november 2010

Seether and Infected Mushroom?

I just have to wright this in English. I am kind off drunk right now, so It might not be right.. but OK.

 

Why the F. Does Infected Mushroom and Seether have almost the same picture? It is fucking weird.. When I think off the types of music they produce. But.. I am drunk , so I really can't  answer this my self.. or google.it.

 

SO! Answer me please!

 Skjørtet mitt!

Tenkte jeg skulle legge ut ett lite innlegg om skjørtet mitt og div.

Skjørtet mitt har jeg sydd helt selv.. Okei, litt hjelp fra læreren er lov: :$

 Ble veldig fornøyd med det, beklager for dårlig bilde, men det var mørkt ute osv. Hehe.
Kunne du tenkt deg ett slikt skjørt? :)


Foresten. Så håper jeg alt ordner deg snart. Jeg liker ikke tanken på å miste ei venninne bare for en slik ting. Greit jeg er lei av ting, og vil flytte. Men jeg vil ikke avslutte ett venneforhold fordeom. Det er nemmlig det beste venne forholdet jeg har hatt på lenge.
Jeg har vært sliten i flere måneder nå, og takler ikke dette lengre. Grunnen til at jeg vil flytte sammen  med broren min er fordi at jeg og han har vokst opp sammen. Det vil si at vi da har delt regler, oppvaskuke osv. Dere skjønner. Jeg er bare så sinnsykt sliten og kunne tenkt meg å få en slags pause nå. Jeg kan ikke garantere at dette blir noe bedre, men jeg er villig til å satse.
Dette betyr altså at jeg ikke vil noen noenting vondt. Bare så dere skjønner det. Jeg er ikke den eneste bad guy her. Ikke få meg til å fremstå som det heller. Slutt å vær så feig i tillegg, jeg kan snakke face 2 face. So just do it !


Idag har jeg hatt Norsk tentamen. Det gikk utrolig bra i forhold til alle de andre tentamene ! Dette passer meg jo utmerket ettersom at jeg er på 3. året! :) Etter skolen dro jeg og Ayla og møtte mamma <3 Vi spiste juletallerken på Løvold <3 Nomnom!
Imorgen er enda en kjedelig skoledag. Så,.. good luck with that.
Steigen i helga å feire Jonas lillemann :D sånn btw :)

Back on Track !

Jeg ser hvor utrolig mange av dere som er så flinke og blogge på denne siden osv. Inkludert min venninne Ayla ;€.

Litt oppdateringer om meg:

Den siste helga har jeg:
Vært i Oslo på Taste of Chaos!
Jeg handlet også julegaver og gikk rundt i full forbauselse i Oslo.

Jeg skal:
Flytte ut sammen med min bror og Pål, igjen. Ting fungerte ikke så veldig bra her på Alstad. Og ingenting er urettferdig. ; ]

Kjæresten:
Er Pål-Cato Hansen og jeg elsker han av hele mitt hjerte ! Jeg og han er tilbake til den forelskede følelsen med sommerfugler i maagen osv. Jeg gleder meg mest av alt til å flytte alene med han til Trondheim eller Oslo, kanskje noen andre plasser. Ja, jeg tenker på å få barn med han osv. Du vet : ] Ikke men framtidige tanker !

Familien:
Er alltid viktigs ! De er dem du har vokst opp med hele ditt liv, og du har tilpasset deg sammen med dem. Mamma og pappa er de som har lært deg opp til de tingene du har gjort osv. Og du skal gjøre. Ting som å sette inn ting i oppvasken etter deg  og bla bla. Haha.


Jeg gleder meg sykt til JUL ! Hjem sammen med familien og feire. Julemat, Julegaver og julestemning. Jeg elsker det ! Feiring sammen med kjæresten synes jeg man skal ta da man har stiftet egen familie. Blir feil å forlate familien min så tidlig allerede. Vet ikke om jeg noen gang kommer til å klare det. : ]
I tillegg har jeg bursdag på 31. Desember. Har planer om å være i Bodø på bursdagen å ut på byen :) Si ifra om du vil joine ! Looking forward to it !

 

Her sleng e me ett bilde. :)
 

hits