frokost! Så finner jeg sikkert på noe med katarina senere! 

Hva skal du gjøre i helga?

 

Ha ei fin helg alle sammen!

Ta solarium?

Når jeg får tid, så tror jeg at jeg skal prøve å komme meg i solingen. I sommer ble jeg brun på armene og brystet etter å ha arbeidet ute, så jeg vil kanskje prøve å holde meg litt brun? Å være hvit er jo greit nok det, men trivdes faktisk med litt brunfarge! Så jeg skal prøve! Regner med brun og blid er den som blir mest brukt? Så blir å prøve det.

Men som sagt, det blir når jeg får tid. Har skole fra 09.00 - 14.00, så begynner jeg på jobb klokken 15.00-24.00. Så har MYE å gjøre! I tillegg har jeg en oppgave jeg må få innlevert på Fredag. Haha, ja, mye å gjøre som sagt. 

Tar du sol?

Har du jobb?

 
Random Lønn, anyone?

Idag fikk jeg tydeligvis sluttspurten av lønna fra i sommer. Tror kanskje det kan være feriepengene? Vel, jeg begynner å lure på om jeg skal ta meg en tur til frisøren, eller tatovering? :) Får jo ca. 13.000,- i lønn fra 7-eleven, slik som jeg forsto det. Så? 
Tror livet i Oslo kommer til å bli awesome herfra! Penger er jo bra å ha?! wiiu

  

Gråe, kjedelige - oslo

De fleste ukene i Oslo har ikke vært til å klage på! Jeg trives kjempe godt! Men de siste dagene har det regnet og vært grått vær - så er litt kjipt. Igår satt jeg så og si inne hele dagen å så på film. Var litt godt, men ble litt rastløs på slutten av dagen, så jeg endte opp med å legge meg tidsnok tidlig denne gangen. Har sett Mean Girls & Love and other disasters. Mean Girls var helt OK, men ble litt for High School-film for min del. Love and other disasters, var bare - booring. Tror jeg må se noe ordentlig snart!

Ellers akkurat nå sitter jeg på skolen & arbeider med logo-prosjektet. Tror muligens det blir noe bra utav dette! Håper jeg! Hihi. Vi får se, lærerne er jo litt proffe. Oo

Hva har du gjort de siste dagene?

 


jeg savner pål :c

Kveldens outfit og sminke!

JEG ER SÅ KLAR FOR IKVELD! Det skal feires altså!

Sorry at bildene ikke er laga rundt kant på , men har ikke tid.
pinkyswinky

LIFE IS AWESOME - DET GIKK BRA!

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så skulle jeg å gjøre noe idag - som jeg ikke skulle legge ut før det var 100% sikkert! Men jeg var på 7-eleven idag, og hadde opplæring til jobb!

Det som skjedde, skjedde utrolig fort. Jeg dro til 7-eleven på Sagene på Onsdag for å ta den Daglige lederen i hånden, å hilse på han osv. Si litt om meg selv. Så da sa han enkelt og greit at jeg skulle komme innom på Fredag for å ha opplæring, slik at han kunne se hvordan jeg funka i miljøet. 

- Idag var det Fredag, å jeg fikk nesten ikke sove inatt av spenning  - og at jeg ikke skulle komme forsent til første dag. Det gjorde jeg ikke! Jeg var tidlig ute, satt å drakk en kaffe på en liten cafè tidlig på morningen i nærheten. Da han kom, lærte han meg morgenrutinene, opplåsing osv. Så klokken 3 var dagen over, jeg har så og si stått alene i kassa i hele dag - og det har gått BRA! Kan egentlig si at det har gått perfekt?
De første timene rotet jeg litt, men det ordna seg etterhvert! Den daglige lederen min har bra humor, og jeg tror jeg kommer til å trives kjempe godt med han - han var veldig fornøyd med meg idag. Så da skal jeg få melding i løpet av noen dager, for å vite når jeg skal komme på jobb igjen. Det var en som skulle få fri på kveldsvaktene for å være hjemme med familien, så da får jeg nok noe jobb der. ÅH JEG GLEDER MEG!

Skulle laste opp bilde her, men GÅR IKKE ?!

Vel, nå skal jeg hoppe i dusjen, for så å dra på innflytningsfest på grünerløkka! AWESOME. Gleder meg sånn til livet mitt videre i Oslo!

 

JEG ER KLAR!

