oktober 2010

Blogg Nedlagt.

www.xfrostbite.tumblr.com   -  Find me here.

www.nettby.no - xfrostbite

www.facebook.com - xfrostbite/Ida Emilia Josefin Andersen

 

Be there!

Mer og Mer Røykfritt ! ?

Hei alle sammen! :D

Som dere kanskje vet så røyker utrolig mange folk her i verden.. Norge har en del av dem de å. Men etter det jeg har lagt merke til, så har flere og flere sluttet å røyke! Jeg blir bare så glad ved tanken på det!
Min kjære pappa har sluttet å røyke for flere år siden, men gikk over til snus etter en stund. Mamma har sluttet å røyke nå for ikke så lenge siden, å har holdt seg i ganske mange uker nå!
Kåre (min stebestefar) har tenkt å slutte å røyke. Skal også gi creds til min gode kompis Ørger som er på vei å slutte! :)

Jeg kan gi dere noen tips, etter det jeg har lært av røykslutten til folk.

1. Gå til legen for evt. medikamenter som kan hjelpe. (finnes faktisk en slags pille som du tar hver dag for hjelp av røykeslutt. Tenker ikke på div. nikotirette midler)
2. Spis mye tyggis! Ikke nikotirette, men vanlig!
3. Tenk positivt! Ikke alle er like glad under slutteperioden, men du har en grunn til det!

 

Dere veeet! Lykke til alle røyksluttere! :D Håper alt ordner seg.

Last day as an redhead!

Heisann alle dere få lesere :D

Idag blir min siste dag som rødhåret!

Som dere kanskje ser så holder ikke rødfargen seg i håret mitt i det hele tatt.. helt umulig. Jeg har allerede farget det 2. nesten 3 ganger xD Er dritt lei av å komme meg nærmere og nærmere rosa i håret. Så, idag blir det nærmest mulig min brunfarge.. så skal det få gro! Om jeg klarer å holde meg unna fargingen .. er kinda avhengig av å prøve nytt hele tida. ><

Jaja..

 

Idag skal jeg, Ayla & min kjære Pål ut på byen og sjekke ut nye city nord! :D Kan bli spennende xD Er spesielt glad at Gina Tricot endelig er kommet til Bodø! : ]

Meennee, BUddhisme i Religion.. so on.. Historie etterpå, med den verste læreren ever.. pratepratepraate, it's all he can do!

 

See yaaah ;€

Nye bilder, nye ting osv!

Heisann igjen!

 

Tenkte jeg burde skrive en liten oppdatering, det er jo så utrolig gøy å sitte å se tilbake i arkivet om hav du gjorde for akkurat ett år siden.. så om ett år sitter jeg sikkert og leser dette igjen å ser på bildene jeg nå skal legge ut! :p

Hehe.. Foresten! På skolen i Scenografi og Kostyme så syr vi hver vår ting. Jeg holder på å syr ett "russeskjørt".. vet ikke om jeg blir å bruke det i russetida, men saken er at det er utrolig gøy! :D Jeg tror jeg kommer til å holde på med slike ting fremover.. bilde skal komme da det er fullstendig ferdig osv.. so wait and see! Har også fått utrolig mye komplimanger fra læreren i faget at jeg er så ivrig.. tror jeg har arvet noe av kreativiteten min innenfor sying hos farmoren min <3 hun er skredder : ]

 

Som dere kanskje vet, så er jeg redhead! Noe jeg trives utrolig godt med, slik ser jeg ut nå:


Skal prøve å holde det mest mulig rødt så lenge jeg klarer, men rødt hår er utrolig vanskelig og holde på.. det ble nesten rosa med engang.. xD Jeg er jo blek under dette røde håret.. noe jeg ikke vil være!
Når rødfargen holder på ramle ut.. så farger jeg bare over med noe som ligner på min orginale hårfarge, så lar jeg det vokse ut. :3
Nå i helga skal vi feire Ayla sin bursdag! Hun blir 18 år gammel lille venn <3 Endelig! Så er det jo min tur igjen på nyttår da,.. men nå er det Ayla sin tur! Vi holder også foresten på å passer ei jentepus for dyrebeskyttelsen, men hun har rømt.. så idag skal vi lete etter henne.. Håper vi får tak i henne.

Vi er foresten utrolig søte mens vi er på Hamsunsenteret med klassen ! : ] Love you guys <3

 

Idag håper jeg pål lager resten av lasagnen til meg! Er utrolig sulten..

 

En annen ting jeg vil tildele.. Det er vel ca. en måned nå katten vår døde, så vil tildele en liten del til henne for at jeg savner henne.. vår bebi! <3 Håper folk også kan begynne å kjøre mer forsiktig! Teite folk!


Savna deg vennen.. <3


Ny verden - Ny plass og bo!

Alle sammen vet alt om den globale oppvarmningen osv. Da kan dere jo ta en titt på dette jeg fant på vg.no:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10033458

Er ikke det utrolig kult!? De har funnet en klode som er ca. helt lik jorden, de tror til og med at overflaten er hard, slik som her på jorden. Kanskje det er annet liv der ifra før også? Jeg føler at jeg vil at de skal forske på det nå, med engang! Utrolig spennende!

We will not die!

I helga skal vi foresten feire Ayla! :D Gleder meg utrolig mye, lille jenta blir 18 år! Håper hun blir å like gaven min foresten!
hits