september 2012

Perfectly fine, but still not.

Livet til nå skulle ha vært 100% perfekt. Men slik blir det vel bare ikke! Nei, dette skal ikke være ett syteinnlegg, men mer noe jeg bare vil få ut. Jeg er arbeidssøkende. Noe som sliter meg en smule ut. Da jeg sluttet på forige skoleår, tenkte jeg at det skulle bli greit å ta seg ett friår fra skole, for å heller arbeide litt. Men jeg finner ikke noe jobb. Mamma vil ha meg tilbake til Nordland, for hun mener det er lettere å finne seg jobb der, noe jeg mener er ulogisk, med tanke på størrelsen av kommune hun bor i. Men ja, det virker ikke direkte som at det er noen jobber her i Lillehammer heller. Jeg har søkt både her og på Gjøvik.. Og det virker som ingen vil ha meg! Høres sikkert utrolig teit ut, men jeg føler det slik nå. Blir sliten av å måtte søke hele tiden, for så bare å få avslag! Jeg mener også at jeg har en del god erfaring og referanser, så jeg vet ikke hvor det går galt.

Jeg hadde i det minste til nå trodd at jeg hadde egen leilighet, jobb, kjæreste og lappen. De to siste er iværtfall i boks. Eller, lappen blir i boks i slutten av Oktober-ish. Men jobb og leilighet er fortsatt en mangel! Ææh, hater at pengene ikke kommer inn og at jeg ikke har noe anna en jobbsøking å gjøre.


Dessuten savner jeg vennene mine!
Dette er en av dem.


Tina Bettina the movie!

Nettopp vært på kino sammen med kjæresten for å se Tina Bettina the movie! Jeg synes jentene er utrolig morsome, og dette var intet unntak! Selve filmen setter mer rosabloggere på spissen enn noe annet, noe jeg synes er utrolig gøy. De drar den så langt, at det blir bare bedre og bedre. Er det noe jeg liker så er det når folk lager et skuespill o.l. av noe de selv synes er litt på spissen. Slik som Tina og Bettina. Selve filmen omhandler jo mye mobbing, blogging og slikt. Så har de dratt den så langt på spissen, med tanke på hvordan de ser på rosablogging. Noe analyse må de iværtfall ha gjort av rosabloggere og hvordan de mener de er for å lage en slik film!

Jeg vil anbefale alle å se filmen, den er utrolig gøy og kommer med mange morsome replikker! And the bitches won't stop bitchin!
Konkurranse - Vinn gavekort fra Glitter!

Mens jeg steller meg for å støvsuge å lage fiskeboller i karrisaus, så tenkt jeg like greit å starte en konkurranse! Jeg vant tilsammen 200kr i gavekort på Glitter via. Tina og Bettina konkurransen, som jeg vil dele med dere ettersom at jeg ikke tåler nikkel selv. Gavekortene er delt opp i 50,- på hvert ark, så tenkte å dele ut to vinnere som vinner 100kr hver!

Alt dere trenger å gjøre er det vanlige:

1. Skrive ett innlegg å dele at dere er med i en konkurranse, link til bloggen min.

2. Like facebookpagen min, klikk her.

3. Kommentere på dette innlegget, legg ved link til innlegget og skriv at du har likt siden min.

4. Vinnere trekkes den 28.09.12! Lykke til!

(Jeg blir å bruke random.com for å trekke ut to vinnere.)
Bilder fra Hamar

Må si jeg smålig forelska meg i byen Hamar. Det var en utrolig pen og akkurat passe stor by! Jeg ordna det slik at jeg knipsa noen bilder her og der på tur til Hamar og litt i selve byen. Ble ikke noen spesielt bra bilder, men sånn er det. Vi fikk hilsa på kompisen til Hansi, så tok vi toget hjem på kveldstida! Kunne godt tenke meg å bo på Hamar ja, men er like stort problem å finne seg jobb der, som her.

