november 2011

Tatovering!

Dette er da min første tatovering! Og ja den er ganske så stor.. men jeg elsker den! Det blir fargelegging og shading den 16. Desember! Blir f**** fantastisk! Nick er fabulous! :) Så, jeg vet at plastiken ødelegger bildet litt, men det får jeg ta av imorgen! :) GLEDER MEG til fortsettelsen! 

 

SYNES? ♥

 
Ink og julebord!

Imorgen i tolv tiden ræker det opp på Classic Custom her i Oslo for å få armen tatovert! Det skal bli portrett, klassisk og i art nouveau! Blir utrolig fantastisk. + Blomster som liksom runder av bildet! ÅH, jeg gleder meg! ENDELIG. Nick, better do it good! ◊ Jeg vedder på at han blir å gjøre det uansett! 

En annen ting er at jeg og Pål har blitt invitert på julebord av selskapet han jobber for ! Da blir det trondheim den 9-11 Des. og de betaler alt! Hotell m/ bobblebad og badstue. Pluss julebord (mat + drikke). Utrolig fantastisk! Skal bli godt å ta en kort ferie med kjæresten ♥ AH. Life is great!

 
Blogger jeg leser fast!

Her er noen blogger jeg fast leser! Synes det var greit å dele med dere de jeg faktisk er interresert i å lese, slik at dere kanskje blir interresert i dem også? Håper dere liker de like godt som det jeg gjør! 

1. Mewkid.net2. Bellatrix.blogg.no3. Nick Morte
 (tatovøren min)
27.nov!

Heisann! Fant ut at jeg får tatovering på Tirsdag! Skulle egentlig få den på Torsdag som var, men Nick ble syk - så da fikk jeg den tidligeste timen han hadde, som var nå i overmorgen! :) 

Har vært på jobb i hele dag! Så da jeg kom hjem kjøpte jeg meg ferdig pasta/kylling-salat spiste den, så skal jeg bare se ferdig en ting på TV - før jeg går å vasker klær! SPENNENDE. nei, ikke egentlig. Men! Så imorgen skal jeg på skolen frem til halv tre tiden, før det blir jobb igjen! Og btw, jeg har sagt opp. Så skal finne meg en ny jobb. :) Ble for  mye for meg! ;)

Ha en fin søndag da! (første søndag i advent!)


Starbucks til Gardemoen + 0 tattoo!

Idag var meningen jeg egentlig skulle på Custom ink her i Oslo for å få tatovering, men det ble ikke noe av. Nick sendte melding å spurte om vi kunne vente, ettersom han er syk. Så tenkte jeg, så lenge han trenger det, så klart skal han få det. Jeg blir jo å få den uansett + at han sa han gleda seg sykt mye han å! Så jeg gleder meg enda, så det skader jo ikke å glede seg enda ett par dager! :)

Vel, var det foresten noen av dere som har fått med seg at Gardemoen skal åpne en Starbucks?! Det var på tide at det kom noe slikt til Oslo! Greit at det ikke er 100% i Oslo, men tar jo ikke lange tiden å komme seg dit. Dessuten er det jo greit å ta seg en kaffe da jeg skal vente på flyet i Desember!

En annen ting, så har jeg sagt opp jobben min idag! Jeg er 100% utmattet av å tjene 105,- i timen, uten tariff. Jobber alene i 9 timer, uten pauser. Ikke ha tid til å gå på do + + . Så jeg sa opp, skal heller finne meg en jobb på en bar eller som servitrise en plass! ♥ Håper bare det går bra

Ellers skynda jeg meg for å kjøpe Black Sabbath billetter idag! Meningen var jo at jeg skulle kjøpe dem online, men det som ingen andre nevnte var at billettservice suger. Så, det gikk verken ringe eller bestille online - så da fortgikk jeg nedover til spektrum for å kjøpe dem der. Jeg var sikker på at de var utsolgt! Men neida! HELDIGVIS ikke! Så fikk jeg ordna billetter for Camilla også, som heller ikke fikk til å bestille, så  da gjorde hun det over min mobil. hih. Vel, jeg fikk tilsammen da 6 billetter, men det var mine og Katarina sine! :) Så. ELLERS. ikke stort.

