desember 2010

Bursdag og nyttårsaften! :)

Hei alle sammen!

Som noen av dere kanskje vet så er det bursdagen min idag, samtidig som nyttårsaften! Jeg har gledet meg til denne dagen å endelig bli 18! Klokken 00.00 inatt fikk jeg masse gratulasjoner. Og jeg vil at dere skal vite at jeg har registrert med opp på en ny bank! Så om noen av dere har mitt gamle konto nr. Så er det enda i bruk, til jeg får det nye kortet. Ta gjerne og spørr før du fører over penger for å si det sånn. :)
Den nye banken min er landkreditt. Det høres sikkert litt teit ut, men den virker utrolig bra tilrettelagt for ungdommer! bare gå inn her å se selv! Helt rentefritt på brukskontoen + renter i selve sparekontoene. Så har de en kjempelur spareløsning som er slik: Hver gang du er å handler, så kan du bestemme at de skal legge av f.eks: 2 kr ekstra til en sparekonto med renter! Dette vil si at du kan komme til å spare sinnsykt mye over en viss tid! 
I tillegg til dette så har de førstehjemslån og reiseforsikring (?) Det er seriøst bare å gå inn der å se! Du kommer til å bli overrasket over hvor bra det er ! :))


Ettersom at det er både nyttårsaften og bursdagen min idag, har jeg invitert på besøk Ørger, Patrick, Kimma og Ayla. + Pål da såklart ^^ . Pål har vært her siden den 28. nå, og Ayla kom igår. Så idag venter jeg bare på resten av guttene. This is gonna be fun! 

P.s: Skal se om jeg får kjøpt min egen øl idag! hihi

Godt Nytt år alle sammen! :)

Days just pass on by, do we take them for granted?

I det siste har jeg begynt å synes at tida går for fort. Før du vet ordet av det, er dagen over - timene er gått bort på ingenting. Alle de eldre bruker å si: "Ta vare på den tida du har, før du vet ordet av det.. så er den borte". Jeg antar de fleste har hørt det?

Jeg tenker faktisk på det slik. For ikke så lenge siden var det ett nytt skoleår, nå er det skoleåret snart borte. Vi er iværtfall på halvveien nå. Hvordan er det egentlig med tid? Hvem var det som fant opp at det akkurat måtte være 24 timer i en dag? Kunne det ikke vært dobbelt ? Så hadde vi kanskje følt at tida hadde vært mer? Nei, jeg vet ikke. Vi blir jo ikke eldre en det vi blir uansett. Før vi vet ordet av det, så kommer vel tida og tar oss. Jeg begynner å bli gråhårete og kanskje får jeg benskjørhet? Hehe, nei du vet jo aldri. Synes ikke det er lenge siden jeg husker at nyttåret gikk over til 2000. Men det er jo faktisk 11 år siden, nå tenker jeg bare igjen.. Herregud, hva tiden går!

Er det ikke flere en meg der ute som tenker slik? At ett minutt er gått, to minutter er gått... plutselig så er en time gått og du sitter der å lurer på hva du skal ta deg til. Jeg  vet iværtfall at jeg vil bruke opp tida mi mest mulig på ting som er viktig for meg, for at jeg skal få en mest mulig bra framtid. Jeg vet at jeg ikke vil ha en slik framtid der jeg våkner opp og må gjøre det samme om og om igjen, dag etter dag.
Hvordan er det egentlig med andre en meg? Tar du tida de for gitt? Bruker du den bra nok? Har du det ikke noen gang slik at du tenker at du bruker tida de kun på tull? Bare bullshit.
Jeg er iværtfall en av oss, som tenker at f.o.m da jeg er ferdig på Videregående, så skal jeg starte mitt ordentlige liv. Begynne og gjøre nyttige ting for meg. Ikke bare sitte å henge.

♥ -

Snart bursdagsfeiring!

Hei alle sammen igjen! ;D

Jeg tenkte jeg bare skulle slenge ut ett innlegg om at jeg skal feire bursdagen min på nyttårsaften. Meningen var at jeg skulle være i byen på nyttårsaften å løpe rundt med bursdagskrone på hodet, så ut på byen! Men dette ble ikke. Mamma ville ha meg hjemme, så hun foreslo at jeg heller kunne invitere folket hit! Så om noen av mine venner ser dette, så si ifra om dere vil være med! Det er godt mulig at vi har plass til deg for å sove.. Og tro meg! Det er alltid litt godt å komme seg ut på landet av og til :D ♥ Meløy!

And believe me! It's gonna be cake!


Har dere det bra foresten? Min romjul har så langt vært 2. Juledagsfest igår og Frustrerte fruer resten! :D Jeg trives veldig godt med skikkelig avslappning, selv om jeg blir litt for rastløs ellers.
Imorgen skal jeg en dagstur til Bodø. Jeg skal møte min Pål på halvveien før han kommer til meg. Dessuten har vi 1 år og 11 mnd. dag imorgen! Den 28. er vår dato, og vi har snart vært ilag i hele to år! Jeg kan nesten ikke tro det :) Men jeg har ingenting imot det! Jeg elsker det! ♥
I tillegg til Bodø å møte Pål imorgen, så skal jeg hente en kattebebi til mamma :D Hun skal få seg en ny musefanger, så vi har fått en bebi fra Eirill! Jeg er kjempe glad! Håper bare hele båtturen går bra! :)

 

Men see yah!  ♥  

 

 

 

Ny widget!