Senere tenkte jeg å starte en liten konkurranse hvor dere kan vinne gavekort fra Glitter. Vant dem selv på Tina Og Bettina-konkurransen, men tåler svært sjeldent ting på Glitter, så lodder dem like greit vekk! Tenkt å melde deg på?
 

On my way to Hamar!

Svigersene drar straks avgårde mot Gardemoen, så skal de videre til Kreta! Så da blir jeg og Hansi alene hjemme i ca. en uke! Jeg har fått beskjed at jeg må kontrollere, så dette skal bli gøy! Neida, vi skal nok passe på begge to! Vi bestemte oss for å sitte på dem mot Hamar, for så å ta en tur dit! :) Har aldri vært noe spesielt på Hamar. Har kun vært der i følge med bytte av tog til buss f.eks. men nå skal jeg faktisk få utforske byen litt! Tar med meg speilrefleksen, så skal jeg prøve å ta ett par bilder! So, I am ready!

Foresten, ikke glem å stem på meg i forhold til Tina Bettina the Movie, hvis du vil såklart! Da kan jeg være med i trekningen av en Samsung Galaxy 3. I forhold til dette skal jeg ha en liten konkurranse snart hvor en kan vinne ett gavekort fra Glitter. Så klikk her for å komme til innlegget for å lese mer! På forhånd takk!Jeg vant Tina og Bettina billetter! - NÅ kan du hjelpe meg!

Heisann alle sammen!

Som noen av dere kanskje fikk med dere, så meldte jeg meg på en konkurranse hvor jeg kunne vinne to billetter til Tina og Bettina - the Movie. Så, jeg vant de to billettene og ett gavekort fra Glitter. Men nå kan dere hjelpe å stemme meg videre slik at jeg kan vinne en ny Samsung telefon! Håper dere kan hjelpe meg! Som takk skal jeg arrangere en konkurranse hvor jeg skal dele ut det gavekortet fra Glitter. Med tanke på at jeg ikke tåler nikkel og slikt selv, så er det jo uansett like greit!

Så, hjelper dere meg, hjelper jeg dere! :)

For å stemme på meg:
1. klikk her,
2. Trykk på hjertet ved siden av linken til meg

                                                            ↑


Det jeg har gjort idag! Tegne!

Har sånn høvelig bestemt meg for å øve masse på tegning fremover, slik at jeg kanskje kan bli tatovørlærling endag! Så her er det jeg har begynt på idag!

Klar for avreise!

Da satt jeg endelig på flyplassen.. I god tid vel og merke. Flyet mitt går ikke før 14.55, men jeg er klar i det minste! Har hittil spist lunch på subway. Så gikk jeg på kiosken å handla med ett blad og imsdal, det vanlige når jeg skal ut å reise! :)

A ticket without return

Hvis ikke jeg tar helt feil nå, så er nok dette den siste gangen på en stund jeg tar fly den strekninga jeg tar nå. For neste gang jeg skal hjem og tilbake, så har jeg mest sannsynligvis lappen! :) wii!
Vel! Det er en smule tungt å reise sørover igjen, selv om det er litt godt også. Føler meg mer hjemme sørpå enn i nord. Men hjem vil alltid være nord hos mamma og pappa!

En litt kjedelig stund på båten, ja!

Gutta "mine"!

En kan vel si jeg er småforelska i Led Zeppelin, slik de var på 70-tallet. Så jeg vil legge av noen av bildene jeg har av dem her, slik at det er fler enn meg som kan nyte det fine bandet.

Hører du på Led Zeppelin?I won't get fooled again! - Si ifra hvis dere finner noen fine plakater med disse gutta, for jeg må ha i værtfall en på veggen hjemme!

Planlegger bursdagsfeiring - Nyttårsaften!