Jeg kan enda ikke fortelle dere hva det er jeg skal ut å gjøre nå - men dere kommer til å få vite det iløpet av .. vel, ikke alt for lang tid! Men jeg er i værtfall sykt klar for dette! Har ventet i flere år på at denne dagen skal komme. JA, faktisk. Slenger med ett lite bilde av meg som er happy!

 

Hva skal du gjøre idag? :)
OK, ikke så ALT For happy her da. Haha.

 


Heaven Below - When daylight dies

Dette er en sang som ikke er så veldig kjent enda, men er utrolig fin! Alle burde høre den. Finnes i Akustisk, så alle som liker den best burde jo selvsagt høre på den da. Haha. Ja, men her er den iværtfall!

Har du hørt den?

originalen

 

Akustisk

The Children

Dagen startet som vanlig med noen timer skole. Hvor vi hadde en logo-oppgave. Der skulle vi "designe" 3 logoer, men ble litt mer opp-pussing av logo. Haha, gikk bra! Ble sånn passe fornøyd med mine - har desverre ikke lagra dem i jpg, eller noe lignende - så du får nok desverre ikke se dem. Hihi. 

Vel, så har jeg vært til Gjengen, så har vi sett "The Children" - en ganske så freaky film. Barna er ekstremt skumle, og det er en litt skvette-film, om du skjønner? Vel, den anbefales sterkt om du vil se noe skummelt! Hehehe. Jeg skal gå hjem snart, alene. :c Tidlig opp imorgen, selv om jeg egentlig har fri - så skal jeg noe. Sier ikke hva det er før om muligens en uke eller noe - sorry mates.

Hva har du gjort idag?
Har du sett "The Children"? 
Silhouette-bilder

Her er noen bilder Katarina tok av meg første helga jeg var i Oslo fulkomment. Satt på taket til Anker, og jeg bare.. du vet. Haha. Vel, synes bildene ble kule! :)) 

Hva synes du?

 


Enda en konkurranse!

HeiHei alle sammen ! Kom over denne fantastiske konkurransen hvor du kan velge produkt du ønsker selv! Enten fra blush eller kondomeriet. Så jeg driver å plukker meg ut mer sminke fra NYX, som foresten har halv pris på blush! Awesome. Trenger jeg si hvor mye jeg elsker NYX?:)

Men det du trenger å gjøre står på siden hennes som du finner her:

Benediktesaeverud

Dagens innkjøp! - Makeup

Jeg var på visage idag, og handlet meg noen nye ting. Hihi. Jeg har hørt  mye bra fra Nyx, at jeg måtte kjøpe meg en eyeshadow-base, og jeg må bare si  det er IKKE rart at de får skryt! Jeg prøvde min nye eyeshadow base (farge: white) med gult overlag, og det ble - perfekt! Jeg kjøpte meg en nyx eyeshadow-base og en blending-brush. PERFEKT! Jeg elsker det. Jeg kan endelig legge ordenlig øyenskygge, uten å se ut som ett faila lappe-teppe. lol, jeg mener det! Blending brush and nyx - you make my deal! Her er det jeg kjøpte idag!

Har du prøvd disse tingene?

fri for strøm på speilrefleksen


Blending brush!

Ny Header - Igjen / Vil du ha ny header?

Jeg lovte noen at jeg skulle lage en header-tutorial snart. Så jeg tenkte like godt jeg kan lage en video om hvordan jeg gjør det. Hihi. Hva synes dere? intressert? 

Og i tillegg tenkte jeg at jeg skulle da spørre noen om det er noen der ute som vil ha ny header? Så isåfall, send bilder (MÅ VÆRE KLARE BILDER, ikke noe mobilkamera eller webcam!) Her er mailen min.
Send meg mail med: BIlder, hva det skal evt. stå på headeren, farger osv.

FØRSTE MANN TIL MØLLA!  - xfrostbite@live.no

 


høstinnspirtert

Slitsom dag!

Sorry hvis den forige sminkevideoen ble dårlig - er min første, så jeg er på en måte unnskyldt. Så også litt teit ut at jeg snakket "under musikken" på en måte, men det får bare være. Haha. Det kommer nok flere, men skal bruke speilrefleks senere tror jeg, slik at det blir litt bedre kvalitet. 

Idag våknet jeg foresten av at Pål og broren han sto opp å begynte å pakke. Så før jeg visste ordet av det, var de ute av døra. Jeg får ikke sett kjæresten min på 6 uker, så er litt ødelagt. Men det kommer til å gå over. As long as his mine! Så sto jeg opp ca. en time senere, kom meg ut døra for å komme på skolen. Leiligheta var så utrolig tom, at jeg ble kind off deprimert. Så i tillegg hadde jeg nesten ikke sovd i natt, så jeg hadde dritvondt i hodet. Ente ikke bra. 