Hei alle lesere eller sidetittere! :)

Har nettopp lagt inn en ny widget på siden av bloggen min her ---->

Jeg har ett håp om at det kan hjelpe min pittelille bedrift med å komme seg videre her i verden. Så om du kunne tenke deg og hjelpe meg, så kan du dele denne med andre om du er intressert i at jeg skal komme meg videre.

Om dere lurer så er det en design side jeg har startet der jeg selger  produkter som en logo eller header.. eller kanskje web-design! Har også en avtale med en web-designer om billige domener til din egen hjemmeside om du er intressert!

Så lik den gjerne! :D Pretty please!

Jul - snart overstått!

- og da mener jeg ikke *pjuh* som i lettelse - Jeg mener derimot at kvelden snart er over, vi har spist deilig mat og åpnet gaver! Jeg har samlet alle gavene mine på en plass og tatt bilde av de, for dere som vil se hva jeg fikk!
Er kjempe fornøyd! :D

Hvis du ikke skjønner hva som er på bildet, så bare spør meg om div! :) Jeg legger også med ett bilde som ble tatt av (nesten) hele familien. Mangler den eldste broren min da. Bildet er tatt av meg via. selvutløser!God Jul alle sammen! :D

 

 

Jule innlegg!

Jeg vil starte dette innlegget med å ønske alle sammen en God Jul!
Håper alle sammen har det bra og får det de ønsker seg til jul! :)

Foto: Lisa Widerberg - weheartit.com

 

Alle vet jo at de fleste har ett lite barn inni magen når det kommer til jula. Det er da man får lov til å gi og få gaver. Vi tilbringer tida sammen med familien, og har det kjempekoselig! Jula for meg er akkurat slik.. da jeg var lita sto jeg opp klokken 06.00 på morgenen for å se etter julestrømpa og en liten gave.
Denne tradisjonen har nå som jeg er blitt eldre, blitt oppløst. Jeg har ikke den samme "tvangen" til åpne en julegave om morgene lengre, nå er det mere som er viktig. Nå når du er eldre, så ser du at det er mer en akkurat gavene som er viktig!

Ikveld ser jeg frem til en lang kveld med kun min egen familie. Alle unntatt min ene bror Christer er til stede, for han er blitt såpass gammel nå at han har en kjæreste, og pendler frem og tilbake for hver jul. Annenhver jul der, annenhver jul her. Men resten av familien min er her; Mamma, pappa og de to brødrene mine.
Når det kommer til min del å feire jul sammen med kjæresten, så velger jeg å holde av det til jeg er blitt eldre og har en egen familie. Jeg skal ikke si at det ikke høres fristende ut å feire sammen med min kjære, men jeg venter heller til jeg får en egen familie, og skal lage maten selv osv. Dette er fordi jeg vil beholde å feire julen sammen med min familie, til jeg har en egen. Til og med da tror jeg at jeg vil feire sammen med mamma og pappa. Kanskje jeg kan invitere svigermor og mamma på middag hjemme hos meg i fremtida? Du vet jo aldri!


Mamma er igang med pinnekjøttkokingen der nede. I vårt hus har vi alt fra pinnekjøtt, ribbe og medisterpølse/kaker. Hun står virkelig på må en si! Har allerde vært på butikken idag og handlet inn øla for jula. Det er jo 2. juledagsfest her i Tjong.. må jo ha øl til det! Og hvem vet, kanskje jeg får noe mere i gaver? ; ]
I tillegg til jula, kommer jo nyttårsaften som en Grand Finale på slutten av det hele. I tillegg til at det er nyttårsaften, er jeg nyttårsbarn. Dvs. at jeg er født på nyttårsaften, til dere som ikke forsto dette.
Den 31. Desember ble jeg født... så i år blir jeg endelig ordentlig myndig. Om ikke så lenge kan jeg: Kjøpe øl og tobakk.. Handle på internett og ikke minst gå ut på byen med kompiser. (Tro meg, noe jeg har lengtet lenge etter!)
Dette er fordi at alle mine venner er for det meste over 18 nå, noe som vil si at de alltid drar ut på byen osv.. Nå er de ikke alene lengre.. eller jeg er ikke alene lengre. ?Weheartit.com


Til sist:

Jeg skal nå sette meg ned å få tida til å gå litt med å se på mine kjære Frustrerte Fruer, så spennende!
Så vil jeg ønske dere alle en riktig God Jul enda en gang! ♥ Ta var på familien din!

Jeg skal gå ned i vekt!

Heisann alle sammen!

Jeg vet jeg ikke er direkte overvektig eller noe, men det har gått opp de siste årene etter jeg begynte på hybellivet. Jeg må si; Det er ikke direkte enkelt å spise ordentlig frokost og slikt når man bor på hybel alene med to gutter. Gutter spiser mer en det vi jenter gjør, de skal jo trots alt ha i seg 500 kcal mere en oss. I tillegg tar de jævli store portioner når de først setter igang, noe som noengang kan hoppe over på meg. Som da bor sammen med to av disse... :p

- Så det jeg har gjort nå er å ha satt meg selv ett nyttårsforsett. Det skal være å gå ned i vekt! Jeg vil iværtfall gå ned til 70 kg igjen! Jeg fant en kjempebra side på nett! Der legger de ut forskjellige sunne oppskrifter til frokost, lunch, middag osv.. Til og med snack!
Her kan dere lese mere om disse oppskriftene, om du også vil prøve! :)

