november 2009

Anbefaling av blogg! (Nr. 1)

Heisann alle sammen!
Jeg er ikke sikker på hvor mange som er her inne daglig/månedlig. Men jeg fikk lyst å anbefale en blogg! Jeg gikk rundt i blogger og bladde. Så fant jeg ei jente som drev og blogget.
Hun heter Maren og er fra Stjørdal.

uten navn

Jeg likte bloggen hennes fordi den var lett og lese, hun har bilder med i de fleste blogginnleggene (om ikke alle).
Så fant jeg også ut at i videoen der hun var sammen med ei venninne, så var de seg selv!  Synes også designet var veldig enkelt og pent! Håper dere tar dere en titt! Og kommenter på innleggene hennes!

Pannelugg & Gaver fra kjæresten!

Heisann alle sammen! :)
Igår var den dagen jeg skulle reise hjem til Meløy for helga. Så fant jeg ut at mamma og pappa var i byen, så skulle sitte på med dem.
Men i tillegg hadde jeg og Ayla bestilt time på Hettys Frisør! Jeg hadde planlagt pannelugg en stund.. så slik ble det! Er fortsatt utrolig uvant! Bare se!

img0793

(klick it!)

Vel.. blir vel vant med det engang ;D ^^ Hva synes dere?
Senere gikk jeg en tur på byen med min fine kjæreste! Jeg hadde kjøpt han edHardy sko, som han hadde ønsket seg lenge :3 Det var en liten førjulsgave ^^, Så de går han vel rundt med nå. Senere fikk jeg gave av han også ;$ Jeg gikk på bikbok og prøvde en kjole! Den kostet 199,-, så var det salg i hele butikken. Tror det ble satt ned med 30% eller noe.. men prisen på kjolen ble bare 49,50,-! Den så slik ut bare rød:

bikbokkjoleokt09

Du kan velge om du vil ha den med stropper eller uten. Dette blir nok juleball kjolen min :D Så fikk jeg en jakke av han.. jeg synes den var litt rar først.. men han ville absolutt kjøpe den til meg for han synes jeg var fin i den ;$

jakke

Så den fikk jeg også.. og han er redd jeg ikke kommer til å bruke den.. men det kommer jeg til å gjøre! Så lenge han synes jeg er fin i den så <3 Er ikke jeg verdens heldigste jente? :))

I tillegg til dette, så så jeg ett par sko på lindex, som jeg ville ha.. De hadde passet utrolig godt sammen med kjolen tror jeg :) Men de kostet 400 kr og noe.. så jeg har ikke råd. : ( Men ønsker meg dem, så er det noen som vil gi med en førjulsgave så (A) Neida.. :p Men ønsker meg dem.. så jeg kan bruke dem :)
Senere dro jeg, pappa og mamma hjemover.. med ett lite viastopp ved city nord ^^

xoxo xfrostbite ;€


Bloggdesign!

Heisann! Har nettopp designet en blogg til ei som heter Renate:)
Håper dere som leser dette kan gå inn på hennes blogg, og da si deres mening.. trenger jeg å endre på noe?
www.renatekbh.blogg.no

Kom med korte eller lange tilbakemeldinger om dere orker :)
Pwetty please!

Vil du at jeg skal designe din blogg?
- Let me know :)

Let me damn this day forever.

Rett etter denne hendelsen om at vi ikke fikk leiligheten, så la jeg meg.. ganske deprimert.. Idag våknet jeg opp av at mamma ringte meg og sa at morfar hadde dødd. Han hadde lungekreft og hadde slitt en god stund.. Håper han har det bra <'3 Er glad i min familie og slekt, og kommer til å savne han.

Leilighetløs.

Helleu alle som orker å lese den lille søte bloggen min ;€
Jeg fikk nettopp vite at det ikke ble leilighet på oss allikavel.. så nå er vi i knipe. Jeg og Ayla sitter og er sånn smådeprimert fordi vi ikke fikk den å er så godt som fri for boplass. Kan noen hjelpe oss?
Det er ikke noen i Bodø som vet om en leilighet der 5 ungdommer kan bo? Vi trenger plass å bo snarest! Vi vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss! Vi var heelt sikre på at vi skulle få den, som han som eier leiligheten sa selv.. men nei. Styret i sentrumsgården vil ikke ha ungdommer. omg! Vi sliter! HELP US!

;'/

For dere photoshop brukere!

