oktober 2011

Hälgen

Denne helga så ble det ikke så mye partyin' som jeg trodde det skulle bli. Jeg og Pål dro til Kat. på Fredagskvelden for så å bli med Øystein på NITH sin Halloween party. Det var gøy å se så mange forskjellige kostymer. Det endte iværtfall opp med at vi satt ved en banan og en vegeterianer zombie. Det var faktisk en pedobear og en Jan Ove fra Kaizers der også! Spennende. Men Øystein (som fortjente det) vant jo kostyme-konkurransen. Han fikk ett gavekort på byporten på 250,- elns. Han kledde seg ut som two face. Og han hadde gjennomført det skikkelig også! 

Igår var det meningen vi skulle fortsette hos Katarina litt, men endte opp med at jeg og Pål satt hjemme og hadde koselig kjærestekveld med litt candy og to filmer! Har da sett Bridesmades og Transformers 3! Bridesmades var en sånn, OK film. Ikke noe videre spennende. Men den var litt humoristisk. Transformers 3 var som alle andre Transformers filmene awesome. Spennende og alt! 

Nå om ett kvarter ca. skal jeg på jobb. Kom og besøk meg på 7-eleven sagene. Kuleste servicen får du der. hihi..

 

Hva har du gjort i Halloween-weekend?


Må foresten klippe meg snart. Ikke kort, men stusse bort det ødelagte. Så skal
jeg farge det mørkt/svart ? 

VISIT!

Jeg får besøk av Erika snart! Søskenbarn og bestevenninne siden vi var små til nå! Skal bli godt å få henne på besøk! Gjett om vi skal kose oss! ♥

Har lagd skinke salat idag med fetaost og oliven! Den ble fantastisk! Det er faktisk ikke ofte jeg klarer å spise meg mett på en salat, men denne gangen klart jeg det faktisk! Tro det eller ei. Tror jeg skal ta meg en banan til dessert for så å spille litt Assassins Creed før hun kommer! Pål skal også komme snart, men han vil ikke si når - overraskelse? :) Jeg gleder meg iværtfall! 

Hva har dere gjort i helga?

 
Busy days!

´Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund, min kjære venninne Erika påminte meg nettopp om det - med melding! Det er ikke ofte det skjer altså. Visste ikke at bloggingen min var så "viktig" hiih. Bra den er det da!

Den siste uken har jeg strevd en del på jobb for å hamstre inn penger! Jeg har bestilt meg tatovering fra en ganske kjent tatovør som heter Nick Morte! Han er dødsflink! Å han innrømte ærlig at det ikke var like ofte han hadde gjort portretter slik som bare ansikter. Men både han og jeg vet at han blir å gjøre sitt beste! Så da blir det tatovering av oldermor i sepia med art nouveau stil! Blir drit bra tror jeg! Gleder meg som ett barn til jul! promise. 

Men ja, på jobb har det skjedd noen ting. Jeg har møtt "kjendiser", altså norske kjendiser da. Han mørkeste fra Golden Goal, Vilde fra Hotell Cæsar & Sturla Berg for andre gang dette året! Første gangen jeg møtte han var på jobb i nord på Ågskardet - noe som er enda rarere. Haha. WellWell. Så har vet jeg at sjefen er ganske glad i meg. Han sa tydelig til meg i går: "Jeg digger deg!". Og Jeg bare; Wow. Haha. Off. Ja, så spurte han om jeg kunne rydde fint på kontoret slik at det ble penere. Så spurte jeg da: "What's in it for me?". Så da kanskje jeg får mer i lønn bare ved å vaske og rydde kontoret hans! Flinke Ida. Dessuten er jeg blitt IK-mat ansvarlig. 

Ellers på skolen har vi hatt besøk av Arctic paper (ett av verdens ledende papirselskaper). Og ja, jeg synes det var interresant! Så har vi hatt besøk av typograf og lærer Christoffer Haanes. Noe som også var veldig interresant! Han har bla. lagt logoen til muffinsene aunt mabels & Cappelen Damm. Synes det er en smuule imponerende!

 

Skal prøve å holde mer oppdatert fremigjennom! Har jo helg etter jobb idag! Blir deilig..

 


og snart kommer pus! ♥

Jobb-intervju!

Som de fleste nok har fått med dere, så har jeg begynt på jobb på 7-eleven! Men jeg fikk telefon idag om innkallelse til intervju for jobb. Jobben er i Oslo, og det er en slags selger-jobb, om jeg ikke tar helt feil. Det er for EuroMediaGroup, så jeg skal se hva det er for noe! Jeg sa først til han at jeg hadde fått meg jobb, så han gratulerte å la på. Men så tenkte jeg, hmm.. kan jo ikke skade å dra på intervju? Må bare finne ut hvilken av jobbene som gir meg mest ut av dagen (lønn, tid osv). Så jeg skal ringe opp igjen da jeg er kommet til Oslo, da fikk jeg komme på intervju! Kan bli spennende!? Hva tror du?

Akkurat nå sitter jeg foresten på Ørnes - Meløy. Har høstferie, så tenkte det kunne være litt godt å være på besøk hos Martine mens jeg er her i nord! Har jo bokstaveligtalt ikke vært mye sammen med henne på år! Så da ble det litt tid i høstferien! Vi skal sitte oppe å se House! Blir digg. + Smågodt og jenteprat. Kos!

 


Random cambilde!

Ny Mascara - YvesSaintLaurent

Da jeg dro fra Oslo igår, så stoppet jeg innom en taxfree butikk på gardemoen som for det meste hadde sminke og parfyme. Jeg var på jakt etter en ny mascara, da min gamle er tom. Så da ble det til YSL - mascara. Jeg elsker den! 

Det er foresten "mascara volume effet faux cils"

Har du prøvd YSL mascara?

 
hits