Hugs

 http://www.black-sabbath.com/tourdates/index.html

Tatovering imorgen!

Imorgen den 24. November skal jeg ta tatovering for første gang på venstre overarm! Jeg gleder meg så sinnsykt mye, men samtidig er jeg sånn nysgjerrig på hva slags smerte det er. Det skal vel være en ganske spesiell smerte regner jeg med, er jo ikke ofte jeg får skrapt/pigget inn nåler med blekk i huden? Vel, Kat skal være med å ta bilder å være støtte! Tenkte det kunne bli litt awkard med bare tatoverings-artisten min.

For de som ikke har fått det med seg, så skal jeg ta portrett tatovering i klassisk art nouveau stil! Med noen fargerike blomster rundt! :) Fyfaen det skal bli bra! Portrettet er foresten av oldemoren min, men Nick (tatoverings-artisten min) beholdt det så at han kunne ha noe å tegne etter osv! Han skulle sette seg mye inn i detaljene osv! AH. 

Bare behold dere oppdaterte om dere er interreserte! For imorgen kommer det bilder!

 


creep

Hva tenker du da du ser denne?Har med en skole-oppgave å gjøre. Men hva slags bedrift tror du dette er for?

20.11.11

Igår dro Pål tilbake på båten igjen, så da tentke jeg at jeg ville roe ned nervene litt med å dra til Katarina en tur! Det ble utrolig koselig, og nervene er fine de! Vi så på Harry Potter, å da den var ferdig spurte jeg Katarina om når Whitesnake konserten hennes var... og hun fikk bare sånn. Panic. Rett og slett. Hele trynet hennes skrek panikk! Haha, klarer ikke la være å le med tanken på det blikket hun fikk. Dere skjønner. Lille søte Katarina hadde glemt bort Whitesnake konserten. Hun skulle egentlig på den med mammaen sin, men hun kunne ikke, ettersom at den var på en Søndag osv.. Så da skulle egentlig Silje med, men det ble ikke tid til det i all hast - så derfor fikk jeg være med! Det var en utrolig nais konsert, og gitaristen GA bort en gitar på slutten! En Les Paul. Fyyyfaen.

Vel! Kvelden endte med at jeg og Katarina kjøpte Ben & Jerry's, døgna og rett og slett kosa oss! Vi tok noen bilder, og lekte med de i photoshop! Her er ett av mine! Me like!
Vel. Så dro jeg da imorges for å møte mamma og besta på flyplassen som skal til Praha! De er nok der nå! Offh! Skulle gjerne likt det, istedet for tanken på all denne... JOBBjobbJobb, med ALT for lite lønn! Vell. På Torsdag skal jeg ta tatovering! Gleder meg som faaen! :))

Ellers, har jeg kjøpt meg ny ansikskrem! Hadde virkelig behov for det, men angrer litt nå - når jeg fikk vite hvor dyr den var. Vel, it's kind of worth it! Så slipper jeg å se ut som ett krater i trynet!

 


Black Sabbath Konsert? (!)

Til min store fornøyelse så fant jeg ut at Black Sabbath skal spille i Oslo  i slutten av Mai 2012! Så da ringte jeg pappa å spurte om han ville være med! Og JA! Vi skal på Black Sabbath!! Jeg, Pappa og en til! Kan ikke si det, ettersom at det kanskje blir julegave! :) Men så kommer Pål og kanskje skal være med, men det er penger vi må ordne! - Håper alt ordner seg! :))) Men jeg og pappa skal iværtfall! IRON MAAAAN ♥

YesYes! OzzyOzzy, good old Ozzy.