Ikke bli overrasket folkens om jeg kommer med fansy matpakke på skolen! : ] Jeg gleder meg til å begynne! Har også tenkt å starte opp helt selv på polargym etter nyttår, slik at jeg får litt av begge delene. :)


Idag har jeg vært på skolen i en time? Jeg prøvde meg på litt dekkopasj?. Der du legger servietter med bilder eller annet papir, så limer du eller lakker over med noe sånn spesial ting,.. kan bli seende veldig kult ut!
Da jeg var ferdig dro jeg hjemover en snartur, så plukket jeg opp en lader og dro til sykehuset for å møte mamma og Nicklas. Lillebroren min Nicklas har vært innlagt på sykehuset, men det viste seg at det bare var makesyke eller noe.. Så ingenting farlig! :)
Mamma har vært uten strøm på mobilen ganske lenge nå, så da hun fikk strøm på mobilen ringte hun pappa, som bestemte seg for å komme kjørende til Bodø. Meningen var at de egentlig skulle komme hit til Bodø imorgen, men nå bestemte de seg for å være her over natta også. Så, nå har jeg mamma, pappa, lillebror og Pål her ilag med meg. Pål skulle egentlig hjem til Steigen idag, men båten gikk tidligere en antatt. Så, han er igjen sammen med meg til imorgen <3 Jeg kan ikke motsi at jeg ble en smule glad for det.. :$


Nå skjer det tydligvis noe oppe her i Bjørndalslia, to vanlige politibiler, + en stor politibil her oppe kjørte opp. Lurer på hva som skjer der oppe! :o

 

Men vi sees ♥

Julegavene - almost done

Hei alle sammen!

Idag har jeg vært på skolen i hele dag! Vi har gjort div. ting, slik som man bruker å gjøre på skolen.. xD Det eneste var at i kunst timene så hadde Svanhild, Marthe, Thalia & Martine en overraskelse! :) Ett pepperkakehus, og det kuleste var at det lignet på mummihuset! :D

Vi knuste det! Jeg har egentlig en video av det, men ettersom at jeg ikke helt vet av kabelen til nokiaen min, så kan jeg ikke legge den inn.. ;/ Men den ble i værtfall helt knust, og nesten helt spist opp! :)Etter skolen dro jeg en snartur hjemover, der møtte jeg min kjære søte syke Pål. Han har vært syk i to dager nå, men akkurat nå på kvelden virker det som det begynner å gå over! :) Endelig!
Vi dro iværtfall ned til byen for å ordne noen av julegavene. Vi skal ordne resten av dem på Mandag, de viktigste er i værtfall i orden! ;D Finally!

Da vi kom hjem igjen, var det meningen at vi skulle ha kjærestekveld. Noe som ikke ble så lett ettersom at jeg ville gå på Mix, kjøpe smågodt og stæsj. Noe Pål ikke var intressert i, ettersom han vil bli frisk.. Jaja. Da ble det istedet horn med Picnik skinke og mye ost på.. og ordentlig hjemmekokt kakao ♥ Noe av det beste jeg vet!
Skikkelig koselig!

Mens vi drakk kakao inne i varmen, så såg vi på V for Vendetta! En utrolig bra film synes jeg! Men det er også en film der du sitter igjen med mange spørsmål. Slik som: "Hvordan så fyren ut bak masken?", We'll never know.. do we? Jaja.
Filmen var iværtfall utrolig bra! Jeg har foresten fått tak i 4 av sesongene av Frustrerte Fruer. Noe jeg trives med ! Utrolig bra serie.. Jeg har alltid irritert meg over at da jeg ser det på Tv, så vet jeg ikke sammenhengen om hvorfor den og den er ilag, og hva som har skjedd der og der.. Om du skjønner? Så nå skal jeg se alt i sammenheng! ε:


Jeg har sett to av episodene til nå, de er jo faktisk eviglange!
Pål sitter å spiller Gran Turismo, som btw er drittkjedelig og se på! Tviler på det er noe bedre å spille. Det eneste bilspillet jeg har vært fan av noen gang er nok GTA - alle spillene og Need for speed. Ikke disse.. bare-race-med-kule-biler-spillene. ?.
I værtfall! Jeg begynner å bli trøtt.. så jeg tror jeg skal prøve å dra Pål med meg i senga!

- Noen som vet av Fest i Bodø imorgen btw? - Lørdag ? :) Jeg og Pål er intressert!

♥ Natti! -

Inntollerant mot Kaffe? - Maybe not.

Hei alle sammen!

Idag har jeg holdt meg hjemme igjen, og er straks på kanten mot 100% frisk! Derimot har det begynt å gå utover min kjære Pål-Cato. :/ Drøvvelen hans er dobbelt så stor, så høres litt funky ut når han puster inn og ut. Tror nok han har halsbetennelse og en smule feber. Imorgen skal jeg komme meg på skolen, må få levert inn en del lekser osv! Bla: Norsk, Scenografi og Kostyme oppgaven & Historie leksen over helga.
Jeg føler at jeg har mye og gjør nå før jul. Til og med den andre Scenografi oppgaven skal inn rett etter jul, så da må jeg arbeide hjemme i jula, noe jeg ikke vet om jeg har utstyr nok til å gjøre..