Haha, jeg vet at det igrunn er litt tidlig å begynne å planlegge bursdagen min den 31.12, allerede nå. Men jeg ble på en måte veldig ivrig med tanken på det. De to forige årene vi har arrangert det hjemme hos oss har vært legendary! Selv om det hadde vært store grunner til at det kom til å bli drama osv, så har det aldri blitt det. Så tror det er en slags magi over nyttårsfeiringa hjemme hos meg! Aldri noe drama, og alle våkner og kjenner lukta av elgsmåsteiken til mamma! I år fyller jeg 20. Har også mest sannsynlig lappen til da, så blir litt lettere med tanke på å hente folk osv. Gleder meg!

Nå må jeg nok desverre sende inn enda mer søknader. Puh!
Laurdagskveld

Ettersom at det er første i niende, totusentolv idag, så skal jeg ikke gjøre noe spesielt. Som vanlig sitter jeg på loftet å ser på Breaking Bad. Det eneste jeg tror jeg skal forbedre med lørdagskvelden min er å tegne noe shait senere! Gleder meg til imorgen, for da kan jeg pakke! Wiih! I overmorgen reiser jeg sørover igjen, noe som skal bli utrolig digg! Savner å være sørpå. Som dere kanskje merker på "alt" det jeg finner på her nord, så er det ikke en døyt å finne på. Når jeg kommer sørover igjen kan jeg være med kjæresten.. Så har jeg nok planlagt en aller så liten Oslo-tur for å hilse på venninna mi Ayla!

Idag starta også planlegginga mi til bursdags- og nyttårsfeiringa mi her på Ågskardet. De to siste årene har jeg invitert mine nærmeste venner og kompiser hit til den lille bygda jeg kommer fra for å drikke sammen med meg. I år fyller jeg 20, så tradisjonen fortsetter! Wihi!


Jeg og Kimma!

Jeg er en guttejente

Vel, kan vel si at jeg ikke er en typisk jente. Jeg liker megselv for det igrunn! Jeg har vokst opp med tre brødre, pluss søskenbarnet mitt som også er gutt btw. Og oppigjennom barneskolen har jeg kun gått med gutter i klassen. Da jeg først starta i ungdomsskolen, så var det 4 jenter der. De kjente ikke meg noe spesielt, og jeg kjente ikke dem. I tillegg til at jeg ikke var vant med jenter fra før, så kunne jeg på en måte ikke "lese" jente signaler. Jenter irriterer meg fortsatt oftere enn det menn gjør. Mest fordi at de baksnakker, ikke tenker seg om før de prater.. og rett og slett er irriterende. Jeg er mer guttejente. Det kan jeg si rett ut uten å måtte tenke meg om. Gutter flest flørter med jenter igjennom kroppsspråk. I ungdomsskolen slår oftest gutter jenter de liker, en merkelig måte å uttrykke seg på ja,.. men jeg kan si at jeg på en måte har gjort det samme selv.

I samme pakken som å være guttejente interesserer jeg meg svært lite for mote. Skal jeg ha noe innenfor en klesbutikk, så må det være for at jeg trenger det. Jeg bruker heller penger på øl, whisky, CDer og slike andre ting. Jeg føler vel at det er mer bruk i det enn å måtte gå på shopping hele tida. Bryr meg pent lite om jeg raper offentlig. Noen får jeg creds for av det, mens de fleste jenter blir slik: usj.

Får også lett inntrykk av at de fleste jentejentene ikke liker meg. Sikkert mest fordi jeg er gross, ekkel og ikke noe spesielt feminin. Vel. Er vel også en grunn til at jeg kan si: Jævla kvinnfolk, like mye som jeg kan si: Jævla mannfolk. Kvinnfolk irriterer meg oftere enn menn, det skal jeg iværtfall få sagt.

Fler enn meg som er guttejente?
Itsy Bitsy Spider

Noen bilder av en liten søt en jeg fant på husveggen! RImelig vanlige langbein-edderkopper om jeg ikke tar helt feil!


hits