 
16.11.11 - Nye innkjøp!

Ettersom at jeg har en smule penger til overs, har jeg kjøpt meg selv noen gaver idag! (Unntaket er en gave til Pål). Vel.. Jeg fant ut at det å gå forbi div. butikker ikke skal være lett! Men jeg har kost meg - og kjøpt ting jeg trenger også ikke minst. 


♥ M.a.c -
Øyebrynsblyant (Lingering)
Mineral powder (Warm Soul)


Skyrim & L.A. NOIRE - Gjett hvilket som er mitt/Pål sitt?


Kjekt å ha? Tilbehør til xbox'en! Sparer penger på batteri!


Tights og leggings fra Kappahl! - Mer på neste bilde


Dette er noe du virkelig blir å sette pris på i kulden!


Så kjøpte jeg meg ett medlemsskap på Evo Fitness! Noe jeg har vurdert lenge, men først nå tar jeg meg råd til det! Har vært der en gang allerede! FLINK - men var deilig uansett! :)


Sist men ikke minst, kjøpte jeg bær og ingredienser til pannekaker! Pål har virkelig tatt vare på meg idag med både oppvask og middag! Her disket han opp pannekaker, og jeg serverte bær ved siden av! (Jeg mistet faktisk de fleste bærene på bakken rett utenfor butikken! FLAUT). Vel! Det var utrolig godt med mat! Pannekaker + bær = Godt! Så kjøpte jeg en rar frukt jeg skal smake på imorgen! :) 


Smakt denne frukten? - Skal gjøre det imorgen jeg! Spent!Pratest!

The frozen cold oneSynes?

Fake, the new real?

Vi alle lever opp til å være falske. Noen kaller seg selv for å være ærlig. Men jo, det er folk der ute som faktisk er mer ærlig enn andre - men fortsatt ikke 100% ærlig. Dette er noe jeg velger å tro, ettersom det er slik jeg selv møter hverdagen. Vi alle er preget av å må være perfekte. Jenter der ute går å slanker seg uten grunn. Gutter må være kule foran kompisene sine for å ikke være en outsider. Ja, en outsider er blitt en negativ ting hos mange - mens andre faktisk velger å være en outsider fordi det er deres lette måte å takle verden på.

Jeg ser mange som kler seg spesielt, mest for å beskytte seg selv mot alt hatet som er her. Alt hatet som bygges opp av media, mennesker og andre kilder. Vel, jeg selv kan innrømme at jeg ikke er 100% real. Jeg er nok litt fake jeg også. Det er ikke alltid jeg er ærlig fremfor mennesker, som egentlig jeg missliker. Jeg vil jo ikke virke som den totale assfacen fremfor disse personene. En vil jo være hyggelig, men noen ganger funker det bare ikke. Noen ganger kan jeg ha lyst å bare be en person holde kjeft fordi jeg ikke tåler trynet til personen. 

Vel, er det egentlig en selv som er opptatt av perfeksjonisme, eller har hele verden blitt besatt? Alle vil jo at verden skal følge ens egne tanker og ikke bare det samme hver jævla dag. Er vi blitt for fake, eller er det bare slik verden er? Har verden blitt så fake, at det faktisk er det nye real? 


perfektion ?

Schools out?

Ikke på langt nær..

Har vært på skolen jævlig lenge den siste uka. Igår endte det med at vi dro rett før 23.00. Da var vi enige om at vi måtte fortsette på denne oppgaven vi holder på med idag. Vi er kommet langt, men er ikke helt ferdig enda. Er ganske lei denne oppgaven nå, skulle gjerne hatt litt mer tid til å arbeide med mappevurderingen.. Har jo trots alt ca. 3 oppgaver jeg vil fikse på.. Så blir ikke noe koselig helg for meg! JobbJobb! Ja, egentlig s har jeg jo arbeid på Lørdag også, men har ikke fått svar om han har ordnet meg fri.. Krise med folk på Sagene, så skynd dere å søk der!