Jeg dro til byen i halv seks tida for å dra på ett møte med kulturkvartalet og BMK (Bodø Metal Klubb).. Men oppmøtet var desverre ikke noe stort, en person fra BMK, altså meg.. Så, jeg dro etter en halvtime. På møtet drakk jeg foresten en kopp kaffe.. Noe som fikk meg til å begynne å skjelve. Jeg begynte å lure på om jeg kanskje  var inntollerant mot kaffe, men det var nok ikke en tilfeldighet. Idag har jeg kun spist to brødskiver, noe som ikke holdt sukkerinntaket mitt oppe.. Så jeg kjøpte meg en sjokolade, noe som fikk bedret hele greia! Jeg hater å være skjelven!


På turen ut av byen, hoppet jeg innom Kremmerhuset. Der fant jeg en kaffeboks som jeg tenkte kunne passe perfekt inn i kjøkkenet + at det blir mindre poser i skapet med en slik en. Den kostet kun 99,-, så jeg slo til!

Det er den bakerste der! :) Kanskje jeg kjøper sukkertingen også? Er ikke noe fan av te eller smørglass, så er ikke noen vits. Men den Kaffetingen der har jeg altså kjøpt! Har også handlet middag, Dolmio vitløks-tomatsaus, og spagetthi! :) NAM!.
Så jeg skal slå til å lage middag, så gjøre lekser og lekser. ;)


♥Wish me luck! -

Stipend.. ikke nok?

Heisann alle studenter der ute!

Jeg regner med at de fleste som går skole, og spesielt dere hybelboere der ute vet hvordan det er å bo på hybel. Stipendet holder ikke til.. en hel mnd. Spesielt ikke når du har en leie på 2000,-. I tillegg får jeg minste stipend fordi at de mener at mamma og pappa tjener for mye for at jeg skal få mere. Hva har det med meg å gjøre? Jeg er snart 18 år gammel, jeg skal ikke være avhengig av mamma og pappa heller for å holde meg oppe å gå mens jeg er på skolen? Dette gjelder egentlig alle. Man skal ikke ha behov egentlig for å be foreldrene om penger hele tiden for å overleve.. :p Ja, det er faktisk slik. Det er ikke alltid foreldrene er i like godt humør hver dag heller for å gi penger, hva gjør du da? Sitter der og sulten?
Nei vet du hva. Jeg vil heller at Lånekassen skal nedlegges, slik at vi får opp ett nytt og bedre system! Jeg er rett og slett dritt lei av at jeg hver mnd. sitter igjen med ikke mer en 500,- på kontoen! Fucked up!

 


 

SÅ!

Idag har jeg vært syk. Jeg dro på skolen, var der de to første timene i Scenografi og Kostyme.. så fikk jeg en prøve som innlevering i Historie, noe jeg er glad for, faktisk! Jeg vil jo ikke ende opp med å stryke i Historie.. ? Da jeg kom hjem la jeg meg for å sove i to timer. Noe som føltes utrolig deilig. Etter det satt jeg meg i sofaen, hadde hodepine og vondt i magen.. :/ (Ja, det er lov å klage litt).
Senere dro jeg og Pål ned til byen for å bestille julegaver til folk! Ja! Høres det spesielt ut? Yes it does!
Jeg og Pål har foresten vært en snartur i studio! Det var utrolig arti, vi fikk noen søte bilder ut av det..
Bare se:

SEXY POSE - Ehm nooo.

Yes, I love him! ♥

Jeg kan legge ut flere smakbiter senere. Må takke Ayla for å ha tatt bildene foresten! Katarina var syk dagen, så Ayla saved my day! ;€
Hva synes du?


En liten ekstra kunngjørelse foresten! :) HVEM VIL VÆRE MED UT PÅ NYTTÅRSAFTEN I BODØ BY OG FEIRE MEG OG NYTTÅRSAFTEN? :) <3 VET DU VIL!

Legger med en liten morsom video jeg fant på Youtube btw! MANNFOLK! TØRK DOKKER BEDRE!

 

 

♥ Nighty! -

Oh Christmas tree oh christmas tree.. is it all for.. me?

I disse juledager er det alltid så utrolig lett å bare tenke: "Hva får jeg i gave?". "Hva får jeg av hvem". "Kostet den mye?". Alle sammen vet at juletida er det utrolig lett å være grådig. De som gir gavene, tenker mest på smilet rundt fjeset på den som får den.. Det er i værtfall det jeg gjør da jeg gir bort gaver.. ?

Jeg vet ikke hvilke tanker som går opp i hodene deres da dere gir eller får gaver, men tenker man i det hele tatt på at det er en tanke bak det? Eller er det bare å få og få?
Alle sammen vet at jula ble til for at "jesus ble født" eller hva nå enn det var. Som dere kanskje merker er jeg ikke noe kristen av meg. Jeg er døpt og konfirmert i kirka, men akkurat konfirmasjonen angrer jeg på.
Men tilbake til jula. For meg er ikke jula at jesus ble født, for meg er jula en tradisjon. En tradisjon hvor man samler seg hele familien sammen, spiser og setter pris på maten mamma har lagd. Venter til pappa har spist opp sin lille siste rest på juletallerken. For så å åpne gaver.
Jeg er jo selvfølgelig en av dem som elsker å åpne gavene, bare se hva som er oppi dem. Det er noe med hele mystikken rundt hele greia, hva er det for noe?.
Noen ganger lurer jeg faktisk også på hva mamma tenker når vi åpner gavene. Tenker hun aldri: Åh disse grådige ungene!. Eller blir hun alltid glad for at man blir glad når man får det man gjør? Jeg vet at jeg elsker å kjøpe og pakke inn gaver til folk. Spent på å se om de liker dem eller ikke. Spørs jo bare om man har penger nok.

