desember 2011

I never care!

Jeg er ikke den personen som sjekker topplisten eller "ukas blogg". Jeg synes heller det er mer interresant å komme over blogger som er litt mer egenartede og interresante enn... f.eks. mote osv. Greit, folk kan like hva de vil.. Men jeg synes dere skal vite.. I don't care about that shit.

God kvell!

 

Happy birthday to me btw! :)

random Oslo.

 


Ny header - Nyttår

Jeg tok meg tilrett å lagde meg en ny header. Denne er litt mer meg - synes jeg. Greit, den forige var veldig søt osv.. men jepp. Håper dere liker den like godt som det jeg gjør!
All of my quiestions are answers to my sins.

Her satt jeg meg ned på rommet for å skulle tegne meg selv som en tegneseriefigur.. - så endte det opp med mer photoshop i stedet. Flott. Vel, du har jo ett visst talent, må vel bare utnytte det til det fulle..  ?Noen nye bilder

Fant det ganske kjedelig på 1. juledag.. Som for meg er en pause mellom juleaften og 2. juledag da det er fest. Så da tok jeg megselv noen bilder som jeg redigerte! I am happy!

Synes?


Julegaver!

Her er det jeg har fått i julegave i år! Tusen takk til allesammen! - Hvis dere leser dette. Jeg er kjempefornøyd med alt! Ikke noe mer jeg kunne ha ønska meg for å få en fin jul! Har hatt ei fantastisk jul med familien og svigersøster! Nå er det bare ei fin romjul igjen her hjemme i nord! Ha ei fortsatt fin jul!


Gavekort - 1000,- Gina Tricot & 160,- fra H&M!


Frisørgavekort! :) Trengte jeg!


Kommer til å passe perfekt inn på hybelen! Takk tante!


Sko fra besta! De passet perfekt og var utrolig behagelige! :)


Lester fra Svigermor! :) Får aldri nok lester!


Har aldri prøvd disse, men børster er noe jeg aldri går lei av! :)
Enda en takk til svigermor og Stein! :)))


Hatt og eyeliner fra mamma! Hatten er fra Marks & Spencer! :)
Utrolig fiin hatt, og liner da!


Girlander fra lillebror.


Lysglass fra lillebror også! Genseren er fra tante!
Har sett på den flere ganger, men har ikke hatt råd! PERFEKT farge også!

 

God jul videre! Om en uke har jeg bursdag! Gleder meg
til å drikke sammen med venner, "Tantebarn" & famile! Skal kose meg!
Håper gjestene mine kommer til å kose seg de og! 

Why?!

Ble nødt til å sette meg på ipaden til pappa fordi at brødrene mine nekter å se på disney klassikere, men top gear skal de se på.. Slik som alle andre dager i året! Argh! Vel.. Vi får kose oss med Facebook og div. Andre festligheter..

Flere enn meg som har dette problemet?

Er blitt medlem av Blogkeen

Har du ? :)

 Akkurar nå deler de ut en pakke til 250 heldige bloggere fra dephend! Meld deg inn da!

 

 

xfrostbite

Portrett + Tatovering

Her er ett bilde med tatoveringen!

 
Førjulsstemning ? - Baking!

Jeg sto opp for noen timer siden og begynte rett på bakinga! Før jeg la meg igår satt jeg deig til Serinakaker, noe som skal stå kaldt natten over. Så jeg bakte først de, så bestemte jeg meg for å prøve meg på potemjøltopper, noe som ikke ble topper - men utrolig gode uansett! Så, her er det jeg har drevet med idag. 

Selv om det er storm ute og ingen snø - betyr det vel ikke at man kan kose seg inne fordeom?Har du baket ? / Vil du ha kake? 

Lite blogglyst..

Jeg har desverre dette problemet med lite blogglyst for tiden. Så jeg beklager dette. Er nok i litt feriemodus nå, men har ett par innlegg i tankene som på en måte må komme opp snart regner jeg med. Kan jo oppdatere litt !

Er hjemme i Meløy for juleferien! Har planlagt nyttårs- og bursdagsfeiring her hjemme sammen med masse godtfolk som jeg ikke har møtt på lenge! Ellers så har jeg jo fått tatoveringa nesten 100% ferdig. Bare litt ekstra igjen, men kommer nok bilde fortløpende - da jeg tar meg tid!

- Ellers har jeg og mamma prøvd å laga smultringer, men de så ikke ut som smultringer i det hele og det store. Hihi. Noe mer? Nei, ikke som jeg kommer på! GOD JUL ♥

 


Kommer bedre! ♥Julegavehandling!

