november 2014

Modellab-bilder

Hei !

Da er en fantastisk helg i Oslo, Horten og Kongsberg overstått. På fredag reiste jeg rett til Horten for å feire Halloween ilag med gamle venninner/venner som jeg ikke har møtt på ca. 2 år. Det var helt fantastisk. Fikk til og med meg kjæresten til Horten. Så han var dame, jeg var creepy klovn. :-D
Dagen etter måtte jeg og Eirik reise ganske kjapt inn til Oslo, for klokken 12.30 hadde vi en avtale sammen med svigermor, stebroren til Eirik sin frøken (Katrine), stesøstra til Eirik og fostersøstra til Eirik om fotoshoot hos Modellab på Edderkoppen!  
Eirik og guttene blei da ikke med på shooten, de dro mest rundt i Oslo imens damene hadde det gøy med makeup-artister og hele pakka! :-)
Etter bildene, så endte vi opp på Santinos, enda min favoritt-restaurang i Oslo! :-) Anbefales! Kjempegod pasta. Senere kjørte jeg da hjem med en fullpakka (mini)Golf.

Senere på kvelden hadde vi en avtale om å dra på 30-års feiring hos en kompis. Noe vi da gjorde. Var kjempekoselig, og mye trivelige folk. Men vi endte da med å dra hjem i passe tid da, noe som igrunn ikke gjorde noe. For dagen derpå igjen, så reiste vi rundt å skifta til vinterdekk, hilste på besteforeldre og foreldre.. før vi da reiste tilbake til Kongsberg, da var det jo allerede kveld. :) 

Så alt i alt en kjempeproduktiv helg! :D
Fire hærlige bilder!

 

Cheers!

hits