Jeg er veldig glad i jula. Som sagt er det en tradisjon de fleste hus her i Norge holder. Jeg som er født og oppvokst i Sverige i 4 år, hadde en litt annen tradisjon i Sverige. Der spiste man andre ting. Kjøttboller, sossiser og slike ting. Mens her i Norge spiser vi enten pinnekjøtt, ribbe eller lutefisk? Hjemme har vi alle delene, forutenom lutefisk.

 

Dette ble kanskje ett tulleinnlegg, som egentlig skulle være seriøst. Men hva synes du?
Hva er egentlig dine tabker rundt jula?
Er du grådig slik som de fleste andre?
Liker du å gi gaver bort?


♥ Love -

Noen som vil bli blogganbefalt? - Serieanbefaling!

Hei alle sammen!

Jeg har tenkt å prøve meg på en blogganbefaling. Men om jeg skal gjør det, så må noen stille opp og si: Jeg vil bli anbefalt av deg!. Det jeg vil gjøre da, er å se på bloggen til de som har kommentert, så legge ut en slags "analyse" av bloggen din. :)
Tar også med headeren og en design analyse, ettersom at dette er noe jeg holder på med selv.
Jeg vil gjerne også bli tatt ut til en blogg anbefaling! :) Så om du vil, så deg løs! ;D


Google.com

En annen ting jeg vil gjøre er å anbefale en serie.
Jeg har i det siste begynt å se på denne nye serien som heter "No Ordinary Familu". Som da er en slags Fantastic 4 bare kulere og i serie-form.
Det handler da om en helt vanlig familie, som krangler mye.. moren i familien jobber for mye osv.. Så pappaen blir en dag lei, og vil da at familien skal ha litt familietid sammen. Så de reiser til Brasil. På turen til Brasil, i ett privatfly, krasjer flyet. Piloten dør osv. Og i vannet de lander i er det noe mystisk som gjør slik at: De får superkrefter!

Om dette høres ut som noe for deg: Se på "No ordinary family". Veldig grei serie å slå løs litt tid på da du er hjemme i helgene og kjeder deg ;*

 ♥ Good night -

Er det faktisk slik?

Hver dag man er borte fra den ene man elsker, må man stå ut med savn.
Men er det alltid slik at det kun er kvinnen i forholdet som skal savne, og holde dette oppe med telefonsamtaler eller SMS? Jeg mener at det er slik at begge to i ett forhold skal ta å gjøre sitt for det forholdet de er i. Slik som jeg.
Jeg er i ett forhold med det jeg mener er verdens beste gutt, vi har vær sammen nå i 2 år, og jeg er fortsatt forelska i ham. Jeg bruker jo å spørre ham av og til om han fortsatt er det i meg, å selvfølgelig svarer han ja. Er det faktisk slik at man skal være nødt til å spørre den man er sammen med, om han fortsatt elsker deg og er forelsket i deg? Er det faktisk slik?
Jeg mener nei. I de fleste forhold er det faktisk slik at det kun er den ene som holder det oppe å går. Er du heldig har du funnet Prins Charming, eller noe slikt.. om det faktisk finnes. Jeg mener at min kjæreste er prins charming, selv om han ikke alltid lever opp til det. I ett forhold skal begge to holde tråden, begge skal vise hver dag at man fortsatt vil være sammen med den du er sammen med. Greit det er godt med pauser av og til, hvor den ene reiser bort.. slik som jeg. Men jeg vil fortsatt høre noe fra ham. Jeg tenkte at: "Hm, denne helga skal jeg holde meg unna telefonen.. så får han være den som tar kontakt når han savner meg". Men så er det jo slik: "Tenker han det samme?". Mener han at hvis han savner meg, at han skal ringe meg. Eller er det faktisk bare blitt slik at jeg er den som skal ringe han uansett hva.. og spørr ham om han har det bra og hva han gjør?

Jeg håper det er noen menn der ute, eller forsåvidt kvinner som kan svare på dette.. Helst noen som har / har hatt den samme opplevelsen som meg. Er det slik det skal være? Skal det kun være enveiskommunikasjon? Elsker han meg selv om han ikke alltid viser det? Det finnes kanskje flere måter å vise hverandre hvordan han elsker hverandre? Jeg vil bare ikke være den ene som "sliter" for dette forholdet. Jeg vil også ha litt av kjærligheten "slått tilbake" på meg. Hvis dere skjønner?

 


kilde: weheartit.com

 

♥ -

Bli stor med design side? - Sykdag idag!

Heisann alle sammen!

Jeg vil først og fremst takke alle sammen som har støttet meg og likt xFrostbite design siden på Facebook! Har allerede inngått en avtale sammen med en web-designer fyr som heter Tommy, om at hvis han får noen bestillinger på logoer eller div. design, så sender han de videre til meg. Så om noen lurer om jeg selger web-domener osv, så sender jeg de videre til han! :)
Jeg synes selv det er utrolig rart å være nesten 18 år gammel, og nesten ha ett lite privat firma selv. Greit jeg kun selger logoer privat og ikke er registrert som noe enda, men for meg er dette stort!
Så om noen av dere der ute trenger design, logoer eller noe slikt.. bare kom til meg. Har enda ikke funnet helt ut hvor mye jeg skal ta for div. design, men det kommer med tiden!