Vel, så dro jeg hjem å la meg for å sove i ett par timer ekstra, nesten så jeg ikke kom meg opp. Satte på tv'en, spiste litt pasta di parma - Enkelt og billig. Så lagde jeg disse videoene, før jeg kom meg til Gjengen! Der så vi the orphan å spiste is. hihi. Utrolig koselig. 

Thanks for watching! Bye!

 


Trøtt-ish?

sminkevideo

video:sminkevideo


Her viser jeg hvordan jeg bruker min m.a.c-foundation. Sorry hvis videoen ble dårlig.

videoblogg 1

video:videoblogg 1


Min første videoblogg, kan hende du synes jeg ser litt rar ut. hihi

Fårikål til middag!

Jeg som ikke bor hjemme hos mamma nå lengre, har bestemt meg for å lage min egen fårikål. Mamma er alltid den som har lagd det til meg, men jeg bor 16 timer unna henne, så jeg fikk prøve for første gang selv. Den er på kok, og jeg har smakt på kålen - det er 10 min. til den er klar. Og alt virker som det skal, den lukter til og med himmelsk!

Liker du fårikål?
Foresten! Lykke til med valget!

 

Vinn M.a.c Mascara!

Som dere kanskje så i sist innlegg, så elsker jeg m.a.c-cosmetics produktene, så kom jeg over denne konkurransen hvor du kan vinne en mascara akkurat fra der! Så meld deg på her du og! !

La den beste vinne!

 
Sminketips?

Jeg tenkte at iløpet av morgen-dagen (om jeg får tid) at jeg skal lage en video om hvilken foundation jeg bruker, og hvordan jeg legger den på! Min er kjøpt på m.a.c-store her i Oslo, og jeg er kjempe fornøyd. Så om du liker produktene deres, så kan du følge med her imorgen, så skal jeg lage en film med speilrefleksen! Blir nok å vise med concealeren også!

Interresert?

 
Gratis blender!

Jeg var på finn.no igår kveld for å kike etter gratis-ting som jeg kunne ha på hybelen! Så da fant jeg meg en blender! Noe jeg kan bruke til å knuse is, smoothies og egentlig det meste! :) Så da hentet jeg den på Ullevål Stadion idag! Finally! Her er the beauty! Princess blender.


yeah!

 

Imorgen er det jo foresten valg-dag! Jeg har forhåndsstemt, har du stemt? 

Så imorgen skal jeg være med frp på akerbrygge for å følge med valget og div. debatter! Blir spennende! Så skal jeg stikke innom en kiosk for å hilse på en daglig leder. YES!

Ny Header

Okei, det er litt rart for jeg klarte ikke la være med å lage meg ny header. Er ikke VELDIG fornøyd med den nye Headeren, men det kan jo hende jeg blir å lage en ny snart igjen da. Haha. Hva synes du om headeren?

 


What do you do on a friday night?

HeiHei!

Sitter nå hjemme igjen etter at vi har vært til "gjengen" (Katarina, Øystein, Susanne & Richard) og spist taco! HERVED blir jeg å kalle dem gjengen, for da slipper jeg å ramse opp hver eneste en hver gang! Ja, men vi har spist tacoo - det var amazing as always! Så åpnet Susanne og Øystein opp årsdags-gavene sine ! Øystein hadde kjøpt Susanne ett par Marc Jacobs sko, finner ikke bilde av dem noen plass - men de er kjøpt på Grünerløkka i Oslo. De var så sykt fine - men dyre! Whoa. Øystein fikk ett awesome gamingkeyboard, tror det kommer til å bli godt  brukt. Haha.

Vel, så ble Pål litt dårlig. Så vi dro hjem så han får være litt hjemme når han er syk. Og jeg er KLAR for å se på Idol. Ja, jeg gjør det OKEI? Synes noen av guttene som er med i år er så sykt flinke! Skjønner ikke at VG osv kun legger ut video av hun der Andrea eller noe, de kan heller annonsere han siste som kom med da dommerene gav han en gullbillett! Han hadde skikkelig hes og deilig stemme! Tror at jeg skal melde meg på idol ett år. OG farmen! Tror det hadde vært gøy. hihi. 