Heisann!
Ettersom at jeg er stort fan av photoshop selv, så tenkte jeg å legge ut ett par linker til noen steder der du kan laste ned gratise photoshop-børster! Altså, photoshop brushes ! :) Jeg er veldig fan av å leke med photoshop brushes selv, å er da veldig glad i folk som lager disse selv. Jeg vet hvordan man gjør det, men er ikke så flink å tegne at jeg gir meg ut på det.. enda. Soo here it goes:

PSbrushes - Veldig enkel side der du kan laste ned børster som folk selv har lagd og da valgt å legge ut gratis på nett! Finnes f.eks disse måne-børstene som mange ser etter.
Brusheezy  - Dette er nok den mest kjente brush-siden. Her blir det lagt ut nye børster ca. hver uke. Mange kule!
Deviantart! - Dette er ikke bare en brush side. Dette er på en måte ett nett-samfunn for de som lager bilder, animasjoner, tar bilder, fan art og div.. Her blir det også lagt ut brushes. Så her må du søke!
Tutorialblog - Her er en side med mye rart! Alt er nok gratis ettersom det står free.. Så her er det bare å laste i vei! :) Her finner du også annet tilbehør til photoshop!
MyPhotoshopbrushes - Er en side jeg skal si jeg ikke har brukt mye selv. Fant den nettopp :)

Håper dere får bruk for dette! Når jeg først holder på, kan jeg jo fortelle hvordan å installere brushes. Here it goes >

Step 1: Når du først er kommet inn på siden du har valgt, velg brush!

uten navn

Step 2: Da den er ferdig nedlastet.. (Hastigheten på nedlastingen kommer an på hvor raskt nett du har, og hvor mange som er på nett.) Så tar du å høyre klikker på filen som du lastet ned og velger pakk ut/extract files (dette er ikke alle filer som trenger. Noen som ikke har det iconet, trenger ikke å bli pakket ut..)

uten navn1


Step 3: Da de er ferdig pakket ut, går du inn i photoshop. Trykk på brush (B) for å ha åpnet verktøyet.

uten navn2

Følg ringenes rekkefølge.. så kommer du inn dit. Da du har klikket der, leter du bare opp brushen du hadde pakket ut tidligere. Så åpner du den bare!
- Enjoy!Ny leilighet & bilder

Heisann!
Jeg vil fortelle dere alle at jeg skal flytte, og det sammen med 4 til. Pål, Jonas, Ayla & Bengt! Ja, det kan bli litt komplisert, men jeg gleder meg som ett lite barn gleder seg til julaften! :D Vi skal flytte til 4 etg. i sentrumsgården Bodø! Det vil si:

421923749645

Her! (klikk på det for større!)

Det vil si at vi får det så enkelt som å ta heisen opp og ned for hvor en vi skal. Vi har en stor Rema 1000 rett under oss, og parkeringplass ( som vi ikke trenger). Men! Det blir så lett for oss som kommer fra Steigen og Meløy på kveldene på søndagene, å bare spasere rett hjem! Ønsk meg lykke til! Innflytningsdagen er 5. Desember. :D

Dagen idag:
Idag kom jeg på skolen klokken 09.00. Da hadde vi Trykk & Foto. Det var nesten ingen på skolen da, ca. 3 stk. Ayla hadde ikke kommet seg på bussen enda, fordi den hadde kjørt forbi mange ganger, hun sto å ventet i 20 min. før en buss plukket henne opp! Det sier jo litt om bussforbindelsene her i Bodø! Og for oss ungdom, så suger dette pga skole å alt!
Men da Ayla kom, gikk vi ut å tok bilder som vi skulle bruke til portrett oppgave :) Idag var det min tur å stå modell, så tullet vi litt, her kommer noen bilder :D

mg5215
spinspin! It's fun!

mg5248
lick it!

4
det nye profilbildet mitt :)

 Så tusen takk til Ayla for å ta bildene! (dragonart på nettby)
Etter Trykk & Foto hadde vi formkultur, altså kunstfag. Men på Tirsdager så er det såpass kjedelig at vi sitter å hører på framlegg fra læreren eller elever. Så må vi notere. XD Guess who didn't? Well.. me.
Så etter dette skulle vi ha geografiiii, og det fikk vi da ikke fordi lærern våres er syk! så her sitter jeg å blogger istede. Phun eh'? Neh. Men venter til klokka skal bli tre, så skal jeg dra å møte bestepusen <3 Love you!

Q: Kan noen fortell meg hva oxox står for? Har aldri skjønt det ;$hits