Idag har jeg foresten vært hjemme syk. Våknet i 13.00 tiden, da jeg ringte mamma og hørte hvor hun var. Hun skulle nemmlig komme til Bodø og handle julegaver og hente pappa. Så vi hadde avtalt å møtes.
Men før vi skulle møtes, dro jeg nedover til byen for å få spandert mat av Pål <3 På turen nedover på bussen, møtte jeg Ørger. Han skulle også til byen for å spise mat. Så vi spleiset oss sammen for å dra på Oreon.
Da vi kom dit, ringte jeg mamma. De var på tur dit de og. Så jeg fikk min hamburgertallerken, mens Ørger sin pizza.
Pål hadde foresten fått en genser fra mammaen sin, skulle egentlig være julegave, men ble en slags annen gave. :) Den var fin!

Nå sitter jeg her hjemme sammen med mamma, pappa og lillebror Nicklas. Jeg er glad for å endelig ha nett på pc'en igjen. Så jeg nerder for fullt!

Q: Har du foresten noen idèer til hvor mye jeg kan ta for en logo/design?
Har ikke sjekket priser og slikt selv.

 

 

♥ Ha ei fin førjulstid! -


Bilder av leilighet & Design - side!

Heisann!

Har lovet å legge ut bilder av den nye leiligheten! So I will do! Værsegod!

Bilde inn mot stua, min bror Christer sitter der og ser fin ut.


Ut mot gangen fra stuen, bak skorsteinen er døra inn til kjøkken, bad og soverom.
Skal også få peis der det er svart teip en gang.Kjøkkenet ifra døren fra stuen. Døren til venstre er soverommet,
enda litt rotete etter flytting.


Kjøkkenet fra soveroms vinkelen. Baderomsdør til høyre.


Bilde av kjøkkenet og innredningen.Baderommet fra døren. Enda litt rotete.Dusjen, veldig fansy! (Synd det er liten varmvannstank).


Dette er det lille soverommet. Enda mye rotete fra klær i esker osv.
Litt for lite skap :/Gangen. :) Varmekabler overalt!

Hva synes dere om leiligheten. Synd det var litt rotete enda, men det funket bra!

 


 

Har også åpnet en egen side der jeg selger mine design. Jeg kan lage alt fra headere, logoer og web-design. Er ikke noe flink med HTML koding, men har en web-designer som kan hjelpe meg med domener osv om du trenger det. Akkurat nå har han ett tilbud for dere som vil ha ett domene til 100 - 200 kr. Det er bare å si ifra.

Gå inn her for å se på design siden min og lik den ! :D

 

♥  Begynne å se Gossip Girl?

Heisann alle dere !

Jeg har ett spørsmål til dere som følger med på gossip girl, er det noe bra? Jeg har lenge vurdert å starte å se hele greia fra starten av, men er litt usikker. De jentene som er med påminner litt om sånne jenter som jeg ikke liker. Jenter som dømmer andre etter klesstilen, håret og sikkert noe annet og?
Så, vennligst gi meg noen idèer hvorfor akkurat jeg kommer til å like Gossip Girl!


En annen ting jeg lurer på ! Skal jeg dra hjem i helga å  hjelpe mammaen min med juleforberedelser, og kose meg med bare chill. Eller skal jeg faktisk være igjen å hjelpe til med Nuclear Winter Wonderland? Noe jeg begynner å lure på nå også er; Er jeg faktisk PR-leder i BMK? Eller er det bare en feiltakelse? For nå virker det som en annen har fått den stillingen, noe jeg ikke liker. Jeg trivdes med den leder stillingen.. Men neida?
Så, skal jeg hjelpe til med Nuclear Winter Wonderland (BMK) eller Mamma hjemme? <3
Tror det blir å dra hjem jeg.  ?


Idag skal jeg foresten ta bilder av leiligheten som jeg skal prøve å legge ut her. Det er ikke sikkert at de kommer ut her for imorgen, ettersom at vi ikke har nett - tillgang i den nye leiligheta.. Noe vi skal ordne raskt! Det er nødvendig! ;p
Jeg foresten elsker den nye dusjen vår! Det er sånn regne ting i taket, samtidig som massasje ting til ryggen. Så er det ett sete for å sitte på.. :D Skal prøve den idag ! : ] Kommer bilde av den òg!

 


Jeg og Katarina er hawt!

 

 

♥  -  


Keanu Reeves - Little Buddha?

Hei igjen!

Jeg vil bare slenge inn ett lite innlegg om hvor utrolig rar jeg synes Keanu Reeves var i filmen little Buddha - som vi nettopp så i Religion og Etikk. Keanu Reeves som vi kjenner som enten Neo i Matrix:

Eller som John Constantine i filmen Contantine:

Her er vi vant til han som den sterke og tøffe fyren.. Så kommer han slik i Little Buddha.

Haha! Sorry dere fans, men denne filmen slo ikke an mye hos meg. Han var litt for.. brunkremete?
Jeg måtte iværtfall se veldig godt etter da jeg så han.. Hehe.. Hva synes du?


Nå har jeg foresten Historie med den alt for pratsomme læreren min ! Jeg sitter bare å venter på at timen skal bli over, så kan jeg hoppe inn i bilen til brosjan, så starter flyttingen mest sannsynlig! Ser frem til det !;D

Nye adressen blir Bjørndalslia 117, 8028 Bodø ? Litt usikker på post nr. men. Det var ikke så nøye!
Så berre kom på besøk !

 

♥ -


Noen sangforslag?

Hei alle sammen!