Kommer nok snart en ny header foresten, må bare lage klar logo-oppgaven på skolen først.

Nå begynner idol, så vi snakkes! Ha en fin helg!


Meg igår!


Tur rundt i Oslo!

Etter at jeg blogget før idag, så fikset jeg meg på håret, tok på meg skoene og traska ut for å oppleve litt av Oslo sammen med Pål! Det var utrolig koselig! Vi tok trikken først til Vigelandsparken oppe i Oslo mot Majorstuen. Så gikk vi en tur over bura der og over mot monolitten (for dere som ikke vet det, er det en høy statue full av nakne mennesker). Dette var faktisk Pål sin idè, men ingen av oss angrer på denne turen! Det var nok en av de mest koseligste turene jeg og Pål har hatt ilag.♥ Vigelandsparken er en utrolig fin park! Blir nok å dra dit flere ganger. :)

 

Innlegget fortsetter under bildene! - Det er en del av dem!


Pål gotta catch her! Ja, jeg liker useriøse bilder! ♥
haha!


Ett av yndlings-bildene mine. HAHA


Ja, øyet mitt er litt redigert. Hihi


pus ♥E tar på den!


fine gutten min!

 

- Ja, så gikk vi da videre. Vi tok 12 trikken ned til Oslo S, for så å gå til Operaen. Da begynte føttene mine å gjøre vondt. Men jeg overlevde! Gikk over motorveien, inn overgangen og opp på Operaen! Jeg må bare si at operaen er mye finere på avstand, enn når du er oppå den og bare ser stein osv. Men den var fin uansett! Så da gikk vi helt opp på toppen, satt oss litt ned. Etterpå gikk vi ned igjen, der sto det en tønne full av vann! Folk sto rundt den å så nedi for å skjønne hva det var. Plutselig kom det bobler opp av den, så gamlingene skvatt til. xD haha. Dritskøy.  Noen bilder fra Operaen!
sorry for uferdig bilde!

 

Så kom vi hjem, jeg har fri imorra - så det blir MER How I Met Your mother ikveld! Love it! God kveld!

Ut på tur - til Operaen!

Idag dro jeg på skolen! Var faktisk første gangen jeg tok trikken! Omg. Haha, nei. Det er altså ikke langt. Tar ca. 20 min. å gå! Dessuten er det en lett og fin vei å gå, men idag ble jeg litt sen ut døra - så hadde ingen valg. 
Etter skolen idag dro jeg opp til Oslo s. for å møte Ayla! Hun og klassen skulle en tur til Bergen! ^^ Heldig dem er, vi har ingen klasse-turer... etter det vi vet da. Så da har vi gått rundt her på Oslo-torgene, tatt en kaffe osv. Koselig å møte henne igjen i værtfall, og de nye kompisene hennes såklart! Så nå sitter jeg og Pål en snartur hjemme. Vi skal en tur ut å gå i Oslo snart, tenkte meg en tur på Operaen for å se. Ikke inn i selve operaen, men oppå operaen. Haha, det går faktisk an! Yes! Så vi snakkes senere? ;*

 


retard
 

Put it up on me

Idag dro jeg innom en av butikkene her i nærheten hvor jeg hadde søkt på jobb i fire tida for å hilse på den daglige lederen. Det var faktisk to daglige ledere, så jeg fikk hilset på begge! :) Fantastisk! Følte at det gikk skikkelig bra! Skal legge meg tidlig nå, ettersom at søvnen inatt var skikkelig crappy!

Har du jobb?
Gøy på skolen?

Igår ble max. døv dag! Våkna klokken 18.00 å var helt forskrekka over hva klokken var! Så endte opp med litt besøk og slapp middag med fiskekaker + makaronistuing. Så ble det utrolig lite søvn, med tanke på at jeg så Blair Witch Project før jeg la meg, så ente opp med mareritt. Haha. Off.

Nei, idag fikk jeg også gruppebildene fra sist vi var i studio. Om noen av dere vil at jeg skal slette bildet, si ifra!
Synes det ble dritmorsomt! Sjekk!

 

Kommer sikkert flere senere!

 

Ellers er jeg fin på håret!
Klar!

 

Nå må jeg bare skifte, men sminken er klar! Så skal jeg til mine gode venner å drikke ikveld! Looking forward. Håper bare det ikke blir for lenge til... hm.

retard

Tror du på meningsmålingene til VG?