Ellers er det signering for Kaizers idag på Oslo City, men jeg blir nok ikke å rekke det ettersom at jeg må bli ferdig med oppgaven, men jeg har liksom ikke noe mer jeg skal gjøre?! De andre gjør jo det som trengs.. Vet ikke hva jeg skal jeg.. ;s

 
Høstnatt bilder

darkness of november // OSLO


Wont go there alone in the dark // OSLO 11

ØNSKER MEG

Har lenge ønsket med en make-up bag/case! Så denne gangen da jeg får lønn.. eller at jeg får det i julegave, skal jeg slå til! Denne ligger høyest på ønskelista! En Cantoni Voyager! Den ser  fantastisk ut. Og med all sminken jeg har/skal skaffe meg, pluss at jeg reiser en del - så jeg ha denne. I fare for å høres ut som en spoiled brat!


perfection

Døgning i vente..

Jeg og Pål tenkte at vi skulle døgne inatt ettersom at jeg kom hjem så sent fra jobb - så vil vi få bedre døgnrytme. Så jeg tentke det kanskje var likegreit! 

Akkurat nå er jeg straks på tur i dusjen, så tenkte jeg at jeg skal se litt Pretty Little Liars etterpå. Elsker den serien! Imorgen tidlig klokken 06.00 skal jeg på frokost hos Katarina, ettersom jeg først skal døgne, så tenkte jeg det var like greit. Og slik som alltid hater jeg å være fattig. Jeg satt å så på togbilletter hjemover til jul før idag - hadde vært greit å fått dem bestil nå! 
Ellers har jeg vært på jobb idag, måtte ta over for sjefen. Det er muslimsk jul, eller. Eid som det heter. Så er du muslim, så "Eid mubarak!". Lærte noe nytt idag også! Vel, jeg tok over for han idag, så lenge jeg slapp å jobbe imorgen! 

Ellers har jeg begynt å tenke på julegaver! Har mange fine idèer, men har likevel spurt folk om hva de ønsker seg. Skulle gjerne tenkt meg en tur til Nordby i Sverige før jul. Handle pølser med tobakk og slikt for folk! Hadde vært flott det!?

En annen ting som pisses me off, MAC-laderen min er fucka opp. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Den kan ikke ha tålt noen av strøm-adapterene jeg har brukt. Blir irritert!

Vel! GOD NATT.

 


Trøtte meg i 10-ende?
 

stemmen min etter konsert

video:stemmen min etter konsert


Sorry for at jeg muligens høres hemma ut, men thats just me! :)

Konsert imorgen ! - Bring me the horizon & Machine Head +

Imorgen blir det konsert på meg! Jeg hadde hatt lyst å se på disse lenge, men var aldri sikker på at jeg fikk råd. Takket være Katarina så blir det konsert imorgen med meg, Pål og Katarina! Det blir dritbra å se Machine Head, Bring me the horizon, DevilDriver & Darkest Hour imorgen! Skulle gjerne hatt noen 100 lapper til øl da, ettersom det er 18 års grense, så må det vel være pils?

Vel, det var dritgodt å bli ferdig på jobb idag! Gjorde noen få feil på slutten av dagen, men ikke noe stort. Det verste var vel å glemme å hive bollene. Vel, Pål kom å møtte meg. Grunnen til dette var er at det er en del voldtekter ute å går i Oslo for tiden. Det har blandt annet vært 5 bare på Søndag. Mamma ble litt paranoid ♥.

Vel, vet enda ikke om jeg skal be om litt i forskudd? Det er jo bare 15 dager til lønning, men likevel. Er BLAKK. Hadde trengt litt penger nå, som om du har noe til overs - send gjerne noe. Hihi.

Vel! Thanks for listening!♥

 


OSLOOOO

hits