Jeg har en liten "task" til dere som leser dette! Har noen en sang de vil jeg skal prøve å synge? Det må også helst være slik at min kjære Pål kan spille akustisk sammen med meg. Håper noen av dere jeg kjenner også kan svare på dette, for noen kanskje vet hva slags stemme jeg har?
Har lenge prøvd meg på The Reason - Hoobastank, men fant ut at den var litt for ensformig? Jeg vil ha noe jeg virkelig kan prøve meg på, men samtidi kan klare.
Husker da jeg gikk på ungd. skolen, og på musikkskole.. Jeg spilte Keyboard. Musikklæreren min foreslo at vi skulle spille og synge Zombies - The Cranberries, noe som forsåvidt funket ganske bra. Den er utrolig lett og spille i tillegg, men nå har det seg slik at jeg ikke har Keyboard her i Bodø som funker bra lengre. Hmm..
Men ja, er det noen der ute som har ett forslag til meg?
Hvis jeg finner ut at dette gikk bra, så skal jeg vurdere å publisere den her. So remember this blog!

 


Idag begynner vi foresten å flytte! Gleder meg til å se hvordan det blir. Og for den delen å vaske over leiligheta til Ayla osv. Få inn det meste av møblene våre. Har også ett spørsmål om det er noen som leser dette.. Er det noen der ute som har ett klesskap som dere ikke trenger? Har sterkt behov for ett, og har ikke noe spesielt med penger. So please? Leter også etter en VHS spiller som jeg skal ta vare på til den dagen da jeg får barn og vil vise dem de typiske barndomsfilmene mine. VHS har den ordentlige gode kvaliteten som jeg husker på filmene. Har jo selvsagt vurdert å kjøpe DVD'ene om ikke annet, men vil helst ha VHS.

Du kan jo selvfølgelig få kjøpe meg dette fra Jysk til bare 899,- ? :)

Det er jo lov å håpe iværtfall! ;D

 Er foresten veldig glad i brae quotes osv! Har lagd ett bilde for ikke så lenge siden som jeg kaller fallen.

Bildene som jeg har brukt er hente på Deviantart.com. Synes det ble litt søtt! Quoten går slik:
"All those moments will be lost in time, like tears in the rain". :')

So beautiful!

Jeg skal prøve å komme med min daglige quotes, om  du vil ?

 

See yah?


Skambankt og Isdamen!

Heisann alle sammen!

I helgen har jeg som sagt stått vakt på Sinus når skambankt spilte. Var meget koselig og møtte masse folk! Pluss en ganske neddopa fyr som satt å stirra på me, og på slutten av alt spurte meg om politiet var utenfor. ?

Ja.

 


 

Nå sitter jeg og Ayla og mimrer med å se på mummitrollet. Okei; Vinter i mummidalen. Noen som husker isdamen? Det gjør jeg! Hun er sinnsykt skummel ! Hufsa, Isdamen og Stinky er de skummleste karakterene i min oppvekst! Hva synes du?

 

Se også de andre delene! Del 1 og Del 3.


Akkurat nå ser jeg på "Trekant" på Nrk1. xD Haha, sinnsykt arti program egentlig!
Idag har jeg og Pål pakket hele dagen :P Det er ekser overalt! Ble grandis til middag. Sånn går det når man er fattig :P Jaja, imorgen blir det flytting, og muligens

 

Yeye! ByeBye -


Plakat opphenging og Møte!

Heisann alle dere leesere, som finnes?

 

Dagen idag har vært heelt grei! Jeg har som vanlig vært på skolen mens Pål slapp*** har holdt seg hjemme. På skolen tok Katarina f. bilder av meg til kostyme oppgaven. Ett av bildene ser du på innlegget under her.
Etter skolen, så dro jeg en snaaartur hjemover.. der hentet jeg opp Pål, vasket  klær. osv. Jeg måtte jo vaske klær ettersom at jeg skal begynne flyttingen på Mandag!
Men ja: Jeg hentet Pål, stakk ned til byen for å møte Metal-Klubb gjengen! Der satt de på kafka slappisene ! :P Hehe. Neida. Men så slengte jeg fra meg halve dunken plakater.. så stakk jeg og Pål å spammet hele sentrum! :D Jeg hengte opp en utfor jentedoen oppe på Koch. Det var en sukksse... (?) Husker ikke hvordan jeg skriver det.. MEN
Ei jente sto nemmlig å så på den da jeg kom opp dit etterpå! :)

Etter plakatene, stakk vi på ett møte klokken 17.00 på sinus. Der var Metal-Klubben igjen, pluss to andre som skulle fortelle oss litt om hvordan de bruker å gjøre det på konserter osv. Ganske enkelt!
Imorgen skal jeg nemmlig være garderobe-vakt på Skambankt! Blir awesome. Har nemmlig hatt lyst å gjøre noe slikt leeenge.

Så, en drøm kom på en måte i oppfyllelse!


Nå har jeg kjærestekveld med pus <3 Vi er heeelt alene (endelig) og skal se film!


Det blir da "Trollmannens læregutt". Den ser grei ut! Håper den er bra! ^^

Men nå har Pål endelig lagd meg macaroni suppe <3 I love him <3 ;€€ Han har lovet meg det lenge!

 SE SÅ FIN<3

 

ByeBye! :D     - 
Nytt bilde!

Her har du ett nytt bilde jeg har photoshoppet.

Bilde av meg som Katarina F. Har tatt, jeg har redigert det.
Skjørt: Sydd selv
Vest: Kappahl
Bluse: Cubus
Sko: Outsale eller noe Oslo.

 

Hva synes du?

 
Vil ha dette! Love Nelly.com & Laredoute !

 

 

Dette er noen av tingene jeg vil ha:

Kilde: Nelly.com

Kilde: Nelly.com

 

Dette er altså noe jeg kunne tenkt meg å ha i skapet. Som noen av dere kanskje vet, mitt skap suger! Er ikke noe flink å handle klær når jeg har penger.. fordi jeg er ganske gjerrig. Suger seriøst til å bruke 400,- på en jakke eller noe ! Så, om du vil spandere noe på meg, så Gi meg!

 


Nytt design!

How you like it!? Veldig enkelt, men det er pent synes jeg. :)


Trodde Gif. skulle fungere her på Blogg.no, but obviously not.
Meningen var at x-en i Frostbite skulle blinke, osv.. men nei. VelVel.!

 

 

See you around -


Ny leilighet!

Vi har ikke heelt funnet ut om vi får leiligheta enda ! Men det er meget sannsynlig! :D Den var søøt : ] Mannen hadde pusset opp hele kjelleren, og alt nettopp, så vi blir de første som bor der ! ^^ Hun dama som eier huset er foresten eieren av Burger King! Han virket skikkelig hyggelig. Men det er ett problem, leien.. pga. at vi må betale leie her hvor vi enda bor, og leie da der hos han. Hmm. Jaja, det ordner seg. :) Vi får jo storstipend i januar. ; )

Adressen er foresten Bjørndalslia 117, så vi blir helt oppi gokk :) BTW. Der fikk vi beskjed ! Vi fikk den! :D Vi kan begynne å flytte inn på Mandag! :D :D Wee ! <3 Gleder meg. Blir også mye lettere ettersom at det er mye nermere Bodin ! :) Wooho.

Så er det bare det å fordele rett på tingene.. Jeg vet jo sånn ca. hva som er mitt.. Skapene, sofaen, tven som er på veggen, senga mi, noe handuker, service osv.. Masse.. Oo Du innser virkelig ikke hvor mye du har før du skal flytte! ;o

Omg! Jeg har vært flink idag btw. Jeg har hatt religions prøve :P Tror jeg fikk det bra til. Har også fått besøk av noen fra Kulturkvartalet.. Noe var intressant, men derimot.. at de skal gjøre Bodø.. som er en stygg by fra før av.. til en enda styggere ved å ødelegge enda mere natur! Hmpf.. Jaja.. Jeg skal flytte herfra uansett..

Har også fikset på Nuclear Winter Wonderland plakaten bedre.. slik at alt er på en.. håper alle er fornøyd med den... Jeg ble det.. Skal skrive dem ut imorgen.. dæven hva jeg snylter på Biblioteket.. ;$ Jaja, skal ut å henge dem ordentlig opp imorgen ! Skal også på møte imorgen.. klokken 17.00. Ooh, føler jeg blir stresset..


BTW! Alle sammen vet vel at jeg er nyttårsbarn? Vel, jeg er det. Så jeg skal komme meg ut på byen på nyttårsaften. Så middag eller noe med venner, så ut å drekka :D Med krone på hodet såklart. ;€ Vil du være med! Joo det vil du ! ;D Vi skal ordne noe stas!

 
Virkelig suger til blogginnlegg!

Som dere kanskje ser, er jeg ikke noe flink til å holde bloggen min oppe å gå :P For å si det sånn, så har jeg vel bedre ting å gjøre enn å sitte foran pcen hele tida! :)

Som f.eks: Jeg har begynt å trene igjen ! Å nå skal jeg klare dette.. Kanskje jeg går ned ett par kilo til jul? :) Skal jo fortsette etter jul også, for håpentligvis! ;D Kanskje jeg skal lage meg selv ett nyttårsforsett på det? Jeg skal fortsette med treningen etter nyttår! :) Nå er det faktisk snart kun ett halvt år igjen til jeg endelig flytter (mest sannsynlig) for godt vekk fra Bodø by! Sorry, men Bodø er og blir en drit by. ; ] I værtfall for min del.


Var foresten til Katarina F. igår ! Utrolig godt å komme seg ut en tur, tror det må bli oftere! Bort fra alle de "vanlige" :p Det er gøy å begynne ett nytt vennskap og en ny ting, så kommer du deg sammtidig litt ut! ;D Veldig greit. Vi lagde Pasta Carbonara, okei. Katarina og jeg ble enige.. Jeg lagde middagen. Så spiste vi sjokolade pudding etterpå! Nomnom. I tillegg fikk jeg lov å komme tilbake av mammaen til Katarina, fordi at jeg ryddet bort fatet etter meg! Såklart gjør jeg det, jeg har faktisk vokst opp med tre brødre! I tillegg bor jeg med tre andre, da må man bare ta ansvar! Såh! :D Det var om dagen min igår!

 

Skal foresten prøve å få lagt inn bildene fra helga inn på pcen i ettermiddag, men det blir enten før eller etter trening. Så, gled dere! Om dere lurer så var jeg i Steigen, på besøk hos Jonas på Fredag. Vi feiret bursdagen hans, ikke det at det var mange som kom, men kan hende bildene ble bra. :P Har iværtfall ett par videoer, men vet ikke om jeg får lov å legge dem ut. ;$

 


Vil påminne dere om at jeg fortsatt har den beste kjæresten i værden <3 Og på den 28. Nov. som var for ikke så lenge siden, så hadde vi 1 år og 10 mnd. dag ;€ Love you Pål <3

 

.Skal prøve meg på en slik en:

 

XoXo -  xFrostbite

hits