Som noen av dere vet, så er jeg interresert i politikk. De fleste av dere vet også hvilket parti jeg står for - og hva jeg har stemt i år! Men når det kommer til partibarometeret til VG, så er det noen andre som ikke velger å tro på det som står der? Jeg leste under at de intervjuer ca. 2015 stykk folk, som da de velger å avgjøre hvilket parti som ligger på topp med. Vel, du kan jo tenke deg det slik at.. vi er 4,7 mill. mennesker her i Norge. Så skal de da velge å ta kun 2000 mennesker som skal få "bestemme" hvilket parti som ligger på topp? Nei, vet du hva. Jeg velger heller å vente til valgresultatene kommer for å se hvem som faktisk leder! Idioti av mediene å holde på slik. Du får helt feil syn på saken slik de oppfører seg nå for tidene.

 


Approved! ..

INGENTING SOM SKJER I OSLO?

Jeg og typen sitter hjemme nå å vil så ut å drikke! Vi har noen rett over gangen som drikker, vurderer å gå å spørre om vi kan joine, er det rart? Jeg har en dunke vin, en halv flaske gin + noen øl igjen jeg vil ta kål på, men ingenting skjer liksom.. Offh. JA, skjer det noe der du er?

 


Ikke sikker på om jeg vil si meg ferdig med den enda?
Har du noen tips/ideer til bildet?

Studiobilde!

Idag var vi i fotostudio sammen med noen av klassen. Vi skal nemlig lage en "filmplakat" av oss selv, så noen av bildene ble jo faktisk bra! Her er det nye bildet mitt! Foresten, creds til Dag Gullik som tok bildet mitt! :))

 


I love curves! ♥

I'm in love with garage band!

Har nettopp holdt litt på i Garageband her på mac, og digger det. Hoho, håper bare jeg kommer til å få det ordentlig til? Kanskje jeg blir den norske gaga? ELLER IKKE. Nei, jeg kødda bare. Men kanskje det kommer noen sanger etterhvert som jeg får det bedre til? Jeg ønsker meg foresten en microfon! Men det er ganske dyrt hvis jeg skal ha en bra en. Så på en pakke til 2000,-. Men så må du ha ett eksternt lydkort i tillegg, som koster 2000,-. Så tilsammen, 4000,-! Kanskje da jeg blir rik - eller får meg jobb.

Har jo nettopp vært å søkt overalt på 7-eleven og Deli Deluca. hih. kanskje? Har jo servitør-erfaring så. : ) Wish me luck! 

 

All creds til Monica O. i klassen for bildet - som foresten er snudd på hau!

Sounds of a playground fading..

Idag da jeg var ferdig på skolen stakk jeg ned til Oslo City for å levere noen søknader + CV, så langt har jeg kun levert til det "viktigste" altså til den jobben der fristen gikk ut idag. I tillegg til at jeg har levert på noen Deli Delucaer. Håper jeg får meg jobb noen plass! Har skrevet ut 100 søknader til 7-eleven og Deli Deluca så langt, kun fordi jeg vet at det er mange butikker av den slags. Så jeg skal ut nå for å levere noen flere! Hvis det er noen av dere som jobber der som leser dette, vær så snill å foreslå meg. Haha, som om det blir å skje. Vel, TAKK om du gjør det!..

Snakkes! ♥

 


random picture

Dere lurer vel nå?

Jeg har egentlig satt meg selv til Oslo som kommune, men ettersom at jeg hovedsaklig kommer fra Meløy, så ble det til at jeg satt meg selv dit her på blogg.no... inntil videre da. Senere kan det hende at jeg kommer til å "flytte" til Oslo her på blogg, regner med det egentlig. Så lenge håper jeg dere ønsker meg velkommen!? Kisses!

 
Life.

Sitter på skolen å ser på alle andre har fremføring, har akkurat hadd min. Litt tekniske problemer, men det gikk til etterhvert! Det er ganske utrolig hvor mye rart en kan finne her i Oslo. Har sett mange utrolige bilder så langt, så har liksom ett rush med å komme meg ut for å ta bilder ! Spesielt lyst fikk jeg til å ta nattbilder, så stay tuned!

Senere skal jeg og Pål dra opp til Storo for å få kjøpt den harddisken, koster 499,- for 2 TB (2000gb) ! Utrolig billig. Så jeg  ha den til skolen for å lagre bilder osv på! Phu.
Må bare påminne om at det er 1. September idag, noe som vil si at det er søknadsfirst for meg på platekompaniet og at det er 14 dager til stipendet kommer rykende.

bye 

  

hits