Imorgen er siste ordentlige dag med eksamensforberedelse, og jeg føler meg relativt klar for eksamen! Har noen siste printinger osv. som skal ut før vi kan si oss 100% klar. Men samtidig, så føler jeg aldri at man blir 100% klar til en eksamen. Jaja, gleder meg til å ha det gjort iværtfall! Har holdt på med samme oppgave i 4 uker i strekk nå, så føler på meg at jeg begynner å nærme meg lei. Men det er dritgøy å se at noe kommer ut av det!

Oppgaven vår var altså å designe en ny profil for Nilz, og vi har klart det bra - gruppen min er awesome btw! ♥ Er så glad jeg havna på den gruppa! :) 

Vel, andre ting som skjedde idag var at stipendet kom, det så og si første jeg gjorde var å betale regninga av husleia! Vel! Fredag blir eksamen og å fylle i tatoveringa! Dere kan jo gjette hva jeg gleder meg mest til! Lørdag og Søndag blir siste julegavehandling, før så å reise hjem på kvelden på Søndag! Gleder meg til å komme hjem! ♥ Hva har dere gjort i det siste? :)

 


see u bitches!

Good morning Oslo!

Jeg sitter på Egon - byporten å venter på at Pål skal ankomme stedet! Etter det bærer det rett på skolen! For så videre til siste dag på jobb, 7-eleven. Så begynner vel ny jobbsøking! Men ikke på en kiosk m. 105,- timen u. tariff. Haha. Ja, dereskjønnerhvajegmener. Vel! ♥ Nå er pus her nårsomhelst! 

Kos dere idag! Jeg skal gjøre mitt beste!

 
Julekjole!

Var på byen idag og kjøpte julekjole.. Dette er midlertidig bilde, for det var en smule hemma.. Men det er vel bare meg. Haha. Vel! Jeg har kjøpt ny lommebok, kjole & ring! Imorgen blir det noen julegaver! :)) Hihi! Gleda mee også til Pål kommer. Så er det siste dag på jobb, blir godt - men tomt. Så! Ikke le.skal pynte meg litt mer til julebordet da. :) synes ?

Mat-ukeplan!

HeiHei!

Satt meg ned å leste bloggen til Ina, og ble skikkelig inspirert til å gå ned i vekt ved å lese hvordan hun hadde klart det! Men mitt problem er ikke treningen, det er mer hva jeg spiser. Jeg har alltid for lite inspirasjon til matlaging og slik, men hun er alltid så flink til sånt! Så da sendte jeg henne mail for å spørre hvor hun fikk oppskriftene sine fra og slikt. Så hun anbefalte noen sider! De fleste bildene mine er hentet fra frukt.no, ellers er det fra Ina. 

Gleder meg til å sette igang med denne planen! Skal fortsette med dette en stund! Blir nok en del  ny mat fremover!

Har du en fast mat-plan?
Gleder seg til julebord!

Sitter å ser på bildene til Royal Garden - Radisson Blu i Trondheim. Innser at jeg gleder meg noe sinnsykt til helgen da jeg og kjæresten skal på julebord for Dønna Havfiske! Vi får alt inklusivt: Basseng, Jaquzzi, Julebord, drikke, flybilletter og hotellet. + + ! Det ser fantastisk ut, og jeg skal skjemme meg bort! Kjærestetid ♥
Ellers var jeg inne på Cubus idag og prøvde en lang kjole som jeg vil ha til julebordet.. Men har ikke råd til det. Den kostet 399,- som i grunn ikke er så dyrt, men som sagt. jeg har ikke råd. Her er den foresten, jeg prøvde den og synes jeg ser smokin' ut i den! Hadde vært fantastisk med en sånn på julebord.


litt crappy bilde, men det er cubus sin feil.

Sjalu nå ?

Julebukk konkurranse!

Jeg går "julebukk" hos mix! Kan dere være så snill å klikke på linken for så å si ja? For hver 5. som gjør det får jeg en overraskelse i posten. Hihi

 

http://mix.no/konkurranse/?c=1544964441-1

Tattooo o o. Can't get enough!Den er fortsatt ikke ferdig.

Tapas!

Igår fikk jeg besøk av Katarina, så jeg satt meg ned å rulla noen tapas! 

Ingrediensene jeg brukte var:

Ruccolasalat
Tortilla lefser
Spekeskinke
Rødløk
Sorte oliven
Sennepsaus

Philadelphia ost (Hvitløk, sort pepper)

Ble kjempe godt! Dette burde dere prøve dere på! Lag deres egen smak.

 

En annen ting jeg vil anbefale dere til neste fest er midori! Det er en vannmelon basert sprit som må bestilles inn til polet. Så du må spørre i informasjonen om de kan bestille inn til deg, så får du melding iløpet av noen dager om at den er kommet inn i butikken. Her er ett bilde av en drink jeg lagde engang.
hits