oktober 2015

Max 8 dager igjen

Heihei!

Nå er jeg 3 dager over termin, som var 12. Oktober. Jeg går heldigvis ikke å klør etter å føde slik som mange gjør på slutten av svagerskapet. Jeg venter såklart, men har tålmodighet nok til å ikke irritere meg over noe. Jeg har ikke noen planer om å bli overhysterisk for hver dag som går! Jeg har holdt ut i 9 måneder, og skal nok fint klare noen dager ekstra. :-)

Har fått mamma på besøk, og hun og svigermor har gjort istand alt mulig rart som ikke jeg har hatt ork til å fikse. Så nå er absolutt alt klart! Kun å legge seg til å sove og vente på lillegutten kommer. Jeg har hatt det litt morsomt med tanke på skolen da. Var en medstudent av meg som spurte meg på tirsdag (13. oktober) om når jeg har termin, og når jeg da svarte "igår", så skvatt han rimelig godt til. Så nesten ut som han kikka rett inn i en tikkende bombe.

Jeg tror nok ikke det er mange som drar på skolen dagene rundt termin, de fleste holder seg nok hjemme. Jeg får jo en del skryt av det da, at jeg faktisk er på skolen. Men jeg har ikke samvittighet til å holde meg hjemme, når det er så mye eksamener og oppgaver som skal leveres etterhvert. Så jeg prøver å holde meg på skolen, og mest mulig oppdatert. Dette til tross for kynnere og diverse ubehag en har i kroppen nå som den forbereder seg. Men det går fint! Jeg har fått fullført det meste, og føler at jeg ligger OK til med alt som skal inn osv.

Så med mindre fødselen starter inatt, så skal jeg opp og ha blodtrykksmåling imorgen tidlig. Skal jo selvølgelig ta en ukes tid, om ikke mer fri når lille gutten har kommet. Ingen hadde vel forventa at jeg skulle møte opp dagen etter